Ai dreptate. 3-0 crezi ca ar fi exagerat, ca eu cred ca asta va fi rezultatul final?
Eu as miza pe 2pauza/1 final
ca nu are " ne-a" Gigi bani pentru baieti,dar are bwin-ul ! ![]()
Ai dreptate. 3-0 crezi ca ar fi exagerat, ca eu cred ca asta va fi rezultatul final?
ca nu are " ne-a" Gigi bani pentru baieti,dar are bwin-ul ! ![]()
Ai ceva sub limba?
si daca zic ca luam bataie ce?! ti se pare ca meciul cu chiajna a fost castigat "la pas" ?! meciul cu astra a fost usor?! ambele meciuri am batut cu noroc...
Cred ca ai baut apa dupa behaila. Sall'tare
Stai linistit ca nu il suport pe Becali,dar sunt unul dintre persoanele care si-au dat seama ca nu au ce face si au renuntat,prin 2006 cred ca erai unu din aia care petrecea calificarea echipe prin sferturi si semifinale,si scandai numele lu Becali sau ma insel?
Dragul meu think_again,esti mult prea indulgent numindu-ma "fraier". De fapt am vrut sa scot in evidenta ca SPER ca slovacii sa scoata echipa din Pipera/Buftea/Vatra Luminoasa/si uneori Ghencea afara din Europa.
Dar nu asta e problema.
Sper ca avionul cu ne-a Gigi sa se prabuseasca, facilitandu-i acestuia intalnirea cat mai grabnica cu Sf. Gheorghe.
Si celor care ii vor binele lui ne-a Gigi, sub orice forma, le doresc sa ii loveasca strechea.
Si nu ma deranjeaza apelativele tale, poate cel mult pe moderatori.
Inca ceva - realmente important. SPER ca MApN sa se trezeasca si sa ia palmaresul, emblema, culorile, marca din mainile acestui borfas schizofrenic.
Sa ii goneasca de urgenta din Templu!
Asta e, pentru mine Steaua nu inseamna lupta cu mediocritatea!
Nu cred ca MaPN o sa reuseasca sa ia palmaresul si restul...si nu cred ca daca ar pleca Becali ar exista alt investitor pentru echipa,decat sa fie un investitor ungur mai bine lasa...poate daca s-ar prabursi avionul lui Becali ar fi ok,dar mai departe ce rezolvi...poate vine unu mai prost ca el,defapt stai,el nici macar nu are actiuni la club.
Gandeste-te ce o sa faca retardatii aia de veri ai lui...sau care mai sunt pe la Steaua cu actiunile,or sa vanda echipa vreunui miliardar strain cum s-a intamplat si cu Otelul,doar promisiuni facute de Mital si ccam atat
Uite, vreau sa fac o comparatie, poate ii mai trezim si pe cei care sunt "stelisti".Poate ca e putin fortata, dar e buna pentru exemplificare.
Sa presupunem ca un hot iti fura un lucru de valoare - sa zicem ca un portofel. In acel portofel ai, pe langa bani, acte si altele asemenea, si o fotografie (singura!) cu o persoana draga - care nu mai e printre noi - o bunica, un bunic, o matusa, un unchi, sora, frate, mama, tata - poza care are o uriasa valoare sentimentala.
Ei bine, ce faci? Stai ca boul si il admiri pe hot sau o iei la goana dupa el, incercand sa ii pocesti mutra? Sau macar sa il urmaresti, sa faci ceva pentru a-ti recupera bunul (bine, in lasitatea care ne caracterizeaza nu cred ca foarte multi s-ar lua dupa hot, dar asta nu inseamna ca e atitudinea corecta).
Si acum sa ne gandim la iubita noastra Steaua: un bandit analfabet, nespalat, incult, violent si imbecil ne-a furat (cu ajutorul unora care trebuiau sa vegheze ca acest lucru sa nu se intample si care teoretic faceau parte din cealalta tabara, dar asta e alta discutie) ceea ce aveam noi mai de pret in calitate de iubitori de sport (fotbal).
Eu nu ma voi lasa, in consecinta, pana cand nenorocitul nu ne va returna bunul.
Si, cum nu pot sa il fac sa dispara dintre cei vii (desi as face-o cu mare placere!), nu-mi ramane decat sa incerc sa il sap, sa imi doresc ca acest club (care nu ne mai reprezinta, este o creatie becaliana 100%, cati stelisti veritabili sunt pe acolo????) sa piarda orice competitie, sa retrogradeze, sa se desfiinteze, sa fie exclus din campionat, sa fie pedepsit sub orice forma posibila.
Sunt convins ca asta este atitudinea unei parti dintre cei care iubesc Steaua, careia ii apartin si eu.
Nu ma pot pune insa, recunosc, sub nicio forma, in postura celor care doresc succesul echipei. Orice succes al echipei inseamna succesul nenorocitului, inseamna inca o piatra de moara atarnata de gatul conceptului de stelism autentic, inseamna afundarea in mocirla becaliana a nonvalorii si a grobianismului de stana.....
Nu spun ca nu ai dreptate,dar nu cred ca este un lucru ca Becali sa dispara,problema e ca nu stii cine vine in locul lui,vrei sa ajungem ca Dinamo?cu 10 investitori care nu dau 100k $ pe an?
