FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1508509510511512689»
bogdinho_AISS08.09.2010 10:49

pai nu merita ma red&blue boy...dar nici noi nu meritam ca sa ne fie calcate in picioare gloriile si mai ales onoare si mandria brand-ului Steaua ... nu ?

red&blue_boy08.09.2010 11:00

Normal ca nu,dar n-are rost sa te pui cu Lucestii,pe care i-a furat arbitrul de cand erau la gradinita.Stii cum e,cel mai destept isi vede de treaba,iar celalalt latra in continuare!

bogdinho_AISS08.09.2010 11:28

nesimtit...si el si fisu`...doi "nimeni" ... la un moment dat,sincer il apreciam pe Mircea Lucescu,dar de vreun an incoace...de cand a inceput sa cometeze despre Steaua in cuvinte tendentioase si mai ales acum despre Nea Imi ... pur si simplu m-a scos din sarite...e un "tigan coclit de ciorogarla" huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa MUCESCU`familly

red&blue_boy08.09.2010 11:30

Lucescu de mult timp comenteaza de Steaua,asta a fost obsesia vietii lui.Si arbitrii! :D

geedorah08.09.2010 14:27

Ca e el obsedat de Steaua si tot ce tine de acest club, e una, alta e sa ii doresti moartea unui om. Ganditi putini inainte sa tastati toate prostiile care va trec prin capul ala sec.

Kellerman08.09.2010 15:55

Si-a facut-o cu gura lui.

MoWeed08.09.2010 16:42

Eu nu ii doresc moartea ciorii batrane, ii urez ceva mult mai grav pentru el.

Ii urez sa traiasca 100 de ani si sa vada nasterea Stelei post-becali, ii urez sa vada atunci o Stea care sa aiba performante extraordinare atat pe plan intern cat si pe plan extern, ii urez sa fie ignorat de catre ziaristi in detrimentul unor fosti mari stelisti, ii urez sa nu isi mai gaseasca loc de munca, sa fie ignorat de toata lumea si sa vada zi de zi cum in toate ziarele si la toate televiziunile se vorbeste numai de Steaua si de performantele ei.

bogdinho_AISS08.09.2010 17:00
Ca e el obsedat de Steaua si tot ce tine de acest club, e una, alta e sa ii doresti moartea unui om. Ganditi putini inainte sa tastati toate prostiile care va trec prin capul ala sec.

mai usor cu "acuzele" prietene ...

David08.09.2010 17:23

Brandan si Marinescu, la Steaua! Becali: "Ne-am inteles cu ei".

Telenovela s-a incheiat. După mai multe saptamani in care transferul a fost in suspans, Brandan este jucatorul Stelei. În această seara oficialii din Ghencea s-au inteles cu argentinianul.

"Ne-am inteles cu Brandan, dar incă nu am semnat actele", a confirmat Becali pentru ProSport.

Brandan devine, astfel, al saselea jucator venit in Ghencea de la Urziceni in această vara după Galamaz, Bilasco, Apostol, Ricardo si Onofras

"Este cea mai bună achizitie. Poate juca si fundaș si mijlocas este un jucator de clasă", a spus Emeric Ienei, la Sport.ro

500.000 de euro dorea Brandan pentru a semna cu Steaua: 300.000 de euro primă de instalare si 200.000 de euro salariul anual! Becali a explicat că nu ii poate satisface pretentiile financiare si a contra-atacat cu o altă ofertă: 120.000 de euro si o altă primă de instalare.

Marinescu, rezolvat si el

Steaua a rezolvat si transferul lui Marinescu, astfel că si acesta va ajunge sub comanda lui Ilie Dumitrescu, desi se parea că si această mutare este in impas. Gruparea din Ghencea va trebui să ii platească 50.000 de euro Chimiei Brazi, formatie care l-a format pe mijlocas

"99% transferul e rezolvat. Îl luam si pe el si pe Marinescu", a comentat Becali la gsptv.

Kellerman08.09.2010 17:25

Anghel Iordanescu il desfinteaza pe Mircea Lucescu as we speak pe GSP TV.

MULT RESPECT!!!

