FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1105106107108109689»
danielcristian15.04.2007 21:28
40-50 de jucatori luati din Divizia B probabil, cu < 100.000 bucata... Din aia, probabil vor confirma 1-2..

Si halal arie de selectie.

Sincer nici nu stiu cum si de ce se mai pune atata baza in vorbele nesimtitului de Becali. Ne-a prostit de atatea ori, a dat atatea declaratii pe care dupa aia le-a intors, incat imi vine sa vars numai cand il vad cum deschide gura...

Cu riscul sa jignesc pe multi, chiar ma gandesc cat de prost sa fie romanul de a putut Gigi sa ajunga la 15-20% in sondaje...

Imagineaza-ti ca Jiji va iesi presedinte :roll: Cred ca ar fi o amestecatura de Ceausescu,Hitler, Stalin si Mihai Viteazul,cu apucaturi de Vali vijelie si copilul minune... :lol: :lol: :lol:

Bogdan4Steaua15.04.2007 21:44

Stati linistiti, Gigi nu are nici o sansa la alegeri.

Basescu are tot interesul ca Gigi sa fie umflat artificial in sondaje pentru moment; practic Gigi este la ora actuala ca un burete care absoarbe voturile negative acordate actualei puteri, pentru ca este mult mai usor de desfiintat decat alti adversari politici. In preajma campaniei electorale, "principele" va fi desfiintat si atacat din toate partile(de putere prin organele de ancheta, de opozitie prin declaratii acide). Va fi invitat din nou sa dea socoteala la DNA, va fi facut analfabet, nebun, etc. Media care l-a ridicat se va intoarce impotriva lui. Probabil ca PNG-ul va intra in parlament, dar nimic mai mult.

Becali conteaza pe suporterii Stelei si se inseala amarnic. Nu suntem o masa de oameni care pot fi manipulati, care "pun botul" pentru 50 de euro. Glumind putin, cum putem vota un om care patroneaza o echipa aflata pe locul 4, in spatele "comunistului Copos"? :)

krys16.04.2007 01:01
Invata sa scrii. Moderatorii
Hassan16.04.2007 13:00

Gigi nu are nici cea mai mica sansa serioasa la alegeri. Bogdan are dreptate, politicienii "de vaza" tolereaza ascensiunea lui pentru ca stiu ca este foarte, foarte usor de doborat (prin prisma atitudinii lui si comportamentului absolut jenant uneori) si prefera ca un looser neutru sa adune voturi in loc de opozantii lor. El trebuie sa inteleaga ca treaba de politician trebuie separata de cea de patron de club. Nu ii garanteaza nimeni voturi (desi el pare destul de naiv incat sa creada ca suporterii vor vota cu el), si ar trebui sa stea odata in banca lui! Sa taca si sa faca, asa cum a facut cand a refacut gazonul, si stadionul, si cand a comandat noua tabela. Sa bage bani, si sa lase treaba la profesionisti. Promisiunile lui sunt praf in ochi, nimic mai mult. 40-50 de jucatori?!?! Hai ca e de ras, fratilor. Eu unul sustin in continuare varianta jucatorilor straini. De ce? pentru ca orice jucator luat din campionat sau din divizia B vine cu mentalitatea de provincie, dezobisnuit de obiective reale europene sau presiunea constanta a rezultatelor. Ramane doar ambitia, care este si ea tocita cand da de un antrenor ca Oli. Croitoru, Stancu, Gigel Coman, Ov. Petre sunt jucatori veniti de la echipe mici care au demonstrat ca nu au nici valoare, nici mentalitate de Steaua. Exceptia care confirma regula se numeste Vali Badea. Insa, chiar trebuie sa luam 10 petarde din provincie ca sa gasim 2 fotbalisti adevarati?! Aduceti strainii, zic eu! Uitati-va la CFR Cluj!

Revenind la echipa noastra, trebuie facute cateva precizari. In primul rand, MM. Da, MM este mandru si arogant, si spune in fata lumii, "sunt stelist". Mie asta imi place. Nu stiu cum sunt altii, dar eu vreau un lider ca MM, care sa se bage pentru Steaua, sa lupte sa o apere de jigodiile din presa si de atacurile murdare ale rivalilor, sa incaseze el lovituri pentru ca in vestiar sa fie liniste. Nimeni nu poate nega calitatile sale manageriale (ne-a adus mai mult de jumatate din echipa de baza), si chiar daca a avut esecuri (cel mai notabil fiind Carlos), ele sunt putine si si le-a asumat pana la urma. Cu mai putina balacareala cu ceilalti conducatori, si mai mult bun simt, chiar ar deveni un manager foarte bun. Deocamdata insa, se multumeste la nivelul lui Borcea, cu dansuri tribale pe gazonul din Ghiulesti. Desi este un manager bun, trebuie sa lucreze la imaginea pe care o proiecteaza pentru Steaua noastra.

