Hai ca a fost un banner penibil. O gluma scabroasa, aruncata de cocalari in spatele blocurilor. Din cate stiu, ostilitatea noastra fata de unguri are alte conotatii: istorice, militare, sociale, etnice. In loc sa foloseasca un mesaj ironic de genul: "Multumim ca ne-ati intretinut Transilvania 1000 de ani", galeria a preferat sa se comporte ca o Armata adolescentina si iresponsabila.
Eu cred ca daca vreti cu tot dinadinsul ca Becali sa plece, ar trebui sa fiti capabili de a accepta infrangeri/umilinte/clasari penibile in campionat. Gesturile galeriei sunt, insa, paradoxale: il injura pe Becali pentru ca nu investeste in echipa, e de acord ca Steaua sa ajunga echipa de pluton pentru a scapa de acelasi Becali si il injura mai apoi pe Becali din cauza rezultatelor proaste.
Din punctul meu de vedere:
a) Daca vrei rezultate la Steaua si nu tii neaparat ca Becali sa plece - sustii echipa si il ignori pe finantator
b) Daca nu vrei rezultate la Steaua si nu tii neaparat ca Becali sa plece - esti fie dinamovist, fie becalist
c) Daca nu vrei rezultate la Steaua si tii neaparat ca Becali sa plece - faci precum galeria: ii provoci pierderi financiare, intri in razboi contra lui in timpul meciurilor etc.
d) Daca vrei rezultate la Steaua si tii neaparat ca Becali sa plece - il ataci cat poti inafara terenului, sustii doar echipa pe stadion
Nu e nicio problema daca nu il vrei Becali si nu esti obsedat de rezultate. Dar macar tine-ti gura cand e vorba de meciuri, transferuri, joc... e penibil si ilogic, in astfel de conditii, sa ceri "performanta"