FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1355356357358359689»
razvan2801.08.2009 20:58

La ce lot are cred ca nu va reusi mari lucruri.Valoric lotul Urziceniului e destul de slab.Au reusit sa ia campionatul pentru ca la ei nu este presiune si in primul rand datorita a 3 factori de mare valoare - Dan Petrescu , MM Stoica si patronul Dumitru Bucsaru

ady_ultras02.08.2009 10:34
gio_stgloria02.08.2009 15:02

Na ma , sa va creasca si voua ficatu in voi de mandrie

Atacantul lui Motherwell, John Sutton a ramas impresionat de forta Stelei din meciul tur de la Bucuresti: Steaua este mai puternica decat Celtic sau Rangers

"Ne-am asteptam ca Steaua sa fie o echipa puternica si asa a fost. Ne-a aratat catre ceea ce trebuie sa tindem noi ca echipa. Cativa dintre colegii mei discutau in vestiar si spuneau ca romanii formeaza cea mai buna echipa pe care am intalnit-o pana acum, din punct de vedere tehnic.".

"Am jucat cu Nancy, Celtic sau Rangers si Steaua se poate compara cu aceste formatii din toate punctele de vedere. Steaua e cea mai mare echipa din Romania. Stiu ca au terminat pe sase anul trecut, dar aceasta clasare e sub pretentiile lor" , a spus Sutton, conform Sunday Mail.

Adrian03.08.2009 09:35
Înainte de Steaua - Motherwell 0-3, patronul scoțienilor a vizitat un spital de copii din București, acolo unde fundația lui a salvat o fetițã de la moarte

Steaua - Motherwell 3-0. Aceasta e povestea la vedere a primului meci dintre cele douã echipe, în turul 3 preliminar al Europa League. A existat însã, departe de stadion și fãrã nici o legãturã cu fotbalul, o altã poveste. Mult mai emoționantã și cu un final mult mai fericit.

Patronul grupãrii scoțiene, John Boyle, cel care conduce fundația caritabilã "Copii în dificultate", a vizitat cu doar cîteva ore înainte de joc un spital de copii aflați în stadiul terminal al unor boli incurabile. "Realmente am fost profund mișcat de ce am vãzut. Am ajuns apoi la stadion și am pierdut cu 3-0. O înfrîngere grea, dar dupã ce vãzusem la sanatoriu nu m-a mai durut, gîndul meu era la acei copii, pentru cã fotbalul trece în plan secund în astfel de momente", a declarat Boyle pentru Sunday Mail.

Apoi, Boyle a dezvãluit cã fundația sa din România a reușit o minune. "În 1992 am fost șocat sã aflu cã o fetițã orfanã a fost gãsitã într-un tomberon, avînd extremitãțile mîncate de șobolani. A fost apoi abandonatã într-o stare deplorabilã la ușa spitalului. Ei bine, cu ocazia vizitei la București am aflat cu mare bucurie cã datoritã intervenției fundației mele, acea fetițã, pe numele ei Ionela, se aflã încã în viațã. Acest lucru e cea mai mare realizare din viața mea, alãturi de cãminele, cele douã centre de dezvoltare și școala pentru autiști pe care le aveam în România", a declarat Boyle.

Cine e John Boyle, patron Motherwell

» Are o avere cifratã la 68 de milioane de lire sterline, adicã peste 80 de milioane de euro

» Cofondator al companiei aeriene Zoom Airlines

» Deține companiile de turism Scottish Caribbean Tour și Go Travel Direct

» A cedat în 1999 pachetul de acțiuni al agenției de turism Direct Holidays în schimbul a 56 de milioane de lire sterline

» A vîndut în 2007 agenția de turism CV Travel pentru 10 milioane de lire sterline

» Are afaceri în turism, în industria tehnologicã și în media

» Este cãsãtorit și are 4 copii

» Sprijinã mai multe fundații caritabile și face donații consistente

Ce face Boyle în România

» Fundația "Copii în dificultate" cuprinde 3 cãmine, douã centre de dezvoltare și o școalã pentru copiii care suferã de autism

» 600 de copii primesc îngrijire în cãminele fundației

» Fundația deține la Cernavodã un așezãmînt pentru îngrijirea copiilor bolnavi de SIDA

"O înfrîngere a echipei tale cu 3-0 nu te mai doare în nici un fel cînd cu doar 3 ore înainte de meci vezi, într-un spital din București, 15 puști extrem de triști, care în curînd vor muri"

John Boyle, patron Motherwell

Omul are 80 de mil de euro si intretine o echipa si face actiuni de caritate. Se pare ca nu e nevoie de averi de sute de milioane ca sa poti sa faci asta. Astept sa vad ce mai zic pupinbecalii.

Respect John Boyle!

Sunt mandru si ma bucur ca am jucat impotriva unei echipe cu suporteri respectuosi si cu un patron, om adevarat. Declaratia jegului cu fatherwell e omare roaba de rahat pe emblema Stelei.

razvan2803.08.2009 12:40

Un asemenea patron merita respect.Nu are o avere enorma si cu toate astea face acte caritabile de mare valoare , investeste in tursimul mondial si in sport.Merita respect !