Ajungand si la Oli, antrenorul, indraznesc sa spun ca nu mai e nimic de zis. Sute, mii de comentarii pe acest site si nu numai au dreptate. DEMISIA este cea mai buna solutie. La sfarsitul sezonului, daca nu acum. Dar nu se mai poate. Steaua merge in gol de cateva luni bune, si el nu poate sa ne redreseze.

vlad7516.04.2007 14:07

faceti ceva,va rog frumos si explcati-le prietenilor,rudelor dinamoviste ca Spartanii nu sunt niste suporteri alb-rosi!!!Aloooo,d-le Borcea spartanii nu au cantat la nunti,nici la " 2 cocosi",nu fumeaza trabucuri cu Turcu si cu tine,ci erau niste luptatori cu onoare,adevarati barbati.Nu va mai comparati cu ei ca simt ca innebunesc de nervi cand vad atata trufie(doar la MM am mai vazut,si la oier, of course).Dar de la o gloata de nebuni ce sa ceri??Cand unii se cred principi,altii spartanii ,cate unii oracoli ...milogul se vede Gavroche(a halit Gh.Copos la bani de la UTC...si traiasca socrul mic nea George!!)

Dinamo nu a fost foarte buna cu Steaua,a dovedit-o in meciul cu Arges(cat bulan!),ci Steaua sub Oli joaca execrabil!.Asa ca va rog la primele infrangeri care or sa vina(cu Rapidul se va vedea)sa strigati indemnul de lupta al javrelor lui Borcea:"Scherlau,scherlau,scherlau!!!!"

strezahuzum16.04.2007 16:18

Ma intreb daca vitejii lui Dinamo au idee ca spartanii erau cam .... homosexuali. Practica era in floare prin acest minuscul oras-stat a carui importanta in Grecia antica este grosolan exagerata.

Rossoblu16.04.2007 18:34

Dinamo e spartanu ala cocosat mai degraba

predatorpulse716.04.2007 18:52

Ce sa te astepti de la Borcea, care se crede spartan? Pai bine mai Borcica daca vrei sa fii spartan du-te si traieste ca spartanii, adica in cel mai saracacios mod cu putinta, pentru ca oamenii astia erau obisnuiti cu suferinta nu cu trabucurile, si erau viteji nu cadeau la prima batalie adevarata ca dinamuistii la Tottenham. Ma mir cum de nu a facut nimeni misto de acum faimosul strigat "AU!Au!", eu am murit de ras cand l-am auzit la javre, zici ca ii durea undeva pe toti. Doar niste penibili ca dinamu puteau sa se inspire din "300" care nu se vrea a fi un film istoric, despre cum au fost cu adevarat spartanii, ci un film de actiune(unul bun) care sa arate eroismul lor. Ah, si nu erau gay, ba dimpotriva in constitutia lor daca erai gay erai omorat, si adulterul era incurajat ca sa fie cat mai multi copii, insa sigur erau si cativa pe invers. Cel mai faimos caz de luptatori gay este cel al "sacred band"-ului din Teba, care erau luptatori de elita si toti erau iubiti. Iar spartanii erau foarte importanti in Grecia avand in vedere ca au fost cea mai puternica forta militara din zona o buna vreme.

Incoming news:

Stelisti,stati linisiti!!! A iesit Jiji din vestiarul baietilor dupa antrenament si gata, acum e sigur de locul 2!!! Ma apuca o scarba cand il vad la TV pe cioban cum se schimba de la o secunda la alta, si o scarba si mai mare cand ii vad pe cei de la gsp cum il fac pe prima pagina pe Oli ca prostu de Axinte. Nu l-am sustinut pe Oli niciodata dar cum sa nu se enerveze omul la asemenea tampenii la adresa Stelei?

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori!

