Ma scuzi dar se vede ca tii cu Arsenal.
De ce? Care e legatura?
Parca e ca batranel Welsey dar daca o sa rupa plasele cum o facea la Vaslui e binevenit.
Ma scuzi dar se vede ca tii cu Arsenal.
De ce? Care e legatura?
Parca e ca batranel Welsey dar daca o sa rupa plasele cum o facea la Vaslui e binevenit.
Cica Iorga de la Galati joaca si mijlocas dreapta. Posibil ca el sa fie alternativa la Popa, mai ales ca a jucat bine contra noastra in ultimul meci direct.
Ati accepta ideea ca un nou dinamovist sa ajunga la Steaua? Marica, de exemplu.
E liber de contract, adica "mana cereasca".
Da , categoric ! Important e cum se exprima in teren, nu trecutul lui.
Eu nu pot sa zic ca sunt de acord cu aducerea unor fosti dinamovisti. Oricum daca a fost adus Cristea... Marica macar are ceva experienta capatata in timpul petrecut pe bancile de rezerva de la Schalke si Stuttgart. Cred ca ar ajuta ceva mai mult. Plus ca este cam peste tot ce avem in atac acum.
Ati accepta ideea ca un nou dinamovist sa ajunga la Steaua? Marica, de exemplu.E liber de contract, adica "mana cereasca".
E de 2 luni liber de contract,daca era vreo mare scula il lua cineva pana acu.
Daca ar accepta 5-600k la semnatura+3-400k salariu,contract minim 2 ani ar merge,oricum cred ca nu vine el pe asa maruntis
E de 2 luni liber de contract,daca era vreo mare scula il lua cineva pana acu.
Daca ar accepta 5-600k la semnatura+3-400k salariu,contract minim 2 ani ar merge,oricum cred ca nu vine el pe asa maruntis
Trebuie sa se tina seama ca serviciile lui nu valoreaza mai mult decat maruntisul mentionat
Treaba asta cu Marica e ca si cum te-ai insura cu o urata doar pentru ca are anumite calitati sexuale
te rog sa ai grija la limbaj!
Schalke la luat pe Boateng de la Milan si noi ne uitam numai dupa ieftinache refuzache si vrem locu 2.
Schalke la luat pe Boateng de la Milan si noi ne uitam numai dupa ieftinache refuzache si vrem locu 2.
Hai sa fim seriosi locul 2, chiar 3 sunt vise,Schalke 04 si Basel sunt cu muuult peste Steaua, de Chelsea nu mai vorbesc...Noi sa facem mai mult de 1 pct si e extraordinar avand in vedere ce jucatori se preconzeaza ca vin (Varela,Kapetanos,Wesley) si ce avem momentan in componenta echipei.
Cred ca e exagerat sa zici ca Basel e cu mult peste Steaua. Sportiv cred ca sunt cam la acelasi nivel. Managerial cu siguranta sunt peste noi. Schalke are jucatori bunicei dar sunt intr-o perioada foarte proasta. Sper sa ii tina macar pana prin etapa a 4 din grupe
la forma in care sunt acum le putem lua puncte destul de usor.
Cred ca e exagerat sa zici ca Basel e cu mult peste Steaua. Sportiv cred ca sunt cam la acelasi nivel. Managerial cu siguranta sunt peste noi. Schalke are jucatori bunicei dar sunt intr-o perioada foarte proasta. Sper sa ii tina macar pana prin etapa a 4 din grupe
la forma in care sunt acum le putem lua puncte destul de usor.
Strict valoric vorbind lotul celor de la Basel este cotat la aproximativ 50 de milioane de euro, cel al lui Schalke 04 la 180 de milioane iar Chelsea peste 500 de milioane , asta comparativ cu cele 37 de milioane ale lotului Stelei.
Acuma sa nu mai vorbim ce au in atac echipele astea:Chelsea l-a transferat pe Eto'o, Schalke l-a luat pe Boateng si ii are pe Huntelaar/Farfan,iar Basel il are pe Streller si sa nu uitam ca sezonul trecut de EL au eliminat-o pe Spurs(intradevar la penalty-uri)...Sa nu ne imbatam cu apa rece si sa uitam ca noi stam in Piovaccari,Tatu,Nila si o posibila revenire a lui Nikolici.
