FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1506507508509510689»
David01.09.2010 10:49

Sa inceapa showul!Tot e mai bine daca sunt imprumutati,dar sa vedeti cand vin toti aia innapoi.Deci cu Unirea jucam cu fosta Steaua II?CUL!!

stelist8601.09.2010 10:58

Eu propun o revolutie.Desfiintand Steaua 2 mi se pare sa scuipi insa spiritul Stelei in fata.Noi ce jucatori am mai produs in ultimii ani?Ce o sa ne facem?Sa asteptam sa moara cancerul sau sa punem piciorul in prag.AM PROPUS DE 1 MILIARD DE ORI SA PROTESTAM IN FATA PALATULUI SAU IN FATA CASEI SALE,SA II SPERIAM FAMILIA AIA TAMPITA SI SA LASE CLUBUL IN PACE,DAR NIMENI NU A BAGAT IN SEAMA VORBELE MELE.voi nu credeti ca noi suporterii l-am indurat destul pe nenorocitul asta de albanez?nu credeti ca mai meritam si noi sa fim fericiti de propria noastra echipa in care sa fie un patron adevarat,un antrenor serios,cu un stadion mai mare acoperit ,cu scaune adevarate si plin de suporteri care sa incurajeze echipa care chiar merita sa fie incurajata?sa mai fim si noi o data fericiti de jocul de pe teren?Singurul obstacol in fata acestei fericiri e cancerul.Ori scapam de el acuma,ori scapam de el cand va muri.

Astristul01.09.2010 11:13
Desfiintand Steaua 2 mi se pare sa scuipi insa spiritul Stelei in fata.

Nu ti se pare, CHIAR ASA E! Mi-e scarba de ce a ajuns Steaua. O marioneta in mainile unui miliardar de carton care profita de pe urma brandului "Steaua"!

Alex88pl01.09.2010 11:21

asta cu desfiintatul echipei secunde e o gluma proasta?:|

red&blue_boy01.09.2010 11:32

Inca un moment de imbecilitate marca Jiji...Rusine...

ps : Onicas nu era la Tg. Mures?

Liquid01.09.2010 12:08

Ati uitat sa mentionati ceva! Jiji a mai spus ca la anul vor infiinta iar Steaua 2 si vor cumpara un loc de Liga 2! :)

razvan2801.09.2010 12:22

Astia sunt doar imprumutati sau vanduti la Unirea , pentru ca asta e important sa stim ?

Liquid01.09.2010 12:26

Sunt imprumutati! :)

Razvypitesti01.09.2010 12:28

se pare ca ar fi vorba de imprumut

razvan2801.09.2010 13:08

Asta nu e un lucru rau.Era foarte nasol daca erau vanduti , in acest caz chiar putea fi vorba de o revolta totala.

bijoux_bz01.09.2010 14:24
Asta nu e un lucru rau.Era foarte nasol daca erau vanduti , in acest caz chiar putea fi vorba de o revolta totala.

Revolta cui ?

pytycrys01.09.2010 15:23
Eu propun o revolutie.Desfiintand Steaua 2 mi se pare sa scuipi insa spiritul Stelei in fata.Noi ce jucatori am mai produs in ultimii ani?Ce o sa ne facem?Sa asteptam sa moara cancerul sau sa punem piciorul in prag.AM PROPUS DE 1 MILIARD DE ORI SA PROTESTAM IN FATA PALATULUI SAU IN FATA CASEI SALE,SA II SPERIAM FAMILIA AIA TAMPITA SI SA LASE CLUBUL IN PACE,DAR NIMENI NU A BAGAT IN SEAMA VORBELE MELE.voi nu credeti ca noi suporterii l-am indurat destul pe nenorocitul asta de albanez?nu credeti ca mai meritam si noi sa fim fericiti de propria noastra echipa in care sa fie un patron adevarat,un antrenor serios,cu un stadion mai mare acoperit ,cu scaune adevarate si plin de suporteri care sa incurajeze echipa care chiar merita sa fie incurajata?sa mai fim si noi o data fericiti de jocul de pe teren?Singurul obstacol in fata acestei fericiri e cancerul.Ori scapam de el acuma,ori scapam de el cand va muri.

