FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dinamo 5-2 (4-1)

«1567»
catala9908.04.2014 22:02

Auzi bey marele stelist ... lasa talentele de "adevarat" suporter !

Stelistii se manifesta cum cred ei de cuviinta ... eu stau la VIP 1/ tribuna 0, sectorB prietene ....

de mult .... de prea mult timp ca sa-mi aduc aminte !

Si apropo, sunt ABONAT ( an de an !) ... la VIP1 stii cat costa ? 16 bulioane ... dati cu greu ...

dar nu conteaza, asa sustin eu echipa cu CASCAVAL, nu cu vorbe pe forum ...

si cunosc mai multe decat iti imaginezi tu despre Steaua !

In jurul meu stau aceeasi oameni de ani de zile ... toti abonati ...pe aceleasi scaune, doxa de Steaua !

Sa ne scuzi ca vrem sa stam pe fotolii si sa nu inghitim fum de petarde !

eMagic08.04.2014 22:51
Auzi bey marele stelist ... lasa talentele de "adevarat" suporter !

Stelistii se manifesta cum cred ei de cuviinta ... eu stau la VIP 1/ tribuna 0, sectorB prietene ....

de mult .... de prea mult timp ca sa-mi aduc aminte !

Si apropo, sunt ABONAT ( an de an !) ... la VIP1 stii cat costa ? 16 bulioane ... dati cu greu ...

dar nu conteaza, asa sustin eu echipa cu CASCAVAL, nu cu vorbe pe forum ...

si cunosc mai multe decat iti imaginezi tu despre Steaua !

In jurul meu stau aceeasi oameni de ani de zile ... toti abonati ...pe aceleasi scaune, doxa de Steaua !

Sa ne scuzi ca vrem sa stam pe fotolii si sa nu inghitim fum de petarde !

Cu cine dezbati man?

Daca eram si noi in situatia Rapidului de acum, erai oarecum indreptatit sa spui ca sustii clubul. Dar cand Steaua se autofinanteaza de cativa ani, banii din abonamente reprezinta o picatura intr-un ocean comparativ cu celelalte venituri (reclame, bani de la UEFA, sponsori, etc).

Asadar, in situatia Stelei de acum, cred ca un impact mai mare il are o galerie care canta decat oamenii care stau linistiti in fotolii.

PS: ai tot respectul meu ca ti-ai facut abonament ca sa vii la toate meciurile Stelei. :yes:

catala9908.04.2014 22:56

'eMagic'

pai cu tine ...

Un club serios se sustine si din abonamente ... vezi Bayern, Borussia ...

Cu cantatul mai subtire la mine , dar linistit nu stau asta sa fii sigur !

US25

DOUBLE09.04.2014 12:10

cred ca un impact mai mare il are o galerie care canta decat oamenii care stau linistiti in fotolii.

PS: ai tot respectul meu ca ti-ai facut abonament ca sa vii la toate meciurile Stelei. :yes:

"linistiti in fotolii"?! iti reinnoiesc invitatia de a sta in acel sector...numai de liniste nu vei avea parte.

Iti repet a mia oara si cu asta - gata: daca in peluze se cinta cu adevarat, nu se lalaie, tribuna nu are cum sa taca:

http://www.youtube.com/watch?v=ePKwLsfJVmQ

DOUBLE09.04.2014 12:31
cred ca un impact mai mare il are o galerie care canta decat oamenii care stau linistiti in fotolii.

"linistiti in fotolii"?! iti reinnoiesc invitatia de a sta in acel sector...numai de liniste nu vei avea parte.

Iti repet a mia oara si cu asta - gata: daca in peluze se cinta cu adevarat, nu se lalaie, tribuna nu are cum sa taca:

http://www.youtube.com/watch?v=ePKwLsfJVmQ

....
«1567»