FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1361362363364365689»
bodanelu14.08.2009 07:47

jandarmeria nu are treaba in interiorul stadionului decat daca lucrurile degenereaza. E problma firmei de paza. Aia trebuie sa vina, sa-l ia si sa-l duca la jandarmerie si pe baza probelor video sa-l interzica. Asta daca e trecut pe undeva prin lege ca aruncatul semintelor in capul jucatorilor e sanctionabil.

Dar nu, jandarmeria dau interdicti cand in grup de oameni sunt pe strada. Ce treaba are strada cu stadionul?

numai incompetenti pe acolo

MoWeed14.08.2009 07:50
jandarmeria nu are treaba in interiorul stadionului decat daca lucrurile degenereaza. E problma firmei de paza.

Nici nu ziceam asta. Dar jandarmeria le da sanctiunile, nu firma de paza pentru ca ea nu are competenta sa faca asta

D4v1dstelist14.08.2009 08:23

"La Multi Ani, Valeriu Argaseala!

FC Steaua ii ureaza La Multi Ani si multa sanatate presedintelui clubului, Valeriu Argaseala , care a implinit vineri, 14 august, varsta de 54 de ani.

Clubul nostru ii doreste mult succes si cat mai multe reusite in functia pe care o detine inca din vara anului 2007!"

steauafc.ro

Era o vreme,cand mi se parea Ok,destul de diplomat,dar acum...se simte lipsa lui MM.

korynna14.08.2009 08:30

Argaseala, da,da... sa sugi **** de ziua ta! Si sa ne mai lasi dracu in pace.

pytycrys14.08.2009 08:43

MUI3 Argaseala!

The Game14.08.2009 08:50

Cu dedicatie pentru presedintele clubului si pentru toata conducerea: :finger::finger:

OLE OLE,OLE OLA,MOOIE TOATA CONDUCEREA!

Alexandru H.14.08.2009 09:57
Are si Virgil dreptate, regulamentele sunt facute prost. Trebuie pedepsita persoana care a aruncat, nu clubul. Asa n-o sa-i mai convina nimanui sa arunce...

Asta ar insemna ca sanctiunile primite dupa meciul cu Ujpest ar fi fost imputate grupului de suporteri care a afisat acel banner plus celui care a fugit pe teren. Eu cred ca lui Becali i-ar conveni... nu stiu daca suporterii ar fi de aceeasi parere.

Si eu cred ca fiecare ar trebui sa plateasca pentru propriile prostii, insa in momentul asta legea ii apara pe suporteri in detrimentul cluburilor. Si am impresia ca cei mai multi dintre suporterii cu probleme prefera aceasta situatie...

bodanelu14.08.2009 10:33

cum apara legea clubul?

dupa lege nu mai ai voie sa faci nimic.Decat sa stai si sa rumegi seminte. O masa de manevrat cum vor ei

MoWeed14.08.2009 11:23
Asta ar insemna ca sanctiunile primite dupa meciul cu Ujpest ar fi fost imputate grupului de suporteri care a afisat acel banner plus celui care a fugit pe teren. Eu cred ca lui Becali i-ar conveni... nu stiu daca suporterii ar fi de aceeasi parere.

Si eu cred ca fiecare ar trebui sa plateasca pentru propriile prostii, insa in momentul asta legea ii apara pe suporteri in detrimentul cluburilor. Si am impresia ca cei mai multi dintre suporterii cu probleme prefera aceasta situatie...

Stai ca nu e acelasi lucru.

E vina clubului ca nu a verificat toate bannerele la intrare, este responsabilitatea clubului. La fel si cu individul ala care a intrat in teren. Acolo au fost probleme cu paza.

Poti sa te protejezi ca si club impotriva bannerelor(prin paznicii de la intrare) sau impotriva celor care vor sa intre pe teren(paza din interiorul stadionului); nu te poti proteja impotriva gesturilor spontane de a arunca un mobil, scaun, punga de seminte, etc.

ARKA14.08.2009 16:31

jegul tocmai a declarat la sportro ca il va vinde pe Szekely la Timisoara chiar daca jucatorul i-a spus ca vrea sa ramana. motivele spuse chiar de el: impunerea tiganului anti-fotbal in primul 11 si salariul mare dpdv al jegului a lui Szekely.

