FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cum protestam pe fcsteaua.ro?

«1234»
LDS31.10.2012 10:47

@terente:

Daca e s-o luam dupa "nick", cu siguranta vei dormi la ea. Sau va dormi (?) ea la tine... Oricum, linistea din sufletele noastre, precum si emotiile, se propaga in spatiul virtual asemeni adierilor de toamna, care suflau cu delicatete pe sub minijupurile domnisoarelor din serialu' Sex and the City...

Pace voua, cititorilor !

red&blue_boy31.10.2012 10:59

Voua va arde de dormit si alte cele.

Luati d-aici atitudine de stelist adevarat:

va spun sincer ca nici la munca nu pot sa ma concentrez, am visat aseara de meci, sa vina DERBY-UL odata in PLM !!!!!!!

A se retine, ca desi e in Canada el face mai mult ca noi pentru Steaua, desi si el tasteaza pe site ne acuza pe noi ca protestari de tastaura, desi sustine ca suntem 10-11 si el are o gramada de cunostinte stelisti nu prea are cu cine socializa pe tema asta.

Keep on dreamin' !

terente31.10.2012 11:15
Voua va arde de dormit si alte cele.

Luati d-aici atitudine de stelist adevarat:

A se retine, ca desi e in Canada el face mai mult ca noi pentru Steaua, desi si el tasteaza pe site ne acuza pe noi ca protestari de tastaura, desi sustine ca suntem 10-11 si el are o gramada de cunostinte stelisti nu prea are cu cine socializa pe tema asta.

Keep on dreamin' !

Eu nu m-as fi concentrat la munca din cauza replicilor. 7,7 grade chiar inseamna ceva.

Si ma refer la magnitudine nu la concentratia de alcool.

Ronnie31.10.2012 13:20

Ironii fine, inteligente. Respect!

gio_stgloria31.10.2012 15:28

Pentru curiozitatea unora: un proiect de cercetare realizat de studentii din Cluj a concluzionat : "cu cat utilizatorii/ membrii retelelor de socializare sunt mai implicati in comunicarea online din retea, cu atat probabilitatea ca ei sa participe la proteste pe strada e mai mica."

Eu unul sunt de acord cu ideile exprimate de catre unii dintre cei ce sustin ca inca protesteaza online, dar in acelasi timp ma crucesc cand vad ce gogomanii pot scrie altii din tabara lor. Cei din urma sunt in numar de 3-4 si au cel mai mare aport la imparirea forumului in 2 grupuri.

Adrian31.10.2012 15:29

LOL!

Cine a zis vreodata ca protesteaza online?

gio_stgloria31.10.2012 15:34
LOL!

Cine a zis vreodata ca protesteaza online?

Ce voiai sa zic , ca se incearca educarea suporterului stelist ? Pai cu apelative gen "oaie" , ironii ieftine gen "forzzzzzzza Steaua", "spre 24", batem "100-0" nu puteti decat sa aprindeti spiritele. DIn puntul meu de vedere educatia o faci cu vorba buna, de multe ori e posibil sa mearga.

Adrian31.10.2012 15:44

Cine a zis ceva despre educarea suporterului stelist?

De educat ii educi pe cei tineri, care acum aud de Steaua(sub 14 ani. Peste 14 ani deja poti judeca si singur, poti sa iti dai seama ce e bine si ce e rau), nu pe cei batrani care stiu deja cum stau treburile in lumea asta.

Si, totusi, ai trecut de la protest la educatie. Asta intelegi tu prin protest? A educa oameni? Eu nu mai inteleg nimic.

Cine protesteaza online?

gio_stgloria31.10.2012 16:05

Eu cred ca in momentul de fata suporterul stelist trebuie educat, se poate si cu aia de 14 ani si cu aia de 30 atata timp cat ii deschizi ochii pentru a vedea realitatea de la club. E o teorie pe care eu o sustin si dupa cum am zis nu se aplica cu parul. Am incheiat discutia, ma mut pe sectiunea de fotbal extern.

Adrian31.10.2012 16:14

Aha. Ai spus o porcarie, apoi ai schimbat subiectul, apoi ai disparut subtil de pe topic. Nu-i nimic, sunt obisnuit cu astfel de oameni. Voi ati cam devenit majoritari acum pe fcsteaua.ro. Aveti foarte multe prostii de spus si foarte putine argumente.

Vreau sa cred ca nu s-au tampit oamenii de pe acest site. Vreau sa cred ca nu sunt atat de prosti incat nici limba romana nu o mai inteleg.

