FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 5-2 (4-1)

«14567»
afinogenov6129.03.2014 07:30

Nea Nicu dacul liber suparat..

Dacul liber spurcat suna mai bine!

:))

Korado29.03.2014 08:35

Din punctul meu de vedere omul poate sa asculte ce muzica vrea,sa adopte orice stil vestimentar vrea dar atata timp cat "potaile" nu misca in fata Stelei este liber sa adopte orice stil de viata care il face fericit,daca toti eram la fel nu era frumos...

besliud29.03.2014 09:10
Pare-mi-se ca se vor pune in vanzare la case in Ghencea, cum au pus dinamovistii in Stefan cel Mare.

@Empyrio: imbata-te cu apa rece man, dar strigatul "caini spurcati de p _ _ a sa ne luati" alaturi de cetateni nu se ia in considerare. Atunci i-am dominat fonic ca striga tot stadionul, dar per total au fost peste noi.

Adica i-am auzit eu din peluza cum cantau si nu i-ai auzit tu? :))

In fine, in retur va fi altceva. Noi vom forma un grup mai compact si mai bun iar ei nu vor fi la fel de multi ca noi din pricina faptului ca...pai...pentru ca 5-2. :D

Tin sa te contrazic si spun o faza de data recenta, meciul tur cu dinamol din etapa a 4 a, atunci cand se dadeau zmeii Mihnea cu pisicile lui ca au venit parsiveste, vezi ca atunci nu eram mai mult de 4000 si au fost clipe cand i-am dominat clar fonic! Sper ca la returul din cupa sa vina Stelisti ca la un derbi si nu ca la teatru, atunci o sa vezi ca ii vom domina.

PS: Vezi ca dupa meciul ala si la T2 si la T1 au ramas o gramada sa sarbatoreasca victoria, deci dinamolisti au umplut arena cu ajutorul Stelistilor! Si sa mai parafrazez un mesaj afisat de noi, donamolistii nici daca trimit SOS la tarani tot nu vor umple arena :))

Lorimer29.03.2014 11:22

Imi place poza cu nea Nicu... simpatic tipul. S-a dat acum cativa ani mort ca sa chefuiasca cu amicii pe banii obtinuti de la club pentru un parastas.

Arsenal1886Steaua194729.03.2014 11:24

La meciul tur cu dinamu ne-am descurcat binisor. Atunci chiar au fost parsive potaile cand au intrat peste noi in peluza la inelul 1 si dupa nu stiau cum sa fuga mai repede. :chair:

eMagic29.03.2014 11:26

Stie cineva care e faza cu stirea asta: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Compe...sul+stelistilor ?

Adica...vom fi maxim 3.000 de insi in retur?!

xray29.03.2014 13:37
Pe langa rezultatele pe care le-a avut in ultimii ani, observate si de rivali, acestia au observat pe buna dreptate si caracterul lui de cocalar prin care prejudiciaza imaginea clubului. Bineinteles nu mai mult decat lotul din spatele gratiilor.

Harlad, hai sa nu fim mai catolici decat papa cu caracterizari sablon din noul limbaj de lemn al unor suporteri.

Caracterul lui Reghe se vede in caracterul imprimat echipei: fair play, daruire, determinare, tupeu si mentalitate de invingator!

Se vede si in declaratiile de bun simt ale lui si ale jucatorilor!!!

Ca raspunde unor atacuri e normal. Nu are cine sa-l apere, asa ca o face singur! Aparandu-se pe el, apara si clubul pe care-l reprezinta. Cred ca nimanui nu i-ar conveni sa avem un antrenor papagal cu care sterg toti pe jos cu vorbe si minciuni!

Apoi e vorba de sport, fotbal, club de fotbal nu de manastire. Ateneul roman sau Oxford Academy!

In viata privata Reghe poate sa asculte si mama manelor.

Care-i problema? Iti par cantecele de pe stadioane simfonii, opere, operete, cantece bisericesti ... tezaur de cultura? C'mon!

