Jelev la Steaua!
Marti seara, in jurul orei 20:00, Jelev a semnat cu Steaua, la cererea lui Stoichita. Ochirosii a fost cedat la Otelul Galati, jucatorul nefiind in planurile antrenorului stelist pentru returul de campionat, anunta www.prosport.ro
Stoichita i-a garantat lui Becali ca jucatorul va da randament la Steaua.
"Ochirosii va pleca la Galati si va fi detinut in coproprietate cu noi. Pe mine nu ma intereseaza cine avea dreptate, eu mi-am dorit acest jucator."
"Stoichita mi-a spus ca garanteaza pentru el. Poate sa fie bine si pentru Ochirosii si pentru Steaua, pentru ca aici nu joaca. Poate renaste la Galati! Are o clauza ca il putem lua dupa un an de zile oricand vrem.", a declarat Becali la gsptv.
Jelev va lua 120.000 euro!
Jelev va primi salariul maxim impus de Becali la Steaua, desi a cerut 150.000 euro la negocieri. Pana la urma a cedat presiunii puse de seful din Ghencea.
"Cu Jelev am facut contractul, a cerut 150 de mii salariu si i-am spus ca la Steaua nu poate lua mai mult de 10 mii pe luna. Exista exceptii: Kapetanos si inca alti jucatori."
"Dar i-am spus ca si la fiecare sase luni, eu pot sa reziliez unilateral contractul, iar tu poti sa ceri 150 de mii de euro pe an."
"Daca face treaba la Steaua, ii dau banii, daca nu, pot sa reziliez contractul. Jelev a spus ca se bazeaza pe calitatile lui si a semnat contactul", a mai spus Becali.
Jelev va castiga la Steaua:
Salariu: 10.000 euro / luna.
Marire daca Steaua ia titlul: de la 120.000 euro la 150.000 / an.
Conditie impusa de Steaua: ruperea unilaterala a contractului la fiecare 6 luni.