FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1357358359360361689»
Daniel-Ionut07.08.2009 12:21
Ar trebui sa se scandalizeze lumea ca nu au fost suspendati si maghiarii pentru ce au scris la retur si ce au facut in Romania la tur.

Dar, nah, e "politically correct" sa stam capra in fata oricui ne jigneste....

Aia deja au fost sanctionati de propria federatie! ;)

KERATOCONUS07.08.2009 12:22

Daca ne dadeau 4 etape cu portile inchise, ciobanul se spanzura in direct la sportpunctro. :D

Maye07.08.2009 12:27
Aia deja au fost sanctionati de propria federatie! ;)

Si cu ce ma incalzeste asta?Si cu ce au fost suspendati?

Si totusi...cat sta caca*ul intr-o unguroaica? :D

Robinson Rufay Zapata07.08.2009 12:28
si de ce imi dai exemplu anglia? Daca imi dadeai exemplu italia, germania, polonia.. mai ziceam. Dar asa anglia?bleah.

A.. ma scuzi.. tu vrei sa stai cu ultrasul dinamovist de mana in tribuna....

0 Toleranta.

Am fost la meciul de la Piatra , am tipat gol chiar in peluza la Ceahlaul , am injurat Dinamo si tu imi zici ca vreau sa stau cu ultrasii lu Dinamo? Nu. Dar nici cu ai Stelei nu as vrea. Tot un drac e.

Pai de ce Anglia? Pentru ca acolo e civilizatie si respect.

Se zice ca cel mai destept cedeaza , insa noi o facem lata in loc sa stam in banca noastra.

korynna07.08.2009 12:29

Dupa lupta multi "viteji" se arata....pizdelor!

Daniel-Ionut07.08.2009 12:32
Si cu ce ma incalzeste asta?Si cu ce au fost suspendati?

Si totusi...cat sta caca*ul intr-o unguroaica? :D

Nici nu ma intereseaza cu ce au fost suspendati...

Noi am fost suspendati din cauza unui mesaj tampit, afisat de dragul de a fi afisat, si fara ca 99,99% din spectatori sa il inteleaga in momentul cand a fost afisat!

:cursing:

weeezer07.08.2009 12:35

@korynna, ce-ai zis? :blush:

Deci pana la urma cum e, jucam fara spectatori, sau pe alt stadion?

Maye07.08.2009 12:36

Noi am fost suspendati din cauza unui mesaj tampit, afisat de dragul de a fi afisat, si fara ca 99,99% din spectatori sa il inteleaga in momentul cand a fost afisat!

:cursing:

Vezi...daca erai ungur il pricepeai ...

Ciobanul:"Huliganii sînt Steaua? Am ajuns prostul lor?"

Raspuns:Da!

MoWeed07.08.2009 12:37

Pentru ca mesajul era dedicat ungurilor, nu romanilor din tribuna. Acum dupa ce am fost suspendati toti sariti pe cei care au afisat mesajul dar fac pariu ca majoritatea "corectilor" de acum au ras cand au auzit mesajul bannerului si au fost de acord cu el...

@weezer

Cu portile inchise...

Robinson Rufay Zapata07.08.2009 12:39
Pentru ca mesajul era dedicat ungurilor, nu romanilor din tribuna. Acum dupa ce am fost suspendati toti sariti pe cei care au afisat mesajul dar fac pariu ca majoritatea "corectilor" de acum au ras cand au auzit mesajul bannerului si au fost de acord cu el...

@weezer

Cu portile inchise...

Uite ca eu nu am fost deloc de acord cu el. Si nu am ras chiar deloc. Am fost sigur ca ceva se va intampla. Poate daca se joaca pe alt stadion , vor veni la Piatra sa vedeti acolo suporteri adevarati , care vin pentru fotbal in special , nu pentru scandal.

BAF-kimi07.08.2009 12:44

Pierde nenorocitul banii pe bilete, mare pacat.

Daniel-Ionut07.08.2009 12:46
Acum dupa ce am fost suspendati toti sariti pe cei care au afisat mesajul dar fac pariu ca majoritatea "corectilor" de acum au ras cand au auzit mesajul bannerului si au fost de acord cu el...

Am ras, nu pot sa spun ca nu am ras, dar aceasta gluma trebuia spusa prin peluza, nu afisata!

Parerea mea...

Acum raul a fost facut... am fost suspendati... nu mai discut despre acasta intamplare. Sa privim spre viitor... ;)

Alexandru H.07.08.2009 12:53

Hai ca a fost un banner penibil. O gluma scabroasa, aruncata de cocalari in spatele blocurilor. Din cate stiu, ostilitatea noastra fata de unguri are alte conotatii: istorice, militare, sociale, etnice. In loc sa foloseasca un mesaj ironic de genul: "Multumim ca ne-ati intretinut Transilvania 1000 de ani", galeria a preferat sa se comporte ca o Armata adolescentina si iresponsabila.

