Nu știu cine e. Nici macar nu știu dacă face parte sau nu din LFC Romania. ![]()
Singurii care au tulburari sunt fanii United, care traiesc in minciună din 1990 incoace.
Nu știu cine e. Nici macar nu știu dacă face parte sau nu din LFC Romania. ![]()
Singurii care au tulburari sunt fanii United, care traiesc in minciună din 1990 incoace.
Nu cred ca Adrian era de acord cu mine si totusi nu s-a ajuns la mistocareli ieftine.
Nu cred ca Adrian era de acord cu mine si totusi nu s-a ajuns la mistocareli ieftine.
Scuze, multe din caterincile ieftine le-am facut eu. Dar nu ma pot abtine sa nu rad de schizofrenici . Promit sa nu mai intervin si daca am gresit sa fiu pedepsit.
LFC Romania.![]()
Ce e aia? Existati? va baga cineva in seama?
Ce e aia? Existati? va baga cineva in seama?
Avem fan cluburi la București, Timișoara, Targu Mureș, Iași, Sibiu, Brașov și Arad. Fan clubul a aparut de mai multe ori in revista oficială a clubului. De exemplu Timișoara a facut deplasarea la Udinese și a fost cazată in același hotel cu jucatorii și stafful LFC. Nu demult LFC Romania a aparut din nou in revista oficială a clubului.

Da Steaua si Raul Rusescu nu va mai place.
Ne place, dar aici dezbatem discuții picante despre Dinamo din Anglia și al lor Raducioiu numit RvP.
Le citeai cu placere fiindcă au fost toate intr-o singură direcție și nu erai obișnuit cu alte pareri.
P.S. Nu sunt Kellerman! Nu știu cine e, poate imi spuneți voi!
Un antagonist din "Prison Break".
Imi pare rau, dar nu cred ca se discuta cu terenu' inclinat. Eu sunt mai cu mot, eu tin si cu unii si cu altii, rivalilor! De ce aveti aceleasi culori daca sunteti atat de rivali? De ce va numiti ambele "Reds"? ![]()
Un antagonist din "Prison Break".
De ce aveti aceleasi culori daca sunteti atat de rivali? De ce va numiti ambele "Reds"?
True mancs are not red. True reds are not mancs. ![]()
P.S. Torres a inscris in finala Europa League. Pe el de ce nu il propuneți pentru jucatorul sezonului? Cu cateva goluri din offside și din penaltyuri ar fi fost și el un concurent serios pentru RVP.
Ne place, dar aici dezbatem discuții picante despre Dinamo din Anglia și al lor Raducioiu numit RvP.
Ce atacant roman de careu ti-a placut mai mult decat Raducioiu? Asta daca l-ai prins...
Ce atacant roman de careu ti-a placut mai mult decat Raducioiu? Asta daca l-ai prins...
Să zicem că Ilie Dumitrescu mi s-a parut mai bun decat Raducioiu, deși dinamovistul a marcat impotriva celor de la Man U cand a trecut pe la West Ham.
Lui Ilie i s-a facut o mare nedreptate cand a jucat in Anglia la Tottenham... ziariștii de 2 bani de la News of the World (thanks God că s-a desființat!) au scris despre el că apelează la serviciile prostituatelor, informații ce s-au dovedit a fi false. Cred că asta l-a distrus din punct de vedere psihic și, după imprumutul la Sevilla, care a venit din aceeași cauza nu a mai fost același jucator.
P.S. FACT: Fernando Torres becomes the first player ever to win the Champions League, Europa League, Euro Championships and World Cup. El e jucatorul sezonului!
Ronnie pot sa te intreb daca iti placea Van Persie la fel de mult si sezoanele trecute? Nu am vazut sa zici pana sa vina la United ca iti place. Chiar sunt curios
.
De doua sezoane imi place, de cand a inceput sa devina un marcator. Pana anul trecut mi se parea doar un atacant bun. Acum il consider printre cei mai buni.
Van Persie a marcat 3 goluri din penalty. Care-i faza ca nu inteleg?
Eh vezi... poate de asta te considera baietii partinitor
... si zic ca il consideri printre cei mai buni doar ca e la United.
Vorbeam strict de sezonul asta cand am zis ca-i cel mai bun. Cifrele o demonstreaza.
Cifrele pe care le avea sezonul trecut sunt mai bune ![]()
@ Arsenal1886Steaua1947: a avut sezonul trecut cifre mai bune, dar a fost 100% titular la Arsenal intr-o echipa in care nici nu mai avea adversar pe masura pe post si echipa mai si juca pentru el, mai mult ca el pentru echipa. Oricum, are doar 5 goluri mai putin marcate ca sezonul trecut, la assist-uri cred ca a depasit.
