Stati ma acasa ca ne da de sare apa in noi olandezii,nu vedeti ca nu a venit nimeni,tot echipa din tur este, acum nu mai ne batem pentru locul 6 ne batem pentru locul 7.
Stati ma acasa ca ne da de sare apa in noi olandezii,nu vedeti ca nu a venit nimeni,tot echipa din tur este, acum nu mai ne batem pentru locul 6 ne batem pentru locul 7.
Mi se pare o tampenie lista asta UEFA. Din moment ce jucatorul este legitimat la club, de ce mai trebuie facuta o lista de X jucatori? Intervin accidentari si desi ai jucatori, nu ii poti folosi pentru ca nu au fost trecuti pe lista.
Latovlecici s-a accidentat, era Parvulescu, dar nu poate fi folosit. La fel si in cazul lui Chipciu, si asta a fost trecut degeaba pe lista pentru ca s-a accidentat si Balan, care putea juca, nu este pe lista.
UEFA...
regulamente de rahat; nu ne calificam,relax...
normal ca se accidenteaza cand chipciu nu a facut in viata lui pregatire fizica asa cum trebuie si probabil nici nu au un nutritionist foarte bun.
Are cineva 2 bilete de vanzare la peluza? PM if... ![]()
Oladenzii au cam facut legea in ultimile meciuri si aud prin presa ca au atac asemanator cu Real Madrid la eficacitate. WE ShALL see!
Are cineva 2 bilete de vanzare la peluza? PM if...![]()
Pai am inteles ca s-au mai pus bilete in vanzare.
Edit, teapa: FC Steaua Bucuresti dezminte categoric articolul aparut astazi in cotidianul Prosport sub semnatura redactorului Daniel Vlad, conform caruia pentru partida cu FC Twente mai sunt disponibile 15.000 de bilete.
Mi se pare o tampenie lista asta UEFA. Din moment ce jucatorul este legitimat la club, de ce mai trebuie facuta o lista de X jucatori?
Nu-i chiar o tampenie. Nemtii si francezii nu vor sa-i lase pe englezi sa-si traga loturi de 30-40 de vedete. Ca neamtu' si francezu' n-arunca cu bani asa cum se-arunca in Anglia. Si-asa englezii au cam monopolizat Champions League (5 finaliste in ultimii 5 ani).
Ce sa-i faci, daca Jiji nu e prea inspirat cand isi face lista UEFA , cand da cu banul ...
Nu mai sunt bilete Ionut-Daniel. ![]()
Sper sa gasesc si eu 2 la un pret care sa nu fie desprins din SF-uri ![]()
mai sunt, bai ametitilor, 1.500 si ceva de bilete puse in vanzare de eventim. desi nu stiu de ce s-ar duce unul ca smotocel la acest meci...
"Brandan o sa joace unde vreau eu, sper ca ati inteles ce-am vrut sa zic!", Ilie Stan.
Pronostic twente castiga cu 472-0. Multumim Twente! ![]()
Ca la Polul Nord! Masurile incredibile luate de Twente inaintea meciului cu Steaua
1. Jucatorii vor "incalta" pe sub ghetele de fotbal pungi de plastic. "Caldura se mentine mai mult timp astfel. Este o masura old fashion, dar da roade", a explicat un oficial al olandezilor.
2. Jucatorii vor primi 250 de euro in plus in diurna pentru Bucuresti. Se recomanda folosirea banilor pentru "cumpararea unor echipamente de ski sau pentru haine termale."
3. Olandezii au comandat deja mai multe "pachetele cu caldura" care vor fi folosite de jucatori in adidasi si pe sub haine. "Picioarele sunt foarte importante. Daca ele ingheata, atunci ingheata tot corpul si nu mai ai niciun simt. Pentru un fotbalist este foarte important sa ramana incalzit. Asa ca le punem in picioare aceste pachetele care ii incalzesc pe jucatori", a precizat membrul staff-ului medical de la Twente.
4. Jucatorii vor purta lenjerie intima termala. Primul test va fi facut in aceasta seara cu Heracles, pentru ca si in Olanda temperaturile sunt destul de scazute.
am mai gasit 3 microbuze Sprinter 16+1 pentru cei din Constanta care mai merg mai sunt locuri libere,haideti impreuna iesim mai eftin si ne mai cunoastem intre noi.PM cine vrea ???se pleaca in ziua meciului dupa orA 14.Traseu Constanta-Medgidia-Cernavoda-Fetesti-Drajna[popas ciorba/bere]-Lehliu-Fundulea-Bucuresti poate veni oricine de pe raza drumului.
