FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1420421422423424689»
MoWeed05.01.2010 17:25
Nu crezi ca ne subestimezi campionatul? Singurele campionate care sunt sub noi, desi ar fi trebuit sa fie peste, sunt Portugalia si Rusia. In rest, Liga 1 este la acelasi nivel cu Hellas Super League, iar Jupiler League este clar sub Liga 1! ;)

De unde si pana unde? Avem campionat mai slab decat Ucraina, Rusia, Turcia, Olanda, Grecia, Spania, Anglia, Italia, Germania. Pana si austriecii s-au descurcat mai bine ca noi in cupele europene...

Nu are legatura cu fotbalul,dar oricum.S-a stins Toni Teuceanu de la Carcotasi astazi! :no:

Odihneasca-se in pace

David05.01.2010 17:26

Ca deobicei,vorbe in vant.

Daniel-Ionut05.01.2010 17:28
De unde si pana unde? Avem campionat mai slab decat Ucraina, Rusia, Turcia, Olanda, Grecia, Spania, Anglia, Italia, Germania. Pana si austriecii s-au descurcat mai bine ca noi in cupele europene...

Dupa sezonul asta de cupe europene m'am luat si eu, cand am spus ca de unde pana unde... :P

David05.01.2010 17:37

Am facut treaba in preliminarii.Oricum,a fost un sezon ciudat.

Maye05.01.2010 18:05

Locul campionatului nostru e undeva la acelasi nivel cu cel din Bulgaria si Serbia.Nicidecum 11.

cristy.steaua2105.01.2010 18:15

Becali incepe 2010 cu un mesaj de pace la adresa suporterilor: acum cine vrea poate sa intre gratis, iar lista neagra se suspenda.

"O sa le dau celor de la Liga Suporterilor cate bilete vor ei. Daca au nevoie de 5.000 de bilete, atatea le dau gratuit", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

"Singura conditie pe care o pun este sa nu mai jigneasca. Au voie sa puna 200 de bannere cu Pleaca din Ghencea si Du-te in Pipera."

CINE SUGE P**A....?

KuzMaN05.01.2010 18:20

Adica vor putea intra si cei interzisi?

cristy.steaua2105.01.2010 18:21
Adica vor putea intra si cei interzisi?

asa zice ghearghe...

dar mi`e greu sa cred

KuzMaN05.01.2010 18:29
asa zice ghearghe...

dar mi`e greu sa cred

Ar fi cea mai mare greseala a ciobanului.

Daniel-Ionut05.01.2010 18:30
Ar fi cea mai mare greseala a ciobanului.

Pai nu vreti ma sa intrati iar in Ghencea?! sau va place la televizor? :blink:

KERATOCONUS05.01.2010 18:56

Vedeti ba, derbedeilor, nea Gigi are suflet mare! Desi l-ati injurat pe tot parcursul turului de campionat, el va iarta si va acorda o noua sansa, permitandu-va din nou accesul pe stadionul Ghencea. Ar trebui sa dati un comunicat de multumire, macar atat sa faceti si voi.

lazio@senzatie05.01.2010 19:01

dar nu v-ati saturat de razboiul asta cu saracia aia de sus de acolo din loja ...?

da-l in ** daca nu vrea sa plece , sa moara aici din partea mea , m-am saturat sa vad la stiri numai certuri , certuri ,certuri .

oare nu se poate sa facem un compromis ?

ce putem sa facem daca jegosul nu vrea sa plece,altceva nu cred ca se poate din punctul meu de vedere .

de cand a inceput scandalul asta mereu cand am fost la vreun meci al Stelei auzeam numai **** Becali atat , numai auzeam cantecele care zguduiau stadionul , numai auzeam acea "voce" care impingea echipa spre culmile succesului , numai e ca inainte .

consider ca oameni care nu pot face un compromis nu sunt OAMENI , nu se poate sa demonstram ca noi SUNTEM OAMENI si sa facem asa fel incat sa fie bine pentru noi si pentru echipa , daca ala e un retardat si nu vrea sa cedeze , stiti cum se spune , omul destept cedeaza primul.....

Astristul05.01.2010 19:28

Eu nu ma refeream la cupele europene, ci strict la campionatul intern! ;)

David05.01.2010 19:39
dar nu v-ati saturat de razboiul asta cu saracia aia de sus de acolo din loja ...?

da-l in ** daca nu vrea sa plece , sa moara aici din partea mea , m-am saturat sa vad la stiri numai certuri , certuri ,certuri .

oare nu se poate sa facem un compromis ?

ce putem sa facem daca jegosul nu vrea sa plece,altceva nu cred ca se poate din punctul meu de vedere .

de cand a inceput scandalul asta mereu cand am fost la vreun meci al Stelei auzeam numai **** Becali atat , numai auzeam cantecele care zguduiau stadionul , numai auzeam acea "voce" care impingea echipa spre culmile succesului , numai e ca inainte .

consider ca oameni care nu pot face un compromis nu sunt OAMENI , nu se poate sa demonstram ca noi SUNTEM OAMENI si sa facem asa fel incat sa fie bine pentru noi si pentru echipa , daca ala e un retardat si nu vrea sa cedeze , stiti cum se spune , omul destept cedeaza primul.....

Auzi,dar de ce ne dai noua lectii de ce sa facem pe stadion?"Huliganii" erau interzisi la sfarsit de campionat.De ce nu te-ai dus TU(!!!) sa sustii echipa.Fiecare cu opinia lui,iar noi vrem sa scapam de Jiji cu orice pret.Punct.

