FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1421422423424425689»
Maye06.01.2010 19:42

Sa ramana 18 si cu o singura serie de B.

danimarcu06.01.2010 20:12

Din partea mea sa puna lacatul pe toate ligile si sa arunce cheia in Dambovita!

Avem un fotbal de :shit: ,fie ca joaca 20,18 sau 16 echipe.

Fiti siguri ca orice masura se ia la LPF sau FRF este urmarea unui scop,platirii unor polite sau deservirii oculte a unor creditori.

Daca tot avem fotbalul pe care-l avem,eu as fi de acord ca titlul,participarile in cupele europene si retrogradarea sa se decida prin tragere la sorti. Sau prin rotatie.Sa fie toata lumea fericita,pana la adanci batraneti,atunci cand Mitica si Sandu se vor retrage!...

Lari06.01.2010 20:27

12/14 echipe si play-off ar fi cea mai buna solutie, in opinia mea.

Ar insemna disparitia blaturilor, sa vedeti cum or sa inceapa arbitrii sa vada ce se intampla de fapt, nu ce trebuie, investitiile ar creste (va dati seama cum ar fi sa avem 6 echipe batandu-se pentru cupele europene, restul de 6 sau 8 la retrogradare? BETON!), gradul de spectaculozitate ar creste.

Acum avem 18 echipe din care doar vreo 14 arata ceva. In rest, umplutura, nexam bani, nexam jucatori ca lumea, Dinamo inca isi permite sa faca presiuni pe echipe gen Astra...

Iar Liga a doua sa fie una de vreo 20 de echipe, nu ca acu': 40, dintre care 30 penibile.

dragos_ghinea06.01.2010 20:46

daca ar fi 12 echipe si cu play-off si play-out, ma tem/sau ma bucur ca Steaua s-ar lupta cu echipe gen Otelul, Poli Iasi, Bistrita, medias si daca alea ar juca pe bune si cu ambitie, s-ar mai indeparta un mit din fotbalul romanesc...

20 de echipe in divizia B ar fi perfect, doar o serie...

Astristul06.01.2010 21:12
12/14 echipe si play-off ar fi cea mai buna solutie, in opinia mea.

Ar insemna disparitia blaturilor, sa vedeti cum or sa inceapa arbitrii sa vada ce se intampla de fapt, nu ce trebuie, investitiile ar creste (va dati seama cum ar fi sa avem 6 echipe batandu-se pentru cupele europene, restul de 6 sau 8 la retrogradare? BETON!), gradul de spectaculozitate ar creste.

Acum avem 18 echipe din care doar vreo 14 arata ceva. In rest, umplutura, nexam bani, nexam jucatori ca lumea, Dinamo inca isi permite sa faca presiuni pe echipe gen Astra...

Iar Liga a doua sa fie una de vreo 20 de echipe, nu ca acu': 40, dintre care 30 penibile.

In legatura cu al 2-lea paragraf. dinam0 toata viata lor asta au facut ... presiuni pe alte echipe. Stai sa intre U. Cluj in Liga 1, sa vezi atunci "distractie". Cu Astra nu le-a mers, dar cu aia, le va merge sigur. Si nu conteaza cate echipe vor fi, ca ei tot prin amenintari si presiuni isi vor duce traiul. Si ca sa inchei, daca ar fi 12 echipe, Astra n-ar mai fi in Liga 1, deci NU-categoric! :P

Lari06.01.2010 21:24

@Astristul

Astra are potentialul de a deveni o echipa importanta in Liga I. Depinde doar de Niculae sa fac lucrurile cu cap.

Astristul06.01.2010 22:45

Asa e, dar momentan, e cam zgarcit. Vedem pe viitor. Eu sper sa se mentina in Liga 1. :)

pytycrys06.01.2010 23:07

12 echipe cu 6 playoff si 6 outoff?

Ce dracului aveti ba, vreti sa retrogradam?

MoWeed06.01.2010 23:20

Ar fi chiar misto sa se treaca la acest sistem pentru ca ar insemna disparitia blaturilor si disparitia mentalitatii de "mica ciupeala". Ori investesti, ori joci in play-off

Astristul07.01.2010 09:31

... ori pleci din Ghencea! (trimitere directa spre cioban) :D

cristy.steaua2107.01.2010 13:09

Steaua, cel mai bine clasat club din Romania in ierarhia IFFHS!

Formatia Steaua Bucuresti a urcat 14 pozitii si ocupă locul 37, cu 166 de puncte, in clasamentul pe luna decembrie al Federatiei Internationale de Istorie si Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind echipa romană cel mai bine clasată in această ierarhie.

Steaua se află la egalitate cu echipa braziliană Fluminense Rio de Janeiro.

Formatia CFR Cluj ocupă locul 68, cu 139 de puncte, la egalitate cu bielorusii de la BATE Borisov.

Echipa FC Timisoara a urcat de pe locul 113 pe 85, cu 128,5 puncte.

Formatia Dinamo Bucuresti se află pe locul 94, cu 121,5 puncte, la egalitate cu mexicanii de la Deportivo Toluca.

Echipa FC Vaslui ocupă locul 105, cu 118,5 puncte.

Formatia Unirea Urziceni a urcat 11 pozitii si ocupă locul 107, cu 117 puncte, la egalitate cu Slavia Praga (Cehia), River Plate Montevideo (Uruguay) si Rubin Kazan (Rusia).

