Nu cauta nimeni mizeria in mod special, dar ea e acolo. Unora le sare in ochi si le umbreste bucuria, iar altora le place sa o ingroape sub pres
Nu cauta nimeni mizeria in mod special, dar ea e acolo. Unora le sare in ochi si le umbreste bucuria, iar altora le place sa o ingroape sub pres
Lasand ciobanul la o parte (care a promis acum cateva zile ca nu mai apare la TV dar...), meciul a fost superb.
M-a enervat putin Fischer cu replicile lui de dupa meci la adresa lui Chiriches, dar ce vrei. Asa e cand esti un pustan de 18 ani cu capu-n nori.
In alta ordine de idei: tre' sa-mi donez si celalalt rinichi ca sa-mi iau bilet la Chelsea. Idiotii din conducere se gandesc DOAR la bani cand stabilesc pretul biletelor? Inteleg ca e primavara europeana, ca a fost Ajax iar acum (slava Domnului!) vine si Chelsea, dar totusi, preturile sunt cam mari pentri nivelul nostru de trai.
My 2 cents.
Notre respect, Ajax!
dnb, daca vezi numai frumosul si ignori mizeria, s-ar putea ca intre timp mizeria sa acapareze frumosul ala. Si atunci ce faci? Crede-ma pe cuvant, ca si eu sunt ignorant din multe privinte, dar raul pe care mi-l fac, il fac cu mana mea. Si crede-ma ca mi-am facut destul rau din ignorare, nepasare, lene, la scurta mea viata.
In schimb, nu prea pot sa ignor atunci cand cineva ''din exterior'' incearca sa-mi faca rau mie, sau cuiva pe care dau 2 bani. Intelegi?
Cat despre credinta in Dumnezeu, faptul ca detest religia sau, cel putin, felul in care e interpretata de multi, n-are nimic de-a face cu faptul ca jegul e credincios. Ba chiar mi se barlare. Dar nu suport sa-mi fie bagata pe gat la ordinea zilei.
De pe Facebook:
6 GOLURI AZI-NOAPTE, 6 IDEI PRINCIPALE
1. Fara Bourceanu si Pintilii, fara Georgievski si Szukala, cu Tatu revenit dupa 8 luni, cu Rapa ajuns abia la jumatatea pregatirii, dupa 2 luni de pauza, amicale, dar si sacrificii, admirabilii nostri baieti au dat o mare palma celor care i-au jignit si au mintit...sau poate n-au mintit si ei doar atat inteleg.
2. Spiritul lui Bicho, dragostea tuturor pentru acest super-OM, s-au facut simtite...atunci cand joci cu Mihai NESU pe piept te simti mai puternic.
3. Nu vreau sa raspund nimanui care m-a jignit oribil, gen marele manager cu super rezultate Rachita, vreau sa multumesc lui Belo, Gica Hagi, Ilie Dumitrescu, Marius Lacatus, Iulian Miu, Oli, Walter Zenga...cei care iubesc Steaua neconditionat nu jignesc si nu critica permanent, indiferent cat de marcante figuri in istoria Stelei au fost sau ce expunere au in media.
4. Vad ca unii cred in continuare ce a scris un mincinos patentat in prosport. Pentru ultima oara : NU I-AM INTORS SPATELE LUI Ogararu!!! Nu fac astfel de gesturi fata de jucatori alaturi de care am avut succese extraordinare. Iar de George ma leaga multe...eu l-am adus la Galati intr-un moment de cumpana a carierei lui si m-am bucurat enorm de ascensiunea sa pt ca am crezut in el si cand cineva vroia sa-l treaca pe linie moarta la Steaua. Si el stie asta...
5. Reghe a fost extrem de inspirat cu filmul motivational, plang de cate ori il vad...eu am pus rezumatul cu Valencia pe stadion pt fani...dar sincer, eu speram doar sa avem posesie si sa jucam cu determinare...n-am crezut si pt asta le cer scuze baietilor si suporterilor care au fost pe stadion. Si lui Reghe, pt ca el chiar a crezut. Iar pe 7 martie vom juca impotriva DETINATOAREI LIGII CAMPIONILOR. De ce? Pt ca echipa care a ridiculizat Manchester City a fost DEMOLATA la Bucuresti!