David08.09.2010 17:29

Anghel Iordanescu i-a raspuns dur lui Mircea Lucescu, după ce tehnicianul lui Șahtior Donetk l-a criticat pentru declaratiile facute după meciul Romaniei cu Belarus, scor 0-0.

"Mi-e greu să-i raspund lui Mircea Lucescu, el a inventat fotbalul in Romania, el a descoperit jucatorii in Romania, el a fost persecutat de familia Ceausescu. Nu mai există nimeni ca Mircea Lucescu in Romania.

Ar trebui să lase Steaua in pace. Se pare că e frustrat de ce obtinea Steaua in perioadele de glorie. Îl stim si il cunoastem.

Echipa pe care eu am preluat-o, formata asa cum sustine el, formată de el, echipa natională se calificase ultima dată in 1990 la Mondial, cu domnul Ienei, calificare obtinută cu o mare contributie a domnului Ienei.

Jos palaria pentru ce a facut domnul Ienei in Italia '90. Eu cind am preluat echipa am renuntat la 9 jucatori: Silviu Lung, Rednic, Andone, Klein, Mateut Danuț Lupu, Timofte, Sabau. Am preluat echipa cu un nucleu bun, am reusit ceea ce stie toată lumea, mai departe nu am ce să mai spun.

Să nu uite Lucescu că ne-am calificat in Italia cu Ienei, iar Iordanescu dadea atunci 9 jucatori pregatiti de Iordanescu din '86 pină in '89. Mircea Lucescu a avut performante, dar a reusit să desfiinteze Gheata de Aur. Vorbeste prea mult, nu face decit să-i facă rau lui Razvan. Razvan se poate apara singur, e un baiat destept si va reusi singur. Razvan trebuie să ramina cred in stabilitate, continuitate. Romania se poate lupta la calificare", a spus Iordanescu la "Contraatac", de la GSP TV.

Multumim domnule Iordanescu!

Cel mai mare antrenor roman alaturi de Jenei!

bogdinho_AISS08.09.2010 18:38
Brandan si Marinescu, la Steaua! Becali: "Ne-am inteles cu ei".

Telenovela s-a incheiat. După mai multe saptamani in care transferul a fost in suspans, Brandan este jucatorul Stelei. În această seara oficialii din Ghencea s-au inteles cu argentinianul.

"Ne-am inteles cu Brandan, dar incă nu am semnat actele", a confirmat Becali pentru ProSport.

Brandan devine, astfel, al saselea jucator venit in Ghencea de la Urziceni in această vara după Galamaz, Bilasco, Apostol, Ricardo si Onofras

"Este cea mai bună achizitie. Poate juca si fundaș si mijlocas este un jucator de clasă", a spus Emeric Ienei, la Sport.ro

500.000 de euro dorea Brandan pentru a semna cu Steaua: 300.000 de euro primă de instalare si 200.000 de euro salariul anual! Becali a explicat că nu ii poate satisface pretentiile financiare si a contra-atacat cu o altă ofertă: 120.000 de euro si o altă primă de instalare.

Marinescu, rezolvat si el

Steaua a rezolvat si transferul lui Marinescu, astfel că si acesta va ajunge sub comanda lui Ilie Dumitrescu, desi se parea că si această mutare este in impas. Gruparea din Ghencea va trebui să ii platească 50.000 de euro Chimiei Brazi, formatie care l-a format pe mijlocas

"99% transferul e rezolvat. Îl luam si pe el si pe Marinescu", a comentat Becali la gsptv.

"ne-am inteles cu Brandan,dar nu am semnat actele ! "... poi ce sa intelegem din asta...eu unul pana nu ii vad in tricoul Stelei sau macar la antrenament sunt rezervat...ar fi extraordinar ca cei 2 sa vina... :steag_cruce_invers:

Anghel Iordanescu i-a raspuns dur lui Mircea Lucescu, după ce tehnicianul lui Șahtior Donetk l-a criticat pentru declaratiile facute după meciul Romaniei cu Belarus, scor 0-0.

"Mi-e greu să-i raspund lui Mircea Lucescu, el a inventat fotbalul in Romania, el a descoperit jucatorii in Romania, el a fost persecutat de familia Ceausescu. Nu mai există nimeni ca Mircea Lucescu in Romania.

