kamaciuki - alin_greavu2002 6-2
alin_greavu2002 - kamaciuki 2-4
ASTA E >>> AM AJUNS DEPARTE SUNT FERICIT > >> BAFTA ADVERSARULUI SA IEI FINALA FRATE ![]()
kamaciuki - alin_greavu2002 6-2
alin_greavu2002 - kamaciuki 2-4
ASTA E >>> AM AJUNS DEPARTE SUNT FERICIT > >> BAFTA ADVERSARULUI SA IEI FINALA FRATE ![]()
merci mult aline...ma buur ca ai fost fair play...ce bine ar fi dak toti jucatorii de pe aici ar fi ca tne ionutz , danutz, ....si ceilalti se stiu...oricum ma mira totusi kt de bine a mers conex tinand cont distanta...aa ionutz apropo-....l+am intrebat azi pe antonio ce are de gand si mi+a dat ignore...saracu de el ...cred ca sufera dar ii tre3ce rpd ca e doar un joc...
hmm ionutz mai ai posturile lu ala needitate ca nu am putut intelege tot? ![]()
gg kamaciuki pentru ca ai prins trenu spre finala :lol:
nu, nu le mai am .. dar nu e prea greu sa-ti dai seama cam ce voia sa zica..
omul_anonim 4-2 stres2500
stres2500 3-2 omul_anonim
anonim se pare ca va trebui sa imi scoti ignorul..am si eu o intrebare ...finala se joaca ca la italieni 2 meciuri?
...sau ...dam dekt unu'?...parerea mea e ca ar fi mai bine 2 meciuri...tu ce zici anonime?
Finala se joaca intr-o singura mansa, miercuri, 24 mai, ora 19.00.
FINALA
omul_anonim - kamaciuki
- miercuri, 24 mai, ora 19.00 -
finala se va juk abia cand tipu' are de gand sa imi scoata ignoru'...pana atunci eu ma antrenez contra milanului pt ca stiu ca joaca cu Milan...
..apropo s-au vandut toate cele 80000 de bilete?
....anonime da-i si tu un semn de viata....
Finala se joaca miercuri, la ora 19.00. Fara comentarii!
Mdea, 4-3 pentru adversar, n-ai cum sa castigi atunci cand adversaru mai are cam 10-15min din joc si paseaza in careul sau.
Urat, nu-l felicit pentru ca nu merita
Omul_anonim - KAMACIUKI : 3-4.....
dupa un meci absolut extraordinar cu o intrerupere totusi pt ca imi pikse mie netu....oricum deokamdata sunt f fericit intrucat am reusit sa castig primul trofeu pe fcsteaua.ro...sper sa reusesc si in campionat sa fac o figura destul de frumoasa....bafta in continuare tuturor....eu acum ascult Queen- We are the champions.... :lol: ...
get a life,e doar un joc
Iar incepeti cu frustrarile.. Felicitari kamaciuki, le meriti din plin !
PS: la Boro, Steaua s-a aparat 65 de minute..Era cat p-aci sa-i iasa..![]()
finala:
omul_anonim - kamaciuki 3-4 !
BRAVO KAMACIUKI !! ASA FRATE MERSI CA TE-AI TINUT DE CUVANT SI AI LUAT CUPA !!
FELICITARI !!
o luam yo de nu ma bateai tuBRAVO KAMACIUKI !! ASA FRATE MERSI CA TE-AI TINUT DE CUVANT SI AI LUAT CUPA !!FELICITARI !!