FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri Vara 2006

«13132333435111»
DraqGol16.06.2006 16:21

Yo nu cred ca pleaca Radoi. Mai ales pt un salariu de 1,3 mil euro cand Gigi vrea sa'i faca salariu de 1 mil la Steaua ... Oricum suma este fabuloasa, dar e pacat pt ca se strica tot mecanismul echipei si tare mi'e teama ca vor mai urma si alte transferuri, dar de venit, vin doar ... sperante :oops:

forever_STEAUA16.06.2006 16:24

Cand e vorba de Radoi, Gigi altfel gandeste transferul. Nu il va da la o echipa mica, nici pentru 11 nici pentru 15 milioane. Intotdeaua a afirma ca Radoi cand va pleca de la Steaua o va face la o echipa mare. Si daca de cele mai multe ori nu il cred, de data asta sunt sigura ca nu il va trimite pe Radoi la o echipa mica.

DTP-Ludacris16.06.2006 16:30

Becali: "In proportie de 80%, Radoi pleaca in Anglia"

Gigi Becali a declarat la iesirea din hotelul Mariott: "In proportie de 75-80 %, Radoi pleaca pe 11 milioane de euro la o echipa din Anglia. Maine astept confirmarea."

....ce pot sa spun ? Imi pare rau dar fara el ..Adio CL :cry:

Alextds16.06.2006 16:34

Nici nu s-a tras cu cine jucam pt CL sunt 2 tururi si cu Radoi si cu Ogararu sansa mai buna ca anul trecut nu am fi avut ce adio CL? suntem la 4 meciuri distanta de asta si asa eram si dc nu pleca nimeni toti vorbesc de parca cu cei 2 am fi fost deja calificati anul trecut n-au fost in teren si degeaba?

Stati sa vina meciurile macar si dupa comentati cum ar fi fost cu x si y in teren.

forever_STEAUA16.06.2006 16:36

@Alextds

Degeaba comentam dupa meciuri cum ar fi fost cu x si y pe teren... Vezi meciul de trista amintire cu Boro, unde au lipsit Nicolita si Para...

Plus ca nu e vorba ca Steaua pierde cel mai bun jucator ca valoare... Gandeste-te ca pleaca liderul echipei, capitanul. Cel care stia sa isi adune echipa in jurul lui...

weeezer_2016.06.2006 16:38

si tin sa spun ca lipsa lui Para a fost decisiva atunci... :(

forever_STEAUA16.06.2006 16:41

@weeezer_20

De acord. As adauga ca si a lui Nicolita. Sa nu uitam ca baiatul asta se bate pentru orice minge...

Dar nu rezolvam nimic cu asta. Si daca, Doamne fereste, nu ne calificam in grupe, ce mai conteaza comentariile gen "daca era Radoi", "a lipsit Ogararu"... ?

DTP-Ludacris16.06.2006 16:41

Nu vreau sa pleceeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(((((((((((((((((((((((((((((

skorpio1516.06.2006 16:42

Sa le ia dracu de siteuri!! Am luat toate echipele din prima Liga si NU SCRIE NIMIC DE Radoi!! Daca e adevarat ce spune ala ar trebui sa fie ceva acolo. Englezii n-au un site de sporturi mai amplu cum e gazeta la noi?

alex ripper16.06.2006 17:28

a facut Gigi doua transferuri si-a recuperat investitia.acu problema e sa mai si aduca jucatori sau adopta metoda Dinamo jucatori la bax.

***alex***16.06.2006 17:30

Ar mai putea fi Tottenham... oricum cred ca e Liverpool sau Man Utd ( o fi zis ca nu e Manchester pentru ca asa s-au vorbit... private transfer :D )

Minimus16.06.2006 17:32

Sa nu fim egoisti , Mirel Radoi MERITA sa joace la o echipa de top din europa , o echipa cu ... mari ...

Noi o sa avem zile grele dar sunt increzator ca o sa apara un altul care sa-i ia locul . Intotdeauna la Steaua au fost jucatori care au avut caracter si personalitate si forta! E timpul sa-i uram lui Mirel SUCCES!

PS: Asta bineinteles daca nu haleste Gigi ... cu lopata ... daca o face sigur va fi urat rau de tot ca se joaca cu sentimentele unui popor intreg ...

weeezer_2016.06.2006 17:33

m-am uitat si io pe la Arsenal si ManU pe site-urile suporterilor, forumuri si chestii d-astea si nici macar nu e pomenit numele lui Mirel, nici ca zvon, nimic...

alex ripper16.06.2006 17:34

sa ii dea si pe carols si pe Dica si pe Goian...sa aduca jucatori de astai de valoare de la avantul prabusirea si aschia valea-doftanei sa intram in shampions lig!

