Nu putem da vina pe stadion ca este in 3 nivele, atata timp cat uni nu incearca sa se sincronizeze intre ei, ba canta repede, ba canta lent si nu fac decat sa incurce restul stadionului!
Frate asta e o problema serioasa, n-o mai luati in deradere. Una e sa-l simti pe vecinul langa tine alta e sa te separe un etaj, referindu-ma la felul in care se propaga "unda".
.
Uite la meciul cu jivinele , PN , Nucleo si PS, cu "sediul central" amplasat strategic la inelul 2. Nu-i problema ca e stadionul cu 3 straturi, ci faptul ca nu exista prea mult creier. Sunt destule echipe in Europa care joaca pe stadioane gigantice si nu sufera ca-s pe 3, 4 , o mie de inele construite.
O alta problema e ca fiind peluzele foarte mari, o gramada de cetateni, semintari si jucatori de table ajung pe-aici in special inel 3 , ca doar e "ieftinache".
Si astfel ajung la ultima si cea mai mare problema s-au pierdut foarte multi oameni de valoare, fie din cauza ciobanului, fie din cauza ca au ajuns la o varsta si au alte responsabilitati.
Daca am ajuns sa ne fie frica de gazari atunci chiar suntem jos de tot. Respect nu pot sa am pentru ei, ca nu l-au castigat. Inainte sa retrogradeze au avut un tur de campionat in care au terminat pe 2 in spatele nostru si batea vantul pe ruina aia de stadion.
In materie de ultraserie aveau doar un grup de drogati in Malu Rosu. Sunt niste desculti pe val cu stadion nou si cu o pofta foarte mare de rezultate dupa o lunga abstinenta fotbalistica.
Pai maine, poimaine daca se infiinteaza Craiova si isi fac si stadion o sa tremure chilotii pe noi. Repet , am ajuns rau, rau de tot !
Rog un moderator sa-mi mute poza pe url , daca e prea mare.