taranii aia dinn ploiesti nu ne-au halit niciodata...dar niciodata.
Nu stiu mie nu mi s-a parut mai ostila atmosfera in Ploiesti decat sa zicem in "Trivale".Cel putin nu in contextul de taranoi anti-Bucuresti. Rivalitate mare stiu ca aveau cu negrii de sub pod.
ei ca nivel de peluza au fost mereu in top, deplasari au facut mereu.
Asta se poate zice, fata de alte echipe de provincie. Sunt undeva la nivelul crapidului. Treaba cu deplasarile in numar maricel, cel putin la Bucuresti e normala dat fiind distanta mica.
Ei sunt pe val noi suntem...
Aici sunt mai multi factori, dupa ce-au inviat si au castigat primul trofeu din '95 incoace si cea mai buna clasare in campionat dupa naiba stie cati ani, dupa ce si-au tras stadion modern doar al lor, cred si eu.
Acum joaca aproape toate meciurile pe "casa inchisa", iar pe vechiul Ilie Oana adunau 20.000 doar cu "granzii".
Am o proasta presimtire ca ne vom face de kkt in privinta galeriilor! Atata timp cat vor veni la stadion aritmici ce nu stiu decat Bucuresti aleee, Bucuresti aleeee si nici pe ala nu se sincoronizeaza, este greu de crezut ca vom domina fonic arena in fata petrolistilor, eu sper din tot sufletul sa nu am dreptate si sa ma insel!

Nu e vorba de aritmici, e vorba de organizare. Nu suntem pe Ghencea, inele despartitoare actioneaza ca o bariera, de ex de la 1 la 3 abia se aude. Astfel cantecele ajung prin propagare dar cu intarziere. Pe vechiul 23, se plasau strategic sa dea tonul si peluza era oricum unita. Nu stiu daca ai observat dar paradoxul este ca pe arena se descurca mai bine echipele vizitatoare , fiindca stau intr-o masa compacta cei dispusi sa se manifeste. Se poate rezolva foarte usor in ziua de azi ca doar avem tehnologie, pacat ca nu mai avem vointa.
Prestatia noastra la meciul cu Dinamo a fost chiar reusita. In Supercupa , Nord-ul si Sud-ul vor ocupa aceeasi peluza (daca Sud-ul n-o sa vrea la tribuna). Acum e cel mai fericit moment de strans randurile; cu Mustacioara si ciobanul la zdup este ideal de mers la stadion. Sper ca schimbarile sa se produca si sa nu aiba Mustata "administrator delegat" pe Nord.
Iar gazarii nu mi se par deloc o sperietoare. Faptul ca au reusit sa tina acelasi refren non-stop 90 de minute mi-a aratat doar ca au vointa de catar. In fine, vom vedea ce va fi, sper sa fim ragusiti o saptamana dupa meci !