Judy05.01.2010 19:55

Jelev la Steaua!

Marti seara, in jurul orei 20:00, Jelev a semnat cu Steaua, la cererea lui Stoichita. Ochirosii a fost cedat la Otelul Galati, jucatorul nefiind in planurile antrenorului stelist pentru returul de campionat, anunta www.prosport.ro

Stoichita i-a garantat lui Becali ca jucatorul va da randament la Steaua.

"Ochirosii va pleca la Galati si va fi detinut in coproprietate cu noi. Pe mine nu ma intereseaza cine avea dreptate, eu mi-am dorit acest jucator."

"Stoichita mi-a spus ca garanteaza pentru el. Poate sa fie bine si pentru Ochirosii si pentru Steaua, pentru ca aici nu joaca. Poate renaste la Galati! Are o clauza ca il putem lua dupa un an de zile oricand vrem.", a declarat Becali la gsptv.

Jelev va lua 120.000 euro!

Jelev va primi salariul maxim impus de Becali la Steaua, desi a cerut 150.000 euro la negocieri. Pana la urma a cedat presiunii puse de seful din Ghencea.

"Cu Jelev am facut contractul, a cerut 150 de mii salariu si i-am spus ca la Steaua nu poate lua mai mult de 10 mii pe luna. Exista exceptii: Kapetanos si inca alti jucatori."

"Dar i-am spus ca si la fiecare sase luni, eu pot sa reziliez unilateral contractul, iar tu poti sa ceri 150 de mii de euro pe an."

"Daca face treaba la Steaua, ii dau banii, daca nu, pot sa reziliez contractul. Jelev a spus ca se bazeaza pe calitatile lui si a semnat contactul", a mai spus Becali.

Jelev va castiga la Steaua:

Salariu: 10.000 euro / luna.

Marire daca Steaua ia titlul: de la 120.000 euro la 150.000 / an.

Conditie impusa de Steaua: ruperea unilaterala a contractului la fiecare 6 luni.

KuzMaN05.01.2010 20:30
Pai nu vreti ma sa intrati iar in Ghencea?! sau va place la televizor? :blink:

Ziceam ca ar fi cea mai mare greseala pentru el, pentru ca este clar ca noi nu vom ceda, iar ce il va astepta la stadion n-o sa-i pice bine. VPM! 

MoWeed05.01.2010 21:02

Te iubim ne-a Gigi.

Acu ca n dai bilete gratuite, promitem sa nu t mai injuram p mata si sa incurajam echipa sa lom titlu 24 si s merem in grupele CL. Sa vina Barcelona in Ghencea :X:X:X:X

Forta ne-a Gigi! Forta Banel! hai cu 24 :steag_sah_mic:

gabitzubrasov06.01.2010 14:59
Te iubim ne-a Gigi.

Acu ca n dai bilete gratuite, promitem sa nu t mai injuram p mata si sa incurajam echipa sa lom titlu 24 si s merem in grupele CL. Sa vina Barcelona in Ghencea

Forta ne-a Gigi! Forta Banel! hai cu 24 :steag_sah_mic:

Mo ai luato pe aratura...nu ti-au priit sarmalele :bananadance:

Daniel-Ionut06.01.2010 15:05
hai cu 24

24 e numarul ce'mi place... :yeahh:

Si totusi... daca cu petardele astea de jucatori transferati luam campionatul? :rolleyes:

MoWeed06.01.2010 15:11
Mo ai luato pe aratura...nu ti-au priit sarmalele :bananadance:

Nu sarmalele erau problema :))

Daniel-Ionut06.01.2010 17:48

Ce parere aveti ma de chestia asta cu schimbarea sistemului Ligi 1?!? cu 12 echipe... primele 6 playoff ultimele 6 outoff... sau cum se numeste.

Eu cred ca este o mare tampenie... mai mare ca aia cu injumatatirea contractelor la voia patronilor... nu stiu ce au aia de la FRF in cap...

Judy06.01.2010 18:04
Ce parere aveti ma de chestia asta cu schimbarea sistemului Ligi 1?!? cu 12 echipe... primele 6 playoff ultimele 6 outoff... sau cum se numeste.

Eu cred ca este o mare tampenie... mai mare ca aia cu injumatatirea contractelor la voia patronilor... nu stiu ce au aia de la FRF in cap...

sunt de acord cu tine... io unul vreau sa facem Liga de 20 de echipe ca ligile mai mari..

KERATOCONUS06.01.2010 18:11
sunt de acord cu tine... io unul vreau sa facem Liga de 20 de echipe ca ligile mai mari..

Si sa nu retrogradeze nimeni, pentru ca toata lumea sa fie fericita. :bananadance:

Daniel-Ionut06.01.2010 18:31

Sa fim seriosi... o Liga puternica nu este compusa din 12 echipe...

Astristul06.01.2010 19:22

Cea mai tampita idee posibila. Doar in Liga 1 se putea discuta asa ceva. Tin minte ca si acum 10 ani aceeasi discutie era, dar atunci nu o propuneau conducatorii, ci presa, satula de numarul prea mare de blaturi de la acea vreme. Bineinteles ca nu i-a bagat nimeni in seama atunci! Oricum, nici 20 nu mi-ar place. Sa ramana la 18. Dar sa faca odata 1 serie in Liga a 2-a si sa fie si aia afiliata la LPF. Asa am creste in valoare! ;)

«1420421422423424689»