Nu iese fum fara foc.
Iese, iese, mai ales din gura presei.
Nu iese fum fara foc.
Iese, iese, mai ales din gura presei.
pentru cei carora le era dor de MM :-D
Managerul general al Stelei va fi astazi, incepand cu ora 20:30, invitatul emisiunii moderate de Horia Ivanovici, "Fanatik Show", la Telesport.
sursa: prosport
Gata concediul MM? Sau a reusit Steaua in sfarsit sa castige si e cazul sa apari din nou la teveu?
Si eu am o parere negativa despre MM,dar sa stii ca el a aparut si cu alte ocazii in presa sau la TV ca sa dea explicatii dupa meciuri pierdute!Sunt curios ce are de spus,probabil ne va reaminti ce performante are Steaua de cand a venit el, ce jucatori a adus el(de parca daca era altul in locul lui, nu aducea jucatori)! Sper sa aud ceva adevarat si concret din partea lui,nu tot aceleasi abureli cu care ne delecteaza de 1 an incoace...
TV Sport a anunțat cã România va avea douã echipe în ediție viitoarea a Cupei UEFA Intertoto
sursa: gsp
@forever_STEAUA
Poate pe Steaua si Rapid ![]()
Totusi parca mai bine i-ar sta Stelei in grupele CL decat in Intertoto, nu crezi? ![]()
Pana la grupele UCL mai avem de mancat noi mult. In primul rand: CFR.
MM la Fanatik !! !! !! Momentul ADEVARULUI !! !! !!
Pentru cine are Telesportul. Eu nu-l vad:(.
Comentarii ceva, despre declaratiile lui MM de la Telesport? Zice ceva concret, sau nu? Din pacate, nici eu nu-l prind.. ![]()
Mihai Gurita la Steaua din vara!
Atat timp cat vine gratis cred ca e un transfer care nu ar durea prea tare daca va da gres...si de rezerva merge...
Si RICAAAAA!!!!!!!
Spune-mi ca glumesti, te rog!!! Ce sa faca Gurita la Steaua!?
Rica e 80 la suta din vara la noi!
Poate si Herea!
Cine vrea interviul, pe www.fanatik.ro
Gurita e liber de contract si e bine venit! Neaga este in capu listei lui MM si probabil va veni. Apropo, saptamana viitoare se deschide magazinul oficial, o sa faca si muzeu cat de curand si multe altele. Cam tot ce ati cerut voi pe aici se va indeplini cat de curand ![]()
Eu cred ca Neaga este 90 % la Steaua!
Pe langa faptul ca a cerut salariu mic, suporta si o parte din clauza de reziliere!
MM a zis ca Neaga e capul listei de transferuri, ceea ce e bine. Cu Gurita sunt sceptic, pentru ca era rapid, dar e un jucator batran. E bine ca vine gratis si ar fi o rezerva interesanta pentru Vali Badea, mai ales ca Vali nu are concurent. Cyril il are pe Victoras, Vali Badea pe cine are? Totusi, parca as fi preferat un fotbalist mai tanar....
Vali Badea, daca lucrurile se vor intampla asa cum se prefigureaza, probabil va fi rezerva lui Rica Neaga.
Un cuplu Thereau - Neaga pare de vis sincer!
Unde-i interviul ala cu MM de pe fanatik.ro?
Probabil ca e la ei pe site. A fost o emisiune de 2 ore pe Telesport.
Un cuplu Thereau - Neaga pare de vis sincer!
Ia ganditi-va la o formula de joc cu Thereau si Neaga in avanposturi, serviti de Dica si Elton.
Sincer, nu stiu de ce toata lumea vorbeste despre Thereau ca titular sigur. Doar mie mi se pare ca Badea e mai in forma si da goluri in fiecare meci de vreo 5-6 meciuri incoace? Plus ca Thereau joaca altceva decat Badea. Thereau e un varf care stie jocul, care stie sa puna in valoare si alti jucatori. Badea e un varf pur sange, care marcheaza! Din acest punct de vedere, Neaga e mai apropiat de profilul lui Thereau decat al lui Vali. Oricum, un atac care sa-i numere pe Dica, Badea, Thereau, Neaga, chiar si Gurita...suna mai mult decat bine. Ramane sa vedem daca chiar se va intampla!
Steaua a rezolvat deja primele douã transferuri pentru viitorul sezon: atacantul Farului vine gratis, în timp ce pentru Ricã se va plãti o sumã de bani. Cu fix o lunã de zile înaintea terminarea actualului campionat, Mihai Stoica anunțat asearã în emisiunea Fanatik Show primele transferuri pe care le va face la varã. "Ne-am înțeles deja cu Mihai Gurițã, de la Farul. E liber de contract, îl vom lua gratis, am discutat cu el, am bãtut palma. Am copiat modelul Manchester, care l-a luat pe Henrik Larsson la 35 de ani", a spus MM.
În afara constãnțeanului, un alt jucãtor este acontat în proporție de 99 la sutã: Ricã Neaga (28 de ani). "El se aflã în capul tabelului cu transferuri. Am vorbit cu el, are o clauzã de reziliere, pe care o vom plãti împreunã, Steaua și el, pentru cã își dorește mult sã joace aici. Va renunța și la o sumã din contractul sãu", a spus MM despre fostul atacant al Stelei, care acum evolueazã Ilhwa Seongnam (Coreea de Sud).
Urmeazã Herea și Prepelițã
În afarã de cei doi, Stoica a mai dezvãluit cã "vom mai face douã oferte pentru jucãtori care sînt foarte aproape de a ajunge în Divizia B". Cei doi sînt mijlocașii Ovidiu Herea (22 de ani), de la FC Național, și Andrei Prepelițã (21 de ani), de la FC Argeș. În plus, managerul din Ghencea a declarat cã n-a renunțat la jucãtorii strãini. "Avem un post deficitar și nu vãd nici o soluție în țarã", a explicat MM referindu-se la fundașul dreapta.
sursa gsp