FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cum protestam pe fcsteaua.ro?

«1234»
Lari30.10.2012 12:06

Adriane, ma vad nevoit sa-ti repet a nu stiu cata oara:

Dinamovistii NU AU SCAPAT DE NICIUN Borcea. Borcea E PRESEDINTE DE ONOARE LA Dinamo. Borcea A PLAECAT DIN CU TOTUL ALTE MOTIVE, NU DIN CAUZA UNOR PROTESTE CARE NICI MACAR N-AU EXISTAT.

ARATA-MI VREO CAMPANIE DE AMPLOARE ANTI-CONDUCERE LA Dinamo.

Adriane, n-ai decat sa judeci pe cine vrei, cum vrei. N-ai decat sa te raportezi cum vrei la situatia actuala

Dar comparatiile intre ce au facut UNELE GRUPURI de suporteri stelisti cu ce a facut ORICE ALT GRUP de suporteri dinamovisti sunt aberante.

Adrian30.10.2012 12:26

Bai Lari, vrei sa spui ca, daca dinam0 avea stadionul plin cu cate 40-50 de mii de oameni si castiga titluri si intra in CL, Borcica tot mai pleca?

NICIODATA!

Tu crezi ca a plecat pentru ca ii e frica de anchetele alea? De ce sa ii fie lui frica cand la restu' infractorilor nu le e?

Banii, atat stiu baietii astia. Daca borcica facea bani la dinam0, nu pleca niciodata. Dar s-au dus vremurile cand dadeau tepe cu jucatori si cand luau titluri peste titluri si cupe peste cupe. CFR-ul e prea puternic, nu se mai pune problema sa furi, ca aia fura mai mult ca oricine. dinam0 a ajuns o gaura neagra pentru banii investitorilor. De aia s-au retras Walter, Turcu, verii becali si restu'. Ca nu doar borcica s-a retras.

Dinamovistii n-au avut nevoie de proteste. Ei pur si simplu nu s-au dus la stadion. Nu degeaba s-a apucat Borcea sa se roage de ei sa se intoarca. Dar nu a avut nici un sens. Ca s-au desteptat si aia. Au realizat cat de slaba era dinam0 din toate punctele de vedere si cat de mult rau au facut acei "actionari".

Ia sa mearga si la Steaua cate 3000 de oameni pe meci, sa vezi ce se intampla. Dupa maxim un an, becali e out.

Pentru imagine nu mai are nevoie de Steaua, ca deja s-a "realizat" ca om de televiziune, ca entertainer. Pe el il suna toti moderatorii de la toate emisiunile ca sa ii ceara parerea, ca e expert. E politician, e europarlamentar, liberal acum, mare barosan intre iubitorii de manele, etc. Steaua il ajuta doar cu bani, asa cum a si recunoscut.

Daca tu vrei sa te minti ca borcica a plecat din alte motive, minte-te. Nu-i nici o problema.

Rezultatul tot in favoarea dinamovistilor e. Ca Borcea nu mai e la dinam0!

Azzido30.10.2012 12:29
Da ia dispari tu ba de pe site-ul echipei Steaua, mars pe site-ul PiperaFC. Dispareti cu totii de pe site-ul asta daca nu sunteti stelisti. Site-ul echipei care joaca pe mall arena si poarta ilegal numele de Steaua este in alta directie, nu aici.

Nu mai bine taci tu si te abtii ? N-am inteles de unde pana unde iti permiti sa indemni pe altii sa plece...

Oricum, repet aici intrebarea care i-am pus-o lui Azzido pe alt topic, la care nu am primit raspuns. Poate imi vei da tu.

De ce a aparut aceasta grija pentru sentimentele celor care stiu de Steaua doar 2 ore pe saptamana acum?

De unde stii tu care-s aia care "stiu de Steaua doar 2 ore pe saptamana" ?

Sunt aia care se duc la meci ? Sunt doar o parte ? Sunt aia care protesteaza pe net ? Care sunt criteriile de departajare ?

Contrar asteptarilor, nici in trecut nu se dadea ban doar pt ca erau "oi", asa cum ii numesti tu.

@Adrian

suporterii dinamovisti nu au fost in stare niciodata sa sustina un protest constant la adresa conducerii. Sa compari protestul stelistilor cu al lor este o idee neinspirata. Nimeni in tara asta nu a avut un protest atat de intens si de durata ca al nostru.