Si Isus Cristos daca ar veni la Steaua si ar avea doar rezultatele lui Reghe, tot se vor gasi javre, giulesteni ... etc. care sa-l faca in fel si chip si unii stelisti care sa-i acuze caracterul, de exemplu, ca din toate femeile din lume a gasit o prostituata sa o educe si sa o faca apostol, se zice de Maria Magdalena, sau ca s-a lasat batut in cuie pe cruce si nu i-a rupt cu bataia pe aia.(kidding!)

DOUBLE29.03.2014 16:38
@DOUBLE: el s-a referit la cei care au bilete VIP pe Mall Arena, nu la cei care se duc in tribune, in general.

Iar in principiu are dreptate: in zona aia cel putin 50% dintre spectatori sunt figuranti, pui de smecheri, fitosi, parveniti, etc, care vin acolo sa stea pe telefon sau sa isi faca poze (mai ales pi**ele). Daca iei un suferind din ala si il pui sa iti zica 10 jucatori de la Steaua, eventual cu cine jucam in etapa urmatoare, habar nu au.

Ei sunt "cool".

Stiu la cine s-a referit...am abonament exact unde ati zis amindoi. Nu e prima data, l-am rugat numai sa nu generalizeze. Va astept sa vedem impreuna un meci acolo, am grija sa nu va para rau...

DOUBLE29.03.2014 16:54
Stai linistit ca nu se strang 10.000. O peluza de pe National Arena are 12.748 de scaune, mai sunt si zone tampon, asa ca nu-ti face probleme.

Plus ca am fost cu un tovarash azi la stadionul Dinamo sa-si ia bilet (el e javra) si mai aveau teancuri de bilete nevandute si aia.

QUED, eMagic...cu regret si fara suparare, existi intr-o alta dimensiune...si te invidiez pentru asta, este fericit . Imi pare rau pentru ca nu am mai avut timp sa postez inainte de meci, dar raspunsul meu la postarea ta ar fi fost acelasi. Orgoliile, interesele sau, pur si simplu, indolenta, au dus la aceasta stare de fapt. Vom fi mereu dominati de galeriile adevarate ale celorlate echipe pentru ca au un singur, dar hotaritor avantaj asupra noastra: sunt uniti.

Lorimer29.03.2014 18:03
Se vede si in declaratiile de bun simt ale lui (nr Reghecampf)

:)) Ne-am dat dreacu.... sa moara ma-sa daca nu :))

Harald29.03.2014 19:02

xray, recitind ce am scris, admit ca am folosit gresit cuvantul 'caracter' , lucru pentru care imi cer scuze. Sunt de acord cu influentele asupra echipei si cu aspectele fotbalistice pe care le-ai enumerat.

M-am referit mai mult la ceea ce se intampla in afara fotbalului, adica, tu apari la televizor plimbandu-te in masini de lux in Las Vegas cand 50% din cetatenii tarii traiesc cel mult la limita saraciei? Putina decenta nu ar strica.

Lorimer29.03.2014 20:40

Daca ajungem sa spunem ca Reghecampf are caracter datorita exprimarii echipei pe teren inseamna ca ori incercam sa manipulam (evident dupa mine), ori ne batem joc de limba romana. Ca sa ma conving personal pe viitor daca un om are sau nu caracter va trebui probabil sa-l intreb daca este antrenor si daca are rezultate... Nu exista vreo legatura intre exprimarea pe teren (destul de buna in ultima vreme si la care meritul principal este al lui Reghecampf) cu modul grotesc in care acesta a ales sa-si vanda imaginea si sa se implice in circul de can-can.

Empyro29.03.2014 21:18
Pe langa rezultatele pe care le-a avut in ultimii ani, observate si de rivali, acestia au observat pe buna dreptate si caracterul lui de cocalar prin care prejudiciaza imaginea clubului. Bineinteles nu mai mult decat lotul din spatele gratiilor.

Cel mai mult si cel mai mult imaginea Stelei este prejudiciata de cei care se declara sustinatori ai unei echipe pe internet, fara sa aiba nici cea mai mica legatura cu mentalitatea si spiritul suporterilor acestei echipe.

