FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cum protestam pe fcsteaua.ro?

«1234»
Ronnie31.10.2012 19:12

Cealalta inseamna doar toronto?

P. Van Himst31.10.2012 19:28

@Mo Weed...sunt redondo/stockton. Nu te bucura ca n-ai castigat niciun pariu, am intrat doar pentru a-mi folosi dreptul la replica. Postez de la un prieten, desi mi-am facut acasa doua conturi pentru a raspunde nu a mers treaba, probabil am ban pe ip... De citit, citesc mereu ce se scrie...10 minute pe zi imi ajung pentru ca sunt persoane interesante aici....unele, desigur.

Te-as ruga respectuos sa nu-mi mai folosesti ex.nick-nameul in razboaiele tale virtuale. Dupa ce ai fost inlaturat din postura de mod sau ai plecat singur (nu-mi pasa) vad ca la fiecare 3-4 zile te simti obligat sa ma pomenesti. Vad ca ma compari cu Kellerman, bogdinho sau toronto...cam greu sa ma poti compara cu primii 2 deoarece am mai mult de 3 clase.

Cat despre toronto, nu incape comparatie deoarece el facut destule pentru acest site. La 11-12 ani a luat din banii parintilor sa ajute cu ceva...ca sa apari tu Caline peste 6 ani si sa ceri cenzurarea lui? Il poti critica desigur, dar sa ceri banarea lui Caline? Tu? Ce te recomanda pentru asta? Ce ai facut tu pentru acest site ca sa ceri asa ceva? Ai dat tu vreun banut Caline?

Acum vorbesti despre mine ca mai nou ai intrat in forta in nu stiu ce grup....pai cand erai mod Caline erai tare deranjat de lamentarile altuia...acum vad ca ii multumesti pentru fiecare basina. Te-ai cam sucit Caline si ai devenit tare infocat de cand ai ramas fara functie? Exagerez? Cum era aia cu verticalitatea ta Caline? Redondo-n sus redondo-n jos...mi-ai spus acum 3 ani pe mess sau nu Caline ca banarea mea a fost exagerata? Recunoaste daca esti barbat! Am intrat cu nickul de Stockton ca sa mai vorbesc despre fotbal international cu unii cu care imi placea s-o fac...ronnie, blindica, redblue, Alexandru H, alecs etc...cu tine nu cred ca am subiect comun aici. Si intr-o noapte tu si cativa copii ajunsi mozi la 18 ani ati decis debarcarea mea...asta e.

Nu tine Caline! Caline nu esti atat de vertical precum vrei sa pari, vorbesti mult fara sa spui mai nimic, de fapt in trecut Joga ti-a facut cea mai buna caracterizare "mii de postari fara pic de substanta de la un molau"...care acum a devenit razboinic. Acum afirmi Caline ca "eu nu mai calc pe stadion cat va fi B"...pai cand ai calcat Caline? Asta o poate spune unul care a calcat constant, dar tu care se presupune ca protestezi de 4 ani, cand ai calcat? In liceu, veneai mereu de la Brasov? Nu tine Caline. Pot si eu Caline sa spun multe despre tine, dar ma opresc aici...

Iti mai dau in final un sfat si tie si altora....l-a mai dat si stanica in trecut dar deh..."ba, voi traiti o drama pe net.....realizati asta? Asta e boala ba!" Si nu ma exclud...am trecut prin asa ceva si eu vreo 3 ani....nu neg! Dar am intrat prima oara la 27 de ani pentru ca am fost nevoit sa stau in casa 3 luni...si apoi m-a prins microbu'...nu am intrat Caline cand eram pe olita. Eu nu mi-am trait adolescenta pe net. Lasati fratiorilor dracului netu asta ca e mai periculos decat credeti!

PS Nu tin sa raman aici, ma doare-n cot daca sunt sau nu banat...daca mi s-ar permite sa raman, adminul sa-mi deblocheze ipul de acasa si vorbesc doar fotbal international...daca nu, nu e cu suparare, oricum un eveniment fericit in familie ma face sa nu prea mai am timp si sa scap de boala asta urata... :))

Sanatate!