Adrian30.10.2012 12:34
Nimeni in tara asta nu a avut un protest atat de intens si de durata ca al nostru.

Si cu toate astea gaozarii petrolisti au scapat de rahaturile de la ei, la fel au facut si dinamovistii. Numai noi nu am scapat de jeg. Ce spune asta despre noi?

Marea majoritate a suporterilor stelisti, am mai spus-o, sunt de carton! Se duc la meciuri pentru ei, nu pentru Steaua. De aia se duc la meciuri, in loc sa stea acasa, sa arate ca nu sunt de acord cu mizeriile de la echipa.

Dar ei merg, dau banul si arata tacit ca sunt de acord cu cei de acolo.

Daca becali e rau pentru Steaua, atunci de ce sunt cate 50 de mii de suporteri la fiecare meci?

De ce aia 50 de mii aplauda si se bucura, daca becali face rau Stelei?

Ronnie30.10.2012 12:59
Marea majoritate a suporterilor stelisti, am mai spus-o, sunt de carton!

Clar. Steaua are aproximativ 5 milioane de suporteri in tara. Dinamo, Rapid si restul nu stiu daca ating impreuna aceasta cifra. Din acesti 5 milioane nu cred ca sunt mai mult de 30-40000 de suporteri fanatici, dedicati trup si suflet echipei. Hai ca mai punem 10 000 imprastiati in provincie. Astfel, Steaua are 4 950 000 de suporteri de carton (carton = simpatizanti).

Si majoritatea "suporterilor de carton" au alte treburi decat sa protesteze anti-Becali, desi si ei sunt constienti ca acesta reprezinta un rau pentru echipa de fotbal. Cel putin asta imi pare concluzia din ce vad, aud.

terente30.10.2012 13:04
Aici in public bagi niste ironii atat de fine si subtile iar pe privat imi vorbesti de parca ai fi un boschetar?! Pai cum vine asta, colega? Daca esti pe orange ne putem auzi si la telefon, da' vezi ca ai limita de 70 de pu**, pardon, cuvinte per mesaj.

@Ronaldo, am fost nevoit sa-ti spun pe privat parerea mea despre tine. Exista niste reguli pe care trebuie sa le respectam pe acest site. Te cunosc destul de bine dupa atatia ani pe fcsteaua.ro si consider ca mi-am format o parere destul de clara despre tine. Daca te injuram mai ziceam ca ma comportam ca un boschetar.

Vezi ironia ? ( ca tot spuneai ca ai deschis acest topic manat de sarcasm) tu te-ai victimizat acum cand te-ai plans ca o muiercea desi afisezi o atitudine de gangster cu fumuri de etnobotanice.

O ultima rugaminte, nu ma provoca la duel in catrene sau epigrame ca eu nu ascult Guess Who si nu-ti pot face fata. Mai raspunde-mi o data si dupa aceea sa fie pace ca daunam site-ului.

Ronnie30.10.2012 13:08
Eu unul cred ca am respectat parerea altora, iar daca am avut discutii contradictorii cred ca le-am purtat destul de civilizat.

Chestia e ca de multe ori nu s-a intamplat si invers la fel, adica unii nefiind de acord cu mine, in loc sa argumenteze de ce nu, mai bine m-au luat la plua si alte chestii...

Toti am patit asta. Si asta nu conteaza ca e becalist, protestar, dinamovist, rapidist etc. Tine de educatie si mediu in care traieste.

Harald30.10.2012 15:13

Online cred ca putem protesta aratand prin discutii si articole ceea ce nu este in regula si lucrurile

neprofesioniste din viata clubului. Ceea ce, dup parerea mea, s-a intamplat din plin, dovada fiind

numarul mare de articole si topice pe aceasta tema.

Din toate postarile de aici de departe cea mai utila informatie mi se pare cea cu regruparea pentru a doua repriza de proteste. Constient fiind de 'prietenii' care urmaresc forumul, mi-as dori mai multe informatii despre acest subiect, asa ca pentru cei care nu fac parte din PS (banuiesc ca despre ei e vorba) sau nu cunosc pe cineva de acolo. Cred ca astfel putem detensiona un pic situatia aici pe forum intre cei care merg si cei care nu merg la stadion.

