Legia - Steaua 2-2 (1-2) [Radovic '27, RzeÅșniczak '90+4 - Stanciu '7, Piovaccari '9]. Dupa 1-1 la Bucuresti, Steaua se califica in grupele UCL. Felicitari!
Tatarusanu 6 - bun pe centrari, fara interventii iesite din normalul jocului;
Georgievski 5 - in multe momente dominat de Kosecki, destule greseli de plasament;
Gardos 6 - sigur in jocul aerian, pacat ca nu poate construi decat cu pasa lunga;
Szukala 7 - sigur atat in jocul aerian, cat si la interceptie;
Latovlevici 6 - si bune, si rele, are merit la golul lui Stanciu, a pirdut niste dueluri importante in primele 60 de minute;
Bourceanu 7 - esential in jocul Stelei, a dat siguranta intregii echipe;
Filip 6 - peste asteptari, a recuperat si a pasat pentru Piovaccari la golul de 2-0, a avut insa si erori, inclusiv o pasa dificila pentru Tatarusanu; plus o brutalitate la Kosecki;
Declaratie Stanciu: "N-am mai avut emotii dupa ce am facut 2-0". Eu, unul, am avut emotii, mai cu seama in ultimul sfert de ora al primei reprize.
Ad.Popa 5 - departe de asteptari, in ciuda efortului depus;
Stanciu 7 - gol minunat, aparitii oportune in combinatiile ofensive ale Stelei; primul gol in tricoiul ros-albatru;
Tanase 6 - destule realizari, o ocazie importanta pe finalul primei reprize, dar si o evidenta scadere in joc dupa pauza;
Piovaccari 7 - util, gol marcat intr-un moment important, dueluri castigate cu aparatorii adversi in repriza a doua;
Ad.Cristea 5 - a avut cateva executii bune, dar a gresit la golul de 2-2 al gazdelor; bine ca Legia nu a mai avut timp pentru inca un asalt;
Tatu 6 - acceptabil, travaliu de remarcat, plus cateva recuperari;
Iancu 5 - a jucat putin, dar a facut rost de un galben.
Declaratie Stanciu: "Dupa ce am facut 2-0 nu am mai avut emotii". Eu, unul, am avut, mai cu seama in ultimul sfert de ora al primei reprize.