Ignore it, and it will go away.
Vedeti ca aici este topic de meci ''F.C. Steaua - F.C. Spartak Trnava''.
Pentru mai multe comentarii legate de cine si cat de prost conduce clubul, se recomanda sa mutati discutiile aici: http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...&start=1000
Multumesc!
am citit in presa ca pana acum s-au vandut aproximativ 3.000 de bilete.
am fost azi la national arena si nu era nici o casa de bilete. dupa am fost in Ghencea si acolo era, deci numai bateti drumu pana la national arena ![]()
am fost azi la national arena si nu era nici o casa de bilete. dupa am fost in Ghencea si acolo era, deci numai bateti drumu pana la national arena![]()
dar nu a zis nimeni ca se vand la national arena.
P.S. vreti ca Steaua sa joace in Ghencea dar aveti de gand mergeti sa umpleti arena :-j
Sunt de acord cu tine , dupa ultima declaratie idiotul vrea sa ia jucatori gratis si sa-i vanda pe milioane. Eu de ce sa-i dau bani ciobanului (pe bilete) sa poata sa-si indeplineasca visul, si chiar vreau sa nu intre Steaua in grupe si sa nu ia campionatul anul asta si nici la anul poate asa pleaca ciobanul asta odata.
Sunt de acord cu tine , dupa ultima declaratie idiotul vrea sa ia jucatori gratis si sa-i vanda pe milioane. Eu de ce sa-i dau bani ciobanului (pe bilete) sa poata sa-si indeplineasca visul, si chiar vreau sa nu intre Steaua in grupe si sa nu ia campionatul anul asta si nici la anul poate asa pleaca ciobanul asta odata.
In grupe o sa intre pentru ca e cap de serie si nu prea are cine sa incurce Steaua. Campionatul oricum nu-l ia pana nu pleaca JJ.
Toate postarile care erau total pe langa subiect au fost mutate la De ce trebuie sa plece Gigi de la Steaua?, iar pentru parerile despre care stadion este mai bun pentru Steaua, s-a deschis sondaj AICI.
"pac-pac, spulberam tot pana in finala!"
In grupe o sa intre pentru ca e cap de serie si nu prea are cine sa incurce Steaua. Campionatul oricum nu-l ia pana nu pleaca JJ.
cap de serie mai e un an-doi, porma adio si grupe, adio si spectatori si bani.Rabdare
cap de serie mai e un an-doi, porma adio si grupe, adio si spectatori si bani.Rabdare
Nu contest. Dar momentan e cap de serie.
mergi si bucura-te cat mai poti
Preturile biletelor pentru meciul FC Steaua - Spartak Trnava sunt urmatoarele:
Peluze 20 LEI
Tribuna II 40 LEI
Tribuna I 40 LEI
VIP 1 200 LEI
VIP 2 100 LEI
VIP 3 100 LEI
Prin pretul stabilit biletelor se transmite un mesaj destul de clar: '' Vreau banii vostri!''
Ce preturi a pus carlanul la bilete . A zis ca da lovitura , s-a saturat de 30 000 de oameni cu bilete de 10-15 lei. Cred ca tocmai a comis-o cu preturile astea. ![]()
Stiti daca pun si bilete la National arena ? in ziua meciului ?![]()
INd1aNU: conform site-ului oficial al clubului, se gasesc bilete si-n ziua meciului, la intrarile din str. Maior Coravu si Bulevardul Basarabia.
mergi si bucura-te cat mai poti
Vorbesti cu mine cumva?
Defensiva este principală problemă a Stelei in opinia lui Miroslav Karhan (36 de ani), cel mai important jucator din lotul lui Spartak Trnava.
Fostul mijlocaș de la Betis, Besiktas, Wolfsburg și Mainz spune că Trnava va miza pe contraatac in această seara
"Am vazut un meci din campionat al Stelei. Sunt foarte periculoși in atac, dar au probleme in special in defensiva Vom incerca să-i prindem pe contraatac", a spus Karhan.
Acesta a mai menționat că știe foarte lucruri despre fotbalul romanesc deoarece a fost coleg cu Iulian Filipescu la Betis, in urmă cu mai bine de un deceniu.
2-1, maxim 3-1. Ca de luat gol sigur luam.
Echipa de start: Tatarusanu - Georgievski, Gardos, Chiriches - Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Chipciu, Rusescu, Tanase - Nikolici
Cand il premiaza Peluza Sud pe Tatarasanu pentru servicii de uitat aduse prostestului? ![]()
Intrebarea mea: cind apare la Steaua un portar care e capabil sa prinda o minge!???
Un portar este50% din echipa, ca atare noi jucam ....in 5!!!!
ca nu are " ne-a" Gigi bani pentru baieti,dar are bwin-ul !
Fugiti la Alimentara cu sticlele si borcanele ,sunati un prieten,vindeti-va aurul si bagati urgent tot pe 1 final!!! ![]()
Acum ajung si eu la meci, ma gandeam ca avem 3-0 si eram suparat ca n-am vazut golurile, cand colo vad ca n-am pierdut nimic...