Banel e anuntat titular. E clar, nu mai luam 5, luam doar 3 pentru ca Banel alearga si pune suflet! ![]()
Banel e anuntat titular. E clar, nu mai luam 5, luam doar 3 pentru ca Banel alearga si pune suflet! ![]()
Azi, de la ora 15:30, va avea loc tragerea la sorti a meciurilor din "16-imile" competitiei, in care intră si formatiile din Liga 1.
Se vor imperechea echipele din urna A cu cele din urna C, apoi cele din urna B cu cele din urna C. Cele patru echipe ramase in urna B vor fi combinate intre ele. Partidele din "16-imi" se desfășoară in sistem eliminatoriu, intr-o singură manșă, pe terenul echipei ce va fi stabilită prin tragere la sorti, in zilele de 21, 22 si 23 septembrie.
Urna A: CFR Cluj, Urziceni, FC Vaslui, Steaua, Poli Timisoara, Dinamo
Urna B: Rapid, Otelul, FC Brasov, Gaz Metan, Bistrita, U Craiova, Astra, Branesti, Sportul, Tg. Mures U Cluj, Pandurii
Urna C: Ceahlaul, Petrolul, Delta Tulcea, Viitorul Constanta, Astra II, Chimia Brazi, Juventus Bucuresti, Otopeni, Alro Slatina, CFR Craiova, Vointa Sibiu, Minerul Lupeni, ACU Arad, Silvania
Sincer , mi-as dori sa picam cu Viitorul Constanta ![]()
cu juventus ar fi bine sa picam. atunci cand ne-or elimina sa nu poata Banel & co. sa dea vina pe oboseala de la drum.
cu juventus ar fi bine sa picam. atunci cand ne-or elimina sa nu poata Banel & co. sa dea vina pe oboseala de la drum.
Plus ca ne-a eliminat Juventus,nu orice echipa! ![]()
Yuksel Yesilova, fost preparator fizic in Ghencea pe vremea lui Dorinel Munteanu, a trait clipe de groază la meciul echipei sale, Samsunspor, contra lui Mersin. În minutul 35, fratele lui Yuksel a patruns pe teren si l-a injunghiat pe acesta cu cinci lovituri de cutit.
Meciul a fost intrerupt, iar Yuksel a fost dus la spital, unde a fost supus unei interventii chirurgicale. El se află acum in afara oricarui pericol, iar fratele sau a fost arestat.
gsp.ro
Socant...
Fostul preparator fizic al Stelei, Yuksel Yesilova, care, in prezent antrenează formatia turcă Mersin Idmanyurdu, a fost injunghiat in timpul unui meci chiar de fratele sau.
"După această condamnare, l-am respins cu totii din familie. Nu mai aveam un astfel de frate. Însă el nu ne-a lasat in pace. Doar impotriva mea a depus pană acum 653 de plangeri. Organele abilitate au decis in cele mai multe cazuri că nu este nevoie de un proces, iar la procesele pe care l-am avut nu am primit nicio condamnare. Fratele meu mai mare are probleme psihice. Pană acum m-a acuzat de multe, de viol, de trafic de arme, de trafic de droguri, insă eu am fost gasit nevinovat de fiecare data Pentru că toate erau acuzatii fară niciun fundament si justitia a hotarat acest lucru", a explicat fostul preparator fizic al Stelei
Mediafax
Gaz Metan CFR Craiova - Steaua in Cupa Romaniei! Pacat ca nu jucam acasa ![]()
Toate meciurile:
Juventus Bucuresti - FC Timisoara
ACU Arad - CFR Cluj
Dinamo Bucuresti - Ceahlaul
CFR Craiova - Steaua Bucuresti
Unirea Urziceni - Delta Tulcea
ALRO Slatina - FC Vaslui
Pandurii Tg. Jiu - Viitorul Constanta
Vointa Sibiu - Gaz Metan Mediaș
Rapid - Petrolul Ploiesti
Sportul Studentesc - CS Otopeni
Chimia Brazi - FC Brasov
FC Silvania - FCM Tg. Mureș
Gloria Bistrita - Astra II
Minerul Lupeni - U Craiova
U Cluj - Victoria Branesti
Astra Ploiesti - Otelul Galati
Bine ca jucam cu o echipa de Liga aIIa..![]()
Ar fi culmea sa ne bata astia ![]()
![]()
Ii vom subordona! ![]()
AS Roma este oficial de vanzare, iar presa italiană scrie că bossul celor de la Lukoil si totodată patronul clubului Spartak Moscova, Leonid Fedun, este interesat să-l cumpere.