MoWeed30.10.2012 15:57

@Azzido

Postarea respectiva fiind un reply la Ronnie, i-am scris in termenii care-i folosise el. El se referea la majoritatea oilor, la aia pe care nu-i intereseaza cine este patron la Steaua si nu au dorinta/energia pentru a protesta pentru ca Steaua exista pentru ei 2 ore pe saptamana. Si aia sunt mai putin de blamat decat voi, care sustineti ca iubiti Steaua, dar o distrugeti etapa de etapa...

In trecut, orice oaie aparea pe aici era injurata si jignita incontinuu. De catre majoritatea formului, fara ca nimeni sa primeasca o sanctiune(lucru corect, dupa parerea mea). Apoi, cand raspundea cu aceeasi moneda primea warn-uri repetate sau direct ban.

xray, redondo, Victor, toronto(prima oara). Toti au primit ban in modul asta.

Hai sa nu fim mai catolici decat Papa. Asa se intampla si toata lumea stia asta...

blindius30.10.2012 16:12

@ Adrian: mi se pare cam exagerata paralela ta cu suporterii dinamovisti si petrolisti. Nu cunosc despre ce vrei sa spui la Petrolul, insa astia pare-mi-se ca-s cam dereglati daca ajunsesera sa ii ceara demisia lu' Rednic si sa afiseze banner cu " urmatoarea sarbatoare la Walter la inmormantare", fix oamenii care doreau/doresc performanta acolo. Poate te refereai la U Cluj, dar nici acolo nu cred c-au scapat aia de Walter, ci a avut acesta alte interese.

La dinamovisti cred ca nici nu se pune problema ca au scapat ei, suporterii, de veri, turcu si Borcea.

@ Moweed: cred ca esti constient ca dupa ce am lucrat amandoi o perioada, sluga lui becali nu sunt si nici nu mi-l doresc. Problema mea este ca intre timp mi-am schimbat parerea despre mersul la meci si, desi nu aveam de gand sa mai trec pe la stadion chiar si cu parerea schimbata, evenimente recente din viata personala fac in asa fel incat

eu sa merg la meciul cu Dinamo, am fost si cu CFR, si probabil voi mai merge la minim un meci. Nici nu poti sa zici ca am adoptat placa aceea cu "sa sustinem jucatorii", din moment ce am insistat pentru materiale despre

performantele lor, negative sau pozitive, inca de pe vremea cand m-ai "recrutat". Asa ca, dom'le, mi se ciudat sa fiu numit oaie si cred ca daca este cineva care mai sustine ca nu trebuie facuta regruparea pe stadion, ar trebui, nu-i asa, sa nu mai vada meciurile nici la TV, pentru ca si asa vin bani pentru cioban. Ori daca un om nu mai merge la meciuri, nu le mai vede la TV, atunci nu cred ca poate restructura acest site si nu prea mai are ce sa vorbeasca, ura pentru cioban ramanand singurul subiect.

Si tu te-ai dus imediat la finala Cupei, da-ti seama cat de greu e pentru astia din Bucuresti sa reziste.

@red&blue: daca toti s-ar exprima civilizat asa cum o faci tu, cred ca acest topic nu mai lua nastere.

Ronnie30.10.2012 16:24
Mai raspunde-mi o data si dupa aceea sa fie pace

Ei, dracie, dupa ce ma tiganesti pe privat si-mi scoti ochii cu locul meu natal vrei ca dupa 2 ore sa fim prieteni, eventual sa-ti fac cinste-n club. Daca vreau sa-ti raspund o fac si de 15 ori ca-s "reppar", deci imi place sa vorbesc mult.

PS: Ai un OCB?

e ce nu ai vorbit acum, sa zicem, un an cand oile zburau de aici la prima prostie scrisa si nu erau rezultate? Pentru ca nu ai vorbit si ai ramas in continuare pe forum, tacerea ta inseamna ca acceptai aceasta practica.

Cred ca iti amintesti cand dezbateam problemele redondo, xray si altora pe forumul privat si spuneam ca nu sunt de acord cu banarea lor atat timp cat posteaza civlizat, indiferent de continut.

Adrian30.10.2012 16:27

Blindica

Inainte de Walter au fost altii la Petrolul, baieti din aia mai rai. Eu nu de Walter vorbeam.

La dinamovisti cred ca nici nu se pune problema ca au scapat ei, suporterii, de veri, turcu si Borcea.

De aia e tot Bonetti antrenor, desi il critica toti interlopii aia jegosi.

MoWeed30.10.2012 17:07

@blindus

Departe de mine gandul de a te face pe tine oaie.

