FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

CSMS Iasi - Steaua 0-3 (0-1)

«1234»
DanielT10.09.2012 19:48

Stii foarte bine ca atunci cand am zis "echipa mare" nu m-am referit la o echipa de genu' Barcelonei. M-am referit in comparatie cu Iasi. Daca nici noi nu suntem echipa mare pe langa Iasi , atunci inseamna ca nu mai exista nicio diferenta intre echipele din Liga 1 .

drvladyk10.09.2012 19:58
Stii foarte bine ca atunci cand am zis "echipa mare" nu m-am referit la o echipa de genu' Barcelonei. M-am referit in comparatie cu Iasi. Daca nici noi nu suntem echipa mare pe langa Iasi , atunci inseamna ca nu mai exista nicio diferenta intre echipele din Liga 1 .

exista, dar e mica.. e o diferenta de valoare intre non-valori :P

red&blue_boy10.09.2012 20:13

Nici eu nu m-am referit la o echipa de genul Barcelonei.

Nu am spus ca nu exista diferente intre echipele din Liga 1, doar ca de-aici pana la impartirea in echipe mari si echipe mici mai e cale destul de lunga....Campionatul nostru e destul de slab.

Ma repet,asa si Vaslui e o echipa mica comparativ cu Steaua, dar la ora actuala ne cam bate pe unde ne prinde.

Virgil10.09.2012 20:45
Dar tu, ca idee, intelegeai ceva din meciurile alea?

Daca ai fi stiut tu Tupace cate stiam eu pe vremea aia, ai avea un soc.

In ce priveste acuzatia de lasitate, eu nu mi-am ascuns numele real. Virgil pe CI, Virgil pe fcsteaua.ro.

Care este lasul?

valicretu11.09.2012 07:21

Steaua o sa joace cu titularii din ce zice becali, probabil va castiga, insa daca mai zice ca menajeaza jucatorii pentru campionat, probabil reghe nu va mai prinde paltonul:|

Tupac Amaru11.09.2012 13:08
Daca ai fi stiut tu Tupace cate stiam eu pe vremea aia, ai avea un soc.

In ce priveste acuzatia de lasitate, eu nu mi-am ascuns numele real. Virgil pe CI, Virgil pe fcsteaua.ro.

Care este lasul?

Ce treaba are, Virgile, varsta cu numele? Eu te-am intrebat ce varsta aveai pentru ca una e sa vezi Steaua la 20 de ani, alta e sa o vezi la 4 ani.

Ronnie, prietenul meu, ne povesteste despre momente la care el nu era nici in faza de proiect, adica despre cati spectatori erau la meciurile Stelei in acei ani, despre hentul lui Maradona de la campionatul mondial si alte asemenea minunatii.

Voiam doar sa stiu daca putem compara - din punct de vedere temporal - acea situatie. Nici nu ma intereseaza daca te cheama Virgil sau nu, dar din postarile tale nu cred ca ai inteles ceva din spiritul Stelei acelor ani.

Eu n-am facut misto nici de varsta ta si nici de numele tau. Tu, in schimb, m-ai facut ramolit. Nu spune ca nu asta ai vrut sa zici.

Tupac Amaru11.09.2012 13:25
Sa dea Dumnezeu !

Ti-am dat thanks, dar nu cred ceea ce spui, DanielT! Cu alte cuvinte, daca luati campionatu' uitati de ne-a Gi2 si problemele lui. Pui pariu?

Ce treaba are, Virgile, varsta cu numele? Eu te-am intrebat ce varsta aveai pentru ca una e sa vezi Steaua la 20 de ani, alta e sa o vezi la 4 ani.

Ronnie, prietenul meu, ne povesteste despre momente la care el nu era nici in faza de proiect, adica despre cati spectatori erau la meciurile Stelei in acei ani, despre hentul lui Maradona de la campionatul mondial si alte asemenea minunatii.

Voiam doar sa stiu daca putem compara - din punct de vedere temporal - acea situatie. Nici nu ma intereseaza daca te cheama Virgil sau nu, dar din postarile tale nu cred ca ai inteles ceva din spiritul Stelei acelor ani.

Eu n-am facut misto nici de varsta ta si nici de numele tau. Tu, in schimb, m-ai facut ramolit. Nu spune ca nu asta ai vrut sa zici.

PS. Am uitat sa te sfatuiesc ceva, daca-mi permiti. Evita limbajul presei, chestia asta cu "soc", "socant" devine....socanta! :naughty:

Korado11.09.2012 13:29
De parca noi am fi o echipa mare...

Adevarat! :D

Ronnie11.09.2012 14:25

Tupac, e o chestie pur logica. Zici ca esti profesor universitar, nu se observa. Sau nu vrei tu sa lasi sa observam. E absolut firesc ca un brand sa creasca cu timpul, mai ales cand are rezultate maxime. Pe asta ma bazez cand spun ca numarul de stelisti a crescut.

