FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1423424425426427689»
Daniel-Ionut11.01.2010 16:55

Cine mai e si asta ma?! :huh:

Ce spectacol sa faca il Liga 1? un videoclip pe youtube in care da un gol ca a lu' Toja in meciul cu Sheriff repetat de N ori... si niste chichite pe teren din care termina faza pe jos...

Kapetan0s11.01.2010 17:39
Cine mai e si asta ma?! :huh:

Ce spectacol sa faca il Liga 1? un videoclip pe youtube in care da un gol ca a lu' Toja in meciul cu Sheriff repetat de N ori... si niste chichite pe teren din care termina faza pe jos...

La schimb cu Dayro orice jucator e bun :thumbsup:

ytse jam11.01.2010 17:40

Kapetanos pleaca de la Steaua

Golgheterul Stelei, Pantelis Kapetanos, este foarte aproape sa se desparta de echipa din Ghencea, dupa ce Gigi Becali a primit o oferta de 2 milioane de euro de la un club din strainatate.

http://www.onlinesport.ro

deci... trist. cand nu mai ai nici o speranta legata de clubul ce il iubesti cel mai mult, singurii pentru care te lupti raman jucatorii, cei care meci de meci transpira si isi iau **** in gura de la patron. in rest, sa auzim numai de bine.

Kapetan0s11.01.2010 17:44
Kapetanos pleaca de la Steaua

Golgheterul Stelei, Pantelis Kapetanos, este foarte aproape sa se desparta de echipa din Ghencea, dupa ce Gigi Becali a primit o oferta de 2 milioane de euro de la un club din strainatate.

http://www.onlinesport.ro

deci... trist. cand nu mai ai nici o speranta legata de clubul ce il iubesti cel mai mult, singurii pentru care te lupti raman jucatorii, cei care meci de meci transpira si isi iau **** in gura de la patron. in rest, sa auzim numai de bine.

Era si logic...daca nu ar fi plecat Kapetanos nu ar mai fi insistat asa de mult sa il ia pe Yovov(Bibishkov 2) :))

Ciobanee daca nu mai ai bani de ce mai stai la Steaua, vinde clubu iti faci un bine tie si in acelasi timp echipei!!!

Steaua a devenit o afacere pentru Gigi se gandeste sa ia jucatori liberi de contract si sa le dea 120 de mii de euro salariu, dupa aia mai vrea sa ia si campionatu cu totate rebuturile..

Daniel-Ionut11.01.2010 17:52
La schimb cu Dayro orice jucator e bun :thumbsup:

Eu inca cred in Dayro... doar ca nu este pus sa joace unde trebuie.

Astristul11.01.2010 18:53

Nu numai asta, dar e nevoie si de un antrenor capabil sa-l motiveze cum trebuie.

Membrii AISS interzisi pe Ghencea:

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...-pe-Ghencea.htm

Si din categoria "hai sa mai aberam, ca ne mai baga presa in seama":

http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fot...y-vrea-asta.htm

Maye11.01.2010 19:58
MoWeed11.01.2010 21:31

Tare sunt curios de unde stie el care sunt membrii AISS :))

danimarcu11.01.2010 21:58
Tare sunt curios de unde stie el care sunt membrii AISS :))

Dupa infatisare.Arata a vagabonzi,injura si trag pe nas.

Sta Gigi la intrare si cum vede o hahalera, ii pune interdictie.Pac-pac!

Adrian11.01.2010 22:06

Pai cum sa nu ii recunoasca pe huligani? Ei sunt aia care tin degetele mijlocii ridicate in fata nasului lui :))

Adrian12.01.2010 00:07

Oh my God!!!

Stiu ca nu e bine sa ma pronunt inainte de a vedea omul la lucru dar:

Ia uitati ce ratat isi trage Steaua!!!

http://la.galaxy.mlsnet.com/players/bio.js...tatType=current

Omul de abia a jucat in MLS. Nu are nici 30 de meciuri. Atat de bun a fost incat LA Galaxy l-a scos de pe lista(la ei trebuie sa ai un numar exact de jucatori in fiecare sezon) ca sa ii faca loc unui alt fotbalist in iulie 2009. De atunci se pare ca nu a mai jucat deloc.

Oare asta e mana lui mache sau a cancelarului? Ca cred ca nea Vali e prea ocupat cu interdictiile si propaganda pe net.

year club gp gs min g a sht sog FC fs c ej

2009 Los Angeles 8 8 637 0 0 2 0 3 2 1 0

Career 23 20 1,762 0 2 6 2 25 13 5 0

gp=games played

gs=games started(titular)

g = goluri

a= pase de gol

Maye12.01.2010 01:05

Da` cum dracu` ii gasesc astia nu pot sa imi dau seama.

