FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1106107108109110689»
c.ronaldo1717.04.2007 16:06

In Gsp scrie ca Unirea trage de Samuel Eto'o...

forever_STEAUA18.04.2007 08:40
In Fanatik scrie pe coperta "Dinamo trage de Dica" ...a cumparat cineva ziarul? Despre ce e vorba?

Or trage de Dica... de Emil Dica eventual...

Sa fim seriosi... Daca de la Oprita te puteai astepta la asa ceva, fi convins ca pentru Dica in Romania exista doar doua echipe: Steaua si FC Arges...

@c.ronaldo_17

Numai ca el nu vrea sa vina fara Ronaldinho :)

nitnerolf18.04.2007 09:00

Pe site-ul carpetei scrie ca meciul cu Poli Timisoara este ultimul pentru Olaroiu indiferent de rezultat, el urmand sa-si prezinte demisia.

Motivul invocat este faptul ca patronul tot se baga peste el la echipa, si ca una vorbeste cu el in particular si altceva spune presei.

Offtopic: Ronaldinho nu vine la Urziceni deoarece nu intra in schema tactica a lui Dan Petrescu

c.ronaldo1718.04.2007 10:52

OFF: Probabil se vor reorienta cei de la Unirea spre Serie A sau Premier League.... :-D

ON: Nu cred ca Oli are atata demnitate sa-si de-a demisia singur. Ori va fi demis, ori va ramane pe viata la Steaua.

alex ripper18.04.2007 11:33

si daca isi da demisia si daca nu si-o da situatia nu este prea roza. important este macar sa prindem UEFA si daca se poate sa terminam pe podium. Oricum sunt curios pe cine va aduce Gigi antrenor?!?

Horica18.04.2007 11:53
Cosmin Ol?roiu: "Meciul de ast?zi va fi ultimul al meu pe banca Stelei!"

Ieri sear?, dup? antrenamentul pe care steli?tii l-au sus?inut în Ghencea, Ol?roiu ?i-a strîns colaboratorii ?i le-a m?rturisit c? va renun?a la func?ie indiferent de deznod?mîntul din partida cu trupa de pe Bega. "Nu mai pot, nu mai rezist! Gigi se bag? deja prea mult peste mine ?i una discutam intre patru ochi ?i cu totul altceva zice el la televizor. Meciul cu Poli va fi ultimul al meu pe banc?! Îmi pare atat de r?u, îns? acest lucru simt acum", le-a spus Ol?roiu celor din staff-ul s?u, înainte de a p?r?si cantonamentul pentru a-?i petrece noaptea acas?.

Imi pare rau pt ce s-a intamplat cu el ca persoana....intotdeauna l-am vazut ca pe un om serios, in schimb pe Becali nu o sa-l agreez niciodata pt faptul ca nu se tine de cuvant, niciodata nu am crezut in declaratiile lui. Si eu personal, i-am cerut demisia lui Oli de pe stadionul din Bistrita pt ca nu mai suportam sa vad atatea esecuri in contul Stelei, Steaua inseamna altceva, Steaua nu inseamna pierzator ci invingator, si nu o spun numai asa, o demonstreaza palmaresul nostru! Multumim Oli pt tot ce ai facut bun la Steaua, multumim ca ai demnitatea sa iti dai demisia, si iti uram succes in continuare!

Cu aceasta ocazie le urez succes si baietiilor in seara asta, sa fie un rezultat bun si pt Olaroiu sa mai stergem din praful care sa ademerit asupra sa printr-o ultima victorie!

Sa vedem anul acesta cupa in Ghencea!

Forza Steaua!

forever_STEAUA18.04.2007 11:56

@Horica

Nu te grabi, inca nu e nimic oficial...

Dragoshel18.04.2007 11:59

Eu am inteles ca orice s-ar intampla in meciul dintre Steaua si Poli Timisoara, el s-ar putea sa plece.

Oricum daca asta se va intampla, imi pare rau pentru el, dar la Steaua se cere performanta MEREU

forever_with_steaua18.04.2007 12:42

Oricum,fie ca pleaca acum,fie ca pleaca in vara,tot ii putem multumi macar pt ca sia dat silintza...stiu ca si eu iam cerut demisia lui Oli,am si fost ff mult timp de partea lui...pt ca shtiu ce ins pt el asta...unchiul meu a antrenor si..a patzit cam acelasi lucru...Poate aberez si ma vetzi contrazice...dar,la urma urmei a fost(inca mai este,cel putin pana diseara) unul din antrenorii echipei noastre preferate...si...poate nici nu a gresit atat de mult...eu,una,nu cred ca este in totalitate vina lui pt ce se intampla acum la Steaua...cred ca este si vina lui Jiji...poate si a lui MM...

Forza Steauaa!!!Sa-i facem praf diseara!!!

s_spionul18.04.2007 13:20

Eu cred ca Oli e un atrenor mare! Sunt sigur ca in seara asta vom castiga!

Sincer sa fiu imi placea foarte mult Protasov. Atunci echipa marca 3-4 goluri pe meci!

Rossoblu18.04.2007 13:58

Olaroiu nu pleaca

Finanțatorul Stelei a declarat cã nu se pune problema unei despãrțiri de antrenorul Cosmin Olãroiu, indiferent de rezultatul partidei cu Poli Timișoara.

Gigi Becali a declarat, pentru Sport Total, cã Steaua va continua cu antrenorul Cosmin Olãroiu, indiferent de rezultatul partidei cu Poli Timișoara, din semifinalele Cupei României, o eventualã demitere a acestuia fiind exclusã.

