Daca-s baloanele dezumflate?
''19'' e format din doua cifre si totusi are ''0'' idei tactice.
Daca-s baloanele dezumflate?
''19'' e format din doua cifre si totusi are ''0'' idei tactice.
Din fericire Digi TV mi-a scos antenele din grila si nu vad meciul.
Nu ca mi-ar parea rau,dar ma distram si eu un pic daca-l vedeam...
Imi pare rau ca nu vad cu ochii mei ca intr-adevar Reghe e antrenor ,iar la Steaua se formeaza o mare echipa,dupa cum spunea cartonel... ![]()
in felul asta ramineti si fara bani si fara borcane!!!!
Am si eu o intrebare: n-am mai vazut Steaua live de multa vreme, dar pe vremea mea era o bucurie sa vezi Steaua si cind pierdea.Voi astia mai tineri ce bucurie aveti? Echipa nu avem, antrenori nu,de cistigat doar rarut de tot....Nu pot devenii acum la batrinete suporter la o alta echipa (odata stelist,ramaii stelist) dar tare greu e sa mai vezi Steaua jucind! Nu se leaga nimic, avem tot felul de vedete de tabla de la finantator pina la ultima rezerva! Daca mie imi merge asa ma intreb cum se simt fostele glorii ale Stelei cind vat astfel de "circ" ca fotbal nu prea-i poti spune. Oricum se pare ca nu o sa ne mai facem de ris anul asta pe plan international
Si sa nu uitam si terenul. E prost, e greu pentru o echipa tehnica si cu un joc in viteza pe benzi sa se desfasoare.
Din pacate pentru tine, avem LIVE VIDEO pe prima pagina a sitului. ![]()
Si nici nu suntem in Saptamana Mare!...
Ca de eram,nu-l lasa Dumnezeu pe Gigi la greu... ![]()
Din pacate pentru tine, avem LIVE VIDEO pe prima pagina a sitului.
Nu-mi merge,intru pe pagina si imi apar doar comentariile...
Asta nu e o scuza pentru un suporter adevarat, care isi sustine echipa in orice conditii, care nu lasa sa treaca un meci fara sa-l vada.
ps Si eu am tot Digi, fara Antene .
Toate ca toate dar mie-mi place Georgievski.
PS: 4-0 pentru Heerenveen.
Tanase - unul dintre noi ! ![]()
Astia-s penibili de-a dreptul! Crainicul vorbeste de "ghinion" aiurea!Se chinuie sa nu lase mingea in poarta adversarilor!!!! Lemn Tanase, fostbalistul lui peste, daca tot nu da goluri macar s-a asigurat ca nu mai munceste si in retur!
Nu-mi merge,intru pe pagina si imi apar doar comentariile...
La mine merge fara probleme...
Foarte foarte prost Reghe. Cel mai slab antrenor de mult, mult timp. In prima repriza atacam si ii tineam in careu chiar daca am primit gol. La pauza a facut cacatul praf. Reghe e genul de cioban care joaca la disperare cu multi atacanti. A scos oamenii de pe benzi si a bagat mai multi pe centru sa se calce pe picioare cum trebuie. Si jucatorii sunt varza dar el ii ameteste bine de tot.
La mine merge fara probleme...
Si la mine merge bine.
Toate ca toate dar mie-mi place Georgievski.
PS: 4-0 pentru Heerenveen.
Da` ce ti-a placut la Georgevski? ![]()
De cand a intrat Cruduta, n-am auzit sa atinga balonul.
Asta e, domnilor, asta-i momentul cand s-a terminat cu banii de la UEFA.
Cred ca tocmai a comis-o cu preturile astea.![]()
Pai daca a dublat preturile, si au venit juma' din oamenii care veneau inainte, nu a pierdut nimic...
Asta e, domnilor, asta-i momentul cand s-a terminat cu banii de la UEFA.
Da, da, da !!!!!!!!!!!!!
DEMISIA ,DEMISIA ...ESTI O RUSINE reghe ''' nu ai valoare nu e de tine Steaua ...nu joaca nici ca o echipa din D .....dute la prodanca ....![]()
Da` ce ti-a placut la Georgevski?![]()
Din putinele faze pe care le-am vazut l-am observat si pe el la minge si mi s-a parut ca se descurca pe faza ofensiva , pe aparare nu pot sa ma pronunt ce-i drept.
Mi-a mai placut Tatarusanu. A rezolvat meciul de unul singur ! ![]()
Concluzia: Oricare echipa din zweite Bundesliga (divizia B germana) este de 3-4 ori mai buna decit Steaua noastra! In nici-un caz nu vom putea cistiga nimic nici la nivel national in conditiile astea.
Ce urmeaza acum ???
CIRCUS TV !!!
In rolul principal, the one and only one Ciobinho !!!!!!!!!!
Pai daca a dublat preturile, si au venit juma' din oamenii care veneau inainte, nu a pierdut nimic...
Da, dar eu credeam ca vin mai putini la meci domnule.
Ce urmeaza acum ???CIRCUS TV !!!
In rolul principal, the one and only one Ciobinho !!!!!!!!!!
Ce antrenor mai aduce ? Facem pariuri ?
Tare de tot! Macar la umor negru sintem campioni!Mi-a mai placut Tatarusanu. A rezolvat meciul de unul singur
E Limbbi la colt.
Mi-a mai placut Tatarusanu. A rezolvat meciul de unul singur !![]()
![]()
Si Tanase a vrut sa fie sigur ca se termina meciul cu acest rezultat.
Stoichitaaaa !!!
Tare de tot! Macar la umor negru sintem campioni!
Serios acum , ce poti sa mai spui de omul asta care o comite la fiecare meci ?