Ce-mi plac explicatiile de genul "a plecat din cauza lu ala, asa pentru tine, hai ca nu mai am chef sa discut despre asta."
Daca stii ceva, spune, frate. Nu te mai tot ascunde atat. Care e problema?
- oamenii nu baga la Dinamo ca sa se imbogateasca,
De aia sunt anchetati unii in dosarul transferurilor, ca nu baga bani la dinam0 ca sa se imbogateasca.
Nu zic nu, sigur baga bani si ca sa isi faca paravan. Dar fii tu sigur ca si ca sa traga banii. Mai ales cei ca borcica sau fratii becali.
- Dinamo are mari probleme cu prezenta pe stadion inca de pe la mijlocul anilor '90. Cauta pe net sa vezi in ce an au facut intelegerea cu Pro TV, "Dinamo, echipa tuturor", sau ceva de genul. Si citeste cu atentie si motivele. Si mai vezi ca, la ultimul titlu castigat, Andone era negru de suparare ca tot cativa oameni sunt in Stefan cel Mare, desi nu stiu ce despre performanta.
Asa o fi, batrane. Si ce? Acum te mandresti cu faptul ca la Steaua se umple stadionul de fiecare data cand echipa castiga?
Atunci eu zic ca e mai bine la caini. Ca macar la aia nu se umple stadionul de oameni falsi. Macar la aia vin 3000 de suporteri adevarati si asta e. Nu ca la noi, unde unii abia asteapta o scuza ca sa se intoarca pe stadion.
"Asta e unicul derby, trebuie sa fiu prezent.", "Eu iubesc Steaua mai mult decat urasc ciobanul, trebuie sa fiu prezent.", "e stadion nou, trebuie sa fiu prezent", "nu se imbogateste din banii mei, trebuie sa fiu prezent","oricum merg altii daca nu merg eu, trebuie sa fiu prezent."
La aia nu s-au dus, a dat-o echipa-n bara si gata.
Si nu-mi spune mie ca aia n-au protestat, ca au protestat si inca mai mult decat au facut-o stelistii.
Iti aduc aminte ca aia au avut coaiele sa intre pe teren cand au vazut ca echipa e din nou umilita in europa.
AI UITAT TREABA ASTA?
Imi vorbesti de anii 90 dar ai uitat ca, acum cativa ani, cand erau pe val si castigau si ne dadeau 4-2 acasa erau cu stadionul plin. Atunci cum de era stadionul plin? Explica-ne asta.
Au vazut ca in Europa sunt varza si au abandonat echipa. Anul trecut aveau nu stiu cate meciuri fara infrangere, fara gol primit acasa, cu cel mai bun atac si cea mai buna aparare si suporterii nu au venit. La Steaua vin cate 50 de mii acum.
Pe caini mirajul unui nou titlu nu i-a putut face sa uite tot ce s-a intamplat in trecut, toate umilintele cu echipe de 3 surcele. Nu s-au intors. Ce s-a intamplat? dinam0 s-a dus dracului, aia s-a intamplat.
Zi-ne, prietene, cu ce l-a avut Badea pe borcica la mana de a plecat ala. Spune-ne, nu o tine doar pentru tine.
Iar situatia s-a stricat iremediabil din cauza unor probleme care nu pot discuta in vazul lumii.
Ce probleme nu poti tu discuta in vazul lumii?
Faptul ca suporterii stelisti sunt cei mai de rahat din tara si ca tin cu Steaua doar din cauza rezultatelor? Asta?
Asta e adevarul, face it, prietene! Nu te mai ascunde.
Avem niste suporteri de rahat care isi merita pe deplin creditorul.
Calitatea suporterului stelist e foarte scazuta. Din moment ce ei baga scuze de genul "macar ala baga bani" sau "altu' nu vine la Steaua", adica dau citate chiar din jeg, e clar cu ce fel de oameni avem de-a face.
A face o comparatie intre ce au facut unii suporteri stelisti cu ce au facut dinamovistii sau petrolistii este o jignire imensa pentru persoanele a caror viata s-a schimbat foarte mult in perioada 2007-2010, din cauza protestelor.
Lasa ca nu-i o jignire mai mare ca faptul ca multi dintre ei au injurat jegul acum 3 luni si il voiau mort iar acum il ignora si vor sa sustina echipa spre noi performante.
Hai, Lari, ca nu suntem chiar toti prosti.