La TV nu stiu daca am vazut mai mult de 3-4 meciuri intregi sezonul asta. Din varii motive.

Si tu te-ai dus imediat la finala Cupei, da-ti seama cat de greu e pentru astia din Bucuresti sa reziste.

Faptul ca am mers la finala Cupei este un lucru care-l regret sincer. Nu stiu daca ma crezi sau nu dar este singurul lucru care-l regret cand vine vorba de cum m-am raportat la Steaua in ultimii ani. Daca as putea da timpul inapoi nu m-as mai duce insa, din pacate, nu pot. Am fost influentat de prezenta multor prieteni si de ideea de a castiga un trofeu in fata spurcatilor. Asta s-a intamplat odata si nu se va mai repeta cat timp jegul e acolo in loja.

In rest, de la meciul de dupa plecarea lui Piturca nu am mai fost la nici un meci de-al Stelei la Brasov, chiar daca stau la 30 de minute de mers pe jos de stadion si nu as fi avut nici o problema in a face rost de bilete. La toate meciurile europene de sezonul trecut si din sezonul asta si la toate meciurile importante din campionat am avut prieteni care s-au oferit sa-mi plateasca ei biletele(ca sa nu ii bag eu bani in buzunar lui becali) si, in anumite cazuri, chiar si drumul doar sa ma duc cu ei, oferte pe care le-am refuzat. Ba chiar m-am certat de mai multe ori cu prieteni care nu intelegeau refuzul meu de a merge sa vad echipa oii.

Apropo de astia din Bucuresti. Cu exceptia a vreo 300 de insi nu le-a fost greu sa reziste sa merge la Palat intr-o duminica superba de primavara. Nu au putut sa mearga cateva statii de autobuz si sa-si rupa 2 ore din viata pentru a cere normalitatea la club. Asta cand niste baieti din Cluj, de exemplu, au pierdut o zi pe drum sa mearga acolo.

Asa ca nu-mi mai zi tu de greutatea cu care rezista cei din Bucuresti. Daca ar fi fost numai asta, le-ar fi fost greu sa reziste si atunci sa participe. Nu le-a fost greu pentru ca ei nu au considerat ca indepartarea jegului este importanta pentru Steaua.

Cat despre regruparea in stadion, ia sa reinceapa protestul pe stadion si ma vei vedea acolo de fiecare data cand voi putea veni. Nu inteleg cum se poate numi "regrupare" cand, de fapt, este o renuntare. Regrupare in stadion era daca pe parcursul a 90 de minute se auzea macar un singur "vinde, pleaca, mori", o singura scandare fara injuraturi. Nu e cazul, asa ca nu vreau si nu pot sa particip la aceasta asa-zisa "regrupare"

Tu, blindica, ai fost intotdeauna consecvent in ideei si nu ai jignit pe nimeni din "protestatari" chiar daca nu esti de acord cu ei. Limbajul meu mai dur(nu poti sa zici ca in afara de "oaie" am folosit injurii la adresa lor) se refera, in primul rand, la cei care nu numai ca s-au schimbat cu aparitia rezultatelor, dar s-au si apucat sa-i ia la misto pe cei care gandesc cum gandeau ei acum ceva timp. Personajele respective ma dezgusta, drept pentru care ii numesc oi.

Nu ma deranjeaza cei consecventi in ideei si care ii respecta pe cei care stau acasa(nu ii numesc frustrati) ca tine sau Lari, de exemplu. Chiar si pentru cei care m-au injurat, ca toronto, am macar un dram de respect pentru consecventa ideeilor lor. Nu am respect pentru cei care s-au schimbat si care mai au si tupeul sa se ia de cei care au ramas consecventi. Ma deranjeaza si mai mult ca o dau pe placa cu "echipa" in loc sa recunoasca ca au renuntat pentru ca le e mai usor lor, nu echipei.

Pentru mine respectul se castiga si niste traseisti nu au cum sa faca asta.

Lari30.10.2012 18:15
Bai Lari, vrei sa spui ca, daca dinam0 avea stadionul plin cu cate 40-50 de mii de oameni si castiga titluri si intra in CL, Borcica tot mai pleca?

NICIODATA!

Tu crezi ca a plecat pentru ca ii e frica de anchetele alea? De ce sa ii fie lui frica cand la restu' infractorilor nu le e?

