Grazie Piova !!
fularsteaua2 ![]()
![]()
![]()
cum e cu galeria aia ?!!!
e cumva 2 - 0 pentru STEAUAAAAAAAAAAAA ?!!!!!
"Steaua joacă avand sabia deasupra capului. Va fi o presiune imensă pe ei, miza fiind enorma Patronul lor a facut investitii mari, iar un esec reprezintă un adevarat dezastru. Nu vor face față presiunii. Din punctul meu de vedere Legia este de două ori mai bună decat Steaua, asa că să nu fim surprinsi dacă vom invinge la scor. 3-0 e pronosticul meu, nu ar trebui să mire pe nimeni o astfel de diferență" - Aleksandar VukoviÇ, fost jucator Legia
Asta vine dupa ce polonezii s-au chinuit ambele manse cu Molde si dupa un meci in care ai nostri au avut dublu ocazii de gol, dublu suturi pe poarta, posesie superioara etc.
Ahahaha. 3-0 e si pronosticul nostru!!!!
Ahahaha. 3-0 e si pronosticul nostru!!!!
Indiferent de cum se va termina as vrea sa-i vad fata aluia care a dat declaratia respectiva. In alta ordine de idei, ma bucur pentru Stanciu pentru ca avea nevoie de un gol sa confirme meciurile bune de pana acum.
Greseala identica in aparare cu cea din tur !
Galeria Legiei este exceptionala, poate doar prin Turcia sa mai vezi ceva similar.
Pfai ce pas inapoi.
Trebuie sa mai marcam ....
Neaparat ...
Eu zic ca ar trebui sa cam presam ! Orice scadere de ritm e sinucidere curata la nivelul asta...jucatorii nu alearga
ma omoara tanase!
oare o fi la fel ca la boro??!?!
refuz sa cred!
Asta e problema, ca jucatorii alearga si nu mingea. In fotbalul modern mingea alearga si nu jucatorii....Mijlocul e problema aici, nu deposedam mai deloc....
Umbla vorba aia...joci cat te lasa adversarul, dar ai nostri lasa impresia ca au cedat deliberat posesia si asta nu vedeai anul trecut. Pressing pana la 2-0 si retragere in "transee", nu e deloc ok...Nu vreau sa fiu carcotas, dar repriza a apartinut Legiei si nu vreau sa ma gandesc la scor daca arbitrajul era slab...
Tanase parca vrea sa dea cu piciorul startului bun de sezon pe care il facuse pana acum.
Citez din individul de la digisport : "La 2-0 pe chipul fanilor polonezi nu s-a clintit un muschi..."
Tanase sa moara masa daca da vreo pasa numai suturi are in cap.
Astia joaca numai cand ii lasa ai nostril, la fel era si cu Ajax.
Sper sa fi invatat ceva din experienta Stelei cu Boro si a altor echipe romanesti care s-au retras si s-au lasat calarite pana la infrangere.
ma omoara tanase!oare o fi la fel ca la boro??!?!
refuz sa cred!
golu pe care l-am luat a cam semanat cu ala de la 'Boro ...
A sarit Nesu si a dat Macarone
Asta se intampla cand deschizi scorul devreme. La ce v-ati fi asteptat? V-ati gandit ca poate nu pot sa tina posesia asa cum v-ati fi dorit? Cred ca vor mai inscrie ai nostri, polonezii las spatii foarte mari in aparare.
Toata lumea se gandeste la Boro din cate se pare!
Stanciu, super dribling la gol. Piovaccari e din nou rupt dupa 30 minute.
pai am mai intrat cu 2-1 la pauza in deplasare, aceeasi suporteri fanatici, parca si aceeasi tactica...
se cam leaga...acum sper sa nu se lege si finalul
Asta se intampla cand deschizi scorul devreme. La ce v-ati fi asteptat? V-ati gandit ca poate nu pot sa tina posesia asa cum v-ati fi dorit? Cred ca vor mai inscrie ai nostri, polonezii las spatii foarte mari in aparare.
Nu e vorba de posesie ci de faptul ca ii lasa sa vina peste noi fara sa puna presiune pe ei.
Pacat de ocaziile avute pe final distruse din fasa de pasa gresita a lui Piovacari care putea sa-l lase singur cu portarul pe Popa dar I-a dat-o in spate, gresela lui Filip la preluare in ditamai faza doi contra portarului, iar Tanase daca nimerea poarte era gol.
Asta se intampla cand deschizi scorul devreme.
O completare mica, asa se intampla cand romanii deschid scorul devreme...Si mai e o chestie, sper sa fie doar parerea mea, mi se par cam "transpirati" ai nostri.
Bai frate da nici cand da gol nu e bun Piovaccari au unii pretentzii sa fie mai bun ca Ibrahimovic.
Unde Pintilii nu e, nimic nu e.
Sper sa nu-l vedem p'asta in copadopera de meci..
"Asta" a retrezit jocul Stelei in tur.
Nu mai ziceti de boro....
Eu nu inteleg ce naiba se intampla.