FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1419420421422423689»
Kapetan0s29.12.2009 16:48

Ciobanu vrea sa il vanda si pe Ghionea: "Pe Ghionea il dau și cu 200 de mii de euro! Aduc sigur doi fundași centrali"

Ce face ciobanu vinde toata apararea si aduce niste jucatori liberi de contract din Congo?

1on29.12.2009 17:58

Nu incetează să mă mire ciobanul prin talentul cu care-și sapă propria groapă.

KuzMaN29.12.2009 18:34

"Sub nicio forma nu ii voi lasa sa plece pe Nicolita si Kapetanos, sunt jucatori de baza la Steaua. Daca vine o oferta pentru Zapata, il las sa plece pentru 500.000.", a spus Becali la Sport.ro.

Kapetan0s29.12.2009 19:44
"Sub nicio forma nu ii voi lasa sa plece pe Nicolita si Kapetanos, sunt jucatori de baza la Steaua. Daca vine o oferta pentru Zapata, il las sa plece pentru 500.000.", a spus Becali la Sport.ro.

Daca Banel e jucator de baza atunci Zapata ce e ? Zeu?

1on29.12.2009 21:45

Zapata e de acoperis

mountytoma30.12.2009 07:58
Hai,nici chiar asa...Ce,federatia cu Mircea Lucescu le-au spus rusilor,le-au putut impune acestora sa-i faca oferta lui Petrescu si asta sa o accepte?Se pare ca si Petrescu nu e chiar asa cum il credeam.Mi-e sa n-ajunga dupa experienta din Rusia sa nu stie cum sa isi gaseasca iar o echipa la noi in campionat...

se pare ca nu doar banii l-au convins pe Dan Petrescu sa plece in rusia. pana la urma, cred ca stie ce face. risca enorm dar si daca ii iese... cu un asemenea proiect ambitios pe masa, si cu atatia bani in conturile clubului, ceea ce a ales Dan Petrescu sa faca este o mare, o imensa provocare. daca reuseste, va ajunge mare de tot si va pleca direct in vest, cu siguranta. sau va primi tot de la aia salariu din 8 cifre.

oricum, nimeni nu il poate condamna ca a plecat din tara asta. si mai ales, din fotbalul romanesc! dupa cum decurg alegerile le FRF, Dan Petrescu simtea proabil ce o asteapta pe Unirea in retur si a ales sa fie departe de mizeriile lui mircica si mitica si borcica si becalica si asa mai departe. a ales sa stea la soare! si bravo lui!

dayra30.12.2009 08:57
se pare ca nu doar banii l-au convins pe Dan Petrescu sa plece in rusia. pana la urma, cred ca stie ce face. risca enorm dar si daca ii iese...

daca face ceva din echipa asta din Rusia, are sanse sa-l vada Abramovici si sa-si implineasca visul de a antrena Chelsea...cred ca asta spera.

danimarcu30.12.2009 09:18
se pare ca nu doar banii l-au convins pe Dan Petrescu sa plece in rusia. pana la urma, cred ca stie ce face. risca enorm dar si daca ii iese... cu un asemenea proiect ambitios pe masa, si cu atatia bani in conturile clubului, ceea ce a ales Dan Petrescu sa faca este o mare, o imensa provocare. daca reuseste, va ajunge mare de tot si va pleca direct in vest, cu siguranta. sau va primi tot de la aia salariu din 8 cifre.

oricum, nimeni nu il poate condamna ca a plecat din tara asta. si mai ales, din fotbalul romanesc! dupa cum decurg alegerile le FRF, Dan Petrescu simtea proabil ce o asteapta pe Unirea in retur si a ales sa fie departe de mizeriile lui mircica si mitica si borcica si becalica si asa mai departe. a ales sa stea la soare! si bravo lui!

