După Pacurar, Martinovici, Stanca, Chiriches Pintilii si Gabi Matei, fotbalisti ce au ajuns in ultimii ani in Ghencea de la Tirgu-Jiu, Ciobanul vrea să mai aducă gorjeni la Steaua.
Pe lingă stoperul Viera, in atentia lui Gigi a intrat si Dan Nistor. Finantatorul stelist nu e multumit de solutiile pe care Reghecampf le are la indemină pe postul de mijlocaș central si vrea să intarească acest compartiment. Patronul consideră că nici Filip si nici Prepeliță nu se ridică la nivelul titularilor Bourceanu si Pintilii, iar in aceste conditii Nistor ar fi o achizitie utila
Mijlocasul de 24 de ani mai are contract cu Pandurii pină la finalul acestui campionat, insă conducerea gorjeană are dreptul de a-i prelungi angajamentul pe incă un sezon. Nistor si-ar dori o mutare in cariera sa, insă ar fi dispus să ramină si la Tirgu-Jiu, dacă se va reusi calificarea intr-o cupă europeana
A fost paznic la hotel
Dan Nistor si-a inceput cariera de fotbalist tirziu, abia la 17 ani, cind a fost legitimat la International Curtea de Arges Pină atunci, a lucrat ca portar la un hotel in Rucar, localitatea sa natala iar fotbalul era o raritate in viata lui. "Lucram ca paznic, impreună cu nasa mea. Mai veneau prietenii si o rugau frumos să mă lase să jucam un fotbal. Mă lasa doar simbata", a spus Nistor la DolceSport.
7 goluri in 71 de meciuri a strins Nistor in tricoul Pandurilor din vara lui 2010, de cind a fost adus de la Mioveni
1,25 milioane de euro e cota de piață a lui Nistor pe site-ul transfermarkt.de
gsp
Laurentiu Iorga este noua tintă a Stelei pentru la vara Mijlocasul galățean de 25 de ani poate evolua atat in banda dreapta cat si in cea stanga insă cel mai bine se simte in spatele varfurilor, de unde iși poate pune cel mai bine in valoare calitățile. În masura in care transferul se va realiza, jucatorul Galatiului ar putea fi mijlocasul de creatie de care atat de multă nevoie formatia din Ghencea.
"Negociem cu un fundaș central si cu un mijlocaș din Romania. Este vorba despre Iorga, de la Otelul, imi place mie de el", dezvaluia patronul din Ghencea aseara după meciul cu Vasluiul.
Interesant este faptul că tot un meci cu formatia lui Porumboiu i-a ridicat cota mijlocasului, foarte probabil acesta intrand in atentia Stelei după "capodopera" din tur, cand a marcat in poarta lui Coman un adevarat golazo. Atunci, Iorga a sutat de pe loc, cu exteriorul, direct in vinclul portii formatiei moldave, din afara careului, un pic lateral dreapta.
"De fiecare dată cand mă antrenez, reusesc să marchez din orice pozitie, chiar si dacă sunt pe linia de fund a terenului. Am incercat si acum si mi-a iesit.", spunea pentru ProSport mijlocasul galățean, după reusita din poarta lui Dani Coman.
Expert al "eurogolurilor"
Reusita din partida cu Vasluiul nu a fost prima executie "specială" a mijlocasului. În urmă cu trei ani, Iorga ii uimea pe toti cu un alt gol de generic, marcat in poarta CFR-ului, intr-o partidă terminată cu scorul de 1-1.
ProSport