MoWeed31.10.2012 20:13

@redondo

Chiar ma intrebam cand o sa apari pe aici. Scuza ca te tot pomenesc nu tine, atata timp cat ti-am folosit numele de 2 ori si intr-un mod ironic.

Ce am facut sau nu am facut aici nu se masoara numai in bani. Si chiar si daca s-ar masura, faptul ca a facut ce a facut atunci nu inseamna ca trebuie sa-l tratez acum ca pe un fel de demizeu virtual, sa accept orice prostie de la el.

Cat despre Toronto nu cred ca am spus vreodata ca nu merita respect pentru ce a facut la site-ul asta. Dar regulamentul e regulament. A demonstrat de atatea ori ca nu poate comunica argumentat si civilizat aici.

Acum vorbesti despre mine ca mai nou ai intrat in forta in nu stiu ce grup....pai cand erai mod Caline erai tare deranjat de lamentarile altuia...acum vad ca ii multumesti pentru fiecare basina

Nu mai intepreta orice rahat aiurea, ca stii prea bine ca nu este asa. Cand vine vorba de Adrian, caci la el te refereai, eram de acord cu el inca dinainte in principiu. Ca nu eram de acord cu comportamentul lui asta ramane valabil in continuare. Nu sunt in continuare de acord cu multe din lucrurile pe care le zice, cum ar fi cel cu suporterii lui Dinamo. Nu am intrat in polemica cu el deoarece nu are sens.

Cred ca si el iti poate confirma ca nu am mai discutat in privat de foarte mult timp.

Te-ai cam sucit Caline si ai devenit tare infocat de cand ai ramas fara functie? Exagerez? Cum era aia cu verticalitatea ta Caline?

Sa iti spuna unul din cei care aveau acces la moderare acum ceva timp cum priveam eu lucrurile. Sa vedem daca are unul tupeul sa te minte ca eu gandeam diferit cu privire la oi.

Poate eram o idee mai conciliant insa asta a disparut in momentul in care ultimii verticali au dovedit ca tot suporteri de rezultat erau.

Cat despre functia de moderator iti zic acum ca ma pis pe ea. Intreaba-l pe Azzido daca am incercat vreodata sa-l fac sa-mi dea functia inapoi. Nici daca imi da salariu, nu mai revin in staff in contextul actual

mi-ai spus acum 3 ani pe mess sau nu Caline ca banarea mea a fost exagerata? Recunoaste daca esti barbat!

Multe s-au schimbat in 3 ani, inclusiv cand vine vorba de persoana mea. Se prea poate sa iti fi zis asta. Contrar a ceea ce crezi tu am alte lucruri mai importante de retinut decat o discutie virtuala avuta loc acum 3 ani. Da, un timp am crezut ca banarea ta este putin exagerata. Intre timp am ajuns la concluzia ca mentalitatea promovata de tine distruge Steaua. Se poate spune ca m-am radicalizat in gandire...

Daca ma judeci dupa o postare a lui Joga Bonito, totul e clar :)))) Eu tot ce spun am sustinut prin fapte. Cat am venit sau nu am venit nu este treaba ta si ce am facut am facut pentru Steaua nu pentru aprecierea si aprobarea ta. Repet, cine ma cunoaste stie daca am venit sau nu. De respectul sau aprobarea virtuala a unor oameni pe care nu-i cunosc nu am nevoie.

Nu traiesc nici o trauma pe net. Mai stau aici cat mai sunt persoane ca red&blue sau terente cu care am ce discuta. Cand o sa ramana oile, o sa ii las sa behaie in pace

Adrian31.10.2012 20:45

Toronto, eu intotdeauna vreau mai mult, asta e mentalitatea mea. Nu ma multumesc cu putin, nu ma multumesc cu mediocritatea, vreau sa fiu cel mai bun. Ca sa citez din Ghetto-Dacii, "Chiar daca sunt ultimul care ramane in picioare/Tot nu e destul/Vreau sa stau calare."

