Marti, 27 august 2013, de la ora 21:45 (ora Romaniei), pe Pepsi Arena,
Legia - Steaua
Meciul va fi transmis pe Digi Sport 1, Dolce Sport, TVR 1, TVR HD.
In primul rand as vrea sa remarc faptul ca stadionul pe care se va disputa meciul, are doar 31.000 de locuri.
Probabil ca la meci vor asista in jur de 28.000 de spectatori, avand in vedere zona tampon care se va crea intre suporterii stelisti si cei legionari.
Punand la socoteala si peluza inchisa de UEFA pentru acest meci, probabil ca numarul suporterilor polonezi va fi putin peste 20.000. Lucru ce va scadea presiunea pe jucatorii nostri.
Din capul locului trebuie spus ca in primul meci Steaua a dominat aproape total, numai apararea bine pusa la punct a Legiei si portarul slovac Dusan Kuciak, reusind sa se opuna celor 12 suturi pe poarta, din cele 23 expediate de fotbalistii nostri.
De altfel raportul suturilor la poarta a fost de 23-12 in favoarea Stelei. Daca vom urmari si restul statisticii, rezulta ca Steaua trebuia sa castige relaxat, mai ales ca ros-albastrii trebuiau sa beneficieze de un penalty, faza maiastru trecuta cu vederea de arbitrul italian.
In meciul de la Varsovia va reveni Chiriches, din pacate la ultimul sau joc pentru Steaua, absent de marca in primul meci, dar nu va putea fi folosit Pintilii, eliminat pentru aceasta partida.
Am observat ca jucatorii Stelei privesc cu optimism partida retur si nimeni nu ne poate interzice noua sa nu fim la fel de optimisti.
Steaua are potential si in acest meci probabil ca va avea si culoare pe care sa-si desfasoare jocul ofensiv.
Eu cred in Steaua si in faptul ca se va califica in grupele Champions League.
Cu aceasta speranta inchei, oferindu-va voua posibilitatea de a va posta opiniile.
Forza Steaua!