E tot datorita cazului valiza.Mumu Gigi si Paszkany!
E tot datorita cazului valiza.Mumu Gigi si Paszkany!
Daca nu ajunge Hamu la dinamu ,mananca prost.ro kkt,dar daca ajunge, fecali mananca kkt`ul nostru.
Gigi Becali schimba politica financiara a Stelei si si-a pus toate rudele sa sponsorizeze lunar echipa. In schimbul banilor, rudele lui Becali vor primi faima si glorie pe tricoul Stelei.
Patronul Stelei a recunoscut ca se afla in indisponibilitatea de a plati salariile jucatorilor, iar din acest motiv isi pune rudele sa cotizeze lunar.
"Platesc cam 450.000 de euro salarii pe luna. In viitorul apropiat vom ajunge la 350 de mii. La vara am alte ganduri, vom ajunge si la suma asta. I-am pus pe finii mei care au societati sa dea cate 100.000 de euro pe luna. Eu voi da 250.000 de euro si ei cate 100.000.
Punem numele firmelor lor pe piept, sa fie sponsori oficiali. Asa cum le-am dat zeci de milioane sa faca afaceri, asa ii pun sa plateasca salarii la Steaua. Pai ce sa facem? Ei nu sunt afectati de criza! Nu au afaceri imobiliare, se ocupa cu alte domenii", a explicat Becali la sportro.
Gigi Becali nu a mai vandut un teren de mai bine de un an si nici nu este prea optimist ca va putea face vreo tranzactie in perioada urmatoare.
"La mine e jale mare! Ce naibii sa se miste? O sa vedeti voi in urmatoarele 2-3 luni... O sa vina vremuri si mai grele. Nu ne incurajeaza nimeni sa facem afaceri", s-a mai plans Becali.
Onlinesport
Steaua-echipa de clan.Se pare ca spre asta ne indreptam...![]()
Sper sa mai tina criza imobiliara inca vreo 2-3 ani si ciobanul e pa de la Steaua.
Offf. A ajuns sa-si puna rudele sa cotizeze pentru a plati salariile la club. Vad ca se tine tare al drq cioban. Intrebarea e, cat timp se mai poate "tine tare"?
se vede falimentul la orizont:X go criza go criza:p
Auzi la turcaleti, ca a tinut Dayro Steaua in spate... ![]()
Dragomir ironizeaza transferul lui Tudela la Steaua
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a ironizat venirea americanului Josh Tudela in Ghencea, unde va da probe de joc in urmatoarele zile.
"Tudela? Am auzit de Nutella doar! Si daca a fost coleg cu Beckam, trebuie sa fie la fel de valoros ca si el? A dat acum un an un gol, cum sa vina la Steaua?", a spus Dragomir.
Oficialul LPF a comentat apoi si celelalte mutari pe care Steaua se pregateste sa le faca pe piata transferurilor.
"Ghionea trebuie sa fie lasat sa plece, are o varsta si trebuie sa castige si el un ban. Kapetanos? Nimeni nu este de neinlocuit! Steaua a facut bine ca l-a adus pe Jelev", a opinat el.
In schimb, Dragomir nu crede ca Gigi Becali ar putea vinde Steaua. "Becali ramane la Steaua pana cand moare! E viata lui, ce sa faca altceva?", a explicat Dragomir.
Sursa: OLS
Referitor la ultimul paragraf, din pacate, asta e si parerea mea! ![]()
asta e tare.dau turcii 3 milioane pe Dayro.=)) de yeni japonezi sau moneda aia din botswana
De lire turcesti! ![]()
Oooo... ce gol a dat Radoi! ![]()
http://www.sport.ro/stranieri/video-super-...l?autoplay=true
Radoi ![]()
asta da jucator nu ce avem acum in echipa ,cu exceptia la 2-3 jucatoriOooo... ce gol a dat Radoi!http://www.sport.ro/stranieri/video-super-...l?autoplay=true
Nu stiu de ce am impresia dar cred ca la Al Hilal joaca mijlocas central... nu defensiv, nu fundas cum juca la noi ![]()
A dat prea multe goluri intr'o perioada relativ scurta de timp... sau fotbalul lor e mai praf... ![]()
Wow ce chestie..a dat gol Radoi... neinteresant... s-au mai dat goluri d-alea si nu s-a scris nicaieri... dar e Radoi, e finul lui Becali si voua va place, asa ca sportro va da ce va place...
nici macar nu-i un gol frumos, e doar un gol..... si repede "e jucator" ca a dat un gol...
Pai se putea... ![]()
Esti irecuperabil.asta anti-Radoi.
Esti irecuperabil.
Cine?
Postari prea dese,plm.
"Va pot spune numele catorva adversari. Red Bull Salzburg, Vasas, Lokomotiv Sofia, Bate Borisov, Rostov, Austria Viena sau Rapid Viena si inca o echipa. Daca vom putea sa legam un meci in strainatate cu o saptamana inainte de prima etapa, cu o echipa nationala din zona Golfului Arab, asa, pentru o zi, vom face asta. Cu acea echipa nationala, daca vom juca, vom primi bani, bineinteles", a zis Stoichita la GSP TV.
Da, sunt convins ca nationalele arabe stau la coada la achitat taxa pentru un amical in compania Stelei. Asta vine ca o urmare fireasca a marketingului exceptional realizat de Becali and co., reusind in doar cativa ani sa egaleze la notorietate si incasari cluburi ca Barcelona, Man Utd, AC Milan etc.
Cu acea echipa nationala, daca vom juca, vom primi bani, bineinteles", a zis Stoichita la GSP TV.
Bine ma Stoichita,te cred!La tine vorba e vorba!
Ai facut o telenovela Iovov si Ouon(sau cum ma-sa il cheama),iar dupa doua luni si 95% sanse ai ajuns la concluzia ca fara bani nu se pot face transferuri.
Acum vrei sa te credem ca cineva ar plati ca sa joace cu Steaua?Fii serios omule,nasul jos ca nu vorbim aici de Steaua 86!...
Wow ce chestie..a dat gol Radoi... neinteresant... s-au mai dat goluri d-alea si nu s-a scris nicaieri... dar e Radoi, e finul lui Becali si voua va place, asa ca sportro va da ce va place...
nici macar nu-i un gol frumos, e doar un gol..... si repede "e jucator" ca a dat un gol...
Esti irecuperabil frate.
Deci sa mor eu de nu devii penibil cu afirmatiile astea. Mirel Radoi a fost cel mai capitan stelist in ultimii 10 ani.
De cine iti place tie mai?
Becali e sigur că transferul lui Matel se va realiza
"Farul il vrea pe Tudose si am inteles că Stoichiță l-ar vrea pe Mățel, să fie acoperit, pe banca de rezerve. Nu cred că e adevarat că Adi Ilie, impresarul lui, se poate opune. Habar nu am dacă impresarii se pot opune. Eu stiu altceva, că jucatorul dă ordin impresarului să negocieze in numele lui. Nu invers", a confirmat Becali interesul Stelei pentru jucator, la o emisiune sportiva de
.
"Nu mă duc la Steaua, sunt in discutii avansate cu o altă echipă mare din Liga I. Nu am nicio treabă cu Steaua." a declarat Matel pt un site de sport de ![]()
Iata dragi fanatici ai becalului ce a ajuns Steaua!Nu ajunge ca Steaua face doar oferte care-l fac pana si pe Copos sa rada in hohote,dar a mai si ajuns sa fie refuzata de aproape orice panarama de jucator din strainatate sau din tara.
Iata dragi fanatici ai becalului ce a ajuns Steaua!Nu ajunge ca Steaua face doar oferte care-l fac pana si pe Copos sa rada in hohote,dar a mai si ajuns sa fie refuzata de aproape orice panarama de jucator din strainatate sau din tara.
Noi suntem pe primu' loc si pe tine te preocupa chestii de-astea. Esti incredibil, bai, baiatule! ![]()
Steaua renunta la Pouga de la Sevilla: "Porumboiu m-a rugat sa-l las la Vaslui!"
ce baiat bun e el, a facut vorbeele cu sevilla imediat l-a directionat catre tov de la Vaslui
, gunoiule tu pe ce lume traiesti? nu ai fost in stare sa iei un international de tineret din b