Rossoblu16.04.2007 19:03

Becali asta e cretin? Cum poate sa-si schimbe asa de radical declaratiile? E labil psihic pt ca un om normal nu-si schimba parerile si conceptiile de la o zi la alta !

alice4steauaBUC16.04.2007 20:03
Citatul zilei:

"Viorel Moldovan - Fãrã spectatori pe Giulesti e ca la nuntã fãrã lãutari".

Ohh daa, mare dreptate are omul asta.

:lol:

Pe bune??? :lol: :lol: :lol: Moldovan asta e campion la declaratii soc :lol: :lol: :lol:

nitnerolf16.04.2007 20:46

Gigi Becali: "Hai, Oli, capul sus şi mergi înainte!"

2007-04-16 20:15:00

Patronul Stelei a avut o discuţie la vestiare cu fotbaliştii şi cu conducerea tehnică. "Le-am spus jucătorilor că şi marile echipe trec prin aceste momente. Am vorbit şi cu Oli şi i-am spus să ţină capul sus şi să meargă mai departe", a spus Becali la ieşirea de la vestiare. "Am bătut palma cu Olăroiu şi i-am spus că vom continua împreună"

"Mercenari sînt toţi fotbaliştii din lume. Ei joacă unde cîştigă bani. Uitaţi-vă la Lăcătuş, şi nu poate contesta nimeni faptul că e mare stelist, a spus că numai de Steaua nu-l interesează acum. Şi bunătatea lui Oli, pe care o respect şi o admir, poate a contat. Omul cînd e prea bun nu poate fi bun conducător. Bunătatea e o calitate, dar trebuie să ştii cînd să fii rău", a mai spus Becali.

sursa: GSP

Tot nu scapam de Olaroiu! :evil: :evil:

mircea_zion16.04.2007 21:03

Da, am vazut postul chiar pe gsp, si ar trebui sa fii mai atent cu limbajul esti pe forum nu pe strada .

danielcristian16.04.2007 21:12

Te mai miri de ciobanas? Asta se schimba de la o ora la alta! Abereaza baiatul asta cu o frecventa incredibila! Auzi, ca da meciul Clujului...ce idiot!

mircea_zion16.04.2007 21:17

Stai linistit! Nu va face asa, crede-ma, nu are sange in vene sa trimita echipa a-II-a sau rezervele, e o aberatie ce zice, nici macar nu gandeste .

alexh16.04.2007 21:42

Cu echipa a doua am luat Supercupa...chiar ma gandesc ca ar fi o treaba buna sa trimita echipa a doua, aia cred ca sunt la orice ora cu mult mai motivati decat cei de la prima echipa. :roll:

forever_STEAUA17.04.2007 09:54
Partida CFR Cluj - Steaua va fi arbitrată de o brigadă din Spania

sursa: gsp

korynna17.04.2007 11:44
Olaroiu si-a anuntat ieri elevii, la antrenamentul de la ora 16.00, ca va renunta in caz de esec cu Timisoara. 'Jucati pentru mine! Demonstrati-mi ca sunteti inca buni! Daca plec eu, cel care va veni va elimina multi dintre voi. Asa ca jucati si pentru voi insiva!

Chiar asa de nesimtit sa fie? Sa le spuna sa lupte pentru el mai inteleg, dar sa-i ameninte ca inlocuitorul lui ii va da pe unii afara...nu e normal. Castigati pentru mine ca va tin titulari indiferent ce faceti. :mad:

Motanu D17.04.2007 11:48

Deci Olaroiu nu are de gand sa-i elimine pe cei care joaca slab. Nu ma mira.

Mentalitate de profesionist... :cry: :evil:

Wally17.04.2007 11:57

Nu ma mai mira nimic din partea lui Olaroiu...dupa ce ca e slab din punct de vedere al pregatirii sale profesionale, nici nu are caracter.

c.ronaldo1717.04.2007 12:16

Adica pe Lovin, Coman, Baciu, Stancu..... :-D

Dj17.04.2007 13:09

Schimbarea la fata a forumului intra in "stirile zilei" ? :D

forever_STEAUA17.04.2007 13:13

@Dj

Nu prea cred...

c.ronaldo1717.04.2007 13:50

De ce nu? Oricum nimic interesant pe azi decat forumul.

Rossoblu17.04.2007 14:24

In Fanatik scrie pe coperta "Dinamo trage de Dica" ...a cumparat cineva ziarul? Despre ce e vorba?

Harald17.04.2007 14:44

@ Rossoblu

vorbe, vorbe...

«1105106107108109689»