6. Am incalcat ordinul Jandarmeriei si am decis sa mergem si sa salutam fanii care sarbatoreau la Universitate. Asta inseamna RESPECT. Daca opream, ni se promisesera masuri punitive drastice, chiar nu puteam incalca legea atat de flagrant.
UNITI SPRE 24 si spre tragerea la sorti pt sferturi !!!
PS Al 5 lea executant era Paul Pirvulescu
@eMagic se gandesc doar la bani in general...
Baieti hai sa nu terfelim cuvinte sfinte in declarati de dragul postului! Fiecare dintre noi avem credinta in ceva, avem superstiti, ne manifestam in felul nostru si pacatuim involuntar la fiecare faza in care ei ne ataca ne rugam la Dumneazeu, apoi la urmatoarea faza ne bagam sexul in toate directiile! Din acest meci nu am decat sa zic jos palaria Rusescu, Adi Popa, Chipciu care au alergat enorm fata de un Tatu care era degeaba in teren, si macar din bun simt fata de coechipieri macar sa dea senzatia ca ajuta. Jos palaria si nota 20 pt toti fundasi nostri, care de aceasta data nu sau mai complicat si au jucat simplu. Bravo Steaua, felicitari stafului tehnic, care a facut posibil un asfel consum de energie intr-un meci cu o asemenea incarcatura!
Sper ca intr-o zi sa se intample o minune in care Jiji sa ramana fara limba, sa privim si noi cu placere la televizor cum vorbeste ciobanul prin semne, si doar atunci pot spune cu adevarat ca Dumnezeul nu doarme!!!
Jenant!
Sunt sigur ca Dumnezeu fix stelist e. Fix numai la meciurile Stelei se uita si altceva mai bun nu are de facut.
Cand ajungi sa te rogi la Dumnezeu ca sa castige Steaua, e clar ca l-ai "ignorat" prea mult pe becali.
Dumnezeu nu e nici stelist si nici roman, de fapt nici macar nu are nationalitate, DAR cum "nu se misca fir de par fara voia Mea", da-mi si da-ne voie sa credem ca toate chestiile care se intampla nu sunt intamplatoare, iar atunci cand ai parte de o victorie sau o bucurie meritul nu este exclusiv al tau.
Nu stiu de ce... probabil mai mult din amuzament, dar un soi de amuzament din ala jumatate macrabru, jumatate masochist, am urmarit delirul mistic al Ciobanului de pe Digisport - imediat dupa sfarsitul partidei. Fata lui Balint cand a scos Gigi crucile a fost de milioane. Eu, cel putin, din spatele TV-ului m-am ca.cat pe mine de ras.
Nu mai incape indoiala ca Becali e bolnav mintal. Sunt sanse sa se ingroape singur si sa crape in 2-3 ani. Daca ajunge in puscarie simt ca va avea o cadere psihica si se va sinucide! Totul e acum in voia lui Hristos, sper sa tina cu noi, stelistii!
Dumnezeu nu e nici stelist si nici roman, de fapt nici macar nu are nationalitate, DAR cum "nu se misca fir de par fara voia Mea", da-mi si da-ne voie sa credem ca toate chestiile care se intampla nu sunt intamplatoare, iar atunci cand ai parte de o victorie sau o bucurie meritul nu este exclusiv al tau.
Bai Azzido. Io nu-s religios. Da' stiu ca ce face ala e blasfemie. Mai stiu si ca religia crestina vorbeste si despre drac, nu doar despre Dumnezeu. Deci vezi ca ajutorul asta s-ar putea sa fi venit din directia opusa.
