FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1110111112113114689»
Bogdan4Steaua24.04.2007 00:36

Nu putem fi siguri ca este vorba de Herea si Prepelita. Deocamdata sunt simple supozitii. In opinia mea Prepelita este mai aproape de Dinamo sau Rapid decat de noi. In cazul lui Herea ar putea exista un sambure de adevar, dar sigur nu vom da 3 milioane pe el.

inches24.04.2007 00:52

Asta este sigur; doar nu ia fost greu lui Becalita sa scata 1.5Mâ'? pe Elton si baga 3Mâ'? pe un jucator de la National, or cit de bun ar fi.

Bai ce zices voi de acel Gurita? Il angajam maturator?

Neaga or fi la fel de bun ca cind juca la Steaua?

Multe intrebarii, si nu cred ca astia doi in preuna vor rezolva probleme Stelei.

steagcruce2

inches24.04.2007 00:56
Spune-mi ca glumesti, te rog!!! Ce sa faca Gurita la Steaua!?

Exact la ce ma gindeam. Avem destuli atacanti, asta nu aduce nimic in plus.

Poate intra in schema lui Becali care vrea doua echipe, una in B si una in A (daca pleaca Oli la Poli lol) si cei 40 de hoti, pardon jucatori !!!

Am o sigla : "Becali si cei 40 de jucatorii"

PS: mai bine se gindeste Becali sa ni-l aduca in apoi pe Protasov, este peste Lucescu !

Bogdan4Steaua24.04.2007 01:45

Ganditi-va ca in ultimele meciuri am avut doi atacanti valizi: Badea si Iacob. In conditiile in care Victoras nu joaca nimic, un jucator gen Gurita ne-ar fi prins bine. Haideti sa il primim bine si apoi vedem daca se impune sau nu. Oricum, daca vine si Neaga probabil ca va fi rezerva. Nu mi se pare un transfer prost, ba din contra...mai ales daca luam in calcul si faptul ca a venit gratis.

vlad7524.04.2007 04:05
PS: mai bine se gindeste Becali sa ni-l aduca in apoi pe Protasov, este peste Lucescu !

Dinamo Kiev - Dnepr, scor 2-3 in campionat.

Felicitari Oleg!

Si din interviul lui MM din GSP remarc un lucru: MM incepe sa revina cu picioarele pe pamant!....Sper sa nu-mi insele vigilenta.

Dragoshel24.04.2007 05:37

Gigi a recunoscut cacealmaua

Cacealmaua finantatorului Stelei nu a avut succes si, asa cum ProSport a anuntat, nu a fost decât o încercare de a aduce linistea în sânul echipei si de a-i întari autoritatea lui Olaroiu în fata jucatorilor.

"Eu am vrut sa asigur liniste la echipa. Le-am cerut oamenilor mei un contract oarecare si m-am prezentat cu Olaroiu în fata presei sa-l semnam. Va spun sincer ca Oli nu are nevoie de niciun alt contract parafat, deoarece, daca eu am spus ca va continua înca trei ani, asa va fi", a declarat Becali, dupa ce saptamâna trecuta înfierase presa care dezvaluise acest lucru.

Patronul din Ghencea a dezvaluit ca antrenorul ros-albastrilor a mai vrut doar o data sa plece de la echipa, pe motiv ca nu mai face fata presiunii, însa finantatorul a reusit sa-l întoarca din drum.

Cum au evoluat declaratiile lui Becali

Am adus aici un contract în alb pe trei sezoane, pe care îl voi semna atât eu, cât si Cosmin Olaroiu, ca sa se termine cu speculatiile

19.04.2007

Sunt numai inventii ale presei ca Olaroiu nu ar fi semnat o noua întelegere. Cine spune ca nu am semnat contractul minte cu nerusinare!

20.04.2007

Eu am vrut sa asigur linistea la echipa. Le-am cerut oamenilor mei un contract oarecare si m-am prezentat cu Oli în fata presei sa-l semnam

22.04.2007

sursa

Virgil24.04.2007 07:13

Chiar daca nu recunostea, cacealmaua era evidenta.

E stânjenitor pentru mine ca Stelist, sa aflu ca "întâistatatorului" clubului nici macar o amarâta de cacealma nu-i iese. Dar si mai stânjenitor e ca recurge la astfel de procedee pentru a-si câstiga linistea. Tipic unuia care practica jocurile de noroc. Asta inseamna lipsa de onoare, implicit lipsa de credibilitate.

inches24.04.2007 11:16
Ganditi-va ca in ultimele meciuri am avut doi atacanti valizi: Badea si Iacob. In conditiile in care Victoras nu joaca nimic, un jucator gen Gurita ne-ar fi prins bine. Haideti sa il primim bine si apoi vedem daca se impune sau nu. Oricum, daca vine si Neaga probabil ca va fi rezerva. Nu mi se pare un transfer prost, ba din contra...mai ales daca luam in calcul si faptul ca a venit gratis.

