Este un top in care cel mai bun fotbalist in sezonul asta de regula trebuie sa fie unul care joaca la o echipa mare , a dat o droaie de goluri si a castigat un trofeu major.
Hmmm...
Deci jucatori gen Pirlo, Neuer, Thiago Silva, David Silva, Matuidi , Lampard etc nu prea au sanse de reusita. Bine ca nu mai joaca Zidane, ca la cate goluri dadea pe sezon nu avea ce cauta aici. ![]()
Dupa criteriile topicului, il aleg pe Ibrahimovic. 29 de goluri si fara el Psg-ul nu ar fi luat titlul nici anul asta.
David Silva a fost cizma anul asta ![]()
eu il aleg pe Ribery. nu golurile si assist-urile sunt contributia lui cea mai importanta la succesele lui Bayern. el este acolo un fel de Tudorel Stoica, trage echipa dupa el si ii face si pe cei mai slabi sau egoisti (vezi bataia trasa olandezului ala nesuferit caruia i-am si uitat numele) sa joace la nivel maxim, daca nu altfel macar de frica!
daca e sa judecam strict dupa realizari masurabile, Ibrahimovici este un fenomen. campion cu fiecare echipa in care a jucat, indiferent de tara! toata admiratia mea!
Colegule Lorimer, care este problema ca l-am votat pe Lewandowski si cine te opreste sa iti exprimi calm parerea ca ar fi trebuit sa fie sau sa nu fie si alti jucatori in acest poll?
Problema nu e. Pe mine m-a impresionat Reus, la polonez nu vad mai mult decat un robotel care o baga-n poarta, fiind un element usor de inlocuit in echipa...un fel de Gomez ceva mai mobil.
Cine l-a mai votat pe Bale?
David Silva a fost cizma anul asta![]()
In tur nu a fost.
In retur a lasat-o mai moale, ca sa ia United titlul. ![]()
Nah, atunci il pun pe Reus in locul lui David Silva. ![]()