FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cel mai bun fotbalist in sezonul 12/13

«1234»
Lorimer15.05.2013 18:04

Daca exista cineva care doreste sa voteze alt jucator, o poate face in scris, ca doar se pare ca oricum fiecare justifica.

Acum nu stiu cum a ajuns obsesia asta peste noapte cu Lewandowski cand Reus e cu 3 clase si peste el si peste Muller...in sfarsit.

Ronnie...eu votez in primul rand jucatorul indivual. Ma gandesc aici mai putin la trofeele cu echipa. Sigur ca si echipa trebuie sa aiba un anumit nivel.

Alexandru H.15.05.2013 18:07
Daca exista cineva care doreste sa voteze alt jucator, o poate face in scris, ca doar se pare ca oricum fiecare justifica.

Acum nu stiu cum a ajuns obsesia asta peste noapte cu Lewandowski cand Reus e cu 3 clase si peste el si peste Muller...in sfarsit.

Ronnie...eu votez in primul rand jucatorul indivual. Ma gandesc aici mai putin la trofeele cu echipa. Sigur ca si echipa trebuie sa aiba un anumit nivel.

Cate goluri a dat Kuyt anul asta? :hooray:

PS. Ura ta fata de Bayern te impiedica sa-l lauzi pe Muller. Asa faceai si in 2010...

Ronnie15.05.2013 18:09

Bine ma, nu mai fac niciun topic de azi inainte, ma pis pe ele cifre. Erau niste cifre care le-am gasit pe soccerway si sa aiba o anumita relevanta, ca toti avem dinainte jucatorul in minte.

Chiar nu puteti discuta despre subiect si sa cautati nod in papura topicului?!

Observ ca sunt singurul care am explicat de ce Van Persie. Si de ce realizarile lui sunt mult mai importante decat ale lui Suarez, Falcao sau Bale.

Da' hai mai bine sa discutam de ce forumul asta are un fundal albastru sa ne oboseasca si nu unul alb.

iNsTiGaToR15.05.2013 18:15
Da' hai mai bine sa discutam de ce forumul asta are un fundal albastru sa ne oboseasca si nu unul alb.

Un fond alb complet este mult mai obositor decat cum este acum.

Ronnie15.05.2013 18:18

Mai obositor decat tine nu cred.

MoWeed15.05.2013 18:22

Ti-am zis de ce Suarez merita mai mult decat Van Persie. Pentru ca are cifre relativ identice (ba chiar putin mai bune) si a jucat la o echipa mai slaba.

Una este sa joci pentru echipa campioana, alta este sa joci la echipa de pe locul 7.

Ronnie15.05.2013 18:29

Nu se pune problema ca unul a jucat pentru campioana si unul pentru cea de pe locul 7. Problema se pune ca golurile lui Van Persie au facut o echipa campioana, au fost mai importante. Ca unul e intr-o parte, ca unul e in alta, ce ramane in istorie este ca golurile lui RvP au facut o echipa campioana. Si eu zic ca asta e mai important.

Daca mergem pe logica asta de ce nu ar fi mai bun Benteke? Are 19 goluri marcate la o echipa care-i la retrogradare, cu 4 mai putine decat Suarez.

Contra lui Van Persie toate apararile se inchideau, lui ii era mai dificil sa marcheze. Suarez a beneficiat de spatii mai multe.

Tin minte intr-un an cand a luat Dinamo campionatul, Cursaru de la FCM Bacau era golgheter cu 14 goluri urmat de Niculescu (parca) cu vreo 12. Sezonul urmator: Niculescu a prins transfer afara, Cursaru a ramas la Bacau. De ce? Pentru ca golurile lui Niculescu au fost mai importante.

MoWeed15.05.2013 18:37

Pai asa zic si eu ca Van Persie a beneficiat de contributia unor colegi mai buni decat cei a lui Suarez, lucru care, fara indoiala, l-a ajutat sa ajunga la cifrele acestea.

Parca votam jucatorul sezonului, nu echipa sezonului. Un gol e un gol, fie ca e dat pentru o echipa de pe 7 fie ca e dat pentru echipa campioana.

Tocmai, ca e o realizare mai mare sa ai aceste cifre la o echipa slaba decat este la o echipa campioana. Si stim amandoi ca faza asta cu spatiile e o vrajeala, mai ales cand vorbim de PL si mai ales cand vorbim de Liverpool, o echipa care, pana nu demult, era de top 4. Cine ar rata ocazia sa-i bata?

drvladyk15.05.2013 18:39
Suarez a beneficiat de spatii mai multe.

Orice fiinta cu simt de conservare ar fugi de langa ala.. Cine stie de unde te prinde, tu te-ai risca la sub 1m de el?

Ronnie15.05.2013 18:44
Un gol e un gol, fie ca e dat pentru o echipa de pe 7 fie ca e dat pentru echipa campioana.

Hopa, hopa. Ce ai scris aici nu sunt de acord sub nicio forma.

Revin, daca un gol e un gol si nu conteaza echipa, atunci de ce Benteke nu merita si el? A jucat la Aston Villa, o echipa infinit mai mica. Daca e asa atunci Muller e mega apreciat. Muller a marcat in toate competitiile mai putin decat Van Persie in PL.

Una e sa marchezi si echipa ta sa castige un trofeu, alta e sa marchezi intr-un meci care doar pe hartie e oficial.

MoWeed15.05.2013 18:48

Putea sa aiba Suarez si 60 de goluri ca tu tot cu Van Persie al tau o dadeai inainte.

Una este sa marchezi cand esti ajutat de jucatori de nivelul coechipierilor lui Van Persie, alta este sa marchezi cand esti ajutat de alde Lucas Leiva.

