FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1425426427428429689»
Astristul14.01.2010 23:05
"Nu mă duc la Steaua, sunt in discutii avansate cu o altă echipă mare din Liga I. Nu am nicio treabă cu Steaua." a declarat Matel pt un site de sport de :puke:

Apoi daca si Vaslui a ajuns echipa mare .... si toate panaramele ajung sa refuze Steaua ... e clar ca am ajuns rau! :|

Bine se poate si mai rau, dar totusi ...

*Alecs*15.01.2010 00:09

Steaua, iubire de "Carcotaș"

Regretatul Toni Tecuceanu a fost un stelist inrait, dincolo de televizor simțind fotbalul cu efervescență de suporter adevarat

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...arcotas-5336871

mircea_1015.01.2010 08:04

daca si Matel e "panarama" de jucator... :wall:

sabin130715.01.2010 09:08

Da´ ce, Matel o fi vreun jucator consacrat? :) Poate o fi si el vreo tanara speranta de viitor, ca alti multi altii de la noi pentru care varful carierei a reprezentat statutul de ¨talent, mare speranta¨.

Altfel, e normal ca Steaua sa fie refuzata de cat mai multi jucatori. Eu sper sa fie refuzata de toti pamantenii cat timp Becali tine laba Steaua.

godsaveultras15.01.2010 10:47
Altfel, e normal ca Steaua sa fie refuzata de cat mai multi jucatori. Eu sper sa fie refuzata de toti pamantenii cat timp Becali tine laba Steaua.

total de acord.este ceva normal ca Steaua sa fie refuzata de toti atata timp cat actuala...conducere sa-i spunem, este plina de :shit::shit: sa nu mai vina nimeni.si ca sa fiu ontopic ,din surse apropiate clubului (asta sa sune asa pompos) care au aflat de la niste surse apropiate unui anumit birou din sediul clubului cica s-a dispus ca prin orice mijloace sa se incerce impacarea cu suporterii. mai crede vre' unul dintre "huligani,bagabonti ,derbedei" in lacrimi?! lunetistul nu cred ca are cum...

red&blue_boy15.01.2010 10:51

Au mai fost multi jucatori tineri ca mari sperante si n-au confirmat,asa ca poate nici Matel asta n-o sa ajunga mare jucator.Trist e ca tot mai multi jucatori se feresc de Steaua.Oare de ce???Jiji stie...

Astristul15.01.2010 11:41
daca si Matel e "panarama" de jucator... :wall:

Asa e ma, am uitat. Dani Alves de Romania, cum spuneau niste idioti aseara in presa! :|

zloty15.01.2010 11:58

Matel e un jucator bun ,dar e la fel de bun e si Mustata de la Steaua 2. Numai ca Matel a jucat meci de meci timp de 2 campionate si din acel motiv a crescut ca joc.Pai de ce sa dai bani cand ai unu in propria ograda pe care daca il bagi sa joace in timp s-ar putea dovedi mai bun?? ma rog asta la un club normal nu o oierie plina de sifoane si lingai

STELIST 8615.01.2010 12:10
Kapetan0s15.01.2010 12:28
http://www.sport.ro/Liga-1/Argaseala-isi-l...l?autoplay=true =)) DAMN!

Daca ia Steaua titlu eu ma arunc de la etaju 10 :)

Cum poti sa iei titlu de campion daca in pauza de iarna toate adversarele se intaresc si tu cumperi 1-2 jucatori vai de mama lor de prin ligiile inferioare din Congo :))

razvan2815.01.2010 14:36

OMG...Stoichita zici ca-i boschetar :))

godsaveultras15.01.2010 14:39

cred ca "ne-a Vali" ar face mai bine indiferent de pozitionarea in clasament la sfarsitul campionatului sa-si dea demisia si sa plece de la club,sa se retraga din fotbal si sa mearga la un schit ca tare bine ar face omenirii.bine daca ar face asta maine nu s-ar supara nimeni.putea si el sa fie mai original si sa traiasca putin mai hardcore viata.de exemplu daca ia Steaua campionatul sa mearga cu "ne-a Gigi" sa joace la...ruleta ruseasca! :innocent:

alex14715.01.2010 14:52

daca ia Steaua titlul eu imi fac creasta de punker(vorbesc serios), va pun si poze :))

