Gigi nu are nici cea mai mica sansa serioasa la alegeri. Bogdan are dreptate, politicienii "de vaza" tolereaza ascensiunea lui pentru ca stiu ca este foarte, foarte usor de doborat (prin prisma atitudinii lui si comportamentului absolut jenant uneori) si prefera ca un looser neutru sa adune voturi in loc de opozantii lor. El trebuie sa inteleaga ca treaba de politician trebuie separata de cea de patron de club. Nu ii garanteaza nimeni voturi (desi el pare destul de naiv incat sa creada ca suporterii vor vota cu el), si ar trebui sa stea odata in banca lui! Sa taca si sa faca, asa cum a facut cand a refacut gazonul, si stadionul, si cand a comandat noua tabela. Sa bage bani, si sa lase treaba la profesionisti. Promisiunile lui sunt praf in ochi, nimic mai mult. 40-50 de jucatori?!?! Hai ca e de ras, fratilor. Eu unul sustin in continuare varianta jucatorilor straini. De ce? pentru ca orice jucator luat din campionat sau din divizia B vine cu mentalitatea de provincie, dezobisnuit de obiective reale europene sau presiunea constanta a rezultatelor. Ramane doar ambitia, care este si ea tocita cand da de un antrenor ca Oli. Croitoru, Stancu, Gigel Coman, Ov. Petre sunt jucatori veniti de la echipe mici care au demonstrat ca nu au nici valoare, nici mentalitate de Steaua. Exceptia care confirma regula se numeste Vali Badea. Insa, chiar trebuie sa luam 10 petarde din provincie ca sa gasim 2 fotbalisti adevarati?! Aduceti strainii, zic eu! Uitati-va la CFR Cluj!
Revenind la echipa noastra, trebuie facute cateva precizari. In primul rand, MM. Da, MM este mandru si arogant, si spune in fata lumii, "sunt stelist". Mie asta imi place. Nu stiu cum sunt altii, dar eu vreau un lider ca MM, care sa se bage pentru Steaua, sa lupte sa o apere de jigodiile din presa si de atacurile murdare ale rivalilor, sa incaseze el lovituri pentru ca in vestiar sa fie liniste. Nimeni nu poate nega calitatile sale manageriale (ne-a adus mai mult de jumatate din echipa de baza), si chiar daca a avut esecuri (cel mai notabil fiind Carlos), ele sunt putine si si le-a asumat pana la urma. Cu mai putina balacareala cu ceilalti conducatori, si mai mult bun simt, chiar ar deveni un manager foarte bun. Deocamdata insa, se multumeste la nivelul lui Borcea, cu dansuri tribale pe gazonul din Ghiulesti. Desi este un manager bun, trebuie sa lucreze la imaginea pe care o proiecteaza pentru Steaua noastra.
Ajungand si la Oli, antrenorul, indraznesc sa spun ca nu mai e nimic de zis. Sute, mii de comentarii pe acest site si nu numai au dreptate. DEMISIA este cea mai buna solutie. La sfarsitul sezonului, daca nu acum. Dar nu se mai poate. Steaua merge in gol de cateva luni bune, si el nu poate sa ne redreseze.