FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1507508509510511689»
Ste@ua2303.09.2010 16:22
ULTIMA ORA! Steaua II s-a intors in Ghencea si va juca in Liga a II-a in continuare!

Doar pentru moment,ca s-a nimerit cu pauza asta cu nationala.maine joaca cu Juventus,mai departe n-au spus ce se va intampla,cati vor pleca,daca vor mai pleca...Oricum,e bine ca n-a desfintat echipa a2a.

Gigi Becali: "Ilie Dumitrescu mi-a spus că nu-l interesează ce fac cu Steaua II" :|

Astristul03.09.2010 18:19
Gigi Becali: "Ilie Dumitrescu mi-a spus că nu-l interesează ce fac cu Steaua II" :|

Asta e "marele" Stelist pe care-l credeau unii. Visul lui e sa antreneze Steaua dar Steaua n-are cumva nevoie de un loc pentru promovarea tinerelor valori din propria curte? Daca Ogararu si Paraschiv ar fi fost astazi juniori, nu cred ca i-am mai fi vazut pe la Steaua! :rolleyes:

razvan2804.09.2010 13:42

Bine ca in sfarsit cineva impartaseste cu mine o oarecare antipatie pentru Ilie Ferguson .

Daniel-Ionut06.09.2010 08:44

Regulamentul de ordine interioara al Stelei conform GSP:

Pentru antrenamente

Întîrzierea la antrenament cu mai puțin de 10 minute - 250 de euro

Întîrzierea la antrenament cu mai mult de 10 minute - 500 de euro

Altercații cu coechipierii sau conducătorii - 1.500 de euro

Altercații cu antrenorii - 5.000 de euro

Nefolosirea echipamentului la prezentare și antrenamente la fel ca și ceilalți colegi - 250 de euro

Lipsa de la antrenament: prima oară - 2.500 de euro; a doua oară - 3.000 de euro; a treia oară - 5.000 de euro

Prezentarea la antrenamente sub influența băuturilor alcoolice - 5.000 de euro

În vestiar, cantonament, sala de mese

Fumatul in incinta stadionului - 1.000 de euro

Folosirea telefoanelor in vestiar, la masă sau in autocar - 250 de euro

Citirea ziarelor in vestiar sau in sala de mese - 500 de euro

Practicarea jocurilor de noroc in cantonamente - 1.000 de euro

Neprezentarea la masa obligatorie la stadion sau la restaurant - 1.000 de euro

Nerespectarea orei de incepere a mesei - 250 de euro

Nerespectarea orei de incepere a mesei cu mai mult de 10 minute - 300 de euro

Intrarea in vestiar cu ghetele murdare - 250 de euro

Prezența la masă cu papuci fără ciorapi - 250 de euro

Conduita medicală a jucătorilor accidentați

Nerespectarea programului de tratament sau recuperare indicat de doctor - 1.000 de euro

Efectuarea tratamentelor oricărei afecțiuni fără avizul doctorului și conducerii, in altă parte decît la cabinetul medical al clubului - 1.000 de euro

În afara stadionului, in timpul liber

Întîrzierea in oraș după ora 23:00 inainte de inceperea jocului cu cel puțin 72 de ore - 10.000 de euro

Prejudicierea imaginii clubului, prin orice faptă (stare de ebrietate, agresiuni fizice, verbale) - 5.000 de euro

Practicarea unor sporturi cu grad de risc și periculozitate (schi, echitație, motociclism, patinaj, fotbal pe plajă și in sală) - 5.000 de euro

Participarea la pariuri sportive - 500 de euro

Greutate peste limită cu mai mult de 2 kilograme - 500 de euro pe kilogram

Pe terenul de joc, la meciurile oficiale

Cartonaș galben pentru gesturi nesportive (aruncarea mingii, scoaterea tricoului după marcarea golului, bruscarea unui adversar) - 500 de euro

Cartonaș roșu pentru gesturi nesportive (lovirea cu palma, cu pumnul a unui adversar) - 500 de euro plus pierderea primei de joc

Schimbarea tricourilor de joc după meci fără acordul conducerii - 150 de euro

Prezentarea la jocuri sub influența băuturilor alcoolice - 5.000 de euro

Maye06.09.2010 08:51
Schimbarea tricourilor de joc după meci fară acordul conducerii - 150 de euro

Nea Vali , nea Vali , ma lasi te rog frumos sa imi schimb tricoul cu Torres?

Te roog mult, nea Vali.

Aberatii...

red&blue_boy06.09.2010 08:59

Te roog mult, nea Vali.

Nu,ca a spus tati nea Gigi ca nu e voie,ca e criza! :D

Ste@ua2306.09.2010 11:27

Te roog mult, nea Vali.

Aberatii...

:)) Si o sa intrebe nea Vali,da cine e ma Torres asta? :))

Alex88pl06.09.2010 12:33

Practicarea jocurilor de noroc in cantonamente - 1.000 de euro

asta au bagat-o dupa ce a plecat Piturca, asa-i?