Ar trebui să lase Steaua in pace. Se pare că e frustrat de ce obtinea Steaua in perioadele de glorie. Îl stim si il cunoastem.

Echipa pe care eu am preluat-o, formata asa cum sustine el, formată de el, echipa natională se calificase ultima dată in 1990 la Mondial, cu domnul Ienei, calificare obtinută cu o mare contributie a domnului Ienei.

Jos palaria pentru ce a facut domnul Ienei in Italia '90. Eu cind am preluat echipa am renuntat la 9 jucatori: Silviu Lung, Rednic, Andone, Klein, Mateut Danuț Lupu, Timofte, Sabau. Am preluat echipa cu un nucleu bun, am reusit ceea ce stie toată lumea, mai departe nu am ce să mai spun.

Să nu uite Lucescu că ne-am calificat in Italia cu Ienei, iar Iordanescu dadea atunci 9 jucatori pregatiti de Iordanescu din '86 pină in '89. Mircea Lucescu a avut performante, dar a reusit să desfiinteze Gheata de Aur. Vorbeste prea mult, nu face decit să-i facă rau lui Razvan. Razvan se poate apara singur, e un baiat destept si va reusi singur. Razvan trebuie să ramina cred in stabilitate, continuitate. Romania se poate lupta la calificare", a spus Iordanescu la "Contraatac", de la GSP TV.

Multumim Nea` Puiu... FORZA Steaua ... MUIEEEEEEEEEEEEEE clanului "Mucescu din Tiganesti" esteeeee...

razvan2808.09.2010 19:45

Respect Anghel Iordanescu ! Sincer nu aveam o parere chiar foarte buna despre el , dar acum tot respectul , un stelist adevarat !

red&blue_boy08.09.2010 20:26

Bine ca l-a pus la punct Iordanescu pe Lucescu...

razvan2808.09.2010 21:29

S-au umflat mucii in el de cand a facut ceva la Shaktior...daca avea un patron mai rau si nu ii dadea atatia bani pentru transferuri , credeti voi ca facea el asta la Shaktior ? Pai daca s-ar duce in Germania la , Mainz de exemplu care nu are un lot prea bun pai ar retrogradada mai mult ca sigur.Cu lotul care il are la Shaktior chiar si Becali antrenor ar lua campionatul...

Roby9108.09.2010 21:42
S-au umflat mucii in el de cand a facut ceva la Shaktior...daca avea un patron mai rau si nu ii dadea atatia bani pentru transferuri , credeti voi ca facea el asta la Shaktior ? Pai daca s-ar duce in Germania la , Mainz de exemplu care nu are un lot prea bun pai ar retrogradada mai mult ca sigur.Cu lotul care il are la Shaktior chiar si Becali antrenor ar lua campionatul...

la cati bani au bagat in echipa aia si la ce lot are la dispozitie,mucescu s-a descurcat modest.Ar fi trebuit macar sa treaca de grupele UCL...

a castigat Cupa UEFA,da,dar dupa cat timp ?

metzzz08.09.2010 22:01

Cam asa se intampla cand trezesti monstru.

CM - Uruguay 30` - Constantin Radulescu Olimpia Bucuresti,Tricolorul Bucuresti

CM - Italia 34` - Josef Uridil (Austria)

CM - Franta 38`- Alexandru Savulescu

CM - Mexico 70` (Dinamo,CCA, Tractorul Brasov, Sportul, Poli Timisoara, SC Bacau, Universitatea Cluj si Otelul Galati)

Euro 84` Franta - Mircea Lucescu ( Dinamo )

CM 90` Italia - Ienei (Steaua)

CM 94 USA - Iordanescu (Steaua)

Euro 96 Anglia - Iordanescu(Steaua)

CM 98` Franta - Iordanescu(Steaua)

Euro 2000 - Belgia + Olanda - Calificata de Piturca , condusa de Ienei la turneul final(Steaua)

Euro 2008 - Austria + Elvetia - Piturca.(Steaua)

