@forever_STEAUA da suntem extrem de aproape de UCL dar in acelasi timp suntem la fel de departe si cu Radoi in teren si fara el. Radoi este un jucator exponent al Stelei dar dupa atatia ani petrecuti aici , dupa atata sudoare si dupa atata energie pe care le-a risipit in folosul echipei noastre eu zic ca acest deziderat al fotbalului romanesc , aceasta MEcca a echipelor noastre este doar un moft pentru noi. Mirel merita sacrificiul nostru!
In plus sunt ferm convins ca ne calificam si fara el in echipa ! Sunt extrem de increzator in faptul ca vor mai veni 2 jucatori de valoare certa in vara asta. Jucatori care sa fie capabili sa-l inlocuiasca in teren cu succes pe capitanul nostru. E posibil sa ma insel cu privire la transferuri totusi...
Eu deja cred ca Radoi a stat prea mult in campionatul nostru, ca jucator risca sa se plafoneze aici. Ii trebuie o noua provocare pentru a creste , aici a dat totul si a primit iubirea noastra nemarginita. Dar e timpul sa demonstreze si in afara...
Oricum pana acum eu nu stiu ce sa cred defapt ... pana nu se suie in avion catre Anglia eu zic sa fim reticenti . Nu se stie niciodata ce e in capul patronului ... si de ce face anumite declaratii
Cica aflam ceva mai multe maine ...