Bogdan06.09.2010 12:46

e la misto articolul asta. E inventat dupa diferite povesti din cantonament.

bijoux_bz06.09.2010 13:55
Prezenta la masă cu papuci fară ciorapi - 250 de euro

WTF???

Maye06.09.2010 13:59

Ai vrea sa vezi unghii cazute cand mananci paste? :)

The Game06.09.2010 16:03

Daca nu spun jucatorii inainte de culcare "Inger,ingerasul meu" sau "Tatal Nostru" cat vine amenda?Ca nah...iar o sa zica ciobanul ca l-a pedepsit Dumnezeu pentru pacatele facute.....ca d-aia nu mai batem noi de cativa ani spurcatii si ciorile in derbyuri....

Elvis06.09.2010 16:06
Asta e "marele" Stelist pe care-l credeau unii. Visul lui e sa antreneze Steaua dar Steaua n-are cumva nevoie de un loc pentru promovarea tinerelor valori din propria curte? Daca Ogararu si Paraschiv ar fi fost astazi juniori, nu cred ca i-am mai fi vazut pe la Steaua! :rolleyes:

Sau Dan Petrescu, sau Ilie Dumitrescu ... :naughty:

David06.09.2010 16:37

Mihai Stoichiță este de partea lui Mutu in conflictul cu Razvan. Intrat in dizgratia galeriei Stelei, sezonul trecut, pentru obedienta de care dadea dovadă in raport cu Becali, "Lippi" este convins că o astfel de atitudine este absolut necesară in meseria de antrenor.

Ca tehnician trebuie să asiguri echilibru la echipa de aceea selectionerul ar fi trebuit să fie mai diplomat după escapada varfului Fiorentinei, ce a urmat cosmarului de la Belgrad.

"Cateodata ca antrenor, trebuie să stii să fii umil. Eu m-aș fi umilit pentru Mutu. Este un jucator valoros, care nu are voie să lipsească de la echipa natională", a afirmat Stoichiță la Digisport.

razvan2806.09.2010 17:00

Practicarea unor sporturi cu grad de risc si periculozitate (schi, echitatie, motociclism, patinaj, fotbal pe plajă si in sală) - 5.000 de euro

Cee ? Ce regula tampita...pai la iarna daca vrea vreunul din jucatori sa mearga la schi trebuie sa plateasca 5000 de euro ? Sau la echitatie ? Pai mai periculos e sa mergi pe strada decat sa faci echitatie...

mircea_1006.09.2010 17:18
Prezentarea la jocuri sub influenta bauturilor alcoolice - 5.000 de euro

da ce mah se pregatesc astia sa-l ia pe tamas?

geedorah06.09.2010 17:55
Practicarea unor sporturi cu grad de risc si periculozitate (schi, echitatie, motociclism, patinaj, fotbal pe plajă si in sală) - 5.000 de euro

Cee ? Ce regula tampita...pai la iarna daca vrea vreunul din jucatori sa mearga la schi trebuie sa plateasca 5000 de euro ? Sau la echitatie ? Pai mai periculos e sa mergi pe strada decat sa faci echitatie...

La toate cluburile mari din Europa sunt stipulate clauze d-astea de interzicere a sporturilor gen schi, patinaj sau tot ce tine de integritatea corpului. Daca-si rupe picioarele pe partie la poiana ce mai faci cu el?

razvan2806.09.2010 18:25

Pai daca iti rupi picioarele inseamna ca nu stii sa schiezi , si daca nu stii sa schiezi nu te duci...oricum nu vad vreun jucator de la Steaua in momentul de fata pe schiuri...poate pe Dodel cu parasuta da cu schiuri niciodata :))

David06.09.2010 18:48

Chiar,parasuta lui Dodel nu e sport extrem?

red&blue_boy06.09.2010 19:21
Chiar,parasuta lui Dodel nu e sport extrem?

:))

razvan2806.09.2010 19:41

Ar trebui sa ceara alte pozitii in teren , ca astea clasice nu sunt pentru el :))

bogdinho_AISS08.09.2010 09:55

Mircea Lucescu (acest tigan infect ) l-a atacat pe Nea` Imi pe care il face "om peste care a trecut timpul" ...

Raspunsul lui Ienei pentru Mircea Lucescu: "El se pricepe la toate, noi nu avem dreptul la o parere!"

Pe Lucescu il roade invidia...de fapt tot neamul "Lucestilor din Tiganesti" e plin de invidie...

Kellerman08.09.2010 10:06

Monumentul Prostiei strikes again!

Trebuia sa moara infectul de Mucescu atunci cand a avut probleme cu inima.

Cand o sa moara asta si becalii o sa fie sarbatoare nationala!

bogdinho_AISS08.09.2010 10:41

pai sa stii...ar trebui sa moara de inima...se vede ca este un "tigan" acest mucescu ... X(X(X(

red&blue_boy08.09.2010 10:43

Eu zic sa nu-l bage in seama domnul Jenei pe Lucescu,nu merita...

«1507508509510511689»