Cei care urmaresc cancan-urile debitate de presa, cei care le gusta cu nesat si le comenteaza pe forumuri. Cei care nu se bucura atunci cand echipa castiga si cei care demonteaza jucatorii si antrenorul atunci cand echipe pierde. Cei care in ipocrizia lor fac trimitere la istorie si traditie, dar in trecut l-au dezmembrat pe Mihai Stoichita cu toate ca omul ala face parte exact din ceea ce asa-numitii suporteri ar fi trebuit sa apere.

Imi permit sa spun si sa sustin cu tarie ca tu faci parte exact din acea categorie, categorie care nu s-a afisat sa spuna doua vorbe despre succesul istoric (da ai citit bine istoric) cu Dinamo, care in general nu se interesecteaza cu subiectul Steaua decat atunci cand e vorba de barfe despre Reghecampf, ciobanul, a si sa nu uit concursuri de pronosticuri, adica exact ce poti discuta si cu Gelu taximetristul inainte sa-ti dea un damf de shaorma.

Iar legat de conferinta de presa, Reghe a fost cat se poate de fair-play si de corect la adresa rivalilor de la dinam0, nimic dezagreabil. Oameni perfecti nu exista si orice individ intreg la minte se uita la ceea ce face profesionistul Reghecampf, iar nu omul. Peluza saluta, rezultatele vin, Ave Reghe !

Restul sunt discutii de pasarici, la propriu (barfa si cancan) - a nu se intelege evenimentele care sunt legate de fotbal, de raporturile dintre Steaua si celelalte cluburi, dintre Steaua si FRF, respectiv echipa nationala.

P.S. : Harald, considera-te avertizat pentru treaba asta "caracterul lui de cocalar prin care prejudiciaza imaginea clubului".

Lorimer29.03.2014 21:39

Empyro.... avem printre noi stelisti preocupati pana la Dumnezeu de can-canuri. Altfel nu le-ar pasa ca uite ce a zis Vama, sau Negoita etc. Si pe acestia ii unge la inima cand il vad pe Reghecampf cum le raspunde. Dar, Reghecampf trebuie sa raspunda doar pe teren! Ca este antrenor, nu circar...corect?

Daca ajungem sa justificam raspunsurile pompoase ale lui Reghecampf inseamna ca degeaba l-am criticat ani de zile pe Mihai Stoica pentru felul de a pune problemele si pentru modul in care incerca sa manipuleze suporterii.

Empyro29.03.2014 22:04
Empyro.... avem printre noi stelisti preocupati pana la Dumnezeu de can-canuri. Altfel nu le-ar pasa ca uite ce a zis Vama, sau Negoita etc. Si pe acestia ii unge la inima cand il vad pe Reghecampf cum le raspunde. Dar, Reghecampf trebuie sa raspunda doar pe teren! Ca este antrenor, nu circar...corect?

Daca ajungem sa justificam raspunsurile pompoase ale lui Reghecampf inseamna ca degeaba l-am criticat ani de zile pe Mihai Stoica pentru felul de a pune problemele si pentru modul in care incerca sa manipuleze suporterii.

Stii bine care-i diferenta. Una e sa analizezi un meci, prestatia profesionala, sa taxezi o iesire, un derapaj, sa-ti pastrezi o doza constanta de obiectivitate si alta e sa pui mereu placa Gigi-MM-reghe, tot ce e acum e o calamitate, nu "ma reprezinta", asta nu Steaua mea, jucatori mercenari si alte tembelisme de genul asta.

Si reversul medaliei e posibil, "fanii" aia care il ridicau in slavi pe Bourceanu toamna trecuta in ciuda faptului ca era clar intr-o forma slaba, doar pentru a-l demonta cand a plecat la Trabzon, ca deh, atunci nu mai era al nostru !!

xray30.03.2014 02:07
1) xray, recitind ce am scris, admit ca am folosit gresit cuvantul 'caracter' , lucru pentru care imi cer scuze. Sunt de acord cu influentele asupra echipei si cu aspectele fotbalistice pe care le-ai enumerat.