DelPiero1014.08.2009 16:36

Incredibil.Doamne,Am ajuns la limita rabdarii.Nu mai suport ca acest cioban sa-si bata joc de noi si de echipa noastra.MORI IMPUTITULE!

martanu14.08.2009 16:45
jegul tocmai a declarat la sportro ca il va vinde pe Szekely la Timisoara chiar daca jucatorul i-a spus ca vrea sa ramana. motivele spuse chiar de el: impunerea tiganului anti-fotbal in primul 11 si salariul mare dpdv al jegului a lui Szekely.

Asta va fi testul lui Bergodi. Ca profesionist nu ar avea de ce sa accepte vanzarea jucatorului acum si mai ales pe motivul asta cretin. Sa vedem ce se va intampla. Poate vom avea un alt antrenor saptamana viitoare........

Becali pleaca din Ghencea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

strezahuzum14.08.2009 16:48

Incredibil. Acest jeg de bekkaliot nu are absolut nici o limita. Se duce si Szekely. Pleaca toti jucatorii buni, dar ramane ciuma imputita de Nicolita.

Mori, jigodie nascuta din troaca universului !

NonMollareMai8814.08.2009 16:49

la urmatorul meci cu spectatori TOT STADIONUL SA-L FLUIERE PE Nicolita. NE-A AJUNS CAT L-A IMPUS FECALI PE ACEST TYGAN BORAT !!!!!!!!

Kapetan0s14.08.2009 16:58

DOAMNE ce cioban prost X( auzi tu la el cica Banel e mai bun decat Szekely....

1on14.08.2009 17:00

Cât o sã mã bucur dacã s-o rupe țiganul. A naibii, cred cã dintre toți jucãtorii care la un moment dat erau titulari cât de cât meci de meci, numa' ãsta nu s-a rupt așa, sã stea vreo 2-3 luni. El și Lovin.

mυie g**i b****i!

Dar și eu aștept sã vãd ce-o sã facã Bergodi pentru cã în afarã de Bãnel și de Szekely, alt mijlocaș dreapta nu mai e-n lot. Iar pe Szekely s-a bazat toatã perioada de pregãtire.

NonMollareMai8814.08.2009 17:04

sper din tot sufletul sa-si dea demisia Bergodi si sa inceapa Jihadul asupra fecaliotul !!!!!!!!

Guardian14.08.2009 17:06

Nu e bine ce face ciobanu , dar nici Szekely nu a demonstrat nimic pana acum

Maye14.08.2009 17:08

Hai ca pleaca si Bergodi.

weeezer14.08.2009 17:09

Inseamna ca revine "spaima Bernabeului" titular :bananadance:

radusteaua2314.08.2009 17:12

pleaca si bergodi si o sa te injuram tot stadionu sa vezi ce frumos o sa fie cu Dinamo abia astept . MORI CIOBANEEEE

cristiii14.08.2009 17:16

mie Banel mi se pare un jucator tehnic, care alearga mult si furnizeaza centrari si pase de calitate care pot fi jucate de atacantii nostri. ma bucur ca acum nu prea mai are concurenta pe postul lui si inca un plus e ca nu prea se accidenteaza baiatu asta. SZEKELY NU PLECA!!

zloty14.08.2009 17:20
mie Banel mi se pare un jucator tehnic, care alearga mult si furnizeaza centrari si pase de calitate care pot fi jucate de atacantii nostri. ma bucur ca acum nu prea mai are concurenta pe postul lui si inca un plus e ca nu prea se accidenteaza baiatu asta. SZEKELY NU PLECA!!

Ai uitat sa pui a -ul de rigoare inaintea cuvantului tehnic.

Maye14.08.2009 17:22

Uite un om care se pricepe la fotbal.N-ai treaba!

radusteaua2314.08.2009 17:27

o sa jocu numai cu terenu suspendat sa mori de nerviii ciobaneee nu intrelegi ca nimeni nu te mai vrea ne-am saturat ,,....... PLEACA LA PUSCARIE

«1361362363364365689»