Elton putea urca un rind. Pe de alta parte nu exista "transfer gratuit" si de multe ori este mai scump la un jucator sa-i asiguri salariu decit sa-l cumperi.

Salariul lui Gurita nu stiu de cit va fi, dar cred ca banii acestia ar fi mai bine investiti.

Oricum, mai bine se lasa Gigi sa le dea bani echipelor din L1 si sa le puna pe transferuri.

c.ronaldo1724.04.2007 11:25

@inches

Elton joaca atacant cum joaca Thereau in poarta.

vlad7524.04.2007 11:36
Chiar daca nu recunostea, cacealmaua era evidenta.

E stânjenitor pentru mine ca Stelist, sa aflu ca "întâistatatorului" clubului nici macar o amarâta de cacealma nu-i iese. Dar si mai stânjenitor e ca recurge la astfel de procedee pentru a-si câstiga linistea. Tipic unuia care practica jocurile de noroc. Asta inseamna lipsa de onoare, implicit lipsa de credibilitate.

Vigil intrebarea mea este cum Dumnezeu l-o fi castigat pe Cristea???...chiar asa porst jucator poate fi Sechelariu la poker???..Sechelariu ar fi trebuit sa se uite macar la Negreanu ,ca sa nu vorbim despre Johnny Chan

Ar fi trebuit sa ia ceva lectii depre cum faci o cacealma macar din filme cu John Malcovitch sau Matt Damon

weeezer24.04.2007 17:13

A fost MM pana acum la TV Sport, si n-a zis nimic nou fata de declaratiile de ieri, ba chiar dimpotriva, n-am prins sa fi mentionat ceva de alte transferuri afara de Neaga si Gurita. Pe de alta parte, eu il sustin in continuare, este unul din putinii pe care i-as vrea la Steaua chiar si dupa niste remanieri masive de lot & staff.

predatorpulse724.04.2007 18:06

Eu unul cred ca MM e un manager bun,doar ca MM managerul a fost de foarte multe ori eclipsat de MM persoana,iar atitudinea lui(desi a aparat Steaua de multe ori) a lasat de dorit,nu te poti comporta asa la un club ca Steaua.

Daca nu e de fatada,sper ca MM sa se linisteasca odata pentru ca si-a luat teapa in acest sezon de la multi dintre jucatorii recomandati chiar de el si sper ca va fi mai circumspect acum cu jucatorii ce vor veni la Steaua,sa-i trieze si dupa valoare,nu numai dupa caracter.

S-ar putea sa vedem un MM mai linistit si din cauza problemelor de sanatate(daca sunt adevarate),pentru ca faza cu nemiscarea mainii si vizitarea neurologului indica nervi multi ai lui MM si daca noi suporterii suntem nervosi,imi dau seama ce nervi sunt la club.

In alta ordine de idei,bine ca a revenit Cyril si trebuie sa castigam la Cluj,pentru ca aici sunt de acord cu ciobanul,daca nu batem o echipa care abia a inceput sa emita pretentii in divizia A,atunci nu meritam Europa. Si felicitari lui dicanio pentru nominalizarea UEFA.Sa fii nominalizat printre cei mai buni 10 jucatori din CL e mare lucru,avand in vedere ca Dica e singurul care nu a iesit din grupe.

Iti urez sanatate in continurare nicule si sper sa faci cuplu bun cu atacantii nostri in continuare.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

axl2324.04.2007 19:25

MM a vorbit totusi foarte frumos in seara asta la sport.ro.

Daca ar fi asa politicos, calm, rational si elegant mereu...

inches24.04.2007 21:10

Asta este si impressia mea a propo de MM. Ca si om este bun, se vede ca iubeste Steaua. Dar nu este manager de meserie.

Trebuie cat mai repede sa se clarifice situatia in staff-ul technic si managerial al Stelei, cu adevarati oameni de meserie.

Si mai ales la scouting unde vad ca nu se pricepe cam nimeni.

danielcristian24.04.2007 22:27
Dinamo Kiev - Dnepr, scor 2-3 in campionat.

Felicitari Oleg!

Si din interviul lui MM din GSP remarc un lucru: MM incepe sa revina cu picioarele pe pamant!....Sper sa nu-mi insele vigilenta.