Eu asta am inteles ca inseamna sa fii stelist. Toata viata mea asta am inteles. Vad Steaua, vad Nr.1. Nu pot sa vad altceva. Mentalitatea de "e destul sa participi" nu e compatibila cu mine. Imi pare rau, asta e, poate, defectul meu. Nu fac compromisuri, nu ma uit inapoi, nu ma dau batut niciodata. Eu am crezut ca asta inseamna sa fii stelist.

M-am inselat eu si inseamna altceva? Eu nu cred.

redondo

Sanatate, barosane! Chiar ma intrebam cand o sa te intoci, ca am vazut ca pe siteul pe care l-ai cumparat, suportersteaua.net, ti-au dat aia ban :))

Tu le-ai dat bani. Ei ti-au dat ban. Buna treaba.

Azzido

Merci mult pentru avertizarea de 10%. Ma gandeam ca o sa ma banezi vreo juma'de an. Ca doar Gandalf a luat o luna doar pentru "cretin" sau "idiot".

torontocanada31.10.2012 22:42

Ce matanii cred ca fac alde Adrian acuma :))))

Adrian31.10.2012 22:44

De ce sa fac matanii?

torontocanada31.10.2012 23:15

O bucurie mica pentru Adrian, moweed

Adrian31.10.2012 23:20

Despre ce vorbesti, prietene? Ca s-a reintors redondo? Pai era doar o chestiune de timp, ca altceva ce sa faca?! Aia de pe suportersteaua.net l-au banat, nu mai avea unde sa mearga altundeva. Si din moment ce pe FCSteaua.ro traim un fel de Noaptea Mortilor Vii(ca tot e Halloweenul) sau Atacul Clonelor, de ce nu?!, era clar ca se va intoarce. Eu nu am nici o treaba. Daca omul atata poate, asta e. Personal nu prea stiu cat de buna e obsesia asta de a sta pe forumuri si a comenta doar ca trebuie. Redondo e un fel de becali, daca nu comenteaza, face cancer la degete :D

drvladyk01.11.2012 03:21

Sa-mi *** una... nu mai poate omu sa plece sa stea cu **** la soare 2 saptamani ca se intoarce si gaseste 20 de pagini de tampenii pe aici...Lasati-o bai balta ca n-are rost. Cum a fost asa s-a dus, ce protest mai visati? Spre 24, spre pl mea, repriza a saispea...ce dracu bai o dam in penibil. E doar un site, unde niste baieti isi expun parerile. Si eu, ca un bou colosal, am crezut acu ceva vreme ca poate fi mai mult cand citeam anumite articole ce ar fi trebuit sa deschida ochi. Ochii tristi cusuti pe pleoapa, nu se deschid fratilor.... E in genele natiei..

Ps despre peluza cred ca ar trebui sa ne abtinem in o judeca atat timp cat nu cunoastem ratiunile interne. Cineva de aici mi-a explicat niste chestii, desi nu era dator sa o faca si am inteles rationamentul lor.

Joga Bonito01.11.2012 14:59
Am observat ca pe acest site daca incerci sa discuti obiectiv, strict despre fotbal, despre jocul facut de Steaua in weekend, despre fotbalistii de la actuala echipa etc. esti catalogat drept becalist. Probabil multi si-au facut despre mine aceasta parere, ca fata de acum 1-2 ani m-am schimbat total, nu mai sunt "protestar" si am trecut de cealalta baricada, dat fiind faptul ca nu injur becalistii si nu scriu "vpm" macar o data la 3 randuri. Si in situatia mea sunt multi. Am observat ca majoritatea "becalistilor" de aici prefera sa discute despre fotbal. Rar vad posturi in care sa fie laudat Ciobanul, desi prin ipocrizie unii ar putea sa ma contrazica.