Eu cred ca daca vreti cu tot dinadinsul ca Becali sa plece, ar trebui sa fiti capabili de a accepta infrangeri/umilinte/clasari penibile in campionat. Gesturile galeriei sunt, insa, paradoxale: il injura pe Becali pentru ca nu investeste in echipa, e de acord ca Steaua sa ajunga echipa de pluton pentru a scapa de acelasi Becali si il injura mai apoi pe Becali din cauza rezultatelor proaste.

Din punctul meu de vedere:

a) Daca vrei rezultate la Steaua si nu tii neaparat ca Becali sa plece - sustii echipa si il ignori pe finantator

b) Daca nu vrei rezultate la Steaua si nu tii neaparat ca Becali sa plece - esti fie dinamovist, fie becalist

c) Daca nu vrei rezultate la Steaua si tii neaparat ca Becali sa plece - faci precum galeria: ii provoci pierderi financiare, intri in razboi contra lui in timpul meciurilor etc.

d) Daca vrei rezultate la Steaua si tii neaparat ca Becali sa plece - il ataci cat poti inafara terenului, sustii doar echipa pe stadion

Nu e nicio problema daca nu il vrei Becali si nu esti obsedat de rezultate. Dar macar tine-ti gura cand e vorba de meciuri, transferuri, joc... e penibil si ilogic, in astfel de conditii, sa ceri "performanta"

BNQ07.08.2009 13:22
Uite ca eu nu am fost deloc de acord cu el. Si nu am ras chiar deloc. Am fost sigur ca ceva se va intampla. Poate daca se joaca pe alt stadion , vor veni la Piatra sa vedeti acolo suporteri adevarati , care vin pentru fotbal in special , nu pentru scandal.

Susțin !

Dj07.08.2009 13:55

voi l`ati vazut la sport.ro in direct cand a auzit de suspendare?

ca primul lui gand a fost ca pierde nushtiu cati bani? se vede clar cat ii pasa lui de performanta Stelei si cat de bani

daca performanta si banii nu ar fi fost strans legate lui nu i`ar fi pasat de ea..de gloriesi ar fi ales doar banii.

Raduccio07.08.2009 14:15
voi l`ati vazut la sport.ro in direct cand a auzit de suspendare?

ca primul lui gand a fost ca pierde nushtiu cati bani? se vede clar cat ii pasa lui de performanta Stelei si cat de bani

daca performanta si banii nu ar fi fost strans legate lui nu i`ar fi pasat de ea..de gloriesi ar fi ales doar banii.

La asta se gandesc toti ceilalti oficiali de la echipele mari! Fotbalul e si o afacere.

A fost o gluma tampita a unor ultranationalisti ( a se citi 'idioti') si ne meritam soarta. Cand ati afisat bannerul v-ati gandit la toti ungurii pe care i-ati insultat care nu v-au facut nimic rau.

Da, suporterii lui uipest au fost tampiti dar ce v-a apucat sa insultati o tara intreaga plina SI de oameni care n-aveau nimic de cu noi.

S-au gandit cei cu bannerul si la Ienei si la Boloni care au facut mai multe pentru Steaua decat multi 'romani' de-ai nostri?! Si nici nu mai zic de toti etnicii maghiari care au castigat medalii pentru noi la competitiile internationale. Scuipam pe ei cand acceptam asemenea actiuni.

Si inca ceva, nu sufera Becali atat de mult cat sufera suporterii. El pierde bani de buzunar( care poate s-ar fi dus si la niste jucatori) dar suporterii nu mai au ocazia sa vada 'pe viu' inca un macel si cine stie ce meci dupa aia.

Dj07.08.2009 14:21
El pierde bani de buzunar( care poate s-ar fi dus si la niste jucatori) dar suporterii nu mai au ocazia sa vada 'pe viu' inca un macel si cine stie ce meci dupa aia.

visezi...ce jucatori? din astia gratis?

Raduccio07.08.2009 14:50
visezi...ce jucatori? din astia gratis?

Ma refeream la prime de joc.

ady_ultras07.08.2009 18:10

treaba e clara, acuma toti s-au intors impotriva peluzei SUD :|:|:| **** fanilor lui Gigi care sparg meci de meci pungi intregi de seminte,care nu stiu cine sunt jucatorii emblematici ai Stelei, ne inchide, nu-i nimik, mergem la T2

razvan2808.08.2009 00:06

La T2 merg si eu de obicei si tot ce se spui m-ai sus e adevarat.Unii vin si cu 2 pungi de seminte la meci.Acasa nu au loc unde sa manance seminte.