2) M-am referit mai mult la ceea ce se intampla in afara fotbalului, adica, tu apari la televizor plimbandu-te in masini de lux in Las Vegas cand 50% din cetatenii tarii traiesc cel mult la limita saraciei? Putina decenta nu ar strica.

1) E ok!

2) In afara fotbalului si mai putini iau si 1 milion de euro/an ca el. Ce sa mai zicem de flotile super masinilor etalate de mai toti fotbalistii buni din toata lumea? Ar fi indecenta daca ar fi functionari publici si platiti din bani publici. Doar nu o sa cerem acum bogatilor sa mimeze saracia. :D

In fine, nici mie nu mi-a fost pe plac acel "reality show" pe care il contractase inainte de a veni la Steaua. Dupa aceea a renuntat la el, asta si la cerea ciobanului.

Lorimer30.03.2014 07:25

Eu stiu ca sunt si unii care doar profita de absolut orice treaba ca sa bage vechea placa... doar nu s-a evaporat fratia musulmana de tot... Dar, vrand-nevrand, Reghecampf era in trecut bagat in scandaluri ba din cauza asocierii cu managerul scandalagiu, ba din cauza nevestei cu apucaturi de mahala... Astea n-are nimeni cum sa le contrazica ca doar toti am avut televizoare in ultimii ani. In acest moment, nu are sens ca Reghecampf sa se bage aiurea in can-canuri, si daca tot este obsedat de Mourinho sa-l copieze pe teren, ci nu in declaratii de gen "Sunt nr. 1!". Mai ales ca pretinde a avea o mentalitate germana.

Usor-usor trebuie sa mai iesim si noi la lumina...sa ne civilizam. Locuind permanent aici si avand acces non-stop la cancanisme nu ne putem da seama de schimbari in bine, dar ele chiar exista. Nu ma refer aici la antena 1, ci la modul ca daca pe vremuri aveam un proces al etapei menit numai sa aduca scandal si certuri in direct, azi acele personaje sunt iesite din viata fotbalistica. De la Reghecampf avem nevoie sa ne invete nemteste, nu romaneste ca asta o stim mai bine ca el.... cred ca e clar la ce m-am referit.

Arsenal1886Steaua194730.03.2014 07:55
... DAR sunt mai multe BMW-uri inmatriculate decat Logan-uri....

*BMW uri inmatriculate pe Bulgaria :D

xray30.03.2014 09:13
M-am referit mai mult la ceea ce se intampla in afara fotbalului, adica, tu apari la televizor plimbandu-te in masini de lux in Las Vegas cand 50% din cetatenii tarii traiesc cel mult la limita saraciei? Putina decenta nu ar strica.

1. Precizari.

Si Reghe si Prodanca erau bogati inainte de a veni la Steaua.

Doar nu o sa cerem acum bogatilor si de la Steaua sa se plimbe in Loganuri. Sa te plimbi intr-o masina de lux prin Las Vegas nu e necesar sa o ai, ci sa o inchiriezi o zi. La fel si in Romania.

2. Perceptia de "lux" la romani de-a lungul timpului.

Sa stii, inainte de '89 si apoi pana prin 1999, ceeea ce consideram noi "un lux" in Romania, afara era o normalitate. Chestie de educatie, standard de viata impus de gradul de civilizatie si nivelul de trai permis de economie.

Sa-ti dau un exemplu banal din experienta proprie.

- In 1991, intr-o mare companie de stat din Romania cu peste 5.000 de angajati si cifra de afaceri de peste 3 miliarde USD, erau doar 2 PC-uri "IBM AT 286" (monitor B/W). Unul era pe biroul meu.

Ok, compania avea sistem integrat de calculatoare "uriase" IBM cu benzi si cartele, care scoteau rapoarte etc., cu terminale(display si tastatura) info online la leadership, dar nu si PC-uri, considerate inca "un lux neperformant" si "merge si fara".

