FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

F.C. Steaua - F.C. Spartak Trnava 0-1 (0-1)

«1345»
dmb03.08.2012 11:26
faptele, nu vorbele te fac sa fii mare!

Si cam care fapte, ale cui din echipa sau din jurul, ei a facut MARE pe cineva? Cine a crescut in ochii tai dupa meciul asta? Aici e marea problema la noi, in loc sa fim sinceri si sa spunem avem o echipa mediocra noi ne mintim ca Steaua de astazi se poate compara cu Real-ul Barca etc! Sigur se poate compara ca poti orice compara dar nu-i in avantajul nostru sa o facem.Singurele lucruri mari la Steaua au ramas palmaresul, trecutul, istoria din prezent nu prea poti spune ceva deosebit...de bine!

iNsTiGaToR03.08.2012 19:24
cu cine frate??? cu tatarusanu care nu e in stare sa prinda o minge sau sa degajeze si el o minge fara sa imi dea palpitatii, cu tanase si chipciu, jucatori de banda care nu sunt in stare sa centreze o minge cat de cat buna in careu( nu am mai vazut o centrare bunicica de pe vremea lui Banel)

PS: toti trei jucatori de nationala... offf :(

Tu ce fumezi? Ca sunt foarte interesat in ce iei tu

emil8604.08.2012 14:05

Foarte buni au fost baietii. Mi-a placut in mod deosebit Tibi Balan. Lesinatul ala nu cred ca a alergat 1000 de metrii tot meciul. PRAF. Daca jucam asa in retur o sa luam bataie sigur si acolo.

iulian2305.08.2012 14:01

Nu se mai poate spune nimic despre evolutia din meciul cu tarnava. Evolutia m-a lasat fara cuvinte. Nu ma asteptam la asa ceva..

«1345»