FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«1112113114115116689»
forever_with_steaua27.04.2007 12:43

Atacantul stelist, Nicolae Dicã, a declarat astãzi, la revenirea de la Bologna, cã sperã sã revinã în ultimele trei - patru etape ale Ligii I, mãcar din postura de rezervã.

"Sper sã revin în ultimele trei-patru meciuri, mãcar ca rezervã. Îmi doresc foarte mult", a spus Dicã.

Sa speram si noi ca va reveni...nu l-am mai vazut pe Dica de o gramada de timp....:(...Go Dica...Forza Steaua!!

Flow_ultras4ever27.04.2007 12:57

Sper sa nu se grabeasca cum a facut su cu Thereau si acum are piciorul in ghips care s-a accidentat la o saritura la cap si asa s-a accidentat si Dica si Andrey tot dupa sarituri asta demonstreaza ca staful tehnic e jalnic.....:(

c.ronaldo1727.04.2007 13:05

@Flow_ultras4ever

La transferuri de vara, daca este un antrenor pentru Steaua.

alice4steauaBUC27.04.2007 14:24
I-auzi la GG: El face imagine Stelei si nu invers :!:

No comment...

Asta nu e stirea zilei...e bomba zilei :D:D:D

flo220327.04.2007 14:36

flow ultras4ever

Sper sa nu se grabeasca cum a facut cu Thereau si acum are piciorul in ghips care s-a accidentat la o saritura la cap si asa s-a accidentat si Dica si Andrey tot dupa sarituri asta demonstreaza ca staful tehnic e jalnic.....

Ce treaba au tehnicienii ca s-a accidentat Radoi, Thereau sau Dica ?

korynna27.04.2007 16:08

@ flo2203

Nu e vorba ca sunt vinovati pentru accidentari ci pentru ca le-au dat voie sa intre in teren mult prea devreme si asta a dus la o alta accidentare. Mai bine steateau pe banca un meci si dupa erau total refacuti.

Dj.P@uL27.04.2007 16:15

Marian Aliu?? va juca la Poli. Timi?oara! cea mai mare TEAPA a lu` Jilava !

Dj27.04.2007 16:27

Nu m-as grabi cu afirmatii din astea...Aliuta e un jucator extraordinar...daca are motivatie..joaca foarte bine..

E trecut de 30 de ani?

bodanelu27.04.2007 16:30

Nu.. are 29!

c.ronaldo1727.04.2007 17:27

@dj.Paul

Aliuta a fost un jucator foarte bun, chiar de baza as putea zice la Steaua, asa ca nu m-ar mira sa faca performante le Poli...

forever_STEAUA27.04.2007 17:30

Despre fostii jucatori ai Stelei va rog sa continuati aici

Flow_ultras4ever27.04.2007 20:32

Mai frate... eu am zis staful tehnic de la medici, antrenori secunzi, Oli toti au vina lor pentru accidentari....

inches27.04.2007 22:51

Nu cred ca e vina staff ului technic ci a medicilor. Ei trebuie sa interzica unui jucator care este in reabilitare sa intre in teren cu acordul lui Oli. Nu este normal sa se loveasca asa de multi la Steaua. Bineinteles, la toate echipele este unul care prinde un an prin spitale si gipsuri, dar 3-4-5-6 jucatori, este o vina a staffului.... nu mai este normal...

Bai, problemele la Steaua nu pleaca numai de la jucatori, si mai ales de la staff-ul in general, plecand de la Jiji.... lipsei de scouter pentru a cumpara jucatori buni, antrenor de locul 3-4, medici incompetenti, si pe urma poate ca nici preparatorii fizici nu sunt cine stie ce...

danielcristian27.04.2007 23:46
Bai, problemele la Steaua nu pleaca numai de la jucatori, si mai ales de la staff-ul in general, plecand de la Jiji.... lipsei de scouter pentru a cumpara jucatori buni, antrenor de locul 3-4, medici incompetenti, si pe urma poate ca nici preparatorii fizici nu sunt cine stie ce...

Jiji e capul tuturor relelor! Un om ca el, pentru care nepotismul tine loc de competenta, nu are cum sa fie un bun conducator niciodata! Se inconjoara de oameni care nu au nimic de spus in fata lui, si e normal sa nu vada adevaratele probleme!

Dj28.04.2007 06:40

Aveti dreptate...aceeasi parere o am si eu.....

Chiar nu pot sa inteleg cum noi am fost cei mai loviti de accidentari sezonul asta...sunt sigur ca asta e unul dintre motivele pentru care am pierdut campionatul.

Nu stiu daca Steaua a jucat 2 meciuri consecutive in acelasi 11... si asta spune tot despre omogenitatea primului 11.

c.ronaldo1728.04.2007 06:49

@Dj

M-ai facut sa-mi aduc aminte de o chestie la care m-am tot gandit. Am avut vreodata noi in primu' 11 formatia de baza? Si aici ma refer la un Goian, Ghionea, Nesu, Radoi, Dica, Paraschiv sau Thereau in mare forma toti? Nu... Pe cand Dinamo si Rapid poate alinia acest 11 in fiecare etapa.

bodanelu28.04.2007 07:13
Jiji e capul tuturor relelor! Un om ca el, pentru care nepotismul tine loc de competenta, nu are cum sa fie un bun conducator niciodata! Se inconjoara de oameni care nu au nimic de spus in fata lui, si e normal sa nu vada adevaratele probleme!