Bai, baieti, a lipsi de pe stadion nu inseamna a protesta online.

A lipsi de pe stadion inseamna GREVA.

Stiti ce e greva? E o forma de protest.

Ia sa va dau definitia:

GRÉVĂ, greve, s. f. Încetare organizată a activității într-una sau mai multe întreprinderi, instituții etc., cu scopul de a determina pe patroni sau guvernul, autoritățile să satisfacă unele revendicări (economice, politice etc.). ◊ Greva foamei = refuzul de a mânca, folosit de cineva în semn de protest. – Din fr. grève.

Asadar incetarea organizata a activitatii(activitatea suporterilor e mersul pe stadion) e o forma de protest.

E un protest in adevaratul sens al cuvantului, nu doar un protest online.

Bagati-va asta in cap odata si mai terminati cu prostiile.

Ronnie31.10.2012 16:20

Deci bunica mea face greva.

Lays31.10.2012 16:30

Bunica ta merge la meciuri?

MoWeed31.10.2012 17:05

@gio_stgloria

Sunt de acord cu tine: suporterul stelist trebuie educat insa aici am doua precizari:

1.Daca nici acum dupa sute de articole si mii de postari, suporterii stelisti care au cont aici nu inteleg cat de nociv este becali, nu vor intelege niciodata. Asta pentru ca ori sunt prea prosti sa inteleaga, ori nu au un sistem de valori in care onoarea, verticalitatea, profesionalismul si bunul simt sa ocupe un loc important.

Cred ca numai eu am sute de postari in care am incercat sa le explic de ce plecarea lui becali ar trebui sa fie obiectivul nostru primordial. Lari si Gandalf, printre altii, au scris sute de articole in care au expus situatia intr-un mod extraordinar. Cum mai vrei sa-i educam?

Si Lari iti poate confirma ca eu chiar vroiam sa incercam sa-i educam vorbind in acelasi timp si despre sport.

2. Daca intr-adevar crezi ca mai pot fi educati, pai atunci o problema mai mare decat cei care spun "oaie" sunt cei care merg la meciuri.

Probabil o sa ma intrebi de ce. Asa ca iti raspund de pe acum: pentru ca cea mai sigura varianta de a-i educa este prin exemplu. Nu putem sa pretindem ca ii educam cand noi spunem ca e nociv becali dar, in acelasi timp, incurajam echipa de parca nu s-ar fi intamplat nimic.

@Ronnie

Desi nu sunt de acord cu multe lucruri spuse de Adrian, aici are dreptate. Si absenteismul este o forma de protest. Nu mai compara cu bunica-ta sau mai stiu eu cine, aici vorbim de suporterii stelisti.

torontocanada31.10.2012 17:13

Doamne cat poate sa abereze Adrian...doamne tripleta asta Adrian-Tupac-MoWeed reprezinta exemplul clar de nemultumire in viata...oameni ca astia oricat le-ai da, oricat ai face pentru ei ei tot nemultumiti sunt..."omul din tantar face armasar"...debia astept ziua sa plece ciobanul sa vina altul sa vezi ca astia iar o sa se uite la problemele Stelei...iar nu o sa fie bine...cred ca singura solutie e ca ei 3 sa preia Steaua dar nici atunci nu cred ca vor fi satisfacuti...bah fiecare are probleme in viata, asa cum are Steaua conteaza sa mergi inainte sperand la un viitor mai bun...

Ronnie nu inteleg ce iti mai bati capul cu Adrian, pun mana in foc ca nu a mers la nici o deplasare

Adrian31.10.2012 17:16

Toronto, deci acum e bine?

Ar trebui sa ne multumim cu situatia de acum, de la Steaua, nu? Esti foarte amuzant.

Cica facem din tantar armasar. Si sa vreau, nu as putea sa fac asa ceva. Pentru ca tantarul e deja mai mare ca orice armasar.

Tu, cu fiecare postare, dovedesti ce fel de stelist esti. Tu te multumesti cu putin, te multumesti sa faci compromisuri, nu ai chef sa lupti. Asa e un stelist?

:D

Nu ma pot abtine din ras.

Cica " oricat le-ai da, oricat ai face pentru ei ei tot nemultumiti sunt...". El considera ca e destul tot ce i-a dat ciobanul :D GENIAL!

torontocanada31.10.2012 17:32

bah nu mai imi interpreta cuvintele m-am referit la viata in general, nu la cioban...nu ma face sa incepem o dezbatere aici ca iese urat :)))

Ronnie31.10.2012 17:41

Si toronto care e stelist si a fost la multe meciuri pe Ghencea (concluzionez din ce observ pe forum, nu-l cunosc) inseamna ca protesteaza pentru ca acum nu se mai duce? Sau tine si de mental?