Mane tu chiar nu sti sa te bucuri, mai mult prin afirmatiile tale eclipsezi meritele echipei care din punctul meu de vedere sunt incontestabile! Hai sa nu ne mai facem pacate aiurea, si daca un bou face spectacole satanice cu cruci la gat asta il priveste strict pe el, ca dupa cum observi problema mentala a ciobanului este din ce in ce mai plecara si noi trebuie doar sa stam sa asteptam numaratoarea inversa a ceasului de autodistrugere becalist! ![]()
Adrian esti roker? Nu stiu de ce dar am impresia ca daca ai intra in posesia unei arme, cred ca ai umbla nestingerit pe la palat sa-ti duci telul pana la capat!!! =))
dnb, daca vezi numai frumosul si ignori mizeria, s-ar putea ca intre timp mizeria sa acapareze frumosul ala. Si atunci ce faci?
O sa-ti raspund parafrazindu-te:
Daca vezi numai mizeria si ignori frumosul in nici un caz frumosul nu o sa acapareze mizeria! Si atunci ce faci?
Observi diferenta? In ceea ce spui tu exista un "poate" care se poate realiza dar pina atunci am trait vorba unui alt "mare" roman BINE! In ceea ce-ti spun eu nu exista nici un poate! Traiesti si mori in mizerie ca un ratacit care nu gaseste drumul spre frumos pentru ca nu cunoaste frumosul!
Este dreptul tau sa nu crezi! Esti un om liber cum spuneam! Dar nu judeca pe nimeni doar ca nu-i ca tine! In foarte scurt timp o sa ne convingem fiecare cine si daca a avut dreptate.
Dumnezeu nu e nici stelist si nici roman, de fapt nici macar nu are nationalitate,
Dumnezeu intrupat este evreu! ![]()
Dumnezeu intrupat este evreu!![]()
Asa vor ei sa credem, rasa sfanta si alte bulshituri
Nu mai incape indoiala ca Becali e bolnav mintal. Sunt sanse sa se ingroape singur si sa crape in 2-3 ani. Daca ajunge in puscarie simt ca va avea o cadere psihica si se va sinucide! Totul e acum in voia lui Hristos, sper sa tina cu noi, stelistii!
Cei care se sinucid nu ajung in Rai. De aici rezulta ca behaila cel viteaz nu o va face.
Drept dovada cum spuneam intr-un post anterior, fiecare traieste momentele la intensitate maxima, drept dovada acest iubitor de frumos Mihai Irimia de 61 de ani sa stins in urma emotilor de la acest meci!
Un suporter din Barlad al echipei Steaua, Mihai Irimia (61 de ani), a murit din cauza unui infarct in timp ce urmarea la televizor transmisia directă a partidei formatiei favorite cu Ajax Amsterdam, din mansa secundă a saisprezecimilor de finală ale Ligii Europa.
"N-a baut niciodată, n-a avut vreo boală de-a lungul vietii, era un om calm si uite ce nenorocire a pățit. S-a intamplat după ce Steaua s-a calificat la penaltiuri. Are un baiat, nu are nepoti, dar era fanatic cu Steaua", a declarat agentiei MEDIAFAX finul acestuia, Ion Vranceanu, aflat la priveghi.
Dumnezeu sa-l odihneasca ![]()
Asa vor ei sa credem, rasa sfanta si alte bulshituri
Nu, EI n-au nicio treaba cu asta. Dumnezeu intrupat este evreu.
Au gresit la nastere
Urmeaza biletele pentru Chelsea:
PS: imi cer scuze, dar pe acest forum (si implicit in acest thread) se vorbeste despre meciul Stelei sau despre Dumnezeu? Acum nu vreau sa jignesc userii vechi ai acestei comunitati, dar sunt de parere ca sunteti relativ offtopic si personal sunt satul de afirmatiile ce privesc divinitatea din partea oierului, motiv pentru care nu doresc sa vad acelasi comportament si din partea dumneavoastra.
Multumesc.
Urmeaza biletele pentru Chelsea:
PS: imi cer scuze, dar pe acest forum (si implicit in acest thread) se vorbeste despre meciul Stelei sau despre Dumnezeu? Acum nu vreau sa jignesc userii vechi ai acestei comunitati, dar sunt de parere ca sunteti relativ offtopic si personal sunt satul de afirmatiile ce privesc divinitatea din partea oierului, motiv pentru care nu doresc sa vad acelasi comportament si din partea dumneavoastra.