Total de acord!Trebuie sa stii cand sa faci un pas ca acesta.Sunt sigur ca vom mai auzi despre antrenorul Dan Petrescu.

red&blue_boy30.12.2009 09:22
risca enorm dar si daca ii iese... cu un asemenea proiect ambitios pe masa, si cu atatia bani in conturile clubului, ceea ce a ales Dan Petrescu sa faca este o mare, o imensa provocare.

oricum, nimeni nu il poate condamna ca a plecat din tara asta. si mai ales, din fotbalul romanesc!

Asta asa e,nu zice nimeni,normal ca daca o sa faca treaba acolo,performanta,va fi apreciat si poate spera la o echipa mai mare...Dar totusi e greu de acceptat ca un antrenor campion,cu performante onorabile si in Europa sa plece intr-un campionat nu prea tare,mai ales in Liga a doua...Ca daca mergea in Liga a doua din Anglia era poate altceva...Oricum,sa vedem ce o sa faca,daca va reusi la Krasnodar...Eu sunt destul de sceptic..

Cat priveste c-a plecat din fotbalul romanesc,e bine ca a plecat dintr-un fotbal dominat de scandaluri si de oameni care nu prea au multa legatura cu fenomenul,care cred ca daca au bani le pot stii pe toate...Ca despre federatie sau Liga nici n-are rost sa mai vorbim,ce magarii s-au facut si se fac acolo...

Astristul31.12.2009 10:12

Parerea mea sincera e ca a dat vrabia din mana pe cioara de pe gard la faza asta. O sa-i para rau dupa 6 luni!

David31.12.2009 12:54

La ora actuala e cel mai bun antrenor roman.Daca iei o echipa de 2 surcele ca Unirea,echipa aia promoveaza din Liga a 2a romaneasca nu ruseasca,apoi ia campionatul,joaca in Liga Campionilor unde are o victorie scor 4-1 cu Glasgow Rangers si 1-0 in Ghencea cu Sevilla,din buget de nimic,cu jucatori obscuri,cu stadion mic,etc. atunci de ce naiba nu ar reusi performante mult mai mari cu o echipa din Liga a doua ruseasca,daca promoveaza intra intr-un campionat puternic,iar acolo chiar va avea buget.Unirea nu era propice performantei,si uite ce a facut din ea.Pai daca ramane Dan acolo,in 4 ani echipa aia surclaseaza Rubin Kazanu'! :naughty:

Dan Petrescu tace si face,a luat o echipa mica din Liga inferioara doar pentru a o incepe de la 0 cum a facut si cu Unirea.

red&blue_boy31.12.2009 15:11
Pai daca ramane Dan acolo,in 4 ani echipa aia surclaseaza Rubin Kazanu'! :naughty:

Ramane de vazut...Dar acolo sunt mai multe echipe puternice,nu doar Rubin,care n-o sa stea pe loc,o sa investeasca poate si mai mult...

David01.01.2010 19:53
:bananadance: Gata!Deja au dat jucatorii nostri pe modelul pechinez!Tot felul de declaratii despre un titlu care li se pare sigur si deja isi cauta casapitori in Ceampions Lig!
Kapetan0s02.01.2010 14:32

Nu imi vine sa cred cat de prost este ciobanul :cursing: in loc sa bage bani in transferuri imprumuta ciorile http://www.sport.ro/Liga-1/Gigi-imprumuta-...-in-schimb.html

David02.01.2010 14:38

Gigi,sa ne sugi puL.a!In loc sa imbunatatesti lotul,ajuti tziganii!

razvan2802.01.2010 14:41

Gigi in noul an iti dorim cat mai multa lamuitza si sa o sugi bine la ciori daca tot ii imprumuti

David02.01.2010 15:19

Plecarea lui Petrescu pe prima pagina in saitul oficial UEFA.

Astristul02.01.2010 19:26

Gigi, daca tot ii imprumuti, n-ai vrea sa te duci definitiv acolo, si sa ne lasi in pace? :)

dragos_ghinea02.01.2010 20:26

nu imprumuta ma niciun ban. doar e stirea de pe sport.ro. oricum nu are bani pentru el, dar sa mai imprumute...

