ne-a batut si Timisoara...am emotii cu iasul
ne-a batut si Timisoara...am emotii cu iasul
Sursele Gazetei Sporturilor susțin cã antrenorul Cosmin Olãroiu a decis sã rãmînã la Steaua Anunțul va fi fãcut în conferința de la ora 14,30 pe care Olãroiu o va susține la palatul din strada Alexandru.
E ora 15:00, si nu a fost nici o conferinta...
e 15:01 si Oli a semnat pe inca 3 ani ![]()
cica Oli a semnat un nou contract cu Steaua pana in 2010 si basescu a fost suspendat de parlament. de la tvsport.
care-i vestea buna, care-i vestea proasta?
Nu mai suport. Noi suporteri suntem bataia de joc a lui Becali. Il URASC !!!!!!!
e culmea asta cu contractul..dupa ce ca echipa merge din lac in put isi face planuri sa mai ramana..bravo lui!
contractu asta nou nu are clauze de reziliere si nici de demitere, e pe 3 ani la Steaua orice ar fi
s-a confirmat. Oli a semnat pentru inca 3 ani "Am vrut sa-mi dau demisia dar nu vreau sa las Steaua la greu!", a declarat Olaroiu cu putin timp in urma
noul Piturca.
Nu stiu care e vestea buna dar aia proasta sigur e ca tp de 3 ani vom vedea acelasi stil anost si acelasi joc anemic. forza Steaua! ramanem doar sa strigam ce de jucat nici atat
Gigi a visat az'noapte trei vaci slabe, trei vaci grase. primii trei ani de peste si mizerii i-a rezolvat printr-un contract semnat de Oli.
Deci ne-am lamurit si cu demisia. Obrazul lui Turcaloiu e asa de gros incat se pare ca nimic si nimeni nu-l poate convinge sa renunte la scaun.
Deja m-am resemnat cu gandul ca nulitatea se va agata de noi pana cand .... ei bine nu stiu pana cand. Obiectivul urmatorului sezon e clar de pe-acum : clasarea in primele 8 echipe, probabil luam locul 9 sau 10, cu emotii. Iar peste doi ani, poate-poate reusim sa evitam retrogradarea, desi cu Olaroiu pe banca si Lovin, Coman si Petre pe teren nici de asta nu-s sigur.
Anul 3 ne va gasi, daca nu pe la jumatatea diviziei B, undeva pe langa ultimul loc din clasament.
Hai Steaua ! De-acum inainte, va trebui sa jucam si contra incompetentului de pe banca !
Stie cineva..Becali detine 100% din actiunile Stelei?
mai baieti, pana la urma asta e situatia. oricate proteste am face noi, oricate injuraturi le-am adresa lui Oli. MM sau Gigi, nu putem schimba NIMIC. Oli se pare ca va fi antrenorul Stelei 3 ani de-acum in colo. eu ma impac cu situatia. nu incep sa-l pup sub coada dar incep, incet, incet, muscandu-mi buza si infingandu-mi unghiile neglijent taiate in palme, sa-l sustin. pentru ca e antrenorul Stelei.
Stie cineva..Becali detine 100% din actiunile Stelei?
El cu nepotii, verii ...
@axl23
Nu iti dau mai mult de doua luni... Ori o sa iti pierzi mintile pana atunci ori o sa fi cel mai vehement in "lupta" impotriva olaroiului...
din cate stiam Steaua nu e societate pe actiuni..adica are un singur proprietar ![]()
e societate....
S.C. F.C. Steaua Bucuresti S.A.
si inafara de cei din anturajul lui, altcineva nu detine procente? oricat de mic? Paunescu?
@axl23
Nu iti dau mai mult de doua luni... Ori o sa iti pierzi mintile pana atunci ori o sa fi cel mai vehement in "lupta" impotriva olaroiului...
mai, eu sunt moderat in afirmatii si-n convingeri, de obicei. nu-l sustin pe Oli, il sustin pe antrenorul Stelei, oricare ar fi el. tot circul asta facut de noi aici, adica implicit si de mine, nu valoreaza doi bani. daca-l injuri pe Oli sau pe Stancu nu ajuti Steaua in niciun fel. doar scapi de anumite frustrari. asa ca m-am hotarat sa nu mai critic antrenorul, fie el cat de prost. astept si-l sustin.
axl circ nu facem noi aici circ face el cu jocul Stelei ala e circ. Noi aici ne mai plangem oful atat si nimik mai mult cine avea putere sa schimbe ceva i-a prelungit contractul aia a facut bv lui
Gigi face c vrea...c oaia lui ...are toti banii din lume
foarte adevarat ![]()
se zvoneste prin presa ca semnarea noului contract de catre Oli nu ar fi decat o cacealma. aceasta ar fi poza contractului semnat ieri 
biletelul roz, varianta ros'-albastra.
da.dar biletelul roz s-a dovedit a fi adevarat. :wink:
si eu cred ca este vrajeala asta cu 3 ani ... doar asa ca sa fie linisite pentru o perioada..si la vara Oli o sa plece ...aleluia
Poza aia e un fals, parerea mea.