Nu vreau sa fiu hater dar daca vrem sa facem fata in UCL trebuie investitii serioase, nu jucatori gen Wesley,Kapetanos, Varela,Neagu, nici Marica nu ar fi cine stie ce (fie vorba intre noi).
Sa ne amintim ca CFR i-a batut tur-retur in acelasi sezon trecut pe Basel in play off ul EL ? Clar Chelsea si Schalke au jucatori foarte buni. Huntelaar e accidentat si nu stiu sigur cand revine. E posibil sa rateze o parte din meciurile din grupe.
Nu prea ai ce jucatori mai buni sa aduci. Nu vine nimeni in Romania sa joace. Aici trebuie sa te descurci cu ce ai. Ca mai ai bulan si iti pica un jucator strain anonim care se descurca din strainii adusi cu camionul e alta treaba.
Chiriches si Ruse sunt pierderi mari dar in mare echipa ar fi cam aceeasi ca sezonul trecut. Eu zic ca avem sansa noastra. Pe Chelsea nu ii pun la socoteala ca ei clar se califica de pe locul 1. Schalke are sansa a 2a si cred ca noi si Basel sansa 3 la egalitate si destul de aproape de nemti. Nu iti joaca cifrele pe teren.
Strict valoric vorbind lotul celor de la Basel este cotat la aproximativ 50 de milioane de euro, cel al lui Schalke 04 la 180 de milioane iar Chelsea peste 500 de milioane , asta comparativ cu cele 37 de milioane ale lotului Stelei.
Acuma sa nu mai vorbim ce au in atac echipele astea:Chelsea l-a transferat pe Eto'o, Schalke l-a luat pe Boateng si ii are pe Huntelaar/Farfan,iar Basel il are pe Streller si sa nu uitam ca sezonul trecut de EL au eliminat-o pe Spurs(intradevar la penalty-uri)...Sa nu ne imbatam cu apa rece si sa uitam ca noi stam in Piovaccari,Tatu,Nila si o posibila revenire a lui Nikolici.
Nu vreau sa fiu hater dar daca vrem sa facem fata in UCL trebuie investitii serioase, nu jucatori gen Wesley,Kapetanos, Varela,Neagu, nici Marica nu ar fi cine stie ce (fie vorba intre noi).
@Arsenal1886Steaua1947 Ca precizare, CFR a eliminat Basel din playoff-ul CL.
Lotul lui Chelsea a fost de 500 milioane si cand i-am batut pe National Arena, Schalke e cam la aceeasi valoare ca acum vreo 2 ani cand i-am intalnit in EL, iar Basel e cam la acelasi nivel cu noi.
Nu se imbata nimeni cu apa rece, dar trebuie sa fim realisti si sa spunem ca Steaua joaca cel mai bun fotbal din ultimii ani. Iar daca nu ne punem acum sperante in echipa asta, in jocul pe care il practica, atunci cand?
Da. Greseala mea. CL nu EL ![]()
Sincer nu mi-a placut jocul echipei in dubla cu Legia,daca ne prezentam la fel in grupe nu facem mai mult de 1 pct.
Trebuie sa fim corecti echipa actuala a Stelei este sub cea de anul trecut(se simte lipsa lui Chipciu/Chiriches)...
Basel are un joc de posesie foarte bun, desi defensiva lor nu mi se pare extrordinara,iar CFR a reusit sa ii elimine pe contra-atac.Sa nu uitam ca Mourinho o antreneaza pe Chelsea ci nu Benitez, plus ca nu cred ca vor trata cu atata indiferenta meciul de pe NA.
Realistic vorbind nu cred ca avem cum sa facem mai mult de 4 pct.
Steaua domina fotbalul romanesc in contextul in care Dinamo ia bataie de la ACS Recas,Rapid e in Liga a II-a,CFR se zbate in mediocritate,iar echipe precum Corona si U.Cluj n-au fata nici de Liga a III-a...
