lasand la o parte gestul izolat (sa-i zicem) al lui MM de la meciul cu Clujul, e cineva care nu crede ca Stoica e cel mai bun manager/presedinte/conducator de club din Divizia A?
lasand la o parte gestul izolat (sa-i zicem) al lui MM de la meciul cu Clujul, e cineva care nu crede ca Stoica e cel mai bun manager/presedinte/conducator de club din Divizia A?
Meme dupa acel neferict incident,a inceput sa taca si sa faca...este o piese esentiala la noi....
Meme dupa acel neferict incident,a inceput sa taca si sa faca...este o piese esentiala la noi....
Inca nu l-ati iertat?
Yo personal nu am fost vreodata suparat pe el....si eu daca as fi fost in locul sau as fi reactionat la fel,dar daca te uiti la topic-ul cu el inca multi nu au uitat...
a reactinat un pic deplasat dar kum zice I.N.Money si eu cred ca as fi reactionat la fel, dar a inceput sa faka si sa taka. jucatorii, antrenorii(piti, Zenga, Protasov si Oli), dar si Becali ca a bagat bani in Steaua. dar acum ca Jiji e in relatii proaste cu Tariceanu su nul face Tariceanu p Becali, si sal bage in belele mari
Gigi nu a bagat numai bani, a bagat sansa :wink:
a bagat sansa prin bani, dar degeaba baga bani daca nu baga si suflet si patima!
nici io n-am fost suparat pe MM, pt ca de multe ori ma aflam in tribune si auzeam "M**E Dica" sau "M**E Cristea", jucatori pe care de ce sa nu recunosc, i-am criticat si eu, insa nu in gura mare... la urma urmei, d-asta mergem pe stadion? sa-i trimitem de unde au iesit?
Cat despre Gigi (wow, nu i-am mai zis Jiji
), a bagat bani, a adus sansa si... "Divinitatea" ![]()
dar mai ales, l-a adus pe MM. GO Meme (ce sa fac, sunt fan MM Stoica
)
iata ca dupa eliminarea din UEFA n-a mai postat nimeni aici. inseamna asta oare ca se considera ca nu mai suntem in ascensiune?
mai avem un pic si luam campionatul, doar cateva hopuri de trecut.
si apoi sa vedeti din nou ascensiune la anul, in Champions League!
Sunt pe deplin de acord cu tine. Nu cred ca Gigi, cand a inceput sa bage bani la Steaua credea ca va ajunge un personaj atat de cunoscut si indragit (de o gramada de lume ). Din punctul meu de vedere , nu ma deranjeaza ca se foloseste de numele Stelei ca se se inalte in sondaje, atata timp cat finanteaza aceasta echipa . Problema e ca, de un timp incoace nu prea se mai ocupa de echipa. Nici un transfer de marca de 3 ani incoace, asta da de gandit.
toata lumea a contribuit !!! Gigi , jucatorii ,antrenori (cei straini mai ales)si tot staful tehnic. Intr-o echipa totzi trebuie sa munceasca k de aceea se numeste o echipa !Si poate faptul k in ultimii ani competitzia pt titlu si pt prinderea unui loc in cupele europene a crescut foarte mult. A si faptul k echipa a ramas cam aceeasi si jucatori sunt obisnuitzi uni cu altzi :!:
Insfarsit unu care dreptate ![]()
Degeaba exista Gigi daca nu exista MM si invers.Cei 2 sunt facuti sa conduca impreuna Steaua.
MM nu avea cum sa aduca jucatori buni fara banii lui Gigi. Iar Gigi nu avea cum sa ia jucatori buni daca nu ii indica MM pe cine sa aduca.
Pe vremea lui Piturca ne multumeam cu un titlu de campioana si performante slabe in europa.Ca sa nu mai zic de perioada de dinaintea lui.
Acum lucrurile merg bine.Jucatorii nu vor sa mai plece la alte echipe din strainatate. Conducatorii nu vor sa mai vanda jucatorii in strainatate pe bani putini. Echipa merge bine. Nu se plange nimeni de datorii. Avem stadion modern.
Avem tot ce ne trebuie si ceva in plus.
:wink:
Lasand la o parte toate gesturile pe care unii le considera golanesti(nu si eu)meritul evolutiilor pe care Steaua le-a avut in ultimii ani se datoreaza in proportie de 70% conducerii atat pentru stabilitate cat si pentru impulsul pe care il da jucatorilor,prin aparitia lor la TV...sincer nu prea vad ce jucator sau ce antrenor ar fi putut duce o lupta cu dal de Borcea,vama,mititelu,etc...daca nu erau Gigi si Stoica...asfel incat toata presiunea venita din afara era captata de ei...iar jucatorii aveau de luptat decat p teren...oricum mai sunt multe alte motive pentru care ii admir pe cei doi,dar sa nu uitam ca si jucatorii si antrenorii au un merit deosebit.
Vad ca se vb aici de merite si ma gandesc un pic la domnul Sechelariu de la bacau care a dat 4 jucatori la noi, jucatori care au creat stabilitate la nivelul lotului si inseamna mult pentru Steaua
Goian, Lovin,Baciu si Cristea (pt Valencia) rolul lor fiind determinant. Stim Baciu l-a inlocuit pe Radoi in UEFA foarte bine, Goian l-a impins pe Radoi la centru fara a crea un gol in aparare, Lovin il inlocuieste acum pe Radoi. Dar cine a fost legatura noastra la bacau, prietenia dintre Becali si sechlariu? cine? cum? s-au impretenit cei doi...
Asa ca eu consider ca unul dintre factori este domnul Hrebeniciuc unul dintre cei mai mari stelisti un om care a pus suflet pentru Steaua si a ajutat echipa cum a putut.
Apoi ... Radoi pt ca exista si piti pt ca a aplecat.
evident meritu' principal il are nea GG, urmat de MM,
Piturca si W.Zenga ! 8)
Eu cred ca totul i se datoreaza lui Gigi.La urma urmei banii lui conteaza .Bine face ca nu-i zgarcit
lui Becali pentru ca e bun afacerist si nu a vandut jucatori, tot lui pentru ca a mers pe mana lui Mihai Stoica.
lui MM pentru ca a avut ochi buni la antrenori si jucatori: Zenga, Protasov, Olaroiu, Ghionea, Nicolita, Iacob sunt doar cateva exemple.
antrenorilor si jucatorilor pentru ca si-au facut bine meseria pentru care sunt platiti.
suporterilor care si-au sustinut echipa cu fanatism in special in momentele grele.
sunt multi dar e greu sa alegi pe unul in detrimentul altuia, o categorie in detrimentul alteia... fara toti acestia la un loc Steaua n-ar fi fost unde este acum... insa unde este acum? dar acesta e un alt subiect...
pe vreamea lu nea piti Radoi nu era chiar asa de valoros... si nu era omu' de baza.... mai era aliuta sau trica.... dar cand a venit Walter Radoi preluat toata treaba grea si a devenit cel mai bun jucator din acel lot... :?
:evil: >>Parerea mea este ca Gigi a cam ridicat Steaua de la pamant,daca nu baga bani in echipa nu stiu unde ajungea acuma sau daca mai era unde sete acuma!!>>> :twisted:
:evil: >>Parerea mea este ca Gigi a cam ridicat Steaua de la pamant,daca nu baga bani in echipa nu stiu unde ajungea acuma sau daca mai era unde sete acuma!!>>> :twisted:
la transferuri e slab....
chiar daca nu cumpara mult,macar pastreaza jucatori si asta e mai bine decat sa arunce cu banii pe jucatori...daca Gigi vinde jucatori de 10 milioane o sa si cumpere de 6-7 milioane dar daca vinde 3-4 milioane cumpara doar de 2-3 milioane
Mihai "MM" Stoica si George "Gigi" Becali. :wink:
Gigi ,lui i se datoreaza ascensiunea .trebuie sa recunoastem .dupa acea ar fi MM ![]()
![]()