Cred ca te refereai la Sahtior,nu? :wink:

A recunoscut si MM la emisiunea Fanatik ca Steaua cu Protasov juca cel mai frumos fotbal din ultimii ani, dar nu cred ca-l vom mai vedea in Ghencea, din pacate!

Dragoshel25.04.2007 11:28

Herea si Haisan, urmatorii pe lista

Mijlocasul lui FC National si portarul lui FC Vaslui ar putea intari randurile ros-albastrilor in aceasta vara.

Oficialii Stelei isi iau masuri pentru a nu mai repeta parcursul slab din acest sezon si s-au orientat deja asupra achizitiilor pentru anul viitor. TOATA STIREA

Flow_ultras4ever25.04.2007 11:41

Sper sa nu fie adevarate aceste transferuri! E greu sa faci performanta cu acesti fotbalisti... pe Herea si Haisan nu-i vad fotbalisti la Steaua... sa fim seriosi ce sa facem cu ei.... sau poate rezerve dar daca ne gandim mai bine noi nu avem nici titulari clari... ne trebuie fundas dreapta, 3 mijlocasi ( NU la inchidere) si mai 2 varfuri - ar fi buni Keseru si Neaga! Daca facem echipa cu Herea, Haisan si Gurita nu mai vedem noi campionat prea curand ...... maidanezii lupta pentru M.Niculae si Bratu care sunt fotbalisti.... fata de ce aducem noi in Ghencea rusine pentru trio-ul nostru..... (Becali, Meme si Oli).

c.ronaldo1725.04.2007 11:58

De Haisan chiar m-as bucura sa vina la Steaua. A aratat in acest retur ca este un portar de mare valoare.

Flow_ultras4ever25.04.2007 12:06

Daca tu il vezi iti respect parerea.... eu nu-l vad sa faca fata cred ca mai are si 1,70m inaltime si mai sigur ar trebui sa insiste pe un portar din Italia cu ceva experienta! Asta ne trebuie ca sa avem siguranta in aparare.... cineva care stie jocul si sa-l tinem rezerva vreo 2 ani pe Andrey asta si apoi poate isi merita banii......

I.N.Money25.04.2007 12:18

Haisan ala din pacate este mare dinamovist. Dupa meciul din Stefan cel Mare dintre Dinamo si Vaslui a declarat ca spera din tot sufletul ca egalul echipei sale sa nu impiedice Dinamo sa castige campionatul si chiar le-a urat bafta in Ghencea.

In condiile in care se pare ca Cernea mai are un an, din vara, contract este foarte posibil ca in sezonul viitor sa vedem acelasi "duo" aparand poarta.

Flow_ultras4ever25.04.2007 12:27

Atunci ne ramane sa speram doar ca isi revine acest Andrey mai bine zis toata echipa.... :sad:

Virgil25.04.2007 14:08
De Haisan chiar m-as bucura sa vina la Steaua. A aratat in acest retur ca este un portar de mare valoare.

Sigur ca te-ai bucura. Pentru ca-i moldovean de-al tau...

inches25.04.2007 14:45

@Flow_ultras4ever

- M.Niculae nu prinde echipa, si Bratu a disparut, asa ca aia nu mai sunt cine stie ce. Lobont daca venea la noi era ceva ...

- Portar din Italia??? Poate din Seria C, pentru ca altfel nu vad de ce un jucator din Italia ar veni in Romania !!!

In rest acum sunt numai speculatii jurnalistice... ce dracu nu a inceput mercato, acum se uita dupa jucatori liberi de contract, vedem intai unde terminam(adica pe ce pozitie) si pe urma Becali scoate bani de transfer.

Cum am vazut toti ce a declarat anul trecut (fac transfer de zeci de milioane ... bla bla bla) nu prea am incredere...

Flow_ultras4ever25.04.2007 15:54

Iti zic sigur ca ar veni multi portari chiar din Serie A care nu prind echipa..... dar mai trebuie bani pentru salarii nu doar cateva zeci de mii acolo si gata avem echipa si facem praf totul... daca ne multumim cu ce avem in tara atunci e clar ca nu facem nimic.... sa nu uitam ce caracter au romanii nostri ex: Cristea, Banel, Oprita sunt mai multi, rar gasim un jucator ca Mirel Radoi daca nu punem piciorul in prag o sa jucam numai la noi in tara ca nu mai vine nimeni la Steaua sa faca o echipa cum a facut-o Zenga pe asta....

Wally25.04.2007 15:57
Sigur ca te-ai bucura.Pentru ca-i moldovean de-al tau...

Ce conteaza ca e moldovean, muntean, oltean, morosan, banatean? Atat timp cat nu e milog sau spurcat si da randament bun e bine venit!

«1110111112113114689»