D4v1dstelist03.08.2009 13:52

Iar noi?Avem un finantator retardat si zgarcit,nesimtit si lipsit de orice urma de respect.

razvan2803.08.2009 22:39

Vezi ca stii...

Virgil04.08.2009 07:34

Steaua ocupa locul 78 in clasamentul IFFHS

Steaua ocupa locul 78 in clasamentul lunii iulie dat publicitatii de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS).

Inceputul bun din Liga Europa a adus formatiei pregatite de Cristiano Bergodi o urcare de 80 locuri, Steaua acumuland 127 puncte, la egalitate cu Liga Deportiva Universitaria de Quito (Ecuador).

Celelalte echipe romanesti din ierarhia IFFHS:

FC Vaslui - locul 98 (118 puncte)

CFR Cluj - locul 100 (114.3 puncte)

FC Timisoara - locul 133 (100 puncte)

Unirea Urziceni - locul 191 (87.5 puncte)

Dinamo Bucuresti - locul 224 (82 puncte)

Sursa: Onlinesport

CFR-ul e mult in urma noastra, degeaba se da cocos Muresan.

bijoux_bz04.08.2009 07:48

lupescule esti mai prost ca noaptea; nu esti decat un sclav si asta o sa ramii pentru ca nu te duce capul mai mult si nu ai sange in tine nici cat o furnica.

D4v1dstelist04.08.2009 10:22

Dinamo pe 224??? :clap: Oricum,pentru noi la un nivel cu Quito e chiar foarte bine.

razvan2804.08.2009 21:29

Suntem destul de bine clasati dar se putea si mai bine :D

SuperstaR1805.08.2009 07:37

"Ghinion pentru unul dintre cei mai în formã fotbaliști ai Stelei! Juan Carlos Toja a devenit indisponibil pentru urmãtoarele 7-8 meciuri ale roș-albaștrilor dupã ce s-a accidentat serios la antrenamentul de asearã, desfãșurat pe terenul 6 al complexului din Ghencea. Ce s-a întîmplat? În urma unui duel cu Grzelak, mijlocașul columbian a cãlcat strîmb și a suferit o entorsã la glezna dreaptã.

În funcție și de radiografia pe care jucãtorul o va efectua în aceastã dimineațã, Toja urmeazã sã poarte timp de o sãptãmînã un aparat ghipsat care-i sã-i ținã glezna imobilizatã. Cu tot cu recuperare, fotbalistul de 25 de ani ar urma sã lipseascã de pe teren aproape o lunã!"

Sursa: GSP.ro

Si noi ce facem acuma? :chair: Ne punem sperantele in ala zis Balaci Junior? Super !!! :excl:

weeezer05.08.2009 09:39

Stirea zilei e ca a fost cutremur de 5.5 grade, undeva in Marea Neagra.

ontopic: s-a simtit si in zona stadionului Ghencea :P

bodanelu05.08.2009 10:04

e al doilea cutremur care-l ratez...

D4v1dstelist05.08.2009 10:28

Nu are cineva un link cu tot topul IFFHS?Ca pe gugle nu am gasit.

ady_ultras05.08.2009 18:09

frumos fotbal joaca Timisoara, o sa fie printre favorite la titlu

Maye05.08.2009 19:27
frumos fotbal joaca Timisoara, o sa fie printre favorite la titlu

Frumos daca iti place stilul defensiv.Daca iti place fotbalul pur atunci nu ai avea cum sa iti placa Timisoara azi.

Oricum ... ziua de azi va fi decretata zi istorica la Bragadiru.

razvan2805.08.2009 19:55

Cred ca sunt principalii candidati la titlu :unsure:

crysty1405.08.2009 20:01

Cred ca ady era putin ironic :huh:

Maye05.08.2009 20:10
Cred ca ady era putin ironic :huh:

E dreptul lui sa fie.

BNQ05.08.2009 20:11

Astãzi am vãzut un meci tip :) Între Steaua și celelalte echipe >locul 5 în campionat :) .. Steaua fiind echipa cu posesie, atac, și Timișoara fiind echipa ce distruge, trage de timp :)

Oricum felicitãri, Sabãu a gîndit foarte bine meciul, sã nu fi venit Bergodi, mergeam pe mâna lui.

D4v1dstelist05.08.2009 20:16

Tare amarat Lucescu! :naughty:

ady_ultras05.08.2009 20:18

da dadadaa..l-am vazut, ce e el negru, acuma era cenusa de suparare

stelea06.08.2009 09:26

Cine poate confirma stirea gsp-lui . TANASE A SEMNAT cu Steaua ???

weeezer06.08.2009 09:27

Intr-adevar, ksta.de asta zice, prin vocea managerului lui Koln: "Es tut mir leid, liebe Kölner, aber Cristi unterschreibt am Donnerstag bei Steaua Bukarest einen Fünfjahres-Vertrag"

Acuma sa vedem, chiar asa, sa afle nemtii primii si abia dupa aia noi?

«1355356357358359689»