***alex***16.06.2006 17:34

La englezi totul se face in lniste... :D Tin minte ca la Man Utd cand i-au transferat pe Vidic si Evra nu s-a scris nimic pana in ziua cand a fost prezentat oficial.

forever_STEAUA16.06.2006 17:35

@Minimus

nu e vorba de egoism. Nimeni nu a zis ca Radoi nu merita sa mearga la o echipa mare din Europa. Din contra...

Dar acum e greu de digerat tinand cont de faptul ca suntem foarte aprope si zic eu, pregatiti cu adevarat de grupele UCL...

Virgil16.06.2006 17:42

forever_STEAUA

Gandim identic.Acelasi lucru il spun si eu.Ce se va intampla cu Steaua,daca dupa marele George Ogararu,pleaca si magnificul Radoi ?

Cred ca daca Gigi Becali avea putina rabdare,pretul lui Mirel ar fi crescut considerabil.

Minimus16.06.2006 17:44

@forever_STEAUA da suntem extrem de aproape de UCL dar in acelasi timp suntem la fel de departe si cu Radoi in teren si fara el. Radoi este un jucator exponent al Stelei dar dupa atatia ani petrecuti aici , dupa atata sudoare si dupa atata energie pe care le-a risipit in folosul echipei noastre eu zic ca acest deziderat al fotbalului romanesc , aceasta MEcca a echipelor noastre este doar un moft pentru noi. Mirel merita sacrificiul nostru!

In plus sunt ferm convins ca ne calificam si fara el in echipa ! Sunt extrem de increzator in faptul ca vor mai veni 2 jucatori de valoare certa in vara asta. Jucatori care sa fie capabili sa-l inlocuiasca in teren cu succes pe capitanul nostru. E posibil sa ma insel cu privire la transferuri totusi...

Eu deja cred ca Radoi a stat prea mult in campionatul nostru, ca jucator risca sa se plafoneze aici. Ii trebuie o noua provocare pentru a creste , aici a dat totul si a primit iubirea noastra nemarginita. Dar e timpul sa demonstreze si in afara...

Oricum pana acum eu nu stiu ce sa cred defapt ... pana nu se suie in avion catre Anglia eu zic sa fim reticenti . Nu se stie niciodata ce e in capul patronului ... si de ce face anumite declaratii :) Cica aflam ceva mai multe maine ...

alex ripper16.06.2006 17:45

Rădoi spre Tottenham!

Deşi s-a ferit să pronunţe numele echipei la care va ajunge Rădoi, se pare că este vorba de Tottenham Hotspur. Transferul este impresariat de Denis Roach.

gsp.ro

forever_STEAUA16.06.2006 17:49

Asta e prea de tot!!!

Atunci din momentul asta nu pot decat sa fiu egoista si sa imi doresc, ca Radoi sa ramana la Steaua ...

sorin_77716.06.2006 17:49

trebuie sa intelegem cu toti ca Radoi se plafona la Steaua... A venit momentul sa joace si la alta echipa la un alt nivel, nu cu Vasluiul in ultima etapa...ci mai degraba cu Real intr-o finala de UEFA CL.....

Daca se va finaliza acest transfer trebuie sa ii multumim cu totii lui Radoi si sa ii uram succes...

Suma pe care pleaca Radoi este una care ne arata ce valoare are Steaua in Europa... Sa speram ca aceasta valoare va creste si nu va scadea...

Adu GG 3 jucatori MARI in locul lui Radoi...

alex ripper16.06.2006 17:52

Sorin asta e marea problema.Nu ca pleaca Mirel ci ca inca nu se anunta inlocuitorti.

weeezer_2016.06.2006 17:56
trebuie sa intelegem cu toti ca Radoi se plafona la Steaua... A venit momentul sa joace si la alta echipa la un alt nivel, nu cu Vasluiul in ultima etapa...ci mai degraba cu Real intr-o finala de UEFA CL.....

pai da Sorin dar daca e vb intr-adevar de Tottenham? la care se plafoneaza mai tare, la Steaua sau la Tottenham? bun, acolo are asigurate in fiecare sezon cateva meciuri tari, cu Chelsea, Arsenal, ManU si Liverpool, dar sansele de Europa sunt nule, cel putin cele de UCL... iar Tottenham nici in UEFA n-a facut macar branza, vreodata...

Motanu D16.06.2006 17:59

Tottenham e un fel de FC National in Anglia... Ar fi rusinos ca Radoi sa plece la o asemenea echipa mediocra.

weeezer_2016.06.2006 18:00

da nu cred mah, e prea de tot... cum s-a mai zis, Gigi tine cont unde-l trimite pe Radoi... si nu cred ca e atat de innebunit dupa bani, dupa 11 milioane acuma, sa-l dea la o echipa de mana a doua, cand daca il mai tine 6 luni mai ia cu inca 50% mai mult pe el, si il da si la o echipa mai mare...

«13132333435111»