Ma rog, ma lungesc prea mult. Ideea e simpla, eu nu consider protest faptul ca voi nu va duceti la stadion. Si prin "voi" ma refer la cei care sunt din Bucuresti, nu la oameni gen Adrian. De ce? Pentru ca Steaua are in majoritatea meciurilor stadion plin, deci ceea ce faceti voi reprezinta excluderea din gama de suporteri care conteaza. Parerea mea..

MoWeed31.10.2012 17:48

@toronto

Aici chiar gresesti. Momentan sunt multumit de situatia mea si de viata mea in general.

Nu confunda nemultumirea cu refuzul de a te multumi cu mai putin. Eu nu pot sa accept mai putin decat cred eu ca este normal si refuz sa fac un compromis atunci cand vine vorba de lucruri pe care eu le consider importante.

Daca asta crezi tu ca inseamna ca sunt nemultumit in viata, inseamna ca ai o problema.

Apropo, daca pentru tine faptul ca ma scandalizez pentru ceea ce a facut Jiji inseamna ca fac din tantar armasar inseamna ca exista o diferenta fundamentala intre noi cu privire la sistemul de valori si la ce inseamna Steaua pentru noi. Am zis de mult timp ca esti irecuperabil si imi dai dreptate cu fiecare postare a ta.

Cand o sa plece Jiji ma voi imbata 3 zile si 3 nopti si voi avea multumirea ca nu m-am abatut de la valorile mele morale oricat de greu mi-a fost sa ignor Steaua si sa stau acasa. Voi avea multumirea ca nu am prelungit sederea lui cu nici macar o secunda. Stiu ca nu poti intelege asta...

torontocanada31.10.2012 17:51

ei vor mental asta e...vor ca toti sa intre pe forum si sa scrie una dintre urmatoarele:

1) VPM

2) Sper sa piarda echipa lui nea Jiji

3) Orice victorie sa se scrie ca a fost blat, noroc divin, arbitrii

4) Dinamo pipera

ASTA E PROSTESTUL LOR...ca ce actiune au ? stau acasa si tasteaza drept dovada ca la stadion pana si Peluza Sud sustine echipa

Asta vor ei...niste paranoici cu frustrarea la cote maxime...

Lays31.10.2012 18:04

@Ronnie, cred ca important este si motivul pentru care nu te prezinti la meciuri. E totusi o diferenta intre a nu merge la meciuri pentru ca nu poti, din varii motive, si a refuza prezenta pe stadion, desi poate ca ai posibilitatea asta.

MoWeed31.10.2012 18:29

Scuze de intarziere, dar abia acum am vazut:

bah fiecare are probleme in viata, asa cum are Steaua conteaza sa mergi inainte sperand la un viitor mai bun

Eu, unul, cand am probleme fac tot posibilul sa le rezolv, nu merg cu capul inainte pe principiul stupid ca "s-o rezolva de la sine"

In rest, cuvintele lui toronto o sa le iau ca un compliment atata timp cat sunt venite din partea unuia cu mentalitate de sclav. Asta pentru ca respectivul nu poate intelege ca unora compromisul si traseismul nu le stau in caracter.

@toronto

Usurel, eu chiar le spuneam unor baieti ca vei incepe sa injuri numai cand n-o sa mai fie rezultate. Ce naiba, vrei sa ma faci sa imi pierd pariul?

torontocanada31.10.2012 18:32

nu voi injura deloc stai linistit chiar daca nu vor fi rezultate asta e, mergem inainte...

MoWeed31.10.2012 18:41

@all

Acest topic se vroia a fi un loc al discutiilor sau un loc in care sa ne atacam reciproc? Nu de alta dar, cu mici exceptii, nu am vazut postari ale "suporterilor adevarati" prin care sa contreze cu argumente.

Stiu, tot noi suntem aia rai pentru ca va facem "oi". Faptul ca voi in afara de "frustrati" nu aveti ce zice spune multe despre voi....

Ronnie31.10.2012 18:56

Ideea era sa discutam despre problemele dintre noi. Dar cand ii pui in acelasi topic pe Adrian si pe toronto se duce dracului totul. In rest mi se pare ca se discuta civilizat.

MoWeed31.10.2012 19:02

Pai una din tabere a discutat. Cealalalta....

«1234»