Imi place cum gandesti. Poate cineva mai "important" sa se gandeasca putin la ideea acestui baiat? Mi se pare de bun augur.

geedorah01.09.2010 16:42

Mai bine sa joace la Unirea, sa prinda si ei contact cu Liga 1. Daca era vreo echipa de scotea macar o jumatate Messi, eram revoltat, dar asa, meh... Ziceti voi ce mare jucator sau ceva cat de cat concret a dat Steaua II in ultimii 5 ani. Noi ii tinem in scutece pana la 25 de ani, ca trebuie "sa creasca domne, sunt prea mici" Si aia de la Arsenal ce zic? Fabregas ala parca joaca de o eternitate acolo si are doar 23 de ani. Vreti sa faceti revolutie pentru nimic, nu da afara jucatorii de la Steaua II, doar o sa joace la alta echipa. "Manjii" tot ai nostri o sa fie, aia care sunt.

razvan2801.09.2010 19:53

Da o sa ii imprumute , si asta chiar e bine pt ca vor juca in prima Liga , vor prinde o experienta mult mai mare.Daca ar fi fost vanduti/cedati gratis era clar un nou abuz facut de oier clubului si inca un motiv sa protestam impotriva lui .

RobYnho02.09.2010 08:57

21 de jucatori pe lista pentru Europa League

Portari: Tatarusanu, C. Lungu

Fundasi: Emeghara, Bonfim, Geraldo, Gardos Abrudan, Martinovici, Latovlevici

Mijlocasi: Nicoliță, Szekely, Anghelov, Bicfalvi, I. Apostol, Ricardo, Radut Cr. Tanase, C. Matei

Atacanti: Kapetanos, B. Stancu, Surdu

David02.09.2010 11:44

Cariera internatională a unuia dintre cei mai prolifici marcatori din toate timpurile parea incheiata cand selectionerul Olandei, Bert van Marwijk nu l-a convocat in lotul pentru Mondialul din Africa de Sud. Totusi, fostul atacant al lui United si Real Madrid a fost convocat de tehnicianul primei reprezentative pentru startul preliminariilor: vice-campioana lumii va da piept cu San Marino si Van Nistelrooy e gata să stralucească din nou.

Varful lui Hamburg a fost convocat in ultimul moment, cand s-a aflat că Robin van Persie nu va fi recuperat in timp util, dar, chiar si asa, are planuri mari: Ruud speră să prindă lotul pentru Campionatul European din 2012 - cand va avea 36 de ani

"Simt că aș fi putut fi important pentru natională la Mondialul din Africa de Sud, dar a fost decizia antrenorului si o respect. Oricum, acum sunt intr-o formă mai bună si sunt extrem de fericit că mi-a fost acordată o nouă sansa E posibil ca după acest meci să nu mai fiu convocat, sunt constient de asta. Eu voi raspunde tot timpul convocarii, sper să prind chiar Euro 2012. O să am 36 de ani, e adevarat, dar luati exemplul lui Ooijer, care a jucat titular intr-un sfert de finală de CM la 35", a spus varful batav, citat de goal.com.

33 de goluri a inscris Ruud pentru nationala in 64 de selectii

red&blue_boy02.09.2010 11:48

Cam aiurea,nu l-au luat la mondial si-l cheama acum.Ma mir ca a acceptat Ruud sa revina...Respect!

Bombonel9402.09.2010 11:53

pe acest forum.. inclin sa cred ca sunt numai vorbe.. toti zic sa protestam sa facem ceva.. dar nimeni nu ia nici.o masura...

Lari02.09.2010 12:35

Nu tre' sa ia nimeni masuri, frate, se fac tricouri cu orice inscriptie pe masurile S, L, M, XL, XXL. Doar tre' sa ai 30 de lei sa le cumperi si curaj sa le porti, atat tot. Ce masuri?

David02.09.2010 14:07
razvan2802.09.2010 19:41

Ar trebui sa fim mandri :))

Bombonel9403.09.2010 09:10
razvan2803.09.2010 12:25

Oricum vad ca e doar pentru moment...

Bogdan03.09.2010 15:45

"Marinescu este posibil să vină la Steaua. Am vorbit cu cei de la Chimia Brazi și le-am spus că le dau 50.000 și pot rămâne și cu procentul de 25%, cât aveau și la Urziceni. L-am vrut și pe Rusescu, dar nu mi-am permis să dau banii pe al șaptelea atacant. Lui Bănel ii dau drumul la orice echipă il dorește."

Sa mor eu de stiu care-s aia sapte. Eu am numarat doar 4: Kape, Stancu, surdu si bilasco.

David03.09.2010 15:49

Kape,Surdu,Bilasco,Stancu,Stancu,Stancu,Stancu.

«1506507508509510689»