Daniel-Ionut15.01.2010 15:13
daca ia Steaua titlul eu imi fac creasta de punker(vorbesc serios), va pun si poze :))

Si o vopsesti si ros-albastra!

alex14715.01.2010 15:27

GATA:)) :hai_steaua:

Astristul15.01.2010 17:45
Matel e un jucator bun ,dar e la fel de bun e si Mustata de la Steaua 2. Numai ca Matel a jucat meci de meci timp de 2 campionate si din acel motiv a crescut ca joc.Pai de ce sa dai bani cand ai unu in propria ograda pe care daca il bagi sa joace in timp s-ar putea dovedi mai bun?? ma rog asta la un club normal nu o oierie plina de sifoane si lingai

Exact! Mustata mi se pare un fotbalist bun. Pacat ca nu i se acorda incredere!

Daca ia Steaua titlu eu ma arunc de la etaju 10

Cum poti sa iei titlu de campion daca in pauza de iarna toate adversarele se intaresc si tu cumperi 1-2 jucatori vai de mama lor de prin ligiile inferioare din Congo

Eu zic sa te mai gandesti. Sanse sunt si e pacat sa ramana Steaua fara un suporter! ;)

Mie mi-a placut la sfarsit, cum ar arata Argaseala daca Steaua N-AR lua titlul! :))

Kapetan0s15.01.2010 17:49

Nu imi vine sa cred dupa ce ca nu se face nici un transfer Dayro este dat la o contracandidata la titlu la Poli AEK Bragadiru :))

Becali este cel mai prost patron care a existat la vreun club de sport din lume!!!!

Ronnie15.01.2010 21:35

Eu chiar sper ca Dayro sa plece. Cu atat mai mult la Timisoara. Scapam de un rebut.

dragos_ghinea15.01.2010 22:08
Becali este cel mai prost patron care a existat la vreun club de sport din lume!!!!

pff cum suna asta...

legat de stirea zilei. Dayro a plecat la o contracandidata ca sa aiba ciobanul bani de salarii pe ianuarie.. saracu'...

astia din presa zic ca fratii karamian negociaza cu noi. pe de unde bani de salarii si pentru aia. ca ei nu vin pentru 120K.

mircea_1016.01.2010 08:31

pleonasm

MoWeed16.01.2010 09:22
Eu chiar sper ca Dayro sa plece. Cu atat mai mult la Timisoara. Scapam de un rebut.

Le mai dam si noi o teapa, ca ei ne-au tot dat in ultimii ani

David16.01.2010 09:32

<<Presedintele Iuliu Muresan a admis astazi că ar mai vrea fosti jucatori ai Stelei in Gruia!Dacă la un moment dat clujenii au negociat cu Ogararu, in această iarna acum presedintele Muresan se gindeste si la fundasul lui Palermo, Dorin Goian. Totusi, oficialul lui CFR a recunoscut că e aproape imposibil să obtină imprumutul stoperului adus de Zenga in Italia. "Eu sincer mi-aș mai dori un fost stelist,[Radoi] dar e greu de adus", a spus Muresan pentru gsp.>>

Ar fi cel mai urat cosmar sa ii vedem pe Dica,Radoi si Goian la CFR!

Adrian16.01.2010 09:33

O sa vedeti ce teapa ne luam noi cu transferul asta.

MikStelista16.01.2010 09:42

Si voi chiar credeti ca Radoi, daca ar reveni in tara, s-ar duce la una din rivalele noastre? :huh:

MoWeed16.01.2010 09:45
O sa vedeti ce teapa ne luam noi cu transferul asta.

Care din ele?

«1425426427428429689»