Nu asta e ideea Tupac,vezi tu,problema e ca tu nu vezi lucrurile cum trebuie in momentul de fatza,pentru ca nu e prima oara si nu va fi nici ultima oara in care se va gresi pro sau contra Steaua,FC Steaua,new Dinamo sau cum vrei tu sa o numesti,este absurd sa spui ca golurile au fost din offside,am totusi o intrebare.
DE CE TE MAI UITI LA MECIURI DACA NU TE INTERESEAZA?
Verifica cate greseli au fost contra in astea 7 etape,si uite-te cate au fost pro Vaslui care au inceput la fel ca aia de la CFR sa critice arbitraju incredibil chiar daca nu s-a intamplat nimic,si in meciurile in care e ajutata sa iasa in fata si sa spuna ca totul a fost normal nu s-a gresit deloc doar viseaza altii cum fac Muresan si unguru de Paszkany
Niciodata, pana sa va dinamovizeze becaliotul, nu am auzit suporterii sa se planga in halul asta de furturi imaginare.
Asta in timp ce arbitrii sunt pro-ne-a Gigi printr-o maniera scandaloasa de arbitraj care devine regula. Uita-te la Chiriches; el e o vedeta, cum incerci sa il deposedezi, cum se da fault, desi el se impiedica de fapt in minge. Sau la lemn Tanase, care face preluari taman bune pentru adversari, sau la Chipciu, care, dupa o faza buna, rateaza cinci ocazii singur cu portarul....astia sunt vedetele voastre, ca restul sunt "liberi de contract"....
Sunteti exact ca Il Muce sau ca Borcica, cred ca plangeti pentru ca unguru' e in grupele Ligii Campionilor, adica acolo unde se joaca fotbalul adevarat. Au furat ca sa ajunga acolo, nu? Ai vazut ce jucatori aduce unguru'? Portughezi, Bjelanovici....Ai vazut ce aduce ne-a gi2? Teixeira...a, nu....ala nu e liber de contract si vrea si salariu mare.....Ferfelea? Era bun, dar s-a gandit ne-a Gi2 ca mai mult de 200000 nu face, deci nu-l mai ia....dar stati linistiti, a adus al treilea portar, ala a venit din ligile inferioare si se multumeste sa fie platit cu urda si branza....
Si al dracu unguru' va mai face ceva puncte si in grupa pentru - ati ghicit - Romania, pe care le vor exploata la anul refuzatii si alcoolicii lui ne-a Gigi, dupa ce, bineinteles, vor mai aduce si ei niste puncte cu un 0-5 cu niste israelieni sau ciprioti de doi bani....Stiu, iar exagerez, sunt de fapt super-echipe, nu vad deloc realitatea.....