Daniel-Ionut05.01.2010 15:11

Campionatul Romaniei ocupa locul 11, cu 673,5 puncte, in clasamentul mondial al ligilor nationale intocmit de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului.

Liga I a inregistrat o urcare de zece locuri in comparatie cu ierarhia publicata in ianuarie 2009, cand se afla pe locul 21.

Cel mai puternic campionat din lume este cel al Angliei, urmat de cele din Spania si Germania.

Primele 20 de locuri in ierarhia IFFHS sunt urmatoarele:

1. Anglia 1187 puncte

2. Spania 1077

3. Germania 1031

4. Brazilia 941

5. Italia 920

6. Franta 899

7. Argentina 838

8. Olanda 799

9. Ucraina 746,5

10. Turcia 691,5

11. Romania 673,5

12. Portugalia 656,5

13. Grecia 625,5

14. Belgia 621

15. Mexic 610

16. Chile 579

17. Paraguay 579

18. Cehia 545

19. Austria 544,5

20. Russia 525.

Hmmm... :hmmm: nu stiu pe ce baza a ajuns Romania inaintea Portugaliei, Greciei, Belgiei sau a Russiei. :)

David05.01.2010 15:26

Pai din punct de vedere statistic:am avut 4 echipe in grupele EL,Steaua a reusit in mandatul lui Bergodi 6 victorii din 6 meciuri,Timisoara a eliminat Shaktar si dinam0 s-a calificat dupa ce pierduse cu 3-0 la masa verde impotriva Liberecului.Ca sa nu mai spun de Unirea.

Astristul05.01.2010 15:51
Hmmm... :hmmm: nu stiu pe ce baza a ajuns Romania inaintea Portugaliei, Greciei, Belgiei sau a Russiei. :)

Nu crezi ca ne subestimezi campionatul? Singurele campionate care sunt sub noi, desi ar fi trebuit sa fie peste, sunt Portugalia si Rusia. In rest, Liga 1 este la acelasi nivel cu Hellas Super League, iar Jupiler League este clar sub Liga 1! ;)

David05.01.2010 16:04

Nu are legatura cu fotbalul,dar oricum.S-a stins Toni Teuceanu de la Carcotasi astazi! :no:

Astristul05.01.2010 17:20

Suporterii interzisi in Ghencea vor intra gratuit in retur

Gigi Becali a luat o hotarare importanta la inceput de an. Patronul Stelei este decis sa puna capat conflictului cu suporterii si din acest motiv a anuntat ca toti cei care au fost interzisi vor putea intra gratis pe stadion in returul campionatului.

Dupa infiintarea Ligii Suporterilor Stelisti, Gigi Becali sustine ca toti cei care au fost interzisi in turul campionatului vor avea accesul liber pe stadion.

"O sa le dau celor de la Liga Suporterilor cate bilete vor ei. Daca au nevoie de 5.000 de bilete, atatea le dau gratuit", a anuntat Gigi Becali la Digi Sport.

Patronul Stelei a mentionat ca le va interzice din nou accesul celor care il vor contesta prin alte metode decat prin bannere.

"Singura conditie pe care o pun este sa nu mai jigneasca. Au voie sa puna 200 de bannere cu <<Pleaca din Ghencea>> si <<Du-te in Pipera>>. Le platesc eu, le comand eu! Un singur lucru doar: sa nu injure si sa nu cante <<Pleaca din Ghencea>>, pentru ca imi distrug echipa. Dupa meci sa cante cat vor ei, ma duc si fac pe dirijorul pentru ei, stau alaturi de ei si cant!", a explicat Becali.

Sursa: OnlineSport

Daniel-Ionut05.01.2010 17:23

Hahahaha :)) ... mare Ti'e gradina Doamne... :D

«1419420421422423689»