Oameni buni, haideti sa nu fim ipocriti acum. Cand a fost cazul "bricheta" majoritatea am salutat respectarea regulamentului ca fiind un prim pas spre eliminarea acestor indivizi de pe stadioane.
Daca, intr-adevar, s-a aruncat cu o bricheta in Stanciou meritam sa fim suspendati. Poate asa data viitoare tampitii care au aruncat se vor gandi de doua ori. Astfel de indivizi n-au ce cauta pe stadioane, la fel ca cei care intra pe teren sau rup scaune doar pentru ca pot
Nu cred ca regulamentul spune ca se va pierde la masa verde in asemenea conditii (e doar o presupunere). Insa asta e treaba celor care se ocupa de aplicarea legii. Mi se pare anormal, insa, ca noi suporterii sa tratam diferit cele doua circumstante in care a fost implicata aceasta "bricheta". Nu poti sa sustii ca Rapidul a meritat sa piarda o partida iar acum sa ceri clementa pentru Steaua, ca doar nu a fost lovit arbitrul, ci doar un jucator de rezerva.
Eu am crezut atunci ca regulamentul trebuie aplicat dar ca, din punct de vedere sportiv, meciul ar fi trebuit sa se reia de la 1-0 pentru Rapid. Cea mai buna solutie ar fi fost atunci vreo trei puncte penalizare pentru Rapid, cateva etape suspendare a terenului ori o amenda.... lasand insa ca scorul partidei sa se stabileasca in teren. Si aici ar trebui sa fie la fel: lasi rezultatul in pace si amendezi echipa organizatoare.
Oricum vad ca suporterii stelisti au cam inceput sa exagereze: bannere, alergari prin teren, brichete. La o adica as fi tentat sa cred ca o fac dinadins ca sa il determine pe Becali sa reinceapa razboiul. Daca asa este, e o miscare tare proasta... Cu Becali lupti indirect: il lasi sa isi arate prostia de unul singur, nu i-o intretii prin actiuni stupide ale suporterilor.