FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1359360361362363689»
MoWeed11.08.2009 08:18

Oameni buni, haideti sa nu fim ipocriti acum. Cand a fost cazul "bricheta" majoritatea am salutat respectarea regulamentului ca fiind un prim pas spre eliminarea acestor indivizi de pe stadioane.

Daca, intr-adevar, s-a aruncat cu o bricheta in Stanciou meritam sa fim suspendati. Poate asa data viitoare tampitii care au aruncat se vor gandi de doua ori. Astfel de indivizi n-au ce cauta pe stadioane, la fel ca cei care intra pe teren sau rup scaune doar pentru ca pot

Robinson Rufay Zapata11.08.2009 08:43
Oameni buni, haideti sa nu fim ipocriti acum. Cand a fost cazul "bricheta" majoritatea am salutat respectarea regulamentului ca fiind un prim pas spre eliminarea acestor indivizi de pe stadioane.

Daca, intr-adevar, s-a aruncat cu o bricheta in Stanciou meritam sa fim suspendati. Poate asa data viitoare tampitii care au aruncat se vor gandi de doua ori. Astfel de indivizi n-au ce cauta pe stadioane, la fel ca cei care intra pe teren sau rup scaune doar pentru ca pot

Am eu impresia sau e chiar adevarat , in peluzele din Ghencea bantuie multi , dar multi idioti.

MoWeed11.08.2009 08:45
Am eu impresia sau e chiar adevarat , in peluzele din Ghencea bantuie multi , dar multi idioti.

S-a aruncat de la tribuna a 2-a, ca doar acolo e tunelul de acces la vestiare

mircea_1011.08.2009 08:45
@Mircea da, si regulamentul spunea ca rapid sa piarda meciul cu 3-0.

Daca regulamentul acum spune ca noi sa fim suspendati pentru lovirea in cap a lu` stancioiu dupa meci atunci sa fim suspendati.

suspendare da, dar ma refeream ca nu ar trebui sa avem probleme cu pierderea meciului la masa verde din aceasta cauza, asa cum s-a intamplat cu Rapidul...

MoWeed11.08.2009 08:49

@mircea_10

Depinde de ce scrie in regulament. Eu vreau sa se respecte regulamentul la litera. Ca sa nu se apuce toti frustratii sa strige ca noi suntem hoti. Plus ca asa e cinstit

Alexandru H.11.08.2009 08:50

Nu cred ca regulamentul spune ca se va pierde la masa verde in asemenea conditii (e doar o presupunere). Insa asta e treaba celor care se ocupa de aplicarea legii. Mi se pare anormal, insa, ca noi suporterii sa tratam diferit cele doua circumstante in care a fost implicata aceasta "bricheta". Nu poti sa sustii ca Rapidul a meritat sa piarda o partida iar acum sa ceri clementa pentru Steaua, ca doar nu a fost lovit arbitrul, ci doar un jucator de rezerva.

Eu am crezut atunci ca regulamentul trebuie aplicat dar ca, din punct de vedere sportiv, meciul ar fi trebuit sa se reia de la 1-0 pentru Rapid. Cea mai buna solutie ar fi fost atunci vreo trei puncte penalizare pentru Rapid, cateva etape suspendare a terenului ori o amenda.... lasand insa ca scorul partidei sa se stabileasca in teren. Si aici ar trebui sa fie la fel: lasi rezultatul in pace si amendezi echipa organizatoare.

Oricum vad ca suporterii stelisti au cam inceput sa exagereze: bannere, alergari prin teren, brichete. La o adica as fi tentat sa cred ca o fac dinadins ca sa il determine pe Becali sa reinceapa razboiul. Daca asa este, e o miscare tare proasta... Cu Becali lupti indirect: il lasi sa isi arate prostia de unul singur, nu i-o intretii prin actiuni stupide ale suporterilor.

ady_ultras11.08.2009 08:51

stirile zilei , 9000 de raspunsuri , asta e 9001 :)

dangeor11.08.2009 08:54

La mine e 9007, nu 9001 :D

Robinson Rufay Zapata11.08.2009 08:56
S-a aruncat de la tribuna a 2-a, ca doar acolo e tunelul de acces la vestiare

De unde s-o fi aruncat pana la urma , insa raman la parerea ca multi suporteri au luat-o razna.

MoWeed11.08.2009 08:58
Oricum vad ca suporterii stelisti au cam inceput sa exagereze: bannere, alergari prin teren, brichete. La o adica as fi tentat sa cred ca o fac dinadins ca sa il determine pe Becali sa reinceapa razboiul. Daca asa este, e o miscare tare proasta... Cu Becali lupti indirect: il lasi sa isi arate prostia de unul singur, nu i-o intretii prin actiuni stupide ale suporterilor.

Pentru a mia oara ma repet: bricheta a fost aruncata de la Tribuna 2. Aceeasi tribuna care huiduie scandarile "Pleaca din Ghencea".

In rest ai dreptate dar, daca atunci s-a decis pierderea meciului la masa verde si daca regulamentul nu face deosebire intre cele 2 situatii, noi nu trebuie sa beneficiem de tratament preferential. Eu vreau doar sa se respecte regulamentul. Daca el zice sa pierdem la masa verde, asa sa fie.

Alexandru H.11.08.2009 09:19
Pentru a mia oara ma repet: bricheta a fost aruncata de la Tribuna 2. Aceeasi tribuna care huiduie scandarile "Pleaca din Ghencea".

