Pai clar ca nu e relevant din moment ce punem niste fotbalisti ce nu ar primi niciun vot de la fanii lor, daramite de la neutrii.
Din punctul meu de vedere, topul trebuie sa-i contina pe: Muller, Ribery (Bayern), Lewandowski, Gotze (Borussia), Bale (Tottenham), Suarez (Liverpool), Mata, Hazard (Chelsea), RvP (United), Cavani (Napoli), Ibrahimovic (PSG) si Falcao (Atletico). Atat. Da, niciun jucator de la Real/Barca pentru ca pur si simplu niciunul nu a iesit in evidenta anul asta. Faceti un thread de asta si veti primi raspunsuri mai logice.
Vreau sa vedem care-i cel mai bun, nu cei mai buni. Ce rahat sa caute Gotze? Daca poa' sa-mi zica unul ca Gotze a fost cel mai bun jucator din lume anul asta ori face misto, ori e nebun.
Ma rog, probabil te-ai emotionat ca au ajuns in UCL, da' pe aia cu Hazard pe bune ca n-o inteleg. Omu' asta a jucat bine, a facut multe, da' sa-l propui la cel mai bun e blastfemie adusa fotbalului. E jucator de perspectiva pentru anii urmatori, da' hai sa nu ne batem joc. Sezonul asta au fost mai buni Reus si Blaszczykowski decat el.
Am pus cate un jucator de la Real si Barca pentru ca sunt 2 echipe care au ajuns in faze superioare in UCL avand un Benzema si un Iniesta cu o contributie majora.
Da' Hazard?! Bine ca nu l-ai propus si pe Cardozo.
Despre ce Mario e vorba? 2 dintre ei modesti (Gomez si Balotelli) si unul bun, da' eclipsat de Lewa la echipa de club.