Banii, atat stiu baietii astia. Daca borcica facea bani la dinam0, nu pleca niciodata. Dar s-au dus vremurile cand dadeau tepe cu jucatori si cand luau titluri peste titluri si cupe peste cupe. CFR-ul e prea puternic, nu se mai pune problema sa furi, ca aia fura mai mult ca oricine. dinam0 a ajuns o gaura neagra pentru banii investitorilor. De aia s-au retras Walter, Turcu, verii becali si restu'. Ca nu doar borcica s-a retras.

Dinamovistii n-au avut nevoie de proteste. Ei pur si simplu nu s-au dus la stadion. Nu degeaba s-a apucat Borcea sa se roage de ei sa se intoarca. Dar nu a avut nici un sens. Ca s-au desteptat si aia. Au realizat cat de slaba era dinam0 din toate punctele de vedere si cat de mult rau au facut acei "actionari".

Ia sa mearga si la Steaua cate 3000 de oameni pe meci, sa vezi ce se intampla. Dupa maxim un an, becali e out.

Pentru imagine nu mai are nevoie de Steaua, ca deja s-a "realizat" ca om de televiziune, ca entertainer. Pe el il suna toti moderatorii de la toate emisiunile ca sa ii ceara parerea, ca e expert. E politician, e europarlamentar, liberal acum, mare barosan intre iubitorii de manele, etc. Steaua il ajuta doar cu bani, asa cum a si recunoscut.

Daca tu vrei sa te minti ca borcica a plecat din alte motive, minte-te. Nu-i nici o problema.

Rezultatul tot in favoarea dinamovistilor e. Ca Borcea nu mai e la dinam0!

Adriane, ai spus atat de multe prostii in postul de mai sus, incat nu are absolut niciun rost sa mai spun ceva, cu exceptia a trei chestiuni:

- Dinamo are mari probleme cu prezenta pe stadion inca de pe la mijlocul anilor '90. Cauta pe net sa vezi in ce an au facut intelegerea cu Pro TV, "Dinamo, echipa tuturor", sau ceva de genul. Si citeste cu atentie si motivele. Si mai vezi ca, la ultimul titlu castigat, Andone era negru de suparare ca tot cativa oameni sunt in Stefan cel Mare, desi nu stiu ce despre performanta.

Halal deminitate a suporterilor, n-am ce zice. Noroc ca n-au protestat, dracului...

- Borcea a plecat din cauza lui Nicolae Badea, asta asa, pentru tine. Si toti ailalti tot din cauza lui Badea au plecat. Si ma opresc aci, ca n-am chef sa discut despre aia.

Nici n-ar fi avut cum sa plece din cauza anchetelor, amice. Este evident ca habar nu ai, dar iti spun eu in cateva cuvinte cum de a ajuns Vasile Turcu, de pilda, actionar la potai: Vasile Blaga, cand era la Interne, i-a zis "ori bagi bani la Dinamo si-ti merge bine, ori ne suim pe tine".

- oamenii nu baga la Dinamo ca sa se imbogateasca, bai, frate, nici pana acum n-ai aflat? Aia "baga bani" doar ca sa aiba un paravan pentru a spala bani in "afacerile" lor. Iar suporterii - aia despre care zici matale ca n-au avut nevoie sa protesteze - au facut bani frumosi pe carca clubului, mana-n mana cu Borcea, Badea, Turcu si Giovani.

Iar ca Dinamo sa castige titluri si sa intre in Liga ar fi trebuit sa se intample niste lucruri pe la ei prin ograda, iar Badea a zis "NIET".

In fine... pe mine nu ma deranjeaza ca avem pareri diferite referitor la problemele de la Dinamo. Eu vad rosu in fata ochilor ca tu pui pe acelasi plan problema la Steaua, unde Jegu' a complicat lucrurile in mod intentionat. Iar situatia s-a stricat iremediabil din cauza unor probleme care nu pot discuta in vazul lumii.

A face o comparatie intre ce au facut unii suporteri stelisti cu ce au facut dinamovistii sau petrolistii este o jignire imensa pentru persoanele a caror viata s-a schimbat foarte mult in perioada 2007-2010, din cauza protestelor.

Adrian30.10.2012 18:49

Ce-mi plac explicatiile de genul "a plecat din cauza lu ala, asa pentru tine, hai ca nu mai am chef sa discut despre asta."