E lesne de inteles de ce ii roade invidia. In toata istoria asta a noastra echipa a avut cele mai multe succese cu antrenorii Stelei la timona. Cea mai mare performanta din istoria echipelor de club din Romania a fost realizata de Steaua (ei traiesc dintr-o semifinala , locul 5 nu se premiaza) si lista invidiei acestui om care acuza arbitri , conditiile meteo si porumbelul care a zburat contra lui cand pierde este imensa.

razvan2809.09.2010 01:31
la cati bani au bagat in echipa aia si la ce lot are la dispozitie,mucescu s-a descurcat modest.Ar fi trebuit macar sa treaca de grupele UCL...

a castigat Cupa UEFA,da,dar dupa cat timp ?

Din 2004 e la Shaktior , deci in 5 ani.Cu bani , in 5 ani poti face echipa tare si din Delta Tulcea sau Concordia Chiajna...

strezahuzum09.09.2010 06:43

Probleme in paradis :D ! Fiscul si-a adus in sfarsit aminte ca Jijidiotul le datoreaza sume mari.

Gigi Becali ar putea ramane fară Palat. Fiscul a constatat că acesta are datorii de milioane de euro la stat. Finantatorul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, are din nou probleme cu Fiscul. El trebuie să achite aproximativ 3,4 milioane de euro.

Suma de 14,3 milioane de lei (aproximativ 3,4 milioane de euro) reprezintă impozite neplatite la stat de catre latifundiarul din Pipera", in perioa­da 2004-2009, si penalități de intarziere. Agentia Natională de Administrare Fiscală - Ilfov a demarat procedura de executare silită a unor proprietăți ale lui Gigi Becali, care riscă să ramană fară o parte din avere.

Restul articolului, aici.

bogdinho_AISS09.09.2010 08:28

Pai gandeste-te cum ar fi fost un Ahmetov la Steaua...ar fi senzational daca ar veni sa investeasca unul ca el si la noi il locul lui Becali...car despre Lucescu oricat de mare ar fi el ca antrenor isi pierde din anvergura prin aceste declaratii prostesti...e un mare "rahat" acest Mucescu din Tiganesti..

red&blue_boy09.09.2010 08:31
Pai gandeste-te cum ar fi fost un Ahmetov la Steaua...ar fi senzational daca ar veni sa investeasca unul ca el si la noi il locul lui Becali...

Ei,bine ar fi...Dar slabe sanse...

Astristul09.09.2010 08:47
Eu nu ii doresc moartea ciorii batrane, ii urez ceva mult mai grav pentru el.

Ii urez sa traiasca 100 de ani si sa vada nasterea Stelei post-Becali, ii urez sa vada atunci o Stea care sa aiba performante extraordinare atat pe plan intern cat si pe plan extern, ii urez sa fie ignorat de catre ziaristi in detrimentul unor fosti mari stelisti, ii urez sa nu isi mai gaseasca loc de munca, sa fie ignorat de toata lumea si sa vada zi de zi cum in toate ziarele si la toate televiziunile se vorbeste numai de Steaua si de performantele ei.

Degeaba! Tot va gasi el si atunci un nod in papura, ca asa fac de obicei toti frustratii!

bijoux_bz09.09.2010 09:46
E lesne de inteles de ce ii roade invidia. In toata istoria asta a noastra echipa a avut cele mai multe succese cu antrenorii Stelei la timona.

Si jucatorii !!

Maye10.09.2010 00:14

Emil Hossu-Longin pe Facebook:

N-am fi batut niciodata Franta la ea acasa, cum a reusit Belarus, n-am fi dat nici in 1000 de ani 4 goluri in Portugalia, cum a dat Cipru, n-am fi avut taria Georgiei pe terenul fostei campioane a Europei.

Avem o Nationala de gainari, de figuranti, de cacaciosi si de gargaragii! Pacat ca nu se face un campionat european al declaratiilor. Eram primii!

Jos palaria pentru omul asta! Jos palaria!

Steaua1947^10.09.2010 11:03

http://www.gandul.info/news/fragment-din-i...-Becali-7172554

I-a umplut frigideru' si lu' asta de la radio

«1508509510511512689»