FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1510511512513514689»
Astristul14.09.2010 09:11

Banel e anuntat titular. E clar, nu mai luam 5, luam doar 3 pentru ca Banel alearga si pune suflet! :D

Daniel-Ionut14.09.2010 09:36

Azi, de la ora 15:30, va avea loc tragerea la sorti a meciurilor din "16-imile" competitiei, in care intră si formatiile din Liga 1.

Se vor imperechea echipele din urna A cu cele din urna C, apoi cele din urna B cu cele din urna C. Cele patru echipe ramase in urna B vor fi combinate intre ele. Partidele din "16-imi" se desfășoară in sistem eliminatoriu, intr-o singură manșă, pe terenul echipei ce va fi stabilită prin tragere la sorti, in zilele de 21, 22 si 23 septembrie.

Urna A: CFR Cluj, Urziceni, FC Vaslui, Steaua, Poli Timisoara, Dinamo

Urna B: Rapid, Otelul, FC Brasov, Gaz Metan, Bistrita, U Craiova, Astra, Branesti, Sportul, Tg. Mures U Cluj, Pandurii

Urna C: Ceahlaul, Petrolul, Delta Tulcea, Viitorul Constanta, Astra II, Chimia Brazi, Juventus Bucuresti, Otopeni, Alro Slatina, CFR Craiova, Vointa Sibiu, Minerul Lupeni, ACU Arad, Silvania

Steaua1947^14.09.2010 09:51

Sincer , mi-as dori sa picam cu Viitorul Constanta :)

Alex88pl14.09.2010 09:54

cu juventus ar fi bine sa picam. atunci cand ne-or elimina sa nu poata Banel & co. sa dea vina pe oboseala de la drum.

red&blue_boy14.09.2010 09:59
cu juventus ar fi bine sa picam. atunci cand ne-or elimina sa nu poata Banel & co. sa dea vina pe oboseala de la drum.

Plus ca ne-a eliminat Juventus,nu orice echipa! :)

RobYnho14.09.2010 11:26
Yuksel Yesilova, fost preparator fizic in Ghencea pe vremea lui Dorinel Munteanu, a trait clipe de groază la meciul echipei sale, Samsunspor, contra lui Mersin. În minutul 35, fratele lui Yuksel a patruns pe teren si l-a injunghiat pe acesta cu cinci lovituri de cutit.

Meciul a fost intrerupt, iar Yuksel a fost dus la spital, unde a fost supus unei interventii chirurgicale. El se află acum in afara oricarui pericol, iar fratele sau a fost arestat.

gsp.ro

Socant...

Fostul preparator fizic al Stelei, Yuksel Yesilova, care, in prezent antrenează formatia turcă Mersin Idmanyurdu, a fost injunghiat in timpul unui meci chiar de fratele sau.

"După această condamnare, l-am respins cu totii din familie. Nu mai aveam un astfel de frate. Însă el nu ne-a lasat in pace. Doar impotriva mea a depus pană acum 653 de plangeri. Organele abilitate au decis in cele mai multe cazuri că nu este nevoie de un proces, iar la procesele pe care l-am avut nu am primit nicio condamnare. Fratele meu mai mare are probleme psihice. Pană acum m-a acuzat de multe, de viol, de trafic de arme, de trafic de droguri, insă eu am fost gasit nevinovat de fiecare data Pentru că toate erau acuzatii fară niciun fundament si justitia a hotarat acest lucru", a explicat fostul preparator fizic al Stelei

Mediafax

RobYnho14.09.2010 12:40
CFR Craiova - Steaua Bucuresti in Cupa Romaniei.
Daniel-Ionut14.09.2010 12:42

Gaz Metan CFR Craiova - Steaua in Cupa Romaniei! Pacat ca nu jucam acasa :dry:

Toate meciurile:

Juventus Bucuresti - FC Timisoara

ACU Arad - CFR Cluj

Dinamo Bucuresti - Ceahlaul

CFR Craiova - Steaua Bucuresti

Unirea Urziceni - Delta Tulcea

ALRO Slatina - FC Vaslui

Pandurii Tg. Jiu - Viitorul Constanta

Vointa Sibiu - Gaz Metan Mediaș

Rapid - Petrolul Ploiesti

Sportul Studentesc - CS Otopeni

Chimia Brazi - FC Brasov

FC Silvania - FCM Tg. Mureș

Gloria Bistrita - Astra II

Minerul Lupeni - U Craiova

U Cluj - Victoria Branesti

Astra Ploiesti - Otelul Galati

razvan2814.09.2010 14:02

Bine ca jucam cu o echipa de Liga aIIa..:D

Ro.OBert14.09.2010 14:19
Bine ca jucam cu o echipa de Liga aIIa.. :D

Ar fi culmea sa ne bata astia :ike::crazy:

Astristul14.09.2010 15:02
Bine ca jucam cu o echipa de Liga aIIa.. :D

Ii vom subordona! :steag_sah_mic:

Adrian14.09.2010 15:44
AS Roma este oficial de vanzare, iar presa italiană scrie că bossul celor de la Lukoil si totodată patronul clubului Spartak Moscova, Leonid Fedun, este interesat să-l cumpere.