Daca stii ceva, spune, frate. Nu te mai tot ascunde atat. Care e problema?

- oamenii nu baga la Dinamo ca sa se imbogateasca,

De aia sunt anchetati unii in dosarul transferurilor, ca nu baga bani la dinam0 ca sa se imbogateasca.

Nu zic nu, sigur baga bani si ca sa isi faca paravan. Dar fii tu sigur ca si ca sa traga banii. Mai ales cei ca borcica sau fratii becali.

- Dinamo are mari probleme cu prezenta pe stadion inca de pe la mijlocul anilor '90. Cauta pe net sa vezi in ce an au facut intelegerea cu Pro TV, "Dinamo, echipa tuturor", sau ceva de genul. Si citeste cu atentie si motivele. Si mai vezi ca, la ultimul titlu castigat, Andone era negru de suparare ca tot cativa oameni sunt in Stefan cel Mare, desi nu stiu ce despre performanta.

Asa o fi, batrane. Si ce? Acum te mandresti cu faptul ca la Steaua se umple stadionul de fiecare data cand echipa castiga?

Atunci eu zic ca e mai bine la caini. Ca macar la aia nu se umple stadionul de oameni falsi. Macar la aia vin 3000 de suporteri adevarati si asta e. Nu ca la noi, unde unii abia asteapta o scuza ca sa se intoarca pe stadion.

"Asta e unicul derby, trebuie sa fiu prezent.", "Eu iubesc Steaua mai mult decat urasc ciobanul, trebuie sa fiu prezent.", "e stadion nou, trebuie sa fiu prezent", "nu se imbogateste din banii mei, trebuie sa fiu prezent","oricum merg altii daca nu merg eu, trebuie sa fiu prezent."

La aia nu s-au dus, a dat-o echipa-n bara si gata.

Si nu-mi spune mie ca aia n-au protestat, ca au protestat si inca mai mult decat au facut-o stelistii.

Iti aduc aminte ca aia au avut coaiele sa intre pe teren cand au vazut ca echipa e din nou umilita in europa.

AI UITAT TREABA ASTA?

Imi vorbesti de anii 90 dar ai uitat ca, acum cativa ani, cand erau pe val si castigau si ne dadeau 4-2 acasa erau cu stadionul plin. Atunci cum de era stadionul plin? Explica-ne asta.

Au vazut ca in Europa sunt varza si au abandonat echipa. Anul trecut aveau nu stiu cate meciuri fara infrangere, fara gol primit acasa, cu cel mai bun atac si cea mai buna aparare si suporterii nu au venit. La Steaua vin cate 50 de mii acum.

Pe caini mirajul unui nou titlu nu i-a putut face sa uite tot ce s-a intamplat in trecut, toate umilintele cu echipe de 3 surcele. Nu s-au intors. Ce s-a intamplat? dinam0 s-a dus dracului, aia s-a intamplat.

Zi-ne, prietene, cu ce l-a avut Badea pe borcica la mana de a plecat ala. Spune-ne, nu o tine doar pentru tine.

Iar situatia s-a stricat iremediabil din cauza unor probleme care nu pot discuta in vazul lumii.

Ce probleme nu poti tu discuta in vazul lumii?

Faptul ca suporterii stelisti sunt cei mai de rahat din tara si ca tin cu Steaua doar din cauza rezultatelor? Asta?

Asta e adevarul, face it, prietene! Nu te mai ascunde.

Avem niste suporteri de rahat care isi merita pe deplin creditorul.

Calitatea suporterului stelist e foarte scazuta. Din moment ce ei baga scuze de genul "macar ala baga bani" sau "altu' nu vine la Steaua", adica dau citate chiar din jeg, e clar cu ce fel de oameni avem de-a face.

A face o comparatie intre ce au facut unii suporteri stelisti cu ce au facut dinamovistii sau petrolistii este o jignire imensa pentru persoanele a caror viata s-a schimbat foarte mult in perioada 2007-2010, din cauza protestelor.

Lasa ca nu-i o jignire mai mare ca faptul ca multi dintre ei au injurat jegul acum 3 luni si il voiau mort iar acum il ignora si vor sa sustina echipa spre noi performante.

Hai, Lari, ca nu suntem chiar toti prosti.

Azzido30.10.2012 18:56
Si cu toate astea gaozarii petrolisti au scapat de rahaturile de la ei, la fel au facut si dinamovistii. Numai noi nu am scapat de jeg. Ce spune asta despre noi?