Am incercat sa explic ca fac asta deoarece nu sunt de acord cu "tristii, protestarii, anti-becalisti" care o ard pe aici cu proteste si citate celebre din simplu motiv ca nu vad cu ochi buni promovarea discutiilor pe net intrucat ele nu aduc niciun rezultat.

Nu inteleg de ce trebuie sa fim impartiti in doua tabere cand ceea ce urmarim toti este binele Stelei. Nu inteleg de ce nu putem sa acceptam ca unii prefera sa-si traiasca momentul sustinand Steaua si ceilalti ignorand. Nu inteleg de ce trebuie sa ne jignim cu apelative gen "oi" intre noi. Unora observ ca le lipseste respectul pentru colegul de conversatie. Cand se ajunge la astfel de tiganeli nu pot sa trag concluzia decat ca sunteti depasiti de situatie si lipsiti de argumente.

N-o sa incerc sa apar aici ca fiind mai catolic decat papa si sa zic ca trebuie sa ne vorbim cu "dumneavoastra" ca stiu ca si eu am un vocabular pe care unii nu-l apreciaza (desi toti ne bagam si ne-o scoatem la 5 minute, dar pe net trebuie sa fim eleganti ..).

Astept si parerile voastre despre "protestele" astea online si rostul lor, despre linia pe care merg discutiile in contradictoriu intre utilizatori si de ce etc. As prefera sa nu discutam si aici despre "becalisti" si despre Becali.

Ronnie, pe bune? Consideri ca te-ai schimbat in acesti doi ani? Eventual, poate ai invatat sa scrii romaneste mai bine sau ti-ai schimbat freza. Din punctul meu de vedere, ai ramas acelasi personaj cu mentalitate de sluga.

Trecand peste ironia distinsului autor, chiar nu se mai vrea sa se prostesteze pe fcsteaua.ro. Oameni inteligenti si dispusi la efort am observat ca sunt. Problema sta in alta parte. Va las pe voi sa ghiciti unde.

Ronnie01.11.2012 16:22

Extraordinar. Chiar simteam lipsa doctorasului ajuns prematur. Pacat ca de cand ai ajuns in staff ai renuntat la nemultumiri si nici macar nu mai folosesti termeni pe care nici tu nu-i stapaneai.

clausblaus02.11.2012 00:30

Unii isi deschid propriul topic......ironii fine,inteligente.Respect!

Stryker03.11.2012 23:32

Eu as schimba titlul topicului in : "De ce protestam pe fcsteaua.ro"?

E limpede ca nu se va ajunge nicaieri cu protestele pe acest site, protestele trebuiesc facute in alta parte, adica in mediul real. A protesta aici, in acest mediu virtual, echivaleaza cu a te balacari, a te contrazice si a de a pierde timpul. Daca foloseau la ceva protestele virtuale, Fecala ar fi fost macar cu o saritura de oaie mai departe de Steaua decat este acum.

Spre mare noastra dezamagire, ciobanila va ramane tartor la Steaua, pe o perioada nedeterminata de timp. Nu-si va strange" jucariile" si slugiile si nu va pleca de buna voie.

Ori o sa-l determine ceva sa plce, ori o sa-l determine cineva. "Ceva"-ul ala nu prea pare probabil in conditiile actuale, iar "cineva"-ul nu pare sa existe la momentul de fata ... pentru ca cei care ar putea sa-l faca sa plece, nu vor sa o faca, sau nu sunt interesati sa o faca din diverse motive. In timp ce aceia care vor sa-l faca sa plece nu pot, iarasi din diverse motive.

Asa ca pana la urma singurul dusman real al lui ciobanului pare sa fie timpul, numai o data cu scurgerea timpului, o sa se scurga si acest personaj la canalizarea istoriei si Steaua va fi eliberata si "debacalizata". Pana atunci protestele trebuiesc facute altfel si in alta parte.

clausblaus04.11.2012 03:30

@stryker

''PS: Titlul topicului reprezinta o ironie. ''

Mai multe explicatii ti le da cel ce a deschis acest topic......nu cred ca bunica protestatara ar avea ceva impotriva!

«1234»