Gigi a recunoscut cacealmaua
Cacealmaua finantatorului Stelei nu a avut succes si, asa cum ProSport a anuntat, nu a fost decât o încercare de a aduce linistea în sânul echipei si de a-i întari autoritatea lui Olaroiu în fata jucatorilor.
"Eu am vrut sa asigur liniste la echipa. Le-am cerut oamenilor mei un contract oarecare si m-am prezentat cu Olaroiu în fata presei sa-l semnam. Va spun sincer ca Oli nu are nevoie de niciun alt contract parafat, deoarece, daca eu am spus ca va continua înca trei ani, asa va fi", a declarat Becali, dupa ce saptamâna trecuta înfierase presa care dezvaluise acest lucru.
Patronul din Ghencea a dezvaluit ca antrenorul ros-albastrilor a mai vrut doar o data sa plece de la echipa, pe motiv ca nu mai face fata presiunii, însa finantatorul a reusit sa-l întoarca din drum.
Cum au evoluat declaratiile lui Becali
Am adus aici un contract în alb pe trei sezoane, pe care îl voi semna atât eu, cât si Cosmin Olaroiu, ca sa se termine cu speculatiile
19.04.2007
Sunt numai inventii ale presei ca Olaroiu nu ar fi semnat o noua întelegere. Cine spune ca nu am semnat contractul minte cu nerusinare!
20.04.2007
Eu am vrut sa asigur linistea la echipa. Le-am cerut oamenilor mei un contract oarecare si m-am prezentat cu Oli în fata presei sa-l semnam
22.04.2007
sursa