"Fedun va plati 200 de milioane de euro si va acoperi si datoriile clubului. Va cumpara intai 50% din actiunile clubului si apoi incă 35%, pentru a controla total clubul", scrie Il Corriere dello Sport.

Anuntul punerii oficiale in vanzare a clubului din Serie A a fost facut de directorul adjunct al UniCredit: "Procedura de explorare a pietei si de vanzare a clubului a inceput. Totul a fost agreat impreună cu familia Sensi (Rosella Sensi este presedintele AS Roma - n.r.)".

Fir-ar a dracului de treaba ca noi ne-am ales cu singurul patron batut in cap din lume. Vand altii si nu vinde el.

Si Steaua e un brand mult mai mare ca AS Roma. Daca ar veni un baiat cu bani si ar exploata acest brand la adevarata lui valoare...

razvan2814.09.2010 15:58

In Romania , dar pe plan international nu prea.Oricum daca AS Roma care are echipa pe care o are si sanse la castigarea campionatului si cupei e vanduta , Steaua de ce nu ar fi in viitorul apropiat ? :clap:

Adrian14.09.2010 16:00

Ma vad nevoit sa va reamintesc ca Roma nu detine nici o cupa Europeana. Deci...

Alex88pl14.09.2010 16:15

rapid - petrolul...:D ce duel..

cat despre Steaua..ne vor elimina oltenii la penaltyuri

pcsbb14.09.2010 16:38
In Romania , dar pe plan international nu prea.Oricum daca AS Roma care are echipa pe care o are si sanse la castigarea campionatului si cupei e vanduta , Steaua de ce nu ar fi in viitorul apropiat ? :clap:

Roma nu prea conteaza nici ei in Europa, au statutul pe care il aveam noi in anii '90, adica sunt si ei pe-acolo, cred ca diferenta o face campionatul. Totusi Seria A maccaroni e in primele 4 cred eu, dupa Anglia, Spania si Germania.

Niste ruscaleti, chinezi sau arabi ar putea profita de imaginea Stelei, care cu exceptia lui Dinamo Kiev si Steaua Rosie e cel mai important punct fotbalistic din estul Europei, si au cam cei mai multi fani. Asteptam sa se prapadeasca ciobanul sa se intample chestia asta, cat mai curand. :notangel:

David14.09.2010 17:10
Gaz Metan CFR Craiova

Zici ca au fuzionat toate echipele retrogradabile din Liga I anul asta.

Maye14.09.2010 17:55
Vointa Sibiu - Gaz Metan Mediaș

Derby.

red&blue_boy14.09.2010 17:58
Ar fi culmea sa ne bata astia :ike::crazy:

N-ar fi exclus,avand in vedere "performantele" noastre in Cupa in ultimii ani...

razvan2814.09.2010 18:40

Daca si cu echipa asta "galactica" , "extraterestra" , "panzerista" si tot tacamu ne bate CFR Craiova ar trebuie sa ii luam pe Dodel si Banel si sa ii trimitem la Avantu Manciu :))

Astristul14.09.2010 20:49
cat despre Steaua..ne vor elimina oltenii la penaltyuri

Inca un an fara cupa ... :(

Derby.

Mai ales ca Mediasul joaca sezonul asta "acasa" la Sibiu! :rolleyes:

Zici ca au fuzionat toate echipele retrogradabile din Liga I anul asta.

Doar 3 dintre ele! :))

Maye14.09.2010 20:56
Mai ales ca Mediasul joaca sezonul asta "acasa" la Sibiu! :rolleyes:

Nu mai joaca mult! :)

georgepopescu8115.09.2010 06:28

Speram sa batem pe astia si sa aratam si noi intr-un sezon ca ne intereseaza sa mai castigam si trofee, nu numai banii din competitiile europene unde nu prea facem mare lucru.

fular-campioniifular-campionii:steag_sah_mic::steag_cruce_invers:

strezahuzum15.09.2010 08:38

Din nou probleme in paradisul imobiliar jijidiot : o firma de-a lui Becali nu plateste chiria si urmeaza sa intre in faliment.

Firma European Imobiliar Developers (EID) a intrat in procedura simplificată a insolventei după ce nu a platit chiria pentru sediul ocupat la hotelul Marriott. EID a fost gandita la infiintarea din anul 2005, drept o companie de dezvoltare imobiliara Cu această firma patronul Stelei promitea atunci că va ridica un complex imobiliar de lux in Baneasa. Pliantele promotionale de atunci infățisau un proiect cu aproximativ 750 de case intinse pe mai mult de 60 de hectare. De respectivul proiect nu a mai auzit nimeni de atunci. Nici de EID nu s-a prea auzit de o vreme, cu actuala situatie de pe piata imobiliara În plus, sediul de la Marriott al firmei, unde avea biroul si patronul Stelei, este expirat.

Nt, nt. Vin zile negre pe "piata imobiliara" a "latifundiarului". Numarul de tunuri ce pot fi date intr-o tare oarecare este totusi limitat.

Stirea in intregime, aici.

Astristul15.09.2010 12:56

Azi dimineata, la sport.ro au dat un interviu cu Mitica in care militianul a spus ceva tare interesant, si anume "in caz ca dinam0 ramane fara bani, va castiga titlul". Asta cred ca a spus-o special pentru aia care inca mai credeau ca in Liga I se joaca "pe bune". :rolleyes:

«1510511512513514689»