In sept 1991, la prima mea iesire din tara, invitat de compania Phillips Petroleum in Houston.Texas, am vazut ca toti aveau pe birou PC 486 (monitoare color), legate in intranet si cu acces pe servere dedicate. Si in Headquarter si in fabrici. "Lux in floare!" :) De fapt, o normalitate!

- Tot sept in 1991, o camera la hotel Dorobant(Bucuresti, 4 stele) era vreo 200 lei, iar in Houston unde unde am fost cazat era 200 dolari, tot la 4 stele. Totul platit de ei, masa, cazare, ... etc., inclusiv transportul Bucuresti- New York- Houston, dus-intors.

Confort, servicii si facilitati: diferenta ca de la coliba unchiului Tom la vila! Un lux pentru un roman, ceva normal pentru un american.

Dar ... salariu mediu net in Romania era 7.400 lei, aprox. 40 USD. Eu aveam salariu tarifar de 20.700 lei, aprox 110 USD(dir. general avea aprox 24.000 lei). Aveam maxim corespunzator functiei, aprobat de guvern prin HG din'91. Totusi, ar fi trebuit sa muncesc vreo 2 luni sa dorm acolo 1 noapte. Omologul meu din USA avea peste 9.000 USD/luna !

- In Houston(1991), un video intr-un Walmart era 200 USD. PC-uri nu gaseai sub 1000 USD. Asta ca sa-ti faci o idee de ce atunci si un amarat de video player era pentru noi un "lux" si astazi dam pe un DVD-player cat pe un carton de tigari. Sa nu mai zic de PC.

Abia in 1995 mi-am cumparat(din Romania), pentru acasa, un desktop Pentium (P5-100), cu CD-Rom 2x, 8 MB RAM etc. cu peste 1800 USD. Atunci mi-am facut si cont de acces la internet cu 20 USD/luna, la primul provider care aparuse pe piata. Suplimentar, timpul de acces era facturat la telefon la tarif normal de convorbire "loco".

In 1995, salariu mediu net in Romania crescuse, dar era de 110 USD.

Deci si in 1995 PC-ul si internetul era tot "un lux" personal. Doar peste 8-10 ani ani a devenit o normalitate si la noi!

Eu mi-am permis in '95 pt ca am cesionat companiei drepturile pe un brevet de inventie. Astfel a scutit sa mai plateasca 5 mil USD companiei Mitsui&Co, Ltd pt o noua tehnologie (licenta si documentatie) implementata intr-o fabrica construita in '85, tot dupa o licenta Mitsui, dar care era deja depasita de nivelul tehnologic mondial din '90(consumuri si costuri mari).

Altfel inca era "lux" si pentru mine. Butonam doar la birou. :)

- Pana prin '99 parcarile din Romania erau pline de Dacii si Oltcit-uri. O masina straina era un lux. Uita-te acum prin parcari. "Strainezele" au devenit o normalitate.

De ce a devenit o parte din "lux" o normalitate si la noi?

Pentru ca treptat a scazut pretul, concomitentent cu cresterea venitului si relaxarea creditarii, pana la instaurarea crizei.

E drept ca a crescut si discrepanta dintre clasa de mijloc si "saracime". Saraci au fost si in comunism si sunt si acum. Dar si saracii, in realitate, sunt mai putini decat par. E suficient sa privesti pe strada. Cum unii mimeaza bogatia sunt si simulanti ai saraciei.

Cam asta e cu perceptia luxului!

Fiecare trebuie sa-si permita "luxul" cat il tine buzunarul, nu falsa "decenta" fata de saraci. Se presupune ca banii celor avuti au fost impozitati si astfel au ajuns si la cei saraci prin ajutoare sociale de stat, invatamant, sanatate etc.

Uite si in fotbal. Steaua e mai buna decat Dinamo si pt ca si-a permis "luxul" sa cumpere cu milioane cei mai buni jucatori din tara. A avut bani. Dinamo, nu!