Multumesc.
Pai suntem foarte ontopic, vorbeam de Isus, din cate am inteles a fost vedeta echipei aseara. A zis patronu' la TV.
Am spus inainte sa inceapa meciul ca va fi 1-0 la pauza , apoi am spus ca va fi 2-0 si ne vom califica la penalty-uri . Sa nu mai zic ca la faza golului 2 am zis ca e gol si ca am luat joi si 150 lei la pariuri. Pe bilet avand si 1 solist la meciul Stelei. Deci , le-am cam nimerit joi . ![]()
Am avut incredere toata saptamana. Am avut incredere pana in ultimul moment ca ne vom califica. Dumnezeu a fost cu noi si ne-am calificat .
Chiriches a fost fantastic ! Gardos a facut un meci extraordinar , mai ales in a 2-a repriza .
Sincer nu ma asteptam sa faca Gardos un meci asa de bun . Bravo lui !
Tatarusanu a fost impecabil ! Toata echipa a facut un meci mare .
Atmosfera a fost fantastica ! Ma bucur ca am retrait acele momente cand iti vine sa pupi pe toata lumea si te imbratisezi pana si cu cei pe care nu-i cunosti .
N-am putut sa ma abtin sa nu plang de fericire la finalul meciului . A fost o seara magica !
PS: Au mai comentat meciul nostru javrele ? Daca da , as dori si eu un link . ![]()
![]()
Pai suntem foarte ontopic, vorbeam de Isus, din cate am inteles a fost vedeta echipei aseara. A zis patronu' la TV.
N-ai auzit ca Iuda era invitat la Mironica in studio vorbind despre Isus, despre paritate arginti-euro? Si a sunat Nea Gigi sa faca misto de Iuda cam in genul in care a miorlait lui Borcea.
A zis ca "nimeeeeni nu se pune cu Becaaaaaaaaali" si ca spre deosebire de Iuda care l-a vandut cu doar 30 de arginti "eeeel, Becaaaaali," il va da pe Isus pe cel putin 30 de milioane de euro la arabi sa joace alaturi de finul.
Iarta-ma, Doamne, nu fac o blasfemie, dar sper ca Isus despre care vorbeste Beeecali nu este acelasi cu Fiul Tau! Pentru ca Tu stii sa separi Binele de Rau. Pe cand oitele Tale vad gunoiul roz!
Dumnezeu a fost cu noi si ne-am calificat .
Avem cei mai penibili suporteri din lume!
Daniele, te astept la anu, cand Steaua nu mai castiga nimic, sa urli alaturi de mine cat de mult il urasti pe becali. Pana atunci, cat inca te mai ajuta rezultatele ca sa iti bati joc de prietenii tai dinamovisti, spor la ignorare.
Jenant!
Sunt sigur ca Dumnezeu fix stelist e. Fix numai la meciurile Stelei se uita si altceva mai bun nu are de facut.
Cand ajungi sa te rogi la Dumnezeu ca sa castige Steaua, e clar ca l-ai "ignorat" prea mult pe becali.
De ce suntem noi oare asa de bletemati? De ce ni se intampla fix noua nenorocirile astea?!
Steaua pe mainile unui infractor, un blatist antrenor, un travestit fara onoare manager si zeci de mii de suporteri de rezultat. Ce naiba a facut clubul asta de merita sa sufere in asa hal?!
nu cred ca ai mai mult de 12 ani
Au fost atat de magice si surprinzatoare ambele golurile incat nimeni nu se astepta la reusite, nici macar comentatorul ,asculta-ti-l cu atentie, oricum echipa a avut un stil foarte apropiat de cel de acum 8 ani..am plans de bucurie la finalul meciului,vazand cum echipa si-a dat sufletul pe teren !!!
nu cred ca ai mai mult de 12 ani
asculta-ti-l cu atentie