"Nu pleacã Olãroiu nicãieri. Chiar acum sînt cu el lîngã mine, a venit la palat sã vorbim, și rîdem și noi de tot ce se scrie. E clar: pânã la finalul campionatului nici nu se pune problema sã plece. Olãroiu este antrenorul Stelei și va fi și în continuare", a declarat Becali.

sporttotal

ce kkt... :(

forever_STEAUA18.04.2007 14:00

Bine ca ii si cine sa rada... "Plang" destul suporterii pentru echipa...

c.ronaldo1718.04.2007 14:01

Se pare ca iar ne-am facut sperante degeaba... Oricum, niciodata nu e prea tarziu. Si pana la urma, o infrangere diseara, nu cred ca va mai putea suporta Oli (ex-Poli).

Rossoblu18.04.2007 14:18

Dobitocii aia rad...pe cand noi ne macinam ca prostii !

forever_STEAUA18.04.2007 14:25
Argãsealã: " Steaua încearcã sã bținã licențã pentru post TV"

Steaua se pregãtește sã se lanseze în afaceri pe piața televiziunilr prin înființarea unui post TV generalist. Conform directorului clubului Steaua, "Silviu Prigoanã va încerca sã obținã astãzi la CNA licența pentru post și se va ocupa de managementul acestuia. Nu vã pot da mai multe detalii pentru cã nici eu nu le cunosc". Pentru moment, Silviu Prigoanã nu a putut fi contactat pentru a oferi mai multe amãnunte despre acest subiect

sursa: gsp

Intrebare: Steaua incearca sa obtina licenta sau Becali? :roll:

Rossoblu18.04.2007 14:30

Baa nu mai suport ........[...] ! In ce vrea asta sa ne transforme? [...] face televiziune cu numele Steaua si-o sa dea toate tampeniile care le dabiteaza el si mai stiu io ce !

O sa se asocieze numele Steaua cu toate porcariile care o sa le dea acel post !

TREBUIE FACUT CEVA MASIV SA SCAPAM DE ACEST [...] CARE ISI BATE JOC INCONTINUU DE ADEVARATII SUPOTERI AI Stelei !

Atentie la limbaj. Moderatorii

c.ronaldo1718.04.2007 14:33

Nu mi se pare o idee rea, atata timp cat marile cluburi au propriile lor programe TV. Problema este alta... Ce vom vedea? Politica sau Sport?

Rossoblu18.04.2007 14:34

PAI NU VEZI CA SCRIE CA N-O SA DEA SPORT ! O SA FIE UN PROGRAM GENERAL ...MENIT SA-I FACA CAMPANIE ELECTORALA [...] !

Renunta la Caps Lock. Moderatorii

axl2318.04.2007 14:36

Politica, actiuni de binefacere si reality show-uri cu prigoana si consoarta.

Rossoblu18.04.2007 14:39

Voi chiar nu va dati seama de gravitatea situatiei, numele Steaua va fi asociat cu toate mizeriile posibile !

Horica18.04.2007 18:45

Domnule Becali...ti-o spun din tot sufletul...TE URASC !!!!!

StarSor18.04.2007 19:54

Domnule Becali...ti-o spun din tot sufletul...TE URASC !!!!!

[/quote

Sa nu aruncam cu pietre in cine nu trebuie......A adus tot ce a vrut conducerea ..... Nu vreau sa lovesc in nimeni dar unde este echipa care muncea pe teren si unde este entuziasmul cu care intrau in teren si unde este spiritul de invingator ?????????

Au obosit ?????????? Sa se angajeze pe 100 de euro si dupa sa vezi ce entuziasm.....

Se pare ca nu mai e nimik de spus in afara de .... SINTEM JALNICI ....de la mic la mare

Hai Steaua

bodanelu18.04.2007 20:10

Becali.. lasa`ne frate.. investeste altundeva pt politica nu la Steaua!

@StarSor chiar tot? nu vezi ca nu vrea straini, abia abia au reusit sa`l convinga sa`l aduca pe Elton, pe Thereau nu`l place ca are zig-zaguri facute in cap? asta e investitor?

c.ronaldo1718.04.2007 20:16

Hai sa-i luam pe Coman, Stancu, Lovin, ca astia sunt tare frumosi si romani. Luarar draq...

Horica18.04.2007 20:17

@StarSor

In primul rand eu respect omul nu banii sai, deci Becali nu ma impresioneaza cu nimic! Poate el sa bage bani in stadion si alte chestii, dar sa faca asemenea declaratii : "pe mine nu ma bate Dinamo in Sambata Mare" e aiurea, nu il bate Dinamo...il bate Dumnezeu! M-am saturat de impresiile astea de crestin prefacut! Imi pare rau sa vad unde am ajuns cu echipa! Bine spui si tu...unde e explozia si entuziasmu jucatoriilor de alta data??? Intra plictisiti in teren, joaca de parca ar fi niste batranii care au trecut prin viata, zici ca-s drogati sau bauti. Ce n-as da sa-i vad din nou in forma pe toti: pe Goian si pe Ghionea facand drumul spre poarta noastra un adevarat cosmar din care nu se pot trezii adversarii, pe Radoi Cristocea si Bostina la mijloc trecand cu mingea spectaculos de mijlocasii defensivi ai echipei adverse, pe Dica facand o preluare perfecta din pasa acestora si cu sange rece zguduind plasa portii oricarei echipe din campionat.

Asta e...vom vedea ce ne rezerva viitorul! Forza Steaua!

«1106107108109110689»