Adrian, fa un dus rece si apoi reciteste ce ai scris! Tie ti se pare asemanatoare situatia de la Streaua, Dinamo si Petrolul? Pai sa aiba si aia un becal ambitios, incult si interlop, cu sustinere imensa in spate si apoi sa-i vedem ce realizeaza...

Repet: protest ca al nostru nu s-a vazut deocamdata in Ro. Ana-Maria Prodan, Walter, Borcea sunt mici copii, nu se pot compara situatiile intre ele.

Da-mi si mie un exemplu de protest care sa fie asemanator cu al nostru. Vreau macar unul.

Lari30.10.2012 19:23

Adriane, eu nu m-am mandrit si nu o sa ma mandresc cu nimic pe acest site, doar ti-am atras atentia ca a face o comparatie intre ce au facut unii suporteri (mai subliniez o data, poate te prinzi de niste chestii...) stelisti si ce n-au facut "ultrasii" altor echipe nu se poate pune semnul egal. Nu numai din motive de logica elementara.

Pentru ca vad ca amesteci "mar" cu "patrat", ma vad nevoit sa-ti atrag atentia si asupra faptului ca eu am facut referire EXCLUSIV la ce s-a intamplat in trecut si am inceput acest "dialog" cu tine afirmand ca esti liber sa te raportezi cum ai chef la ce se intampla acum.

Cat despre situatia de la Dinamo, nu e niciun secret cam care-i faza cu Badea p-acolo si de ce mai toti au plecat. Trebuie doar sa citesti unde si cum trebuie, atata tot.

La fel sta chestiunea si in problema cu mersu' la meciuri. Au mai incercat unii sa se explice pe acest forum, iar fiecare e liber sa creada si sa se raporteze cum doreste in ceea ce priveste Sudul, Nordul, etc, etc, etc.

Partea proasta e ca marea majoritate a bolilor de care se sufera pe acest portal/forum nu au prea multa legatura cu ce se intampla in viata reala: in PS, in PN, la T2, la T1, etc, etc, etc.

Iar istoria se va repeta, asa incat faceti multe screen-shot-uri cu ce scrieti aici, pentru ca veti avea ocazia in vreo cateva luni sa spuneti "Exact asta am zis ca se va intampla si asta se intampla acum!" sau "Eram sigur ca...", ori nemuritorul "Cand va spuneam eu ca ..., voi ..."

Chestiile de mai sus se vor intampla indiferent de care parte a baricadei sunteti.

_________

Protestele de pana la venirea lui Piturca, in 2010, au fost un miracol. Care nu se va mai repeta in mandatul lui 2gi.

Plecaciuni celor care au facut posibila aparitia acestui editorial.

Adrian30.10.2012 19:36
Adriane, eu nu m-am mandrit si nu o sa ma mandresc cu nimic pe acest site, doar ti-am atras atentia ca a face o comparatie intre ce au facut unii suporteri (mai subliniez o data, poate te prinzi de niste chestii...) stelisti si ce n-au facut "ultrasii" altor echipe nu se poate pune semnul egal. Nu numai din motive de logica elementara.

Nu trebuie sa-mi atragi mie atentie ca UNII. Ca ii cunosc pe acei UNII si acei UNII nu se duc la meciuri azi si nu ignora ciobanul.

Cat despre situatia de la Dinamo, nu e niciun secret cam care-i faza cu Badea p-acolo si de ce mai toti au plecat. Trebuie doar sa citesti unde si cum trebuie, atata tot.

Da' spune-mi tu, te rog. E vreo problema de nu poti spune?

Partea proasta e ca marea majoritate a bolilor de care se sufera pe acest portal/forum nu au prea multa legatura cu ce se intampla in viata reala: in PS, in PN, la T2, la T1, etc, etc, etc.

Siteul asta sufera de aceeasi boala de care sufera si stadionul: E PLIN DE OAMENI FARA COLOANA VERTEBRALA!

Iar istoria se va repeta, asa incat faceti multe screen-shot-uri cu ce scrieti aici, pentru ca veti avea ocazia in vreo cateva luni sa spuneti "Exact asta am zis ca se va intampla si asta se intampla acum!" sau "Eram sigur ca...", ori nemuritorul "Cand va spuneam eu ca ..., voi ..."