AG12.01.2010 07:49

goagal =))

Daniel-Ionut12.01.2010 08:44

Se pare ca dupa Armenteros, Camus si alte alea avem o noua telenovela: Yovov, o ora vine peste 15 minute nu mai vine...

Judy12.01.2010 08:54

frate decat sa ia petarde dastea...mai bine il pastreaza pe Dayro care in opinia mea e un jucator mare...dar nu stiu taranii astia sa'l foloseasca.

Daniel-Ionut12.01.2010 09:01
frate decat sa ia petarde dastea...mai bine il pastreaza pe Dayro care in opinia mea e un jucator mare...dar nu stiu taranii astia sa'l foloseasca.

CORECT! asta am zis si eu ;)

MoWeed12.01.2010 09:11

Naomi jucator mare :))

Deci chiar ma intreb si eu acum, de unde dracu ii tot gaseste pe astia mah? Eu cred ca se pricepe Mache...

Maye12.01.2010 09:30

Important e ca merge netu` la palat.

P.S. Sa-i taie dracu` cuiva conexiunea lui Mache.

mircea_1012.01.2010 10:11
http://www.sport.ro/Liga-1/Steaua-aduce-un...b-cu-Dayro.html

Super jucator Alanzinho asta pe langa ruptii pe care ii avem acum la echipa, dar sunt sigur 100% ca ciobanu o sa vrea banii :cursing:

http://www.youtube.com/watch?v=CfU8vJLcx9s pur si simplu ar face spectacol in Liga I...

il ia odata pe piept Cadu, sta 3 luni in carje

Daniel-Ionut12.01.2010 10:12

Hamutovski la dinam0??? :blink:

Prosport & sport.ro, lumea e satula de atata :shit: pe care voi l'aiti mancat!!!

sabin130712.01.2010 10:26

@Daniel-Ionut

Pacat ca doar unii, poate prea putini, s-au saturat de porcariile gen prosport. Pentru ca daca s-ar fi saturat destul de multa lume de mizeria redata de ziaristi cu deshtu´n gura atunci aceste fituici ar da un faliment cat se poate de logic iar lumea nu i-ar mai cita.

1on12.01.2010 10:55
Oh my God!!!

Stiu ca nu e bine sa ma pronunt inainte de a vedea omul la lucru dar:

Omul de abia a jucat in MLS. Nu are nici 30 de meciuri. Atat de bun a fost incat LA Galaxy l-a scos de pe lista(la ei trebuie sa ai un numar exact de jucatori in fiecare sezon) ca sa ii faca loc unui alt fotbalist in iulie 2009. De atunci se pare ca nu a mai jucat deloc.

Oare asta e mana lui mache sau a cancelarului? Ca cred ca nea Vali e prea ocupat cu interdictiile si propaganda pe net.

Evident, n-are nicio selectie la nationala Suei.

A jucat la o echipă cu nume parcă scos din Familia Flintstone, Kalamazoo Kingdom. Campioana statului Bedrock.

Astristul12.01.2010 11:55
Hamutovski la dinam0??? :blink:

Prosport & sport.ro, lumea e satula de atata :shit: pe care voi l'aiti mancat!!!

Sa speram ca nu! :|

David12.01.2010 16:20

"Steaua are din nou probleme cu nigerianul Ifeaniy Emeghara. Revenit pe gazon dupa un an si opt luni la sfarsitul turului, Emeghara a acuzat din nou probleme medicale la primele antrenamente din acest an.Fundasului nigerian i s-au descoperit mai multe probleme dupa vizita medicala efectuata saptamana trecuta de Steaua si va urma un program seperat.

"Emeghara poate juca 90 de minute, insa nu este la capacitate maxima, mai are nevoie de pauze. Va urma un program special", a spus Mihai Stoichita pentru Digi Sport.

Chiar daca Emeghara nu este complet refacut, Stoichita nu isi face griji. "Ii am pe Golanski si pe Petre Marin. Pe Golanski o sa il folosesc, chiar daca intra in ultimele sase luni de contract. E platit pentru 3 ani, nu pentru doi ani si jumatate", a mentionat Stoichita.

Ifeaniy Emeghara a revenit in meciul cu International Curtea de Arges din ultima etapa a turului, iar apoi a fost integralist in meciul cu Twente din Liga Europa."

Onlinesport

Judy12.01.2010 17:25

ce declara acum ciobanu:))

"Steaua este inca in pericol de retrogradare:)"

«1423424425426427689»