Faptul ca Van Persie este ajutat de jucatori de calitate este meritul lui 100%. Daca nu era asa bun avea colegi ca Lucas, si-a demonstrat calitatile si ii are in spate pe Rooney si Kagawa.
Daca Suarez avea 60 de goluri iti dadeam dreptate. Dar Suarez are acelasi numar de goluri si Van Persie mai are un meci sa-l intreaca. Iar Van Persie e campion, Suarez e suspendat. Faptul ca e suspendat nu-l face mai bun, are un minus mare ca fotbalist. Am spus si ieri, Suarez are acum 10 etape pauza, Van Persie de cand este in Anglia nu a fost suspendat 10 etape.
Ca sa fac si un top personal:
1. Van Persie - am explicat.
2. Bale - a ajutat ofensiva enorm, a marcat un numar de goluri impresionant pentru un mijlocas provenit din fundas stanga si a demonstrat in acest an ca poate juca fara probleme si in centru si in dreapta.
3. Ribery - cel mai bun om pentru Bayern in acest an in opinia mea. Un sezon excelent. Daca avea si o finalizare si un corp mai atletic era printre cei 2 extraterestrii, Messi si Ronaldo.
4. Suarez - sezon bun la Liverpool. A marcat foarte multe goluri pentru o echipa de mijloc. Nu l-am pus in primii 3 pentru ca a avut un sezon conflictual, ii lipseste creierul si mi-e greu sa cred ca se poate integra intr-o echipa de top.
5. Cavani - formidabil la Napoli, locul 2 in Seria A. Doar ca Seria A a scazut enorm in calitae in ultimii ani. Daca reusea performanta asta in Spania/Anglia atunci era pentru mine jucatorul sezonului.
Prietene, PL se joace cu marcatori. Topul ala e de playstation.