Daca vrei, in extremis, banii vehiculati in fotbal(salarii, transferuri...) sfideaza saracia celor 50% de care vorbeai. Culmea, aia vin si din saracia lor mai platesc, uneori, si preturi "nesimtite" la bilete.

Totusi Steaua, prin transferuri, a intors banii in fotbal, in tara, nu i-a dat ca CFR-ul prin Portugalia etc. ... si acum e in pragul insolventei. La fel a facut si Rapid, Astra, Petrolul ... chiar si Dinamo.

Harald30.03.2014 09:18

Marius, ai mare dreptate in ce spui referitor la produsele romanesti si la lipsa patriotismului. Lucrurile pe care le-ai scos in evidenta sunt clar condamnabile, insa intrebarea este care-i cauza si cum o putem combate.

In ceea ce-l priveste pe Reghe poate nu e condamnabil cum isi cheltuie proprii banii, insa cred ca este condamnabil faptul ca apare la televizor afisand o viata la care majoritatea celor care privesc nu au acces.

Lorimer30.03.2014 19:51

Argument tendentios domnul xray... daca in 1991 americanii aveau calculatoare si noi nu, era din cauza faptului ca situatia social-politica creata de comunism nu putea trece peste noapte. Si romanii aveau atunci bani de un 486 numai ca n-aveau de unde sa-i ia. In cativa ani, deja orice produs tehnologic de pe piata era mai usor si mai ieftin de procurat de la noi decat din America. Spre ex. acolo nu cumperi un laptop atat de usor fara sa mai platesti si bani in plus pentru licente de windows s.a.

Asadar, nu era atunci bogatie la americani, ci doar normalitatea care a venit si la noi in scurta vreme. Ideea referitoare la Reghecampf era total alta...nu cred ca au toti americani nu stiu ce Ferrari la poarta, doar ca sunt americani... si acolo sunt muritori de foame.

xray31.03.2014 11:32

PS

Cand se traieste istoria din carti si de ambitia polemicii ...

1) Cele 2 IBM AT 286 erau achizitionate dinainte de '90. In Romania existau PC-uri si inainte de '89, dar erau "lux" personal sau in unele institute de cercetare etc. Nu comunismul a stopat, ci saracia de valuta si pe alocuri mentalitatea conservatoare a unora aflati in pozitii de decizie.

2) In '91 romanii, clasa mijlocie(peste 85%), nu aveau bani de cheltuit pe un PC.

3) Inca '90 existau firme de unde puteai cumpara un PC.

Era si o varianta romaneasca "Felix AT 286", facuta pe modelul "noname"-urilor de azi, asamblat de fabrica de calculatoare.

Aveam si asa ceva inainte de '89!

CIFA 1 sau "Computerul Institutului de Fizica Atomica"este primul calculator construit in Romania, acesta fiind realizat in 1957. Romania a fost a opta tara la nivel mondial care a construit un astfel de calculator si a doua dintre tarile foste comunste, dupa URSS.

Felix (produse la Fabrica de Calculatoare Electronice Felix, pusa in functiune in 1970), computerul Independent 100 (primul minicalculator romanesc, lansat in 1977), iar ulterior calculatorul Coral.

Toate intreprinderile mari aveau in dotare astfel de calculatoare de uz "industrial", nu personal.

Vezi aici:

http://www.wall-street.ro/articol/IT-C-Teh...arata-acum.html

In rest ... replica tendentios polemica:

"Asadar, nu era atunci bogatie la americani, ci doar normalitatea care a venit si la noi in scurta vreme. "

E inutila. E exact ce am spus si eu.

choli31.03.2014 13:02
PS

2) In '91 romanii, clasa mijlocie(peste 85%), nu aveau bani de cheltuit pe un PC.

probabil ai vrut sa spui ca 85% dintre romani erau rupti in fund de saracie...nu?

xray31.03.2014 18:01
probabil ai vrut sa spui ca 85% dintre romani erau rupti in fund de saracie...nu?

Propaganda comunista mintea la fel mult ca si aia capitalista(inainte si dupa '89).