Fan FC Steaua08.08.2009 01:01

Oare cator spargatori de seminte cu free Gigi si prosti care cred ca ciobanu face bine la echipa, vor tine cu Steaua chiar daca echipa va intra in B sau in C?

Toate scarbele de oameni si de copii il incurajeaza pe cioban si vor sa ramana de frica retrogradarii.

Pai, BÃ, jigodiilor, Gigi s-a pisat pe Steaua, a purtat fularul lui Dinamo, a recunoscut ca nu tine cu Steaua, uraste suporterii adevarati si ii iubeste doar pe milogii ca voi (aka suporterii de rezultat) pentru ca-i umpleti buzunarul. Steaua nu va retrograda daca va pleca ciobanul, prostilor!

Daca pleaca ciobanul vom avea: Un antrenor stabil cu contract care-si va putea efectua meseria fara a se baga cineva peste el, vom putea avea jucatori care vor da totul pentru Steaua si pentru suporteri fara sa le fie frica de cioban si fara sa fie inmuiati de vorbele ciobanului, vom avea o imagine curata, fara valize, fara blaturi, si alte nenorociri. Noi suntem Steaua, nu alta echipa cu rosu alb din Bucuresti care face numai magarii. Vom avea totul daca pleaca ciobanul asta imputit.

Daca tot nu credeti ca asa e, imi doresc din tot sufletul ca Steaua sa fie exclusa din europa, si sa fie retrogradata in B sau in C, sa vad ce rahat o sa mai faceti voi, sclavi de rezultat ce sunteti, sa vedem atunci care mai tine cu Steaua si care se mai duce pe stadion sa vada un meci cu echipele din B si C.

Un rau necesar pentru un viitor mai bun si mai curat.

AFARA CU CLANUL Becali DIN FOTBAL !!!

Raduccio08.08.2009 05:48
La T2 merg si eu de obicei si tot ce se spui m-ai sus e adevarat.Unii vin si cu 2 pungi de seminte la meci.Acasa nu au loc unde sa manance seminte.

Era evident ca un asemenea atac la adresa unei intregi etnii avea sa fie pedepsit. Ma mir ca nu n-am fost si exclusi avand in vedere si 'baiatu' vesel' care a invadat terenul.

Unde va duceti voi la T2 ca urmatoarele doua meciuri de acasa se joaca cu poarta inchisa.

De data asta nu e vina oierului.

Daca pleaca ciobanul vom avea: Un antrenor stabil cu contract care-si va putea efectua meseria fara a se baga cineva peste el, vom putea avea jucatori care vor da totul pentru Steaua si pentru suporteri fara sa le fie frica de cioban si fara sa fie inmuiati de vorbele ciobanului, vom avea o imagine curata, fara valize, fara blaturi, si alte nenorociri. Noi suntem Steaua, nu alta echipa cu rosu alb din Bucuresti care face numai magarii. Vom avea totul daca pleaca ciobanul asta imputit.

Hai sa fiu si eu un mic oracol: Daca va pleca Becali din Ghencea vom da peste.... un alt patron. Posibil sa fie mai idiot decat ciobanul nostru, poate si un pic mai hot dar cu siguranta o sa fie de teapa celorlalti patroni din fotbalul romanesc. Toti se baga peste antrenori, toti ii dau afara fara prea multe motive si aproape niciunul nu vrea sa evite scandalurile. Eu nu mai cred de mult in povesti cu mos craciun.

Daca tot nu credeti ca asa e, imi doresc din tot sufletul ca Steaua sa fie exclusa din europa, si sa fie retrogradata in B sau in C, sa vad ce rahat o sa mai faceti voi, sclavi de rezultat ce sunteti, sa vedem atunci care mai tine cu Steaua si care se mai duce pe stadion sa vada un meci cu echipele din B si C.

Un rau necesar pentru un viitor mai bun si mai curat.

AFARA CU CLANUL Becali DIN FOTBAL !!!

Nu cumva iti doresti ca Steaua sa se si desfiinteze?

D4v1dstelist08.08.2009 07:49

"Cred ca Steaua,Timisoara si CFR sunt principalele candidate la titlu." "Si Dinamo pe unde e?"

"Dinamo?Sa-si mai caute antrenor."Traian Basescu

Guardian08.08.2009 15:26

Bai fratilor eu m-am saturat de toata aventura asta , ii dau dreptate la cioban ... DE CE sa numai calcam noi in Ghencea din cauza la maxim 50 de insi ?? acum sa va vad ,va convine sa ne uitam la meci de acasa?

D4v1dstelist08.08.2009 16:52

Ciobanu e suparat fix pentru "adevaratii suporteri de la tribune" care nu pot vedea meciul live.

«1357358359360361689»