Cred ca topicul asta urmareste sa adanceasca si mai mult dezbinarea dintre noi, sa ofere eventual motive de banare pentru unii.
Din start e pusa gresit problema cu eventualul protest pe fcsteaua.ro .... E trist ca unii asta intelegeti.
Nu am sustinut niciodata ca prin postarile mele/noastre de pe fcsteaua va pleca ciobanul, ca ar fi vorba de un protest online. Dar vad ca voi asa puneti problema, in lipsa de argumente.
Aici ar trebui sa fie vorba de reactiile noastre la o situatie care nu ne face cinste, e vorba de a incerca sa deschidem si altora ochii cu privire la anumite lucruri ce se intampla la Steaua. E vorba despre ceva ce sustinem ca iubim, ceva ce ne-a facut sa fim mandri de-a lungul timpului, iar unii au ales o manifestare a acestei iubiri care la momentul actual ne face mai mult rau , desi ne place sa ne amagim ca nu e asa.
Pentru ce e facut site-ul asta, doar sa lalaim p-aici cu "spre 24", ca totul e roz? Ma gandeam ca de aia e forum, sa poti sa iti spui parerea TA cu privire la ceva, in situatia data cazul Stelei. Sau ce, pentru voi acest forum are menirea de a uniformiza si nivela trairile in functie de rezultatele echipei? Voi credeti ca eu am ales sa tin cu Steaua cu atatia ani in urma doar pentru ca m-am gandit ca peste multi ani de zile voi avea ocazia sa protestez pe fcsteaua? Credeti ca de asta am intrat aici, pe site, acum cativa ani? Satul fiind de ipocrizia si nepasarea multora din jurul meu m-am gandit ca poate aici voi gasi stelisti care sa nu se aplece precum o trestie in bataia rezultatelor...
Asa ca nu mai luati lumea cu catalogari de "protestatari online" si mai stiu eu cum. Cel putin eu unul nu ma consider asa. Daca am ideile si principiile mele, bune sau rele, cum or fi, nu inseamna ca sunt protestar de tastatura. Nu am cerut nimanui sa fie de acord cu mine, nu am jignit pe cineva ca n-a fost de acord cu mine.
Doar ca am incercat sa imi expun si sa imi argumentez aceste conceptii.
Apropo , asta e o mare problema pe care o aveti voi. Barem noi astia ce protestam online ne argumentam de atatea ori ideile, gandurile, in schimb voi ce faceti? Aduceti ceva argumente pentru ce ati ales sa ignorati situatia actuala si pe cioban. Cred ca va inselati in primul rand pe voi insiva, stiti ca n-aveti argumente, in afara de orgoliul personal, ca vai ce bine e sa ma dau mare in fata unui dinamovist sau rapidist ca suntem acum pe primul loc, ca avem stadionul plin, desi nu mai conteaza calitatea suporterului actual , in general, sa sa nu mai zicem de peluza si cum a ajuns aceasta langa echipa...
Sunteti multi obsedati de titlu, nu mai va intereseaza nimic, nu mai vreti sa vedeti nimic altceva.
Plus ca am avut aceleasi idei si cand echipa n-a avut rezultate, si acum cand are. Degeaba va suparati, dar multi dintre voi sunteti suporteri doar cand va cade bine, prindeti glas doar cand va convine voua, mai exact in functie de clasament.
De ce nu ati fost asa pro echipa si in anii trecuti?
Intelegeti ca nu are nimeni treaba cu jucatorii, ca AU EI rezultate. Chestia e ca rezultatele astea v-au luat unora mintile.
Are rost sa mai spun doar ca o echipa precum Steaua isi bate joc de trecut prin faptul ca are in paragina muzeul dedicat trofeelor si istoriei sale? Ca o echipa precum Steaua habar nu are de marketing, care pana la urma ar fi ceva tot in folosul clubului? Ca o echipa precum Steaua are sectorul dedicat copiilor, juniorilor, la pamant? Ca UEFA a amenintat cu ceva timp in urma Steaua sa isi faca nu stiu ce echipa de juniori? Ca sa nu mai spun de alte chestii, sa vorbesc strict de echipa, asa cum va place voua.
De cioban nu o sa scapi niciodata in felul asta: pt ca are suficienti bani, pt ca ii vin surse de venit din alte parti, iar fara bilete s-ar descurca oricum
Asta e un fel de Gigi baga bani.
Deci, sa presupunem prin absurd ca echipa n-ar mai avea incasarile astea uriase din bilete, pentru o tara ca Romania vorbind, sa presupunem ca n-ar participa in cupele europene, n-ar mai veni banii de la UEFA. In aceste conditii, nu imi spune ca ar tine Gigi echipa, vai, ar fi manat de stelismul din el.
Hai sa iti mai spun si altceva, tot prin absurd sa presupunem ca s-ar da o reglementare ca cei implicati in fotbal sa nu mai apara la TV, sa nu le mai fi pronuntate numele, punem ramasag ca nenea Gigi ar pleca din fotbal a doua zi?
Treziti-va putin, pe Gigi l-a interesat Steaua doar prin prisma faptului ca a putut obtine notorietate, ulterior si bani.
Cum naiba sa nu conteze banii din bilete? Pai echipa aproape face intr-un sezon din incasari bugetul. Plus vreo 8 milioane de la UEFA, plus drepturile TV. Unde sunt banii din urma cu cativa ani obtinuti din UCL?
Stiti ce e dureros, nu ca echipa face bani si ca se autofinateaza si in conditiile actuale, chiar ciobanul declara in urma cu un an jumate-doi ca n-a mai bagat un ban de cand echipa a ajuns in UCL, ci ca multi dintre banii adusi de echipa sunt apoi folositi in scopuri personale. Ca daca ar fi manageriati in interesul echipe ar fi altceva.
Pentru naivi , vedeti declaratiile ciobanului, prin care spunea ca banii de pe Stancu i-a luat el , ori una mai recenta, "vand pe Chiriches cu 10 milioane, 9 merg la mine si unul la Steaua".
Fiti mandri ca suntem cred ca singurul club important care are datorii catre cel care se intituleaza patron si presedinte, desi in acte altcineva apare ca fiind asa.
Ramaneti fericiti in ignoranta voastra....Amagire placuta....