Da' ma doare fix in cot ca nevertebrata de acum va realiza peste 2 luni ca becali e rau. Aia e fix 0. Ca oricum respectiva nevertebrata va uita ca becali e rau in momentul in care echipa va incepe sa castige din nou. Deci la ce sunt bune printscreenurile?

Protestele de pana la venirea lui Piturca, in 2010, au fost un miracol

Tu ii zici miracol, eu ii zic la moda. Ca cei mai multi care s-au bagat, s-au bagat ca era la moda, nu din convingere. Venirea lui Piti a fost prima scuza, atat. Atunci s-au tras toti pe fund, ca niste mari campioni. Si uite-ne acum unde suntem.

*Alecs*30.10.2012 20:00

Nu consider o scuza treaba cu "daca esti din Bucuresti nu poti sa rezisti". Eu n-am mai fost de doi ani si ceva, de la primul meci de acasa cu Craiova cand se intorsese Piti. Iar inainte lipseam de la maxim 1-2 meciuri, de obicei vara cand mai plecam pe la mare sau in alte zone. Daca Steaua e un drog, asa cum se poate renunta la droguri, la fel de bine se poate renunta si la mersul pe stadion. Daca vrei poti, daca nu vrei, nu poti. Recunosc, am mai fost la alte meciuri, dar nu ale Stelei si nici din Liga 1.

La fel, nu sunt de acord cu termenul "regrupare". Daca vrei, te poti regrupa si in afara stadionului si te poti duce cand te simti pregatit si la momentul potrivit. Dar a trecut, se ajunsese intr-un moment cand stadionul era destul de pustiu, iar rezultatele slabe. Acum s-a ajuns de unde s-a plecat.

Oricum, fiecare face ce vrea, daca nu s-au schimbat mentalitati in timpul protestelor, acum nici atat. Ca s-au schimbat unii la 180 de grade, din nou, treaba lor daca se simt bine cand se uita in oglinda inainte de a pleca la meci. Nu mai imi pasa ca inainte pentru ca, asa cum le spuneam si colegilor din echipa, Steaua nu mai e in momentul asta prioritatea mea.

Kitikru31.10.2012 00:05

ce impocriti sunteti, unii dintre voi!

LDS31.10.2012 00:25

Pana la urma, au scapat maidanezii de purici sau nu ? Ca sa stim si noi daca avem vreo sansa ca sa ne vindecam de cancer...

Acusica vine "unicu' derby", oare cine castiga, Steaua sau Dinamo ? Nu pot sa dorm, am emotii, am febra saptamanii cu pricina !

torontocanada31.10.2012 03:05

@Adrian

ce tot iti dai tu cu parerea despre ultrasii din tara...ce tangente ai tu ? cunosti tu baieti de prin peluza, la cate deplasari ai fost ? ai dat vreodata o cheta pentru ceva ? tu habar nu ai ce se intampla la noi in peluze si iti mai dai cu parerea despre petrolul sau altii...esti chiar de pe alta planeta...

terente31.10.2012 06:10
Acusica vine "unicu' derby", oare cine castiga, Steaua sau Dinamo ?

@Ionut,

Si eu sunt asa curios... ca nici nu stiu unde voi dorm la noapte!

terente31.10.2012 07:47

voi dormi

Adrian31.10.2012 10:40
@Adrian

ce tot iti dai tu cu parerea despre ultrasii din tara...ce tangente ai tu ? cunosti tu baieti de prin peluza, la cate deplasari ai fost ? ai dat vreodata o cheta pentru ceva ? tu habar nu ai ce se intampla la noi in peluze si iti mai dai cu parerea despre petrolul sau altii...esti chiar de pe alta planeta...

Iar citesti pe langa? Unde am zis eu ceva pe aici despre ultrasii din tara? Am mentionat eu cuvantul ULTRAS pe undeva? Arata-mi.

Si ca sa stii si tu, nu exista ultrasi in Romania.

De cunoscut, cunosc baieti din peluze. Am fost in destule deplasari, am dat destui bani.

De stiut, stiu ce se petrece in peluze. Oamenii vin si canta si sustin echipa si se bucura de fiecare victorie.

Totusi, ti-am pus o intrebare acum cateva saptamani si inca astept sa imi raspunzi, ca te-ai facut ca nu vezi:

CE O SA TE FACI CAND JEGUL VA DISTRUGE Steaua?

Probabil ca vei ignora in continuare si te vei muta la CFR sau alta echipa.

«1234»