FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1356357358359360689»
Maye06.08.2009 09:38

Iar s-a apucat ciobanul cu Tanase...

strezahuzum06.08.2009 09:52

Deci asta e traditie la noi ... vara si telenovela. Camus, Armenteros, Herea .... va amintiti ? Toti astia au fost "99.99%" la Steaua si pana la urma au ramas unde erau. Ca sa nu mai zic ca ne tinem dupa Tanase asta de parca ar fi Ronaldo.

cristy.steaua2106.08.2009 14:07

La sfarsitul fiecarui meci jucatorii trebuie sa isi aplaude adversari... daca nu... vor fi amendati

Ceea ce face si Steaua de cand a venit Bergodi la echipa.. Se vede ca e din vest.:D

Hotarare luata de FRF.

"Noul articol 3 din Regulamentul Disciplinar are urmãtorul text:

În vederea încurajãrii respectãrii principiilor de conduitã prevãzute de art.3 din prezentul Regulament, în cadrul jocurilor oficiale desfãșurate în competițiile organizate de FRF/LPF, jucãtorii echipei gazdã sunt obligați ca, la sfârșitul jocului, dupã fluierul final al arbitrului, sã se așeze pe douã linii lângã intrarea în tunelul de acces la vestiare (în dreapta și în stânga acesteia) și sã aplaude prestația adversarului.

Respectarea acestor reguli va fi verificatã de arbitrul jocului, acesta urmând sã facã mențiuni despre neîndeplinirea obligațiilor amintite mai sus în raportul de arbitraj. Nerespectarea dispozițiilor de mai sus constituie abatere disciplinarã și se sancționeazã cu penalitate sportivã între 5.000 și 50.000 lei."

bodanelu06.08.2009 15:07

daca-i aplauda si pe aia de la Dinamo.. nu stiu de ce dar se lasa cu parbrize sparte..

korynna06.08.2009 15:14

Nu cred ca asta ar fi problema, ci faptul ca ne intoarcem din ce in ce mai mult la comunism...de fapt nu am trecut de acel moment decat la un prea mic nivel.

Speechless...

MoWeed06.08.2009 15:15

Numai la noi se putea lua o decizie asa de tampita

Fane06.08.2009 15:18

..si cum va spuneam...mitica LA PUSCARIE !!!

cristy.steaua2106.08.2009 15:23
daca-i aplauda si pe aia de la Dinamo.. nu stiu de ce dar se lasa cu parbrize sparte..

decat o amenda de 5000 ron :))

mai bine isi schimba parbrizele si cauciucurile

BNQ06.08.2009 17:36

Astãzi, dupã ce mutarea lui Goian în Serie A a fost oficializatã, Gigi Becali a dezvãluit ce cuplu de fundași centrali și-ar dori în viitor: "Vãd un cuplu Ghionea - Rada în viitor, în centrul apãrãrii Stelei".

Rada :)

razvan2806.08.2009 18:27

Ar fi bine ca Rada sa nu mai plece :D

weeezer06.08.2009 22:01

Goe: "Sunt bucuros, dar parca nu foarte bucuros. O sa-mi lipseasca Steaua".

martanu06.08.2009 23:24

Posibili adversar pentru Steaua, CFR, maidanezi:

Elfsborg!!!

Cica se sinucide Borcica.

weeezer07.08.2009 08:39

Genoa, Rapid Viena, Nacional, Saint Patrick's si Maribor, cu una din astea o sa picam.

Nacional Funchal ala cine sunt? Ca stiu ca acu cativa ani erau 2 echipe diferite, Maritimo Funchal si Nacional Madeira.

Sa evitam Genoa si e de bine, cred.

Guardian07.08.2009 09:07

oricare va fi , n-au ce sa ne faca , noi suntem cosmarul pentru ei in aceasta grupa

cristy.steaua2107.08.2009 11:53

Terenul Stelei a fost suspendat doua etape :cursing: in meciurile din Europa, dupa incidentele de la meciul cu Ujpest din Europa League.

Asa ne trebuie daca nu stam la locurile noastre...

Steaua Bucuresti joaca cu St Patrick

axl07.08.2009 11:58
Terenul Stelei a fost suspendat doua etape :

h

Hai la Constanta!

BNQ07.08.2009 12:02
Terenul Stelei a fost suspendat doua etape :cursing: in meciurile din Europa, dupa incidentele de la meciul cu Ujpest din Europa League.

Asa ne trebuie daca nu stam la locurile noastre...

Steaua Bucuresti joaca cu St Patrick

De ce sã sufere echipa de la un banner idiot? nu se meritã ca Steaua sã nu joace pe Ghencea..

Robinson Rufay Zapata07.08.2009 12:02

Cand am zis ca bannerul ala a fost o idiotenie si ca cei care l-au scris au fost la fel de idioti , m-ati contrazis , dupa ce Steaua va juca doua meciuri cu portile inchise , imi dati dreptate?

cristy.steaua2107.08.2009 12:06
De ce sã sufere echipa de la un banner idiot? nu se meritã ca Steaua sã nu joace pe Ghencea..

pentru banneru ala si pentru "suporterul" care a intrat pe teren

si nu am fost la prima abatere..

bodanelu07.08.2009 12:10
Cand am zis ca bannerul ala a fost o idiotenie si ca cei care l-au scris au fost la fel de idioti , m-ati contrazis , dupa ce Steaua va juca doua meciuri cu portile inchise , imi dati dreptate?

nu, nu-ti dau dreptate. Dupa tine trebuia sa stam cu ungurii impreuna si sa ne pupam nu?

r3fl3x07.08.2009 12:11
h

Hai la Constanta!

o sa jucam cu portile inchise ...

Robinson Rufay Zapata07.08.2009 12:16
nu, nu-ti dau dreptate. Dupa tine trebuia sa stam cu ungurii impreuna si sa ne pupam nu?

Nu. Dar trebuia ca cineva sa gandeasca. Si suporterii fac prostii , nu numai Gigi. Cateodata cand Gigi urla la suporterii are si dreptate. Acum sariti pe mine , nu imi pasa. De ce in Anglia nu se intampla asa ceva , nu se pun bannere jicnitoare? De ce? Pentru ca aia au minte , noi suntem inca la nivel de "gluma".

Daniel-Ionut07.08.2009 12:16

BRAVO! :cursing:

Acum e bine ca o sa jucam cu portile inchise nu? :confused:

Pentru un mesaj tampit, in adevaratul sens al cuvantului...

:ce_oameni:

MoWeed07.08.2009 12:19

Ar trebui sa se scandalizeze lumea ca nu au fost suspendati si maghiarii pentru ce au scris la retur si ce au facut in Romania la tur.

Dar, nah, e "politically correct" sa stam capra in fata oricui ne jigneste....

bodanelu07.08.2009 12:20
Nu. Dar trebuia ca cineva sa gandeasca. Si suporterii fac prostii , nu numai Gigi. Cateodata cand Gigi urla la suporterii are si dreptate. Acum sariti pe mine , nu imi pasa. De ce in Anglia nu se intampla asa ceva , nu se pun bannere jicnitoare? De ce? Pentru ca aia au minte , noi suntem inca la nivel de "gluma".

si de ce imi dai exemplu anglia? Daca imi dadeai exemplu italia, germania, polonia.. mai ziceam. Dar asa anglia?bleah.

A.. ma scuzi.. tu vrei sa stai cu ultrasul dinamovist de mana in tribuna....

0 Toleranta.

«1356357358359360689»