Cica i-ar oferi 1 milion pe an lu marica pe 3 ani. Imi poate explica si mie care ar fi logica in acest transfer? Parca plafonul salarial era in medie de 120 de mii ajungand la maxim la 200 de mii. Chiriches avea 120 de mii si ii ofera epavei de mariCA CAre n-a castigat nimic la viata lui 1 milion?
Pai si nu te-ai obisnuit cu deciziile fara logica ?
Nimic nu e nou.
Pai si nu te-ai obisnuit cu deciziile fara logica ?Nimic nu e nou.
Ba da, dar asta e ciudat chiar si pentru ei ![]()
Cica i-ar oferi 1 milion pe an lu marica pe 3 ani. Imi poate explica si mie care ar fi logica in acest transfer? Parca plafonul salarial era in medie de 120 de mii ajungand la maxim la 200 de mii. Chiriches avea 120 de mii si ii ofera epavei de mariCA CAre n-a castigat nimic la viata lui 1 milion?
Ii da 1 milion si daca face un sezon bun,il vinde la vara pe 3 milioane,nu e prost ciobanasu are el un plan.
Ii da 1 milion si daca face un sezon bun,il vinde la vara pe 3 milioane,nu e prost ciobanasu are el un plan.
Sa-i dai 1 milion unui jucator care de ceva vreme se antreneaza prin parcuri e un lucru inteligent?
Stati ma lejer ca nu vine niciun Marica
, astea sunt declaratii de dragul presei(de ce ar veni in Romania pe 1 milion daca are oferte de 2 milioane de la echipe din Rusia, credeti cumva ca e prea patri(h)ot omu?).
Totusi sa speram ca vor aduce un fundas central(daca se accidenteaza Szukala cu cine jucam?!cu D.Bratu ?
) si unu-doi atacanti peste ce avem momentan.
Oricum si cu lotul actual luam lejer campionatul...
Tamas si Marius Niculaes sunt liberi de contract,nu ne bagam?
Da da da, Tamas ar fi extraordinar, are experienta in Premier League. Stie ce inseamna fotbalul adevarat. Se va bate cu Nikolici pe postul de drojdierul echipei.
Ar mai fi bun si Mutu, poate il face pe Nikolici sa traga linie la bautura.
Sincer nu mi-a placut jocul echipei in dubla cu Legia,daca ne prezentam la fel in grupe nu facem mai mult de 1 pct.Trebuie sa fim corecti echipa actuala a Stelei este sub cea de anul trecut(se simte lipsa lui Chipciu/Chiriches)...
Basel are un joc de posesie foarte bun, desi defensiva lor nu mi se pare extrordinara,iar CFR a reusit sa ii elimine pe contra-atac.Sa nu uitam ca Mourinho o antreneaza pe Chelsea ci nu Benitez, plus ca nu cred ca vor trata cu atata indiferenta meciul de pe NA.
Realistic vorbind nu cred ca avem cum sa facem mai mult de 4 pct.
Steaua domina fotbalul romanesc in contextul in care Dinamo ia bataie de la ACS Recas,Rapid e in Liga a II-a,CFR se zbate in mediocritate,iar echipe precum Corona si U.Cluj n-au fata nici de Liga a III-a...
E greu sa spui ca nu iti place jocul echipei atunci cand intr-un meci decisiv de calificare avem 2-0 dupa primele 10 minute(de mentionat ca nu au fost goluri norocoase), iar statistica de la final ne arata ca am avut mult mai multe ocazii de gol si suturi pe poarta decat polonezii. Sa nu mai spunem ca meciurile din fazele eliminatorii nu se compara cu cele din grupe..
In alta ordine de idei, a trecut aproape o luna si atacantul ala promis de MM nici acum nu a ajuns dimpotriva am mai pierdut unu, chiar doi daca il socotim pe Mihai Costea. Suntem interesati de Wesley pentru ca se spune ca pe postul de mijlocas ofensiv este nevoie de un jucator cu experienta; atunci de ce a mai fost adus Cristea.