In '91 inca nu ajunsese la sapa de lemn. Cand s-a inceput demolarea industriei si agriculturii a inceput si saracirea acestei clase pentru ca si-a pierdut locurile de munca sau nevoite sa presteze pe salarii de 2 lei in raport cu preturile si profiturile angajatorilor.

In opinia mea, salvarea de la colaps total a fost "impropietarirea" cu locuintele detinute inainte de '89, altfel se mai punea de o revolutie.

Si fara serviciu, fara bani si fara locuinte ieseau in strada iar. Pentru foarte multi asta a fost si o sursa de venit, fie prin inchiriere, fie prin vindere(de ex., copii vindeau apartamentul parintiilor sau mostenirile de la decedatii din familie). 10-15 mii USD/ apartament reprezentau o avere pentru ei.

In fine, sunt foooarte multe de spus ... nu ma mai lungesc.

Inainte de '89 clasa de mijloc( intelectuali, muncitori si tarani) avea bani, dar de la un anumit punct( dupa '84) nu prea avea ce cumpara cu ei.

Dupa '89 putea sa cumpere aproape orice, dar nu mai avea bani.

Inainte de '89:

- Avea serviciu stabil cu salariu adecvat puterii de cumparare, mai putin fata de produsele de import din afara CAER.

Era logic. Romania traia in alt sistem de valori comerciale pe piata interna si externa CAER.

O friptura in SUA era 15 USD. In Romania cu echivalentul in lei a 15 USD (peste 370 lei) mancau si beau la o carciuma 4-5 persoane, pe saturate. Salariu mediu net era de 1.500 lei, iar maxim 5.200(director general)

- Avea locuinta gratis. Astfel de locuinte s-au mai dat pana prin '92.

Astazi ... stii bine cum stau lucrurile.

- etc ...

Incepand cu '84 s-a degradat prin infometare, disconfort si dezinformare.

- Lumea avea bani, dar nu gasea mancare pt ca era exportata masiv.

- Exporta energie si reducea consumul casnic. Efect: caldura si lumina intrerupta des.

- TV 2 ore/zi si alea ticsite de minciuni si ode carmaciului.

- etc ...

In '89 s-a atins punctul critic al suportabilitatii si a rabufnit!

Inainte de '89 era cam asa:

- 5% High class: aparatul de partid si de stat, somitati culturale(cantareti, actori, scriitori etc.), stiintifice sau sportivi(gen Nastase, Tiriac etc.)

- 90% Clasa de mijloc: intelectuali, muncitori si tarani. Aproape toti cei angajati. (te aduna de pe strada si te angaja, serviciu/munca era obligatorie) Acum ...

- 5% Saraci, in comparatie cu clasa de mijloc.

Acum e cam asa:

- 5% High class: Oameni de afaceri, politicieni, sportivi etc. ... si interlopii.

- 20% Clasa de mijloc: (mici) intreprinzatori, angajati la multinationale sau private de top, etc.

- 40% Scapatati

- 30% Saraci

- 5% Sub nivelul de subzistenta.

Korado01.04.2014 08:48

Cateva citate dinamuiste:

"Balgradean, bufonul regelui Lato."

"viitorul lui Dinamo cu siguranta arata bine: Matei ,Steliano Filip ,Rotariu,Serban si mai ales acest Lazar care probabil castiga intr-un an cat Piovacari in 3 sapt" ( asta-i o gluma buna ).

"Fotbalul se joacă la casele de pariuri , nu pe arena nationala"

"In retur,Dinamo o sa faca scor,sunt sigur de asta!un 3-0 scurt si am incheiat discutia" ( cea mai buna gluma ).

"Eu cred in minuni !!! returul care urmeaza" :))

"Dinamo e varza, de acum tin cu Steaua" ( ba esti nebun ? )

"Mugur Mugurel eu cred in minuni" ( cu toti credem,dar hai sa ajutam bolnavii)

"Trebuie desfintata echipa Dinamo"

«14567»