Mie mi se parea ok sa fie si Messi & Ronaldo in vot pentru ca daca nu sunt ei doi, nu vad de ce ar fi Falcao?! Oricum trendul mondial e pe castigatorii de competitii continentale, deci nu cred ca ar fi castigat unul din cei doi.
Sau de ce e Benzema si nu e Michu, autor a 18 goluri si cateva assist-uri pentru Swansea, League Cup Winner, atat echipa cat si jucatorul fiind la primul sezon in BPL.
Asadar, optiunile mele dintre cele prezentate erau Juan Mata si Robert Lewandowski.
Primul deja a castigat Europe League, in finala mi se pare ca a dat doua assist-uri, unul sigur l-a dat, chiar daca ambele goluri ale lui Chelsea au fost din executii finale caracteristice marcatorilor. A facut in campionat un magic trio alaturi de Lampard si Hazard, asigurand pentru Chelsea o lupta dificila pe 3 fronturi -loc de UCL, FA Cup si Europe League- lupta terminata cu succes in doua din cele trei obiective.
Pe Lewandowski l-am votat pentru cele patru goluri marcate impotriva celor de la Real Madrid, ramane de vazut ce va produce in finala UCL.
M-ati mancat cu polonezu' asta. Cand Inzaghi marca cate 4 goluri pe meci, era bagat in asftel de topuri?
Pe Xavi asta nu-l bagati? Ca la Balon, iar il vezi pe 3.
Priviti ce meci a facut aseara Lampard la 35 de ani!
Anul trecut RVP a fost PFA Player of the Year, dar in acest an a ieșit pe 3, sub Suarez și sub Bale. Nu are să fie nicidecum al 3-lea cel mai bun din lume dacă abia a prins locul 3 in EPL.
Colegule Lorimer, care este problema ca l-am votat pe Lewandowski si cine te opreste sa iti exprimi calm parerea ca ar fi trebuit sa fie sau sa nu fie si alti jucatori in acest poll?
Lewandowski e decisiv pentru BVB de trei sezoane, anul acesta atat in campionat, cat si in UCL. In campionat nu vor mai lua titlul pentru ca Bayern a fost de neoprit, insa in UCL are sanse reale de a deveni jucatorul sezonului. Nu l-am votat doar pentru cele patru goluri impotriva lui Mou & Co., daca asa s-a inteles.
Din partea mea, daca faceam poll-uri cand marca si Inzaghi, il bagam si pe dansu', da' nu faceam poll-uri si acum e greu sa-l bagam, motivele sunt evidente.
Eu unul l-am pomenit pe Lampard mai sus si fan Xavi nu-s, nu e problema mea ca il voteaza aia pentru top 3 la Balon! Lampard are 15 goluri si 1 assist in acest sezon si a fost fantastic, e o legenda in activitate.
@ Ronnie, di Natale nu e la Udinese?
Topul e incomplet oricum...pai si Gerrard? ![]()
Voiam sa votez si eu cel mai bun fotbalist al sezonului, dar constat ca aici s-au propus doar atacanti sau, ma rog, jucatori ofensivi.
Asa ca il votez pe David Luiz. Asta pentru ca are freza naspa.
Iar serios l-as fi votat pe Pirlo, omul care a dus in spate campioana Italiei din ultimele doua sezoane.
Niste destepti spun ca Falcao nu e mai bun decat Van Pussy. A castigat Copa del Rey aseara!
+

O fi mai bun ca RvP dar nu pentru ca a castigat azi-noapte Cupa Regelui Spaniei si nici pentru ca a scos doi jucatori din joc si a dat un assist. Ca daca e sa o luam asa, RvP scoate din joc identic alti adversari si a castigat titlul in Premier League, fiind si golgeterul competitiei, infinit mai dificila fata de Copa del Rey.
Un articol despre Falcao:
http://www.goal.com/en/news/1717/editorial...co?ICID=AR_TS_3
De-ar fi sa se intample asa, RvP ar insemna ca a jucat la nivel mai inalt ca Falcao in cariera sa, dar nu a reusit sa fie la fel de decisiv pentru echipele sale. Stiu ca Falcao a castigat Europe League de doua ori si nu o consider o competitie SH, dar visul general este participarea in UCL, unde Falcao nu a mai pus piciorul de trei sezoane in care, ce-i drept, a castigat doua trofee Europe League, Supercupa Europei si Copa del Rey.
Mie imi place de Mutu ca stie sa faca liniute! =)) Deci am votat concurenta Ibrahimovici casamoarafetili ![]()