"Fedun va plati 200 de milioane de euro si va acoperi si datoriile clubului. Va cumpara intai 50% din actiunile clubului si apoi incă 35%, pentru a controla total clubul", scrie Il Corriere dello Sport.
Anuntul punerii oficiale in vanzare a clubului din Serie A a fost facut de directorul adjunct al UniCredit: "Procedura de explorare a pietei si de vanzare a clubului a inceput. Totul a fost agreat impreună cu familia Sensi (Rosella Sensi este presedintele AS Roma - n.r.)".
Fir-ar a dracului de treaba ca noi ne-am ales cu singurul patron batut in cap din lume. Vand altii si nu vinde el.
Si Steaua e un brand mult mai mare ca AS Roma. Daca ar veni un baiat cu bani si ar exploata acest brand la adevarata lui valoare...
In Romania , dar pe plan international nu prea.Oricum daca AS Roma care are echipa pe care o are si sanse la castigarea campionatului si cupei e vanduta , Steaua de ce nu ar fi in viitorul apropiat ? ![]()
Ma vad nevoit sa va reamintesc ca Roma nu detine nici o cupa Europeana. Deci...
rapid - petrolul...
ce duel..
cat despre Steaua..ne vor elimina oltenii la penaltyuri
In Romania , dar pe plan international nu prea.Oricum daca AS Roma care are echipa pe care o are si sanse la castigarea campionatului si cupei e vanduta , Steaua de ce nu ar fi in viitorul apropiat ?![]()
Roma nu prea conteaza nici ei in Europa, au statutul pe care il aveam noi in anii '90, adica sunt si ei pe-acolo, cred ca diferenta o face campionatul. Totusi Seria A maccaroni e in primele 4 cred eu, dupa Anglia, Spania si Germania.
Niste ruscaleti, chinezi sau arabi ar putea profita de imaginea Stelei, care cu exceptia lui Dinamo Kiev si Steaua Rosie e cel mai important punct fotbalistic din estul Europei, si au cam cei mai multi fani. Asteptam sa se prapadeasca ciobanul sa se intample chestia asta, cat mai curand. ![]()
Gaz Metan CFR Craiova
Zici ca au fuzionat toate echipele retrogradabile din Liga I anul asta.
Vointa Sibiu - Gaz Metan Mediaș
Derby.
Ar fi culmea sa ne bata astia![]()
N-ar fi exclus,avand in vedere "performantele" noastre in Cupa in ultimii ani...
Daca si cu echipa asta "galactica" , "extraterestra" , "panzerista" si tot tacamu ne bate CFR Craiova ar trebuie sa ii luam pe Dodel si Banel si sa ii trimitem la Avantu Manciu ![]()
cat despre Steaua..ne vor elimina oltenii la penaltyuri
Inca un an fara cupa ... ![]()
Derby.
Mai ales ca Mediasul joaca sezonul asta "acasa" la Sibiu! ![]()
Zici ca au fuzionat toate echipele retrogradabile din Liga I anul asta.
Doar 3 dintre ele! ![]()
Mai ales ca Mediasul joaca sezonul asta "acasa" la Sibiu!![]()
Nu mai joaca mult! ![]()
Speram sa batem pe astia si sa aratam si noi intr-un sezon ca ne intereseaza sa mai castigam si trofee, nu numai banii din competitiile europene unde nu prea facem mare lucru.
![]()
![]()
![]()
![]()
Din nou probleme in paradisul imobiliar jijidiot : o firma de-a lui Becali nu plateste chiria si urmeaza sa intre in faliment.
Firma European Imobiliar Developers (EID) a intrat in procedura simplificată a insolventei după ce nu a platit chiria pentru sediul ocupat la hotelul Marriott. EID a fost gandita la infiintarea din anul 2005, drept o companie de dezvoltare imobiliara Cu această firma patronul Stelei promitea atunci că va ridica un complex imobiliar de lux in Baneasa. Pliantele promotionale de atunci infățisau un proiect cu aproximativ 750 de case intinse pe mai mult de 60 de hectare. De respectivul proiect nu a mai auzit nimeni de atunci. Nici de EID nu s-a prea auzit de o vreme, cu actuala situatie de pe piata imobiliara În plus, sediul de la Marriott al firmei, unde avea biroul si patronul Stelei, este expirat.
Nt, nt. Vin zile negre pe "piata imobiliara" a "latifundiarului". Numarul de tunuri ce pot fi date intr-o tare oarecare este totusi limitat.
Azi dimineata, la sport.ro au dat un interviu cu Mitica in care militianul a spus ceva tare interesant, si anume "in caz ca dinam0 ramane fara bani, va castiga titlul". Asta cred ca a spus-o special pentru aia care inca mai credeau ca in Liga I se joaca "pe bune". ![]()