Mare dreptate iti dau cu nepotismul..

danielcristian28.04.2007 18:38

4 clujeni banuiti de blat!

Cristiano Bergodi a hotarat sa-i lase in afara lotului pentru meciul pe care CFR Cluj il va disputa, duminica, cu FC Arges pe Alin Minteuan, Adrian Anca, Vasile Jula si Cristian Coroian, dupa cum informeaza sursa citata.

Dorin Toma, Viorel Frunza si portughezii Vitinha si Fredy, initial neinclusi in lotul pentru meciul cu FC Arges, au fost sunati de urgenta de presedintele Iuliu Muresan, pentru a se prezenta la echipa cat mai repede.

Vestea a fost confirmata chiar de patronul Argesului, Cornel Penescu, care a declarat la Special ca "Am auzit si eu ca Minteuan, Coroian, Jula si Anca nu vor juca impotriva noastra. Sunt banuiti de conducerea lor".

Sursa:Onlinesport

Rossoblu28.04.2007 19:36

Meme, PUS PE LIBER LUNI?!

Mihai Stoica a avut o discutie dura in aceasta dupa-amiaza cu patronul Gigi Becali, in urma careia latifundiarul din Pipera pare decis sa-l inlature pe Meme de la Steaua! De luni nu mai esti la Steaua! O sa pleci cind vreau eu, nu cind vrei tu!, i-ar fi transmis Becali lui Stoica. Contactati de FANATIK pentru a lamuri situatia, cei doi au lasat sa se inteleaga ca informatiile noastre sunt veridice. Doar Stoica s-a dovedit mai evaziv, confirmind discutia cu Becali, dar infirmind demiterea sa.

Am avut, intr-adevar, o discutie cu Gigi Becali, dar nu m-a dat afara� (Mihai Stoica)

Sunati-l pe Mihai Stoica sa va spuna daca l-am dat sau nu afara. Despre situatia lui voi vorbi doar luni, pentru ca miine avem un meci foarte important cu Otelul si ma gindesc doar la aceasta partida. Apoi voi discuta si despre Meme�� (Gigi Becali)

Precizeaza sursa stirii. Moderatorii

c.ronaldo1728.04.2007 19:43

Ar fi pacat ca MM sa plece de la echipa. Daca pleaca MM, sunt sigur ca si Oli va pleca.

inches28.04.2007 22:44
Ar fi pacat ca MM sa plece de la echipa. Daca pleaca MM, sunt sigur ca si Oli va pleca.

De unde? Tocmai zic aia de la GSP ca MM a plecat din cauza lui Jiji (evident) dar si a lui ZerOli. Nu se mai intelegeau, Oli si a cam batut joc de el in Cupa cu Poli.

In schimb, Becali imi pare din ce in ce mai impusit, cum dracu, vorbeste de transferuri, ca din cauza lui n-a venit Lobont si asa mai departe. Bai oieru are bani, el cumpara pe cine vrea, si daca vrea un jucatori Jiji nu se duce sa-l intrebe pe MM ce sa faca cu bani lui. Mincinos & Rusinos, doua cuvinte care il caracterizeaza pe Jiji!

kan3028.04.2007 22:54

Sal baieti, eu nu cred ca este vina lui Becali pentru transferuri proaste ci a celor care au adus jucatorii respectivi, ca doar Gigi nu-i prost sa arunce banii pe fereastra ca vrea el nu stiu ce jucatori, alde Carlos&co. i-au fost bagati pe gat, cel putin asta este parerea mea.

In alta ordine de idei, cred ca Steaua va fi cu adevarat mare doar atunci cand conducerea va sti sa investeasca in:

-baza sportiva si centre de copii si juniori(poate si o scoala)

-echipa medicala si preparatori fizici

-management performant

-marcheting

-scouteri

-etc

Sa nu uit, cred ca cel mai mare ajutor in cresterea echipei poate veni din partea noastra a suporterilor si asta consta in:

-comportament civilizat pe stadion

-sustinereea echipei si atunci cand joaca prost

-fair play fata de adversari(jucatori sau suporteri)

flo220329.04.2007 05:29

Daca pleaca MM, este de rau ! Ne face Jiji de comanda. Il aduce pe Hagi antrenor si cred ca acesta o sa-l vrea pe Gica Popescu manager. Asa ca D-zeu cu mila, picam pe mana cainilor :twisted:

Dj29.04.2007 06:09

Nu cred in varianta Hagi+Popescu!

Tocmai asta a fost motivul certei intre Jiji si MM.... faptul ca Oli va continua la Steaua... indiferent de rezultatele noastre la sfarsitul campionatului...

Dani200529.04.2007 07:45

Mihai Stoica A DEMISIONAT!

Ieri dup?-amiaz?, MM Stoica a fost la Palatul lui Becali ?i l-a anun?at pe patronul Stelei c? renun?? la postul de manager general. Ruptura de la nivelul conducerii Stelei a devenit ieri definitiv?.

Din pacate e oficial! 8-O Nu cred ca trebuia sa plece. Eu zic ca e o pierdere mare si tocmai acum cand incepusem sa cred ca i-a venit mintea la cap. Sa vedem ce va urma :?

«1112113114115116689»