In rest ai dreptate dar, daca atunci s-a decis pierderea meciului la masa verde si daca regulamentul nu face deosebire intre cele 2 situatii, noi nu trebuie sa beneficiem de tratament preferential. Eu vreau doar sa se respecte regulamentul. Daca el zice sa pierdem la masa verde, asa sa fie.

Nu ma refer la suporteri ca fiind exclusiv ultrasi din Peluza Sud. Daca un stelist ar fi prins omorand un individ cu insemnele lui Dinamo pe tricou, ma indoiesc ca publicul romanesc ar face vreo diferentiere stilistica intre peluze si tribune...

Cat despre cazul bricheta... probabil de atunci am inceput sa il dispretuiesc pe Lovin ca om. Ca tot repeta Adrian pe aici "semper svperiores", in acel moment Steaua s-a comportat ca o echipa de Liga a III, multumita ca a piscat un punct de la o formatie mai tare.

ady_ultras11.08.2009 09:23
La mine e 9007, nu 9001 :D

defectiuni tehnice :))

Ronnie11.08.2009 10:45

Eu am vazut la TV ca a fost aruncata de la peluza acea bricheta. Poate au bagat gogosi GSP-izdele.

MoWeed11.08.2009 10:52

Pai daca a fost lovit in gura tunelului, ar fi trebuit sa fie a naibii de puternic ala de a aruncat tocmai din peluza :D

axl11.08.2009 10:53

Poate era vorba de gura altui tunel.

MoWeed11.08.2009 10:54

Eu cred ca axl a aruncat. Sau Fane

bodanelu11.08.2009 10:57

@Ronnie o bricheta a fost aruncata din peluza care nu a atins pe nimeni. A luat-o muresan si i-a dat-o arbitrului.

Stancioiu a fost lovit in cap la T2.

Spre trica au zburat zeci de sticle si pungi cu seminte de la t0 si t1

razvan2811.08.2009 11:03

Ce sa zica si astia acum.Au vazut ca nu au putut castiga meciul si acum se baga la comisii.Observatorul nu a vazutn nimic , Stancioiu si CFR vor face plangere la Comisii degeaba.Se ia in considerare doar ce a vazut observatorul.Asa putem si noi dupa fiecare meci sa ziceam ca au aruncat suporterii cu ceva sau ca au pus praf de scarpinat la vestiare sa castigam cu 3-0 la masa verde..

_yang11.08.2009 12:03
Nu consider ca i-am sfidat pe acesti baieti. Cei care mi-au i-njurat familia sunt niste zdrente, niste carpe de oameni. Nu ma intere-seaza Steaua lor! Cei din Ghencea, in afara de Gigi Becali si de familia lui, sunt niste zdrente!".

Conducerea Stelei a considerat ca Trica a instigat la violenta si cere chiar sus-pendarea jucatorului. "Vor sa ma suspende? Sa-si vada de treaba si de clubul lor. Bine ma, sa ma suspende, sa-mi dea zece etape! Ma astept la orice, ca suntem in Romania".

Declaratii ale lui Trica pentru Cancan

De 5 minute ar avea nevoie in tribune...

ady_ultras11.08.2009 12:31

ce bataie i-as trage prostului daca l-as vedea

razvan2811.08.2009 13:49

Mare nenorocit Trica.Ce 5 minute.1 minut cu el si Clujul e mai gol...

**alex**11.08.2009 13:52

Cazul asta s-ar putea numi "Bricheta 2", nu doar fiindca e al doilea caz de genul asta, ci pentru ca discutam de 2 brichete.

Acum depinde care dintre ele va fi luata in considerare.

Exista bricheta de la peluza care a cazut undeva langa poarta, iar Nuno Claro s-a dus si a cules-o, apoi a inmanat-o arbitrului. Si mai exista bricheta de la tribuna a 2-a care l-ar fi lovit pe Stancioiu in drumul spre tunel.

In primul caz s-ar putea da maxim o amenda, bricheta nu a lovit pe nimeni, insa o are Deaconu ca dovada. In al doilea caz am putea fi suspendati doar daca exista dovezi video sau urme pe capul lui Stancioiu, altfel oricine poate spune ca a fost lovit de o bricheta.

Tare imi e insa ca cei care vor judeca acest caz vor crede ca bricheta de la Nuno Claro este cea care l-a lovit pe Stancioiu.

Alexandru H.11.08.2009 14:06
Ce sa zica si astia acum.Au vazut ca nu au putut castiga meciul si acum se baga la comisii.Observatorul nu a vazutn nimic , Stancioiu si CFR vor face plangere la Comisii degeaba.Se ia in considerare doar ce a vazut observatorul.Asa putem si noi dupa fiecare meci sa ziceam ca au aruncat suporterii cu ceva sau ca au pus praf de scarpinat la vestiare sa castigam cu 3-0 la masa verde..

Tu iti dai seama ca noi am facut exact la fel in meciul cu Rapid? Iar la noi a fost chiar penibil, ca ne-am retras in timpul jocului, cand rapidistii conduceau cu 1-0. Si, ceea ce e mai grav, in loc sa ii lase pe conducatori si pe Federatie sa decida care e calea legala de urmat, ca doar e treaba lor, Lovin si ai sai s-au bulucit rapid catre vestiare, ca sa nu se razgandeasca Deaconu si sa reia partida.

Dj11.08.2009 14:30

mentalitate de Lovin...

razvan2811.08.2009 18:57
In al doilea caz am putea fi suspendati doar daca exista dovezi video sau urme pe capul lui Stancioiu, altfel oricine poate spune ca a fost lovit de o bricheta.

Poate s-a dat singur cu capu de ceva :))

«1359360361362363689»