A intrat Tatu. Steaua va juca in Europa League.
A intrat Tatu. Steaua va juca in Europa League.
sper sa nu fie tatu bomboana de pe coliva... de ce nu l-o fi bagat pe Iancu?!
Pe Adi Popa cand il trimitem cadou lui Hagi? Poate il reinvie la Viitorul...
Cand revine Chipciu?
Am reusit sa omoram meciul in ultimele 15 min, se vede ca polonezii au terminat benzina. Piovaccari si Cristea fac exact ce trebuie in teren, mai lipseste tupeul lui Iancu in teren.
Al doilea meci la rand in care intrarea lui Adrian Cristea creste nivelul Stelei. De asemenea, nu trebuie sa ne linistim. Nici acum nu e echipa cine stie ce, doar ca au schimbat astia de disperare modulul in 4-2-4 si au pierdut mijlocul.
PS. Nu e mare diferenta intre Gardos si Chiriches.
broscaru a facut un meci excelent
Zici ca a fost alergat de tauri italianu. Ma intreb cand va fi bine pus la punct cu pregatirea fizica
gata baieti ....
GRAZIE SIGNORE PIOVACCARI !!!
Boro Boro Boro Boro Boro Boro Boro Boro Boro ![]()
LE : In fine, e gata . Felicitari echipei. Poate isi ia si memelusha vreo sticla ceva in cap...
Calificare la goluri marcate in deplasare. Cu gol din off-side anulat lor. Vai si amar.
Noroc cu Popa.
Calificare la goluri marcate in deplasare. Cu gol din off-side anulat lor. Vai si amar.
prima oara cand ne-au facut pe centru ... relaxarea ....
Stiu ca este mercenar, stiu ca a venit pentru banii si faima din CL, dar pentru efortul depus in seara asta, Piovaccari merita multe runde de aplauze.
Gardos si Filip la inaltime de asemenea, nu s-a simtit lipsa titularilor. Continui sa cred ca forma proasta a lui Gardos din sezonul asta se datora in special faptului ca nu juca mai deloc.
Stiu ca este mercenar, stiu ca a venit pentru banii si faima din CL, dar pentru efortul depus in seara asta, Piovaccari merita multe runde de aplauze.
Mi se pare prostesc sa cataloghezi un jucator venit din afara tarii drept mercenar. Mercenari sun aia de la noi din tara care sunt de mici suporteri ai Stelei (de exemplu Plesan).
Omul a venit sa-si faca treaba.
Daca stam s-o luam asa toti fotbalistii sunt mercenari.
de la polonezi mi-a placut blonda aia din staff-ul lor ....
![]()
Un joc absolut penibil facut de Steaua in aceasta seara, n-ai voie sa fi dominat de un adversar ca Legia Varsovia daca ai pretentii sa faci ceva in grupe. Prevad un viitor sumbru in grupe cu minim 11, 12 goluri incasate si maxim 3-4 marcate. Suntem foarte slabi. Popa nu a jucat nimic, practic in Europa League s-a vazut clar cine tinea echipa: Chipciu, Rusescu, Pintilii si Bourceanu.
Cracovia te iubeste, si te multumeste, Steaua
A jucat complet Gardos. A luat tot ce a fost in aer, nu a trecut nimeni in dribling, priceless.
La primul gol cica gresise Filip, ca nu a strans si l-a lasat pe Latovlevici in pozitie de 1 contra 2.
S-a luptat bine italianul, oricum e peste Nikolic din cate se pare. Da' obosit se pare ca va fi mereu.
Felicitari jucatorilor! Sper sa-si ia toate drepturile financiare de pe urma acestei calificari si sa prinda si contracte la echipe care pot oferi conditii mai bune.
Mi se pare prostesc sa cataloghezi un jucator venit din afara tarii drept mercenar. Mercenari sun aia de la noi din tara care sunt de mici suporteri ai Stelei (de exemplu Plesan).
Omul a venit sa-si faca treaba.
Daca stam s-o luam asa toti fotbalistii sunt mercenari.
Cand am zis mercenar, nu am vrut sa pun accent pe sensul peiorativ neaparat. Ma refeream ca a venit sa joace la Steaua ca si cum s-ar fi dus sa joace la arabi, pentru bani (si in plus pentru CV-ul imbunatatit prin participarea in CL). A da, poate ca Plesan si altii care declarau ca sunt stelisti din scutece sunt niste ipocriti. Dar chiar si daca erau olteni, dinamovisti, rapidisti, etc tot traisera cu ochii la generatiile de aur ale Stelei din anii 80 si 90 (unii poate chiar si din 70) si poate unii dintre ei visasera sa joace la Steaua. Asa ca da, continui sa ii numesc mercenari pe jucatorii din Vest care vin sa isi gaseasca norocul la noi ![]()
Piovaccari a fost singurul din teren, impreuna cu Bourceanu, Gardos si Szukala, care au stiut ce sa fac din punct de vedere tactic si este un jucator probabil la nivelul lui Kapetanos (in forma lui cea mai buna).
sa-i multumim si lui Borcea ca l-a pregatit pe Cristea pentru UCL ....
Si lui Bianca ca l-a antrenat bine sezonul trecut ...
![]()
Piovaccari a fost singurul din teren, impreuna cu Bourceanu, Gardos si Szukala, care au stiut ce sa fac din punct de vedere tactic si este un jucator probabil la nivelul lui Kapetanos (in forma lui cea mai buna).
eu cred ca in repriza 2 Piovaccari a fost magistral ... a scos la lovituri libere acolo pe banda stanga de i-a rupt pe lesi ... tactic a jucat perfect ....
deci Piovaccari a fost adus in special pentru accederea in UCL si si-a cam indeplinit misiunea ... 2 goluri marcate in play-off ...
celalat transfer al Stelei din aceasta vara ... Stanciu a marcat si el ... bvo si lui !!!!
Un joc absolut penibil facut de Steaua in aceasta seara, n-ai voie sa fi dominat de un adversar ca Legia Varsovia daca ai pretentii sa faci ceva in grupe. Prevad un viitor sumbru in grupe cu minim 11, 12 goluri incasate si maxim 3-4 marcate. Suntem foarte slabi. Popa nu a jucat nimic, practic in Europa League s-a vazut clar cine tinea echipa: Chipciu, Rusescu, Pintilii si Bourceanu.
Uita-te la salariile jucatorilor celor 2 echipe, la ce au reprezentat ei in fotbalul european (de exemplu Saganowski), la campionatul polonez care este transmis live pe Eurosport 2 si apoi mai spune-mi inca o data de ce credeai tu ca Steaua ar fi trebuit sa fie favorita in aceasta dubla mansa.
Nu suntem Barcelona. De fapt ce zic eu, nu suntem poate nici macar de nivelul unei echipe decente de Primera Division. Asa ca de ce te asteptai la un meci in deplasare in care Steaua sa domine? Pentru ca am castigat un trofeu european acum 27 de ani? Pfff... Istoria te obliga la lucruri marete, dar nu iti castiga de una singura meciurile.
Vendetta unde esti??? Am doua cuvinte pentru tine si anume (MIT BUSTED!!!)
Bravo Steaua, bravo Reghe!!!
Nu suntem de UCL daca facem 2-3 pct in grupe e parfum...