Anfield15.05.2013 19:03
Problema se pune ca golurile lui Van Persie au facut o echipa campioana, au fost mai importante.

Zici tu? Ia uite ce zic ăștia de la BBC:

Table one shows that Manchester United would still be top of the league without Van Persie's goals, but by a much smaller margin than they currently enjoy. The Dutchman has scored 30% (24) of Manchester United's goals and those goals have earned his team 23% (19) of their overall points tally - more than any other player.

OMG, ce periculos pare Suarez asta! mai ceva ca curvarul de Rooney sau alcoolicul de Van Pepsi!

482570_599389266752812_621610710_n.jpg

Ronnie15.05.2013 19:05

Faptul ca Van Persie este ajutat de jucatori de calitate este meritul lui 100%. Daca nu era asa bun avea colegi ca Lucas, si-a demonstrat calitatile si ii are in spate pe Rooney si Kagawa.

Daca Suarez avea 60 de goluri iti dadeam dreptate. Dar Suarez are acelasi numar de goluri si Van Persie mai are un meci sa-l intreaca. Iar Van Persie e campion, Suarez e suspendat. Faptul ca e suspendat nu-l face mai bun, are un minus mare ca fotbalist. Am spus si ieri, Suarez are acum 10 etape pauza, Van Persie de cand este in Anglia nu a fost suspendat 10 etape.

Ca sa fac si un top personal:

1. Van Persie - am explicat.

2. Bale - a ajutat ofensiva enorm, a marcat un numar de goluri impresionant pentru un mijlocas provenit din fundas stanga si a demonstrat in acest an ca poate juca fara probleme si in centru si in dreapta.

3. Ribery - cel mai bun om pentru Bayern in acest an in opinia mea. Un sezon excelent. Daca avea si o finalizare si un corp mai atletic era printre cei 2 extraterestrii, Messi si Ronaldo.

4. Suarez - sezon bun la Liverpool. A marcat foarte multe goluri pentru o echipa de mijloc. Nu l-am pus in primii 3 pentru ca a avut un sezon conflictual, ii lipseste creierul si mi-e greu sa cred ca se poate integra intr-o echipa de top.

5. Cavani - formidabil la Napoli, locul 2 in Seria A. Doar ca Seria A a scazut enorm in calitae in ultimii ani. Daca reusea performanta asta in Spania/Anglia atunci era pentru mine jucatorul sezonului.

Zici tu? Ia uite ce zic ăștia de la BBC:

Prietene, PL se joace cu marcatori. Topul ala e de playstation.

drvladyk15.05.2013 19:08

@anfield kell: tu ai lumea ta ba baiatule.. cum faci ca mi-as dori si eu o evadare uneori?

Anfield15.05.2013 19:10
Prietene, PL se joace cu marcatori. Topul ala e de playstation.

Macar e facut ca lumea și de BBC. Topicul tau și topul tau e bun de sport punct ro.

P.S. Bale a fost invizibil in meciul pierdut cu Tottenham in fața lui Liverpool cu 3-2, meci in care tot Suarez a fost cel care a marcat.

Ronnie15.05.2013 19:16
tot Suarez

37853193.jpg

Lorimer15.05.2013 19:25

Ronnie...mie imi place mult Van Persie ca stil de joc. Deseori spun ca Van Persie + Van Nistelrooy = Van Basten. Dar in acelasi timp sunt convins ca stilul creat in timp indelungat si organizarea de joc a lui United ar fi facut ca aceasta echipa sa fie campioana si cu un atacant mai slab decat Van Persie.

Cu Suarez eu am o problema privind indisciplina lui tactica...aici e asemanator cu Tevez.

Alexandru...imi place foarte mult Ribery care joaca la Bayern. Pinocchio nu mi-a placut niciodata. Si nici Gomez. In schimb sunt fan Reus si Gotze.

Ronnie15.05.2013 19:29

Si eu sunt indragostit de stilul de joc al lui Van Persie. Nu am vazut in viata mea un atacant cu asemenea executii, atat de tehnic cu mingea la picior si marcand goluri atat de spectaculoase.

cheloo9815.05.2013 19:33

Ronnie ar trebui sa il vezi pe Falcao. http://www.youtube.com/watch?v=E1r05RnlqJY

drvladyk15.05.2013 19:34

deci cum tuguie buzisoarele in poza aia....ms chiar eram trist da' mi-ai inseninat seara :)):))

drvladyk15.05.2013 19:42
:kisstogether:

Untitled.png

Untitled.png

Anfield15.05.2013 19:52

Tot e mai OK să faci poze cu copilul decat

. Are ceva din George Best. În urmatorul sezon chiar are șanse să il depășească pe Bobby Charlton Van Pussy asta.

377169_650121518347498_12020140_n.jpg

Asta aveți, cu asta defilați (furați) și apoi vă mirați că vă faceți de ras in Europa.

Ronnie15.05.2013 20:09

Anfield, ti-ai facut cont sa incepi cu tiganeli si mistouri ieftine? Pana sa apari tu erau niste discutii frumoase pe care le citeam cu mare placere. Acum...

Anfield15.05.2013 20:18

Le citeai cu placere fiindcă au fost toate intr-o singură direcție și nu erai obișnuit cu alte pareri.

P.S. Nu sunt Kellerman! Nu știu cine e, poate imi spuneți voi!

drvladyk15.05.2013 20:27
P.S. Nu sunt Kellerman! Nu știu cine e, poate imi spuneți voi!

N-are cum, nu pot exista 2 oameni cu exact aceleasi tulburari schizoide... Daca nu esti kell esti mironica, sa existe 3 e prea putin probabil

«1234»