In schimb, tu nu aduci niciun fel de argument. Preferi sa te tiganesti cu cei care te contrazic.

Hentul lui Maradona cred ca l-am vazut amandoi la fel. Mi-e greu sa cred ca atunci cand erai tu flacau aveai cine stie ce televiziune high definition care nu mai este acum.

DanielT11.09.2012 18:06
Ti-am dat thanks, dar nu cred ceea ce spui, DanielT! Cu alte cuvinte, daca luati campionatu' uitati de ne-a Gi2 si problemele lui. Pui pariu?

Sincer, nici nu-mi pasa daca crezi sau nu si nici nu e nevoie sa-ti demonstrez . Poate daca puneam si un "VPM" la sfarsit paream mai convingator , mai protestatar online asa .

Nu stiu cum sa-ti zic,dar nici nu e nevoie sa se castige campionatu' ca sa uite lumea de Jiji. In momentu' de fata lumea a uitat de Jiji , atat timp cat nu mai exista niciun protest sau ceva .

Tupac Amaru12.09.2012 05:59
Tupac, e o chestie pur logica. Zici ca esti profesor universitar, nu se observa. Sau nu vrei tu sa lasi sa observam. E absolut firesc ca un brand sa creasca cu timpul, mai ales cand are rezultate maxime. Pe asta ma bazez cand spun ca numarul de stelisti a crescut.

In schimb, tu nu aduci niciun fel de argument. Preferi sa te tiganesti cu cei care te contrazic.

Hentul lui Maradona cred ca l-am vazut amandoi la fel. Mi-e greu sa cred ca atunci cand erai tu flacau aveai cine stie ce televiziune high definition care nu mai este acum.

Ronnie, ce-ar fi sa cauti ceva pe youtube cu Lala Band si sa te mai calmezi? T

Te rog inca o data sa nu mai faci offline privitor la profesia mea.

Argumentul meu este cel suprem: am prins timpurile alea "live". Inclusiv hentul lui Maradona l-am vazut "live", la TV, pe bulgari, pe cand tu l-ai vazut in reluare. Deci nu l-am vazut "la fel", asa cum zici tu. Nici temporal, nici spatial.

Discutia in contradictoriu nu este tziganeala. Voi (tu si Virgil) nu faceti decat sa atacati persoana mea (varsta, profesie), deci voi sunteti cei fara argumente.

Tupac Amaru12.09.2012 06:05
Sincer, nici nu-mi pasa daca crezi sau nu si nici nu e nevoie sa-ti demonstrez . Poate daca puneam si un "VPM" la sfarsit paream mai convingator , mai protestatar online asa .

Nu stiu cum sa-ti zic,dar nici nu e nevoie sa se castige campionatu' ca sa uite lumea de Jiji. In momentu' de fata lumea a uitat de Jiji , atat timp cat nu mai exista niciun protest sau ceva .

Ai dreptate. Totusi, ia nota ca nu putem fi pacaliti cu totii cu strigaturi gen "spre 24" si dupa aia "jos ne-a Gigi!".

Tupac Amaru12.09.2012 06:10
Ronnie, ce-ar fi sa cauti ceva pe youtube cu Lala Band si sa te mai calmezi? T

Te rog inca o data sa nu mai faci offline privitor la profesia mea.

Argumentul meu este cel suprem: am prins timpurile alea "live". Inclusiv hentul lui Maradona l-am vazut "live", la TV, pe bulgari, pe cand tu l-ai vazut in reluare. Deci nu l-am vazut "la fel", asa cum zici tu. Nici temporal, nici spatial.

Discutia in contradictoriu nu este tziganeala. Voi (tu si Virgil) nu faceti decat sa atacati persoana mea (varsta, profesie), deci voi sunteti cei fara argumente.

Si despre ce "rezultate maxime" vorbesti, bre, logicianule, in era 2gi?

Ti se pare ca, pentru o echipa de club, exista ceva superior castigarii CCE? Cam ilogice "argumente"!

Ronnie12.09.2012 13:07

Tupac, calmeaza-te, in primul rand. Faptul ca scriu mai mult de 2-3 randuri nu inseamna ca ti-o zic pe un ton nervos sau ca ma agit.

In al doilea rand rezultate maxime inseamna castigarea CCE. Pe asta m-am bazat in primul rand cand am spus ca numarul suporterilor s-a inmultit. Daca cumva ai uitat vorbeam de diferenta de suporteri din 70 fata de cea de acum. Din 70 pana acum Steaua a castigat niste cupe, campionate.

Te deranjeaza ca ma leg de profesia ta? Da' ce-am zis asa rau? Chiar te laudam. Esti primul profesor universitar cu care-mi permit sa vorbesc la pertu.

Ronnie12.09.2012 16:32
hentul lui Maradona l-am vazut "live", la TV, pe bulgari, pe cand tu l-ai vazut in reluare. Deci nu l-am vazut "la fel", asa cum zici tu.