Echipa FC Brasov a urcat 19 pozitii si ocupă locul 237, cu 77,5, la egalitate cu Suwon Samsung Blue-Wings (Coreea de Sud) si Flora Tallinn (Estonia).

Daniel-Ionut07.01.2010 18:32

Ooo locul 37... un loc foarte bun!!!

danimarcu07.01.2010 19:18
Steaua, cel mai bine clasat club din Romania in ierarhia IFFHS!

Am printat clasamentul si l-am pus in rama!Asta e un clasament atat de important,incat ma face mandru de faptul ca sunt martor al acestor vremuri mirifice!Cred ca orice club mare din lume tine evidenta acestui clasament,si il agata in rama oridecateori e favorabil respectivului club... :hooray:

Glumeam,desigur!

Nu am inteles si nici nu vreau sa inteleg vreodata pe ce se bazeaza acest clasament,dar stiu ca practic el nu are nimic in comun cu realitatea.De multe ori am vazut rrapidul sau Dinamo pe locuri mult mai bune decat acesta pe care sta Steaua acum,inaintea unor cluburi mari ale Europei... :thumbdown:

MoWeed07.01.2010 22:12
Nu am inteles si nici nu vreau sa inteleg vreodata pe ce se bazeaza acest clasament,dar stiu ca practic el nu are nimic in comun cu realitatea.De multe ori am vazut rrapidul sau Dinamo pe locuri mult mai bune decat acesta pe care sta Steaua acum,inaintea unor cluburi mari ale Europei... :thumbdown:

Exact. Adica da-o dracu', ajunsesera la un moment dat ciorile pe 6 :))

Maye07.01.2010 22:20

Se bazeaza pe gainat.

Maye07.01.2010 23:45

Cica Armata l-a facut pe fraier de bani :D

Astristul08.01.2010 08:42

De cRapid imi aduc aminte, dar dinam0 ... pe loc mai bun .... ???? Nu prea cred. Oricum, clasamentul ala are niste criterii .... :thumbdown:

@ Maye: Am citit articolul de pe prima pagina si numai stire buna nu e aia! Astia trebuiau evacuati!

red&blue_boy08.01.2010 08:54
De cRapid imi aduc aminte, dar dinam0 ... pe loc mai bun .... ???? Nu prea cred. Oricum, clasamentul ala are niste criterii ....

Asa e,nici eu nu imi aduc aminte de Dinamo pe un loc mai bun...oricum,si pentru mine e destul de indoielnic clasamentul celor de IFFHS...

mountytoma08.01.2010 12:36
Fiti siguri ca orice masura se ia la LPF sau FRF este urmarea unui scop,platirii unor polite sau deservirii oculte a unor creditori.

Daca tot avem fotbalul pe care-l avem,eu as fi de acord ca titlul,participarile in cupele europene si retrogradarea sa se decida prin tragere la sorti.

chestia asta cu 12 echipe si play off e doar sperietoare menita sa-i aduca lui Sandu voturile echipelor mici la laegerile pentru sefia FRF. ca mircica stie ca rozeta lui e in pericol din partea echipelor mari. asa ca ...

ma intreb daca nu cumva prin tragerea aia la sorti (dar au tras aia care au plusat cel mai bine!) a fost decis clasamentul in ultimii 20 de ani!? exceptie titlul urziceniului, d-aia se bucura toti ca a plecat Dan Petrescu de acolo, ca le strica socotelile!

Astristul08.01.2010 19:04

O fi adevarat?

Jiji ****** constrans sa vanda Steaua!

http://www.sportlaminut.ro/fotbal-intern/g...-Steaua-5289056

dragos_ghinea08.01.2010 20:16

Cine e Gabriel Oprea si cati bani are (de bani intreb daca chiar ar fi in stare sa dea 20 de milioane)?

LE: acum am citit mai bine. Oprea e general si altii sunt cu banii. oricum nu cred ca se poate intampla ceva dar totusi sper, ca intotdeauna.

Maye08.01.2010 20:27

E Ministrul Apararii :D

danimarcu08.01.2010 20:31
O fi adevarat?

Jiji ****** constrans sa vanda Steaua!

http://www.sportlaminut.ro/fotbal-intern/g...-Steaua-5289056

Un kkt de articol pt a face un pic de rating!

Mi-am dat seama ca e inventat cand am ajuns la:

Pentru că s-a saturat pină peste cap să investească bani intr-un club, iar singura rasplată să fie potopul de injuraturi incasate de la suporteri. Becali are probleme cu fanii Stelei (se zvoneste că in spatele galeriei ar fi, de fapt, adversarii patronului) atit la meciurile de pe teren propriu, cit si la cele din deplasare.

Adrian08.01.2010 21:05
Tamaș a inceput foarte bine prima sa partidă in tricoul lui WBA, reusind citeva deposedari foarte bune. Nottingham Forest a deschis scorul in minutul 18, după ce Gabriel Tamaș l-a scapat din marcaj pe Blackstock! Acesta a luat si un cartonaș galben in minutul 42.

Gol din cauza lui in min 18 dar a inceput foarte bine :D

Astristul08.01.2010 21:09

Probabil era cu gandul la bauta de dupa meci! :)

«1421422423424425689»