vitto
Ce nu ai inteles nici tu e ca nu doar tricourile aduc profit, clubul poate sa comercializeze zeci si zeci de produse mult mai ieftine bazate pe brand, incepand de la esarfe, fulare, fesuri, sapci, tricouri replica(mai ieftine), treninguri sau pana la fanioane, cani, ceasuri de perete, magneti de frigider sau brelocuri. Toate astea vandute pot genera un profit frumos. Din 6 milioane de fani, cam cat se estimeaza ca ar fi stelistii, daca macar 300.000 cumpara de 7 euro in medie pe an, se strang ceva bani.
E simplu sa reduci totul la tricouri, care se stie ca sunt destul de scumpe si sa spui ca vezi domnule, lumea nu cumpara si de aia nu ar avea succes un magazin al clubului.
Pana la urma, e clar ca intre voi doi(tu si Alex H) si Durbac, aleg sa-l cred pe Durbac, pentru ca el stie meserie, nu este unul care doar isi da si el cu parerea.
E simplu este sa iti dai cu pararea despre oameni pe care nu-i cunosti deloc, nu ai tu treaba ce fac eu cu banii mei, nu ai tu de unde sa stii la ce meciuri am fost eu sau nu. Scuteste-ma cu faze expirate de genul e usor sa vorbesti pe banii altora. Si tu faci asta, doar ca nu-ti dai seama.
Despre preturile la bilete ce pot sa zic. Preturile din UCL, au fost o bataie de joc la adresa suporterilor, avdn in vedere nivelul de trai al romanului de rand. S-a incercat sa se obtina un profit gros, pe principiul ca vezi domnule e Champions League, dar rezultatul nu a fost unul foarte satisfacator .
E limpede ca e mai bine sa ai bilete un pic mai ieftine si sa ai stadionul plin, decat sa pui bilete scumpe si sa ai stadionul pe jumate sau pe sfert plin doar. Un calcul simplu arata ca in primul caz profitul poate fi mai mare. Dar asa se intampla cand pui pe primul loc banul si pe locul doi fanul!
Tanase, "alaturi de piovacari, el este cel mai bun jucator (de camp) de acum al Stelei!" ???
Pe asta de unde ai mai scos-o !? Vezi ca anul trecut i-a scazut valorea de piata in continuu, iar in sezonul asta de campionat are in 13 meciuri, doar un gol si doua pase de gol.
Adi Popa de exemplu are 5 goluri si 4 pase de gol in 15 meciuri e Liga 1. Stanciu are 4 goluri si 4 pase de gol in 16 meciuri de Liga 1. Bourceanu are 5 pase de gol in 17 meciuri. Pana si Varele a punctat de doua ori pentru Steaua si a aparaut doar in 7 meciuri, titular find doar in 5.
Asta cu Tanase stii cum e? E bun, dar nu-l vede nimeni! Sau il vad cativa care nu prea se pricep la fotbal!
"din pacate la vara ii vom pierde pe amandoi!"
Stai linistit ca iti dau o veste buna, Dodel cica a semnat pana in vara lui 2017! Deci sanse destul de mici sa plece undeva.