Am spus ca l-ai vazut la fel, nu ca l-ai vazut mai devreme. Sesizezi diferenta?

Lays12.09.2012 17:00

Cred că se referea la faptul ca un meci e trait, nu vazut altfel, atunci cand e urmarit in direct. Ceea ce e adevarat.

Andrei-Cristian13.09.2012 13:31
Dom'le, daca intra un suporter de-al lui CSMS Iasi pe ''Meciurile Stelei'' si vede ca la ceva mai mult de o saptamana inaintea intalnirii directe, topicul pentru meciul cu ei a strans deja 3 pagini, o sa inceapa sa creada ca ori ne este teama de ''lanterna rosie'', ori sunt rivalii de moarte, etc.

Daca mai da si click sa citeasca ce-ati scris p-aici...

Meciul dintre CSMS Iasi si Steaua Bucuresti, din etapa a opta a Ligii I de fotbal reprezinta un bun prilej pentru clubul iesean sa-si mai rotunjeasca veniturile. Astfel, clubul din Copou a anuntat pretul biletelor la partida de duminica viitoare (16 septembrie, ora 21.30, stadionul Emil Alexandrescu). Pentru a evita aglomeratia, iesenii pun in vanzare biletele cu doua zile inaintea jocului, dupa cum urmeaza:

vineri, 14 septembrie, intre orele 12.00-18.00

sambata, 15 septembrie, de la ora 10.00 la 16.00

duminica, 16 septembrie, de la ora10.00 la 21.30.

Biletele se vor gasi la cele 6 puncte de eliberare deschise in incinta stadionului.

Pretul biletelor este de:

10 lei pentru peluzele A si B,

20 lei pentru tribunele A si B,

30 lei pentru tribunele 0A si 0B

40 lei pentru tribuna 0

Organizatorii anunta ca biletele contin cod de bare si elemente de siguranta, iar codul poate fi folosit o singura data la eveniment. ''Avertizam astfel pe doritori sa nu achizitioneze bilete decat de la casele autorizate ale clubului. Pentru a evita aglomeratia de la portile stadionului, accesul publicului in incinta arenei va fi permis cu 2 ore inaintea startului partidei. Intrarea in stadion se va face pe la cele 8 intrari echipate cu turnicheti. Accesul spectatorilor pentru tribuna B se poate face pe la peluza A si peluza B (tabela marcaj).''

Intre timp, fotbalistii ieseni revin astazi din cantonamentul montan de la Tarlungeni (Brasov), dupa 6 zile intense cu cate doua antrenamente zilnice. Cu exceptia lui Badic, accidentat (va fi operat din nou si rateaza tot turul) si a lui Alex Cretu (convocat la echipa nationala de tineret a Romaniei), tot lotul de jucatori s-a pregatit sub comanda antrenorului Liviu Ciobotariu. Fotbalistii ieseni au liber duminica, iar de luni vor incepe pregatirea efectiva a meciului cu Steaua Bucuresti.

Sursa

EXACT!

Cand am vazut ca sunt deja 65 de raspunsuri, ma gandeam ca o sa vad din nou asa ceva la Iasi :

:gathering:

In alta ordine de idei...la fel ca in orice alt meci din ultima perioada, rezultat imprevizibil.

Ronnie13.09.2012 14:21
Cred că se referea la faptul ca un meci e trait, nu vazut altfel, atunci cand e urmarit in direct. Ceea ce e adevarat.

Vorbeam de faza, obiectiv.

cristian8615.09.2012 18:22

Eu ca si iesean din ziua in care m-am nascut, sper intr-o victorie a Stelei, 1-0 e suficient.

Pacat ca nu voi putea fi prezent la meci.

Decy16.09.2012 09:17

Batem deseara la scor....nu trebuie sa ne facem probleme cu Iasul ca e pe ultimul loc.Echipa arata bine si sunt optimist pt un rezultat bun. HAI Steaua!!!

Lays16.09.2012 10:45

Bei si bere Steaua din ea?

vevebr16.09.2012 16:21
Batem deseara la scor....nu trebuie sa ne facem probleme cu Iasul ca e pe ultimul loc.Echipa arata bine si sunt optimist pt un rezultat bun. HAI Steaua!!!

cred ca ai vrut sa spui "diseara", euforia probabil...

White_R16.09.2012 18:10

E in poartă Tatarușanu deci incepem de la 1-0. pentru victorie trebuie macar 3 goluri marcate că vor lua sigur !

mountytoma16.09.2012 18:20

un meci in care trebuie razbunat neaparat autogolgeterul Nicolita :-)

blindius16.09.2012 19:06
cred ca ai vrut sa spui "diseara", euforia probabil...

''deseara'' este forma corecta!

Legat de meci, avantaj meritat la pauza, joc sigur, iesenii sunt destul de absenti.

«1234»