PM me cind ai posibilitatea sa imi raspunzi la citeva intrebari referitoare la deplasare! MS anticipat.
Traseu s-a schimbat din cauza vremii Constanta-Medgidia-Cernavoda-Fetesti-Drajna-Slobozia-Urziceni-Bucuresti-Stadion Arena Natioanala ,pret microbuz Sprinter 16+1 1000 RON dus-intors,mai este doar unul cu 14 locuri LIBERE !!!
Traseu s-a schimbat din cauza vremii Constanta-Medgidia-Cernavoda-Fetesti-Drajna-Slobozia-Urziceni-Bucuresti-Stadion Arena Natioanala ,pret microbuz Sprinter 16+1 1000 RON dus-intors,mai este doar unul cu 14 locuri LIBERE !!!
1000 de RON nu ?
))
@wpt
100 ron dus-intors de persoana; m-am zbatut aiurea ca sa gasesc transport la cel mai mic pret:)) am gresit si eu cu un ZERO nu sunt perfect. Tastatura o fi de vina. Daca ma buruiau cativa baieti sa spun ca 2 microbuze sunt deja ocupate si ca in al treilea mai sunt 12 locuri...
Intreba-l pe Answer[Peluza Sud] la cate meciuri am fost, cat m-am zbatut sa ajung la mai toate meciurile. Am povesti de povestit, dar nu am timp sa-mi bat capul cu tine. Probabil si tu ai facut sacrificii dar, daca ai chef de caterinca, vino in Peluza Sud. Sa cantam impreuna dupa meci la Universitate pana dimineata in zori; sa sarbatorim victoria cea de mult asteptata.
Vorbeste cu rooholigan[nu vine la meci asa spunea,poate se razgandeste] si cu multii altii care cereau detalii despre pretul excursiei. Altii faceau caterinca pe PM ca au de vanzare bilet ![]()
Inainte de toate suntem stelisti FORZA Steaua !!!
PS: se vine si cu masini personale din Constanta,Medgidia,Cernavoda posibil si din alte localitati ale judetului Constanta !!!!!!!!!
Twente - Heracles 2-3
Defensiva lu' Twente e praf.
Twente - Heracles 2-3Defensiva lu' Twente e praf.
Sau poate le era prea cald din cauza ca
4. Jucatorii vor purta lenjerie intima termala. Primul test va fi facut in aceasta seara cu Heracles, pentru ca si in Olanda temperaturile sunt destul de scazute.
![]()
Inainte de toate suntem stelisti FORZA Steaua !!!
Asta este spiritul care mi-l doresc, tati! Hai sa le aratam lor cine suntem si sa ne pisam pe Europa! Tremura chilotii si maieu' pe mine pana la meci.
Twente - Heracles 2-3Defensiva lu' Twente e praf.
De Jong 2 goluri si meciul asta
. Mi-aduc aminte ca atunci cand Steaua a picat cu Heerenveen in 2005-2006 la ei juca Huntelaar. Era senzatia campionatului si poate spre norocul nostru a plecat la Ajax inaintea dublei. De data asta este vorba de un alt atacant impresionant in fotbalul olandez si se pare ca ramane sa joace contra Stelei.
De Jong 2 goluri si meciul asta. Mi-aduc aminte ca atunci cand Steaua a picat cu Heerenveen in 2005-2006 la ei juca Huntelaar. Era senzatia campionatului si poate spre norocul nostru a plecat la Ajax inaintea dublei. De data asta este vorba de un alt atacant impresionant in fotbalul olandez si se pare ca ramane sa joace contra Stelei.
Uite ca a jucat pana la urma contra Stelei,in tricoul lui Schalke si nu a facut mare lucru;
*sansele sunt egale in aceasta dubla,cu un plus pt Twente care are un tonus mai bun,dat fiind faptul ca sunt in plin campionat;
Uite ca a jucat pana la urma contra Stelei,in tricoul lui Schalke si nu a facut mare lucru;
*sansele sunt egale in aceasta dubla,cu un plus pt Twente care are un tonus mai bun,dat fiind faptul ca sunt in plin campionat;
Juca altfel cand era in Olanda.
mie nu imi place de fel ca atacant , e prea